Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Chemtrails: Dokumenty, které otevírají oči. Kennedy: Skoncujeme s tímto zločinem! Nejnemocnější, co jsme kdy byli. Proč nemá slunce vyhánět nemoci? Přichází Velké probuzení? Závoj se zvedá. Pomáháme jej sundat už dlouho

Chemtrails: Dokumenty, které otevírají oči. Kennedy: Skoncujeme s tímto zločinem! Nejnemocnější, co jsme kdy byli. Proč nemá slunce vyhánět nemoci? Přichází Velké probuzení? Závoj se zvedá. Pomáháme jej sundat už dlouho

31. 8. 2024

Tisk článku

David Sorensen věří, že se v reakci na vyjádření známého právníka a politika z klanu Kennedyů, který se vzdal kandidatury na prezidenta ve prospěch Donalda Trumpa, již brzy zveřejní pravda o tom, co nám rozprašují na hlavy - jenže i Trump sliboval říci pravdu o 11. září - a pak se tím čtyři roky promlčel...

Bobby Kennedy jr. na síti X slíbil, že skoncuje s chemtrails, které už desítky let otravují celý svět biliony litrů toxických látek, jež jsou rozprašovány na vše živé na Zemi a způsobují smrt a nemoci rostlin, zvířat i lidí.

„Skoncujeme s tímto zločinem“, řekl RFK jr. jako komentář pod příspěvkem, kde jeden z informátorů z oblasti letectví hovořil o tom, jak jsou za rozprašování chemtrails placeny velké peníze. Kennedyho komentář vidělo 4,6 milionu lidí, což samo o sobě zvyšuje masové povědomí o tomto zločinu proti lidskosti.

Dopad tohoto krátkého Kennedyho komentáře je monumentální. Dokud byly chemické látky rozprašované nad lidmi po celém světě označovány korporátními zpravodajskými médii, Googlem, Wikipedií a dalšími za konspirační teorii.

Šílenost tohoto popírání se vymyká jakémukoli rozumnému chápání, protože se stačí podívat nahoru a uvidíte nepopsatelnou hrůzu nesčetných letadel rozprašujících toxické látky na naší obloze každou chvíli. 

Kompilace statisíců důkazů o chemtrails vyfotografovaná lidmi na všech kontinentech (včetně České republiky, pozn. PP).

Tuto fotografii jsem pořídil já, abych ukázal používání modifikace počasí ve státě Colorado.

Argumentem používaným k popírání chemtrails je, jde pouze o kondenzační stopy neboli contrails způsobené výfukovými plyny letadel. Rozdíl mezi chemickými a kondenzačními stopami je však snadno zjistitelný. Contrails se rychle vypaří, zatímco chemtrails se udrží, rozprostřou a po nějaké době pokryjí celou oblohu silnou vrstvou chemikálií, které blokují sluneční světlo a upravují počasí (nebo infikují obyvatelstvo, pozn. PP). To je dobře vidět na následující animaci. Tyto 4 fotografie, pořízené postupně v průběhu jedné hodiny, ukazují postup od počátečního rozprašování až po vytvoření plné pokrývky, která pokrývá celou oblohu. 

Blokování slunce je přímým aktem masové vraždy

Světové ekonomické fórum i Bill Gates veřejně prohlásili, že k vytvoření lepšího světa s menšími změnami klimatu musí vlády na celém světě blokovat sluneční světlo.

Mezitím vědecká studie ukázala, že vystavení slunečnímu světlu je naopak nejlepší včasnou léčbou například slavného Covidu. Tato studie zjišťuje, že zvýšené vystavení slunečnímu světlu snižuje úmrtnost, zatímco jiná studie odhaluje, že méně slunečního světla úmrtnost zvyšuje.

Tyto studie dokazují, že blokování přístupu slunečního světla k lidem je v podstatě přímým aktem masové vraždy, protože výrazně zvyšuje nemocnost a úmrtnost.

Chemtrails nejsou konspirační teorie

Bobbyho prohlášení není jen příslibem, že přichází nová éra, v níž tyto hrůzné zločiny proti lidstvu skončí. Potvrdil také to, co dnes pochopily stovky milionů lidí: V našem světě opravdu existují síly, které otravují náš vzduch, vodu, půdu, potraviny a naše vlastní těla, naši krev, mozek, duši a ducha všemi myslitelnými jedy.

Lidstvo ještě nikdy nebylo tolik otráveno jako v naší době. Konec těchto zlých entit se však dost možná blíží, a přece jen se v hluboké tmě rozední.

Kdy slepí prohlédnou?

Pokud jste ještě neviděli naši stránku s dokumenty o modifikaci počasí, geoinženýrství, válce o počasí a chemtrails, pak vám doporučuji ji navštívit a podívat se na dokumenty, které otevírají oči. Odhalujeme, jak je většina přírodních katastrof v dnešní době způsobena pomocí technologií války s počasím, aby se vytvořila iluze změny klimatu, která je pak použita jako záminka k nastolení tyranie vůči světové populaci. Prosím vás také, abyste tuto stránku sdíleli všude, kde můžete.

Přestože se možná již brzy dočkáme prvních paprsků Velkého probuzení, které vystupuje nad obzor, naprostá většina lidí je stále slepá, hluchá a zcela ignorantská k tomu, co s nimi vládní zločinci provádějí.

Oni i jejich děti jsou nemocní jako nikdy předtím, miliony malých dětí trpí srdečními chorobami způsobenými vakcínami, miliony jsou nepředstavitelně obézní, protože i většina takzvaných „potravin“ není nic jiného než průmyslový odpad, který pomalu posílá lidi do nemocnice. Také vlády jsou zkorumpované jako nikdy předtím, prakticky všechno, co vidíme ve zprávách, jsou do očí bijící a nestydaté nesmysly a podvody,... a přesto mnozí stále žijí, jako by bylo všechno v pořádku.

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 2. 9. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Tato zaslepenost není normální, ale je ohromující pozorovat účinnost mediálních lží. Přesto si stále více lidí začíná světa kolem sebe opět všímat. Pomalu, postupně, ale jistě. Když mluvím s lidmi v našem městě, často mě toto zjištění povzbuzuje. Pravda pomalu prosakuje, a i dosud lhostejní lidé se začínají ptát.

Závoj ze lží se prostě zvedá. Nebuďte těmi, kdo pomáhají udržovat temný plášť klamu nad našimi hlavami, ale přidejte se k těm, kteří ho pomáhají sundat.

Dělejme, co můžeme, abychom probudili svět, aby se díla zla stále více odhalovala a nakonec skončila. Prohlášení Kennedyho jde právě tím směrem.

Uvidíme, jestli jej po volbách také naplní

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Na začátek stránky