Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Finále sezóny: Konec začátku. 1. září v nenormálním světě. Příprava na válku vrcholí. Zákon o vojenské diktatuře. Černochová práskla Babiše. Je to naše společná práce. Krizemi vpřed! Vede vás čert, zas jdete jako ovce, řekl by Kryl

Finále sezóny: Konec začátku. 1. září v nenormálním světě. Příprava na válku vrcholí. Zákon o vojenské diktatuře. Černochová práskla Babiše. Je to naše společná práce. Krizemi vpřed! Vede vás čert, zas jdete jako ovce, řekl by Kryl

1. 9. 2024

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje, že zákon o Vojenské policii stojí na špičce pyramidy v přeměně ČR v americkou vojenskou základnu, v níž pomocí dalších fialových zvěrstev se definitivně máme stát cizinci ve vlastní zemi – pokud se podvolíme

Prvního září bychom v normálním světě určitě měli psát o nadcházejícím školním roce. Tím spíše, že jde o téma nanejvýš naléhavé a aktuální. V podání této vlády, s již asi padesátým ministrem školství (v posledním případě dalším brněnským „expertem“ – muzikologem!) to bude pro žáky, studenty, ale především pro jejich rodiče nepochybně další rok stresů (maturity, přijímačky), indoktrinace „neviňátek“ obludnou progresivistickou ideologií (další a další „neziskovky“), úpadku vzdělání ve prospěch ideologického třeštění.

A politickým pronásledováním nepodvolených učitelů od škol základních (typicky stále ještě neskončená causa učitelky Bednářové) až po vysoké (typicky rovněž ještě neskončený případ docenta Ševčíka). Protože však s druhým jmenovaným připravujeme při začátku vysokoškolského školního roku rozhovor pro naši protiproudní „televizi“, tak alespoň nějak tomuto důležitému tématu dostojíme.

Dnes se mu ale navzdory kalendáři věnovat nebudeme. Útlak, kterému čelíme, totiž překonal právě hned několik dalších úrovní a postavil nové – vyšší – laťky, s nimiž se v odporu proti každým dnem troufalejší, drzejší a nebezpečnější moci budeme muset popasovat. Mocenská mafie, která se (důvodně) stále víc obává vlastních občanů využila léto ke vskutku pirátské operaci: Nastolení vojenské diktatury.

Zlo nemá dno

Vláda (a její hlasovací „strojovna“ v parlamentu) korunovala svůj „prázdninový provoz“ – tedy sníženou pozornost veřejnosti – něčím mimořádně obludným. Slovo „mimořádně“ je ovšem bezmála zavádějí, uvážíme-li, co se jí ve stínu dovolených „povedlo“. Jen namátkou:

Zničení zbytků regulérnosti voleb protiústavním korespondenčním pučem. Intenzívní spolupráce s obnovenou bruselskou imigrantskou klikou na způsobu, jak do naší země přivést stovky tisíc afrických a asijských „obohacovatelů“ (Rakušanem podepsaný Migrační pakt) – vedle stovek tisíc ukrajinských, kteří již nyní uvádějí naše kolabující zdravotnictví na pokraj zhroucení. Zničení probouzejícího se stavebnictví likvidací fungujícího systému nahradila vskutku pirátskou „digi-verzí“, která jej opět vrhne do krize a spláchne do kanálu desítky miliard korun.

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 2. 9. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Nebo forsáž otevřené krádeže našich peněz ze státní kasy ve prospěch (především amerických) zbrojovek. Bubnování do války a (v souvislosti s tím) utajené přípravy dalšího astronomicky zadluženého rozpočtu na příští rok se schodkem čtvrt biliónu (!) korun. A přitom odmítne (ač to slíbila) alespoň symbolicky zvýšit inflací požrané platy státních zaměstnanců – když už každému z důchodců vzala tento rok dvanáct tisíc z jejich penzí. Ale na zcela zbytečný brněnský motocyklový okruh (a krachující Autoklub) desítky či stovky milionů dá, protože se blíží krajské volby, a tak chce uchlácholit alespoň „své“ Brňáky.  

Tak bychom mohli pokračovat s letními vládními "úspěchy" ještě dlouho. Maximálním zneužitím „prázdninové nepozornosti“ veřejnosti chtěla fialová mafie ve vládních křeslech vysát stát nikoli až na dno, ale hluboko pod chatrné základy naší nesvobodné současnosti. Ale to hlavní mělo teprve přijít. Zlo nám předvádí, že nemá dno:

Ministryně amerických zbrojních zájmů Afroameričanová (pro doma Černochová, nomen omen) nese do vlády zákon, který v popřevratové historii nemá obdoby. Odvolává se při tom (jak připomněl v rozhovoru pro PPTV ústavní právník JUDr. Zdeněk Koudelka) už přímo na normalizační Husákovu normu z roku 1971. Ztrátu všech posledních formálních zábran při opětovném nastolení totality (pro stát i každého z nás nepoměrně horší ta „poinvazní“) nešlo lépe demonstrovat.

Utajit válečné přípravy před veřejností

Zákon o vojenské policii, která vedle státní (veřejné i tajné) získá neskutečné pravomoci, si navíc ministryně v posledních dnech prázdnin odvažuje v korporátních médiích „obhajovat“. Protože však ví, že je neobhajitelný, zaštiťuje se spoluprací a „kontinuitou“ s údajně opozičním ANO. To tady také ještě nebylo: Vláda vzniklá jako „antiBabiš“ se jej v nouzi dovolává. 

Tenhle zákon je totiž již bez zastírání válečný. Připravují proměnu země v další americkou vojenskou základnu na kontinentě a krok za krokem (spolu s Hradním generálem NATO) tlačí Českou republiku do bodu, z něhož již nebude návratu. K tomu je ovšem nutno vytvořit zvláštní podmínky: Vojenští policisté budou mít například právo vrazit komukoli do bytu. Nepodvoleným civilistům zakážou dokonce i nošení maskáčů – především ve snaze likvidovat domobranu, z níž mají stále větší hrůzu. O zákazu focení a natáčení všech objektů (třeba nádraží) ani nemluvě.

Braňme se, nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí právě ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Důvod (napohled komický jak ze Švejka) je opět stejně jednoduchý: Vytvořit atmosféru předválečné špionománie, ale hlavně znemožnit natáčení či fotografování vlaků a kolon americké armády přesunující se přes naše území na ruskou (ukrajinskou) hranici. Nikoli kvůli „ruskému nepříteli“, ten o pohybech armád připravovaných k jeho přepadení má dokonalý přehled ze satelitů. Smyslem je, aby například i amatérská videa, která o těchto přípravách kolují po internetu, podléhala napříště trestní sankci. Takže nebudou důkazy – a kdo takové „nepodložené“ informace bude přinášet, je dezinformátor či konspirační teoretik – a patří mezi „svině“ a tedy do vězení.

To ne my, to Péťa s Andrejkem!

Protože však vláda tuší, že navzdory prázdninám a ruchu s přípravami dětí na školu si tohoto zvěrstva (díky svobodným médiím) podstatná část veřejnosti přece jen povšimla, pověřila Afroameričanovou, aby lid ukonejšila. Učinila tak se stejnou „grácií“ s jakou fialoví o svých zločinech (ne)informují.

Ostatně právě proto si přece pořídila pro „strategickou komunikaci“ z Pávkovy hradní kanceláře plukovníka Otakara Svini Foltýna. „Komunikace“ tak nabrala silácké lampasácké grády jak z americké důstojnické kantýny (alespoň v hollywoodských filmech, které tihle troubové samozřejmě napodobují). Černochová to „tvůrčím způsobem“ rozvíjí jazykem sice o stupeň méně oplzlým, ale zato o několik stupňů nestydatějším:

„Musím připustit, že jsou oblasti, ve kterých se musí zákon o Vojenské policii změnit. A nebojím se přiznat, že v tomto navazuji i na pozitivní část práce mých předchůdců z řad hnutí ANO, kteří dvakrát připravili návrh novely zákona o Vojenské policii. Z různých důvodů tyto novely nebyly v minulosti přijaty.“

Jasně ona (vláda i Černochová) s tím zvěrstvem přece nemá skoro nic společného. Ona jen „připouští, že jsou oblasti“, které ještě nemají plně pod kontrolou. Ale nejdokonalejší je ta vskutku cynická udavačská (vpravdě „foltýnovská“) pirueta: Likvidaci posledních zbytků občanských práv a svobod totiž prý ve skutečnosti připravil už Babiš – jen to „z různých důvodů“ neprolezlo za jeho vlády parlamentem.

Těmi různými důvody byla samozřejmě tehdejší opozice – dnešní vláda. Dozvídáme se tak, že se mu o tohle s nimi nechtělo hádat. I když po návštěvě Velkého AB (a „políbení prstenu“) v centrále CIA v Langley na tom vskutku začal pracovat. Jenže byla jinačí (především covidová) témata, v nichž potřeboval Fialovu podporu. Válka přece jen nebyla ještě stěžejní téma.

Takže – podle Černochové doznání – oni v tom byli zajedno, jen museli počkat, jestli ústavní soud svými zásahy do volebního systému přivede pětikolku k moci rovnou, nebo to bude muset udělat „Péťa s Andrejkem“ v koalici. Stalo se první. Do druhého právě (předstírajíce opozici) SPOLU kráčejí.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Houbaři mohou, demonstranti ne

Když „napráskala“ Babiše, už se s tím teta z pražských Vinohrad (jedna z mála, která nemá ve vládě brněnské kořeny) po foltýnovsku nemazlí:

„Diskusi vyvolal návrh, aby vojenští policisté mohli vstupovat do obydlí nebo na pozemek. Jde přitom o zcela logický požadavek Vojenské policie, která by této pravomoci mohla využívat jen ve vymezených případech.“

Jistě, logický požadavek, vždyť Foltýn právě této „policii“ donedávna velel. Ostatně byli to vojenští špióni (tzv. Vojenské zpravodajství), kteří (v tradici zásahu armády proti demonstrantům v roce 1969) vyzvalo vládu, aby vypnula Protiproud. Jde fakticky o další doznání: Už ani na Rakušanovu policii vláda nemůže zcela spoléhat. Na rozdíl od bafuňářů najmenovaných fialovci do luxusně placených vedoucích funkcí – zatímco policajtům v terénu vláda opět odmítla přidat – je totiž policejní sbor většinově vlastenecký. A tak jejich pravomoci převezme armáda. Slovy Afroameričanové:

„Důležitá změna, která vyplývá ze zhoršené bezpečnostní situace, se týká zákazu fotografovat nebo filmovat vojenské objekty. I když podobné opatření platí třeba na Slovensku, v Polsku, Kanadě nebo ve Velké Británii, naši „odborníci na všechno“ je považují za zbytečné. Neuvědomují si, jak může být focení vojenských objektů zneužitelné nepřátelskými zeměmi a jak sami zbytečně usnadňujeme práci cizím špionům.“

Na scénu se vracejí (proti)lidové milice

Příprava na válku jak vyšitá – včetně výčtu zemí, které tuto švejkovskou buzeraci v legislativě mají (na Slovensku zbyla po americké Čaputce). Již jsme to zmínili úvodem: Vůbec nejde o „nepřátelské země“ (jaké jiné – kromě velmocí Ruska a Číny – za této vlády máme?) Jde výhradně o to, abychom se navzájem nemohli informovat o tom, co putuje po železnici a silnicích ze Západu na Východ. A pak přijde úplný vrchol:

„Zpřísnit je třeba i neoprávněné nošení vojenských stejnokrojů. Nelze tolerovat, aby si někteří lidé na demonstracích hráli v uniformách české armády na nějakou novodobou formu lidových milicí. Veřejnost si je pak automaticky spojí s příslušníky armády a v době krize to může vést ke zmatení občanů. V žádném případě to neznamená, že bude někdo kriminalizovat hráče airsoftu, houbaře, trampy nebo outdoorové nadšence, kteří si obléknou maskáče.“

Internetem v těchto dnech koluje další zářná ukázka prohlubujících se totalitních praktik. Fotografiemi a texty na sociální síti "s negativním obsahem vůči vládě ČR" měla předvolaná "narušit občanské soužití". Magistrát se brání, že ji musel předvolat, protože mu to poslala policie. Alespoň vidíme, čím se ta prostějovská zabývá. Není to však pravda. Úřad mohl (a měl) nesmyslné udání odložit. Tedy v normálním světě. (klikněte pro plnou velikost)

Jasně, kriminalizovat budou jen nepodvolené – především na protivládních demonstracích. Budeme muset tvrdit, že jsme na náměstích a v ulicích na houbách. Ne – jiný než švejkovský rozměr odpovědi na tuto bezpříkladnou drzost najít nelze.

Připomínka lidových milicí je však přímo „freudovská“: Nejvíc nenáviděná vláda v českých v popřevratových dějinách pochopila, že si je musí na svou obranu zřídit – a použije k tomu vojenskou policii. Ta si ovšem na „milice“ hrát nebude. Stane se jimi. Budou spadat přímo pod vládní velení – či pod velení amerického agenta na Pražském hradě.

Útok „uniformami“ však směřuje primárně jinam: Na domobranu. V nedávném krátkém rozhovoru v Příčovech velitel Národní domobrany Marek Obrtel o tom s námi ještě nemohl mluvit, protože „střeva“ zákona nebyla známa. Proto se ho před kamerami PP TV v nejbližších dnech zeptáme, jak na to budou reagovat. 

Na závěr své foltýnovské „strategické komunikace" ministryně války Černochová už jen obligátně zaútočí na svobodná média (obviní je z toho, co dělá ve skutečnosti vláda) – a současně – pro jistotu, abychom si to zapamatovali – ještě jednou práskne „kolegu“ Babiše:

„Nenahrávejme, prosím, dezinformační scéně, která záměr navazující na práci ministrů za hnutí ANO zcela překrucuje a mezi lidi záměrně šíří strach a lež.“

Konec a začátek: Ostatní ve starých kolejích

Ne, není tu jen tento organizovaný vládní zločin. Ještě máme z čeho se radovat.

I přes to, že prázdniny – a pro rodiny s dětmi tak i hlavní část dovolených – dneškem končí. Nikoli však nádherné léto se spoustou krásných horkých dní, a přitom s dostatkem vláhy – prostě optimální. Kdo si udělal (podle Protiproudu, respektive zkušeností našich předků) v loňském prosinci „roční kalendář“ ví, že letos se ještě protáhne do „babího“. Takže i ti, kdo nemají (či mají odrostlé) děti, ho ještě mohou zažít bez turistických návalů a astronomicky zvýšených cen za ubytování a všeho ostatního.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Z ČT a dalších korporátních dezinformačních médií se samozřejmě dozvíme, že léto bylo opět „extrémní, rekordní“ atd. Prostě tradiční dlouholetá mystifikace. Pro zdůvodnění zničujícího barbarství gríndýlu, který má zemím pod bruselskou nadvládou přivodit hospodářský rozvrat – a jejich následné totální ovládnutí ve „Spojených státech evropských“ (vysávaná východní montovna pro Spojené státy americké, jako my jsme vysávaná východní montovna pro Německo).

Už nic není nic než politika – ani „časové znamení“. A zvláště takzvaná „předpověď počasí“ v podání televizních a meteorologických „odborníků“. Sice obvykle nevychází ani na bezprostřední budoucnost několika dní, ale propagandě „klimatické lži“, o tom, jaké bude počasí za pár roků, desetiletí či století – kdy se určitě uškvaříme, „pokud...“ – slouží (jako krmivo pro podvolené) stále docela dostatečně.

Termínů katastrofy, které se pochopitelně nenaplnily, již jsme slyšeli spoustu. O tom, že k nim samozřejmě nikdy nedošlo, nepadne ovšem pak ani slovo. Al Gore a jeho „Nepříjemná pravda“, na které málem vyhrál prezidentské volby v USA (měli jsme se uvařit a oceány měly zaplavit všechna světová pobřeží do roku 2010), je už také slavně – beze slova vysvětlení – zapomenuta.

Za poslední desetiletí bylo těchto předpovědí snad ještě víc než „stoprocentních věšteb“ konce světa. Jakby ne, obojí mystifikace má stejný základ. Jde o prakticky totožné náboženské sekty, přičemž ta „klimatická“ – s podporou sociálních inženýrů a nadnárodních korporací – se o „konec světa“ v podobě, v jaké ho znaly stovky generací před námi, usilovně snaží. Výsledkem má být „zlatá miliarda otroků“ na odlidněné Zemi. 

Zákon, který představila (skrze Černochovou) americká fialová pátá kolona v naší těžce zkoušené zemi, má již být bezprostředním „prováděcím plánem“ pro nejbližší leta. Naštěstí víme, že „žádný plán nikdy nevyjde“. Ale ne sám od sebe. Záleží na každém z nás – teď předvolebně dvojnásob. Nezbývá než zopakovat:

Nebe přeje připraveným.

Tagy článku

Doporučujeme

Na začátek stránky