Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Depopulační agenda: Vyvolávání válek. Umělé pandemie. Teď invaze hmyzu do našeho jídelníčku. Jak donutit lidi, aby jedli, co je zabíjí? Pořád stejná metoda: Lži, matení, pomalé vaření žáby. Nejen v Británii. Červy a brouci pro podvolené

Depopulační agenda: Vyvolávání válek. Umělé pandemie. Teď invaze hmyzu do našeho jídelníčku. Jak donutit lidi, aby jedli, co je zabíjí? Pořád stejná metoda: Lži, matení, pomalé vaření žáby. Nejen v Británii. Červy a brouci pro podvolené

5. 9. 2024

Tisk článku

Laura Harrisová přináší informace o téměř vědeckých metodách, které mají v Británii přesvědčit veřejnost o tom, jak báječné je dát si k večeři hmyz místo oblíbených steaků s hranolkami - a skvěle se jejich metabolismy postupně otrávit, tak, jako se to dříve dělalo třeba s arzenem

Progresivistická levicová vláda ve Velké Británii se snaží naplno prosadit globalistickou agendu (stejně jako její "bratrská" fialová pětikolka, takže následující informace se nás bezprostředně týkají, pozn. PP). Její součástí je i masová "invaze" hmyzu do běžných každodenních potravin. Tuto nechutnost a zdravotně velmi nebezpečnou metodu se snaží progresivisté lidem vnutit již řadu let, ale bez valného úspěchu. Proto mocenské elity rozhodly, že na celou věc se musí jít "vědecky".   

Jak vnutit veřejnosti brouky místo steaků?

Vládou podporované výzkumné centrum ve Velké Británii připravuje metodiku, jak veřejnost přesvědčit. Jak překonat přirozený odpor, aby si lidé místo steaků s hranolkami dali k večeři při svíčkách kopec cvrčků nebo larev. Jako vždy při otevírání dalších a dalších Overtonových oken má jít zprvu o techniku "jemných mediálních masáží“.

Národní inovační centrum pro alternativní proteiny (NAPIC), které vláda otevře na Univerzitě v Leedsu v severní Anglii, bude zkoumat "jemné manipulativní metody" na podporu konzumace „alternativ masa“. NAPIC si již zajistilo financování ve výši 23 milionů britských liber od nadnárodních korporací a firem podnikajících v průmyslu s hmyzím proteinem. Při výzkumu se zaměří na pochopení spotřebitelského chování a postojů k alternativním proteinům, včetně potravin na bázi hmyzu, rostlinného masa a bílkovin vypěstovaných v laboratoři.

NENECHTE SI UJÍT!

 pp

Co je zázrak? Jak jej odlišit od magie a dalších temných metod? Jak pochopit jeho význam, pokud se s ním setkáme? PPTV uvádí v pořadu Alfa a Omega rozhovor Petra Hájka s historikem a publicistou Radomírem Malým o nepochybných i "věděcky" prokázaných zázracích, znamenich, a racionálně nevysvětlitelných úkazech, jež  po tisíciletí dodnes vstupují do našeho světa.

 Sledujte v sobotu 7. září od 18:00 hodin či kdykoli poté!

A nepůjde jen o teoretizování. NAPIC umístí tyto produkty v supermarketech a bude zkoumat, jakou zvolit marketingovou taktiku, která by pomohla přesvědčit nakupující, aby je vyzkoušeli. „Víme, že spotřebitelé nebudou kupovat potraviny, které se jim nebudou zdát přitažlivé, nebo které jsou dražší než jejich tradiční nabídka,“ rozumuje o zjevném Louise Dyeová z Institutu pro udržitelné potraviny (ISF) na Univerzitě v Sheffieldu.

Metoda pomalého vaření žáby

I ve veřejném zdravotnictví se úspěšně používají „techniky jemných mediálních masáží,“ které jsou v hantýrce PR agentur označovány jako "pošťuchování". Tyto metody „nenápadně“ pošťuchují neinformované lidi, aby zdánlivě z vlastního rozhodnutí činili konkrétní rozhodnutí. Výzkumníci z ISF doufají, že použijí podobnou taktiku na podporu odklonu od živočišných bílkovin, na které připadá více než 90 procent bílkovin zakoupených v britských supermarketech.

Zástupce výkonného předsedy Rady pro výzkum biotechnologie a biologických věd UKRI Guy Poppy je přesvědčen, že pochopení kulturních a psychologických bariér jim pomůže „navrhnout strategie pro normalizaci hmyzích proteinů a učinit je přijatelnějšími pro širší publikum“.

Mezi možné strategie tohoto pomalého vaření žáby patří:

  • změna označení potravin
  • marketingové operace s potravinami na bázi hmyzu
  • integrace různě zpracovaného hmyzu do známých a oblíbených jídel
  • umístění těchto nechutností vedle oblíbených produktů na pultech obchodů

Centrum bude experimentovat s nabídkou zprvu jen malých porcí v supermarketech, používáním poutavých obalů a propagací údajných environmentálních výhod těchto alternativních proteinů. Součástí budou pochopitelně mohutné propagandistické mediální kampaně a takzvané vzdělávací programy. Do podvědomí určitých "předpřipravených" vrstev spotřebitelů se chtějí dostat tím, že zdůrazní ekologickou "udržitelnost" s potravinami na bázi hmyzu a umělých chemických alternativ přirozených proteinů z masa.

Kromě toho se zaměří na údajné výhody alternativních proteinů, aby překonali obavy z chuti, textury a ceny. Například "cvrčkový protein" může být (a už zčásti v mnoha případech je) zaveden jako přísada do známých potravin - jako jsou třeba sušenky se sníženým obsahem tuku a cukru. Britská vláda se současně bude dál pokoušet vymývat mozky veřejnosti goebbelsovskou "stokrát opakovanou lží", že pojídání brouků pomůže snížit emise uhlíku.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

EU schválila cvrčky jako přísadu do potravin

Použití „technik pošťuchování“ je v souladu s širší strategií britské vlády na snížení „uhlíkových emisí“ ze zemědělství podporováním alternativních bílkovin. Musí na to jít vlastní cestou, protože Albion se sice osvobodil od Bruselu, ale ve všech globalistických metodách se navzájem dál napodobují.

Země v Evropské unii to totiž již mají. V lednu 2023 schválila Evropská komise používání cvrčků domácích (Acheta domesticus) v práškové formě do potravin, jako jsou:

  •  pizza
  •  výrobky na bázi těstovin
  •  ořechy a olejnatá semena
  •  pochutiny a omáčky
  •  masné přípravky a polévky
  •  vícezrnný chléb a rohlíky
  •  krekry a tyčinky
  •  cereální tyčinky
  •  suché premixy na pečené výrobky
  •  sušenky a výrobky ze zpracovaných brambor
  •  jídla na bázi luštěnin a zeleniny
  •  sušená syrovátka
  •  pochutiny na bázi kukuřičné mouky
  •  nápoje podobné pivu
  •  čokoládové cukroví

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Depopulační agenda má široký rejstřík

Kromě toho, potravinový regulátor EU - pro zdání snížení zdravotních rizik z nepřirozeného pojídání brouků - schválil i proces výroby prášku, který pro cvrčky začíná čtyřiadvacetihodinovým "půstem". Hmyz se následně zmrazí, omyje a tepelně zpracuje. Výsledný produkt se pak znovu zpracuje, aby se z něj odstranily oleje, a nakonec se přemění na vysušený prášek.

Jaká je proti tomu obrana? Dokud nebudeme opět pány ve vlastní zemi, musíme zatím alespoň velmi pečlivě sledovat, co nám bruselští protektoři a jejich domácí pátá kolona do potravin přimíchávají - a dávat si maximální pozor, abychom omylem takové potraviny nekoupili. Pořád jsou ještě alespoň povinni uvádět přísady s brouky na obalech. Některé se však mohou ukrývat pod číselnými kódy (vrátíme se k tomu v pondělní Tea party).

Depopulační agenda má široký rejstřík, od vyvolávání válek a konfliktů, umělých pandemií a vakcinace, až po "nenápadně" závadné potraviny, mezi něž hmyzí invaze do našeho jídelníčku patří na čelném místě.

Kombinace těchto metod je vpravdě smrtícím mixem.

Zdroj.

 pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky