Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
80. narozeniny Miloše Zemana: Hluboká se stala metropolí střední Evropy. Přišli prezidenti, premiéři a významní politici z domova i ze zahraničí. Liberální mafie pozvána nebyla. Duda na bálu s přáteli Putina? Výjezdní zasedání nové vlády?

80. narozeniny Miloše Zemana: Hluboká se stala metropolí střední Evropy. Přišli prezidenti, premiéři a významní politici z domova i ze zahraničí. Liberální mafie pozvána nebyla. Duda na bálu s přáteli Putina? Výjezdní zasedání nové vlády?

30. 9. 2024

Tisk článku

Zdeněk Koudelka přináší pár postřehů ze sobotních narozenin Miloše Zemana, které se staly setkáním formující se politické garnitury u nás a ve střední Evropě, která po dalším vítězství "hnutí odporu" (tentokrát v Rakousku) má zvolna našlápnuto k tomu, aby jednou byla opět svobodná

Oslava osmdesátin Miloše Zemana připadla téměř symbolicky na den konání druhého kola senátních voleb, v nichž opět zvítězil Andrej Babiš. A přesně týden po krajských volbách, kde Petr Fiala a "společná" vládní mafie dostali výprask poprvé.

Není divu, že se oslava stala předmětem nenávistných komentářů našich i zahraničních médií, která správně rozpoznala, že se zde sešli politici, kteří představují novou podobu Evropy - nejen střední. A vlastně nejen Evropy, ale to se dozvíme až za několik týdnů po amerických prezidentských volbách. 

Duda na bálu s Putinovými přáteli?

Liberální válečnické totalitářské elity (podporované brutálním propagandistickým mediálním třeštěním) prohrávají jedny volby za druhými. Už ani podvody typu "korespondenční hlasování" nestačí ucpat valící se lavinu odporu proti ničitelům civilizace.

Potvrdily to i včerejší výsledky Rakouských voleb, v nichž zvítězili Kicklovi Svobodní (FPO). A tamní bruselská odnož v podobě sociální demokracie či lidovců si spolu s prezidentem teď lámou hlavu, jak obejít vítěze a udržet si ještě alespoň na chvíli mocenské páky. Ostatně nedělní volby byly jediným důvodem, proč se Herbert Kickl nezúčastnil "schůzky odboje" při příležitosti Zemanových narozenin.

Zato politici jako Robet Fico či Victor Orbán, spolu s Andrejem Babišem či místopředsedou SPD Radimem Fialou se mezi desítkami dalších osobností setkání na Hluboké zúčastnili. Některá média proto psala o tom, že „jsme svědky prvního výjezdního zasedaní budoucí vlády Andreje Babiše.“

 

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 30. 9. od 18:00 vysílá v přímém přenosu poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. po kompletně skončených volbách do krajů a do senátu. Dopisy a reakce protiporoudařů však povedou k mnohem pestřejší paletě témat, protože nejen fialová zkáza, ale celý "patentně šílející" Západ se na několika místech současně pokouší vyvolat Armagedon

A samozřejmě spustila ohranou odrhovačku o setkání putinovských přátel. Na tradičně rusofobní notu zahudli i někteří europoslanci, kritizující například účast polského prezidenta: „Andrzej Duda na bálu s přáteli Putina je nejlepším shrnutím jeho prezidentského mandátu,“ běsnil bezmocí například Dariusz Joński.

Ubohost reakcí asi nejlépe reprezentuje server deníku Gazeta Wyborcza: Duda se prý vydal na oslavu politika známého svými sympatiemi k Rusku, jehož přijeli pozdravit političtí vůdci, kteří nemají kladný vztah k liberální demokracii. Ale dejme slovo občasnému spolupracovníkovi Protiproudu, kterého rovněž Miloš Zeman pozval:

Zděnek Koudelka: Miloš Zeman 80 

Miloš Zeman oslavil v sobotu osmdesátiny v Hluboké nad Vltavou, která se tak na jeden den stala metropolí střední Evropy. Blízké českobudějovické letiště zažilo čilý provoz prezidentských speciálů.

pp

Na oslavě nechyběl ani domácí pán – starosta Hluboké nad Vltavou a senátor Tomáš Jirsa z ODS. Je to důkaz, že i v této vládní straně se nacházejí ještě i rozumní politici schopni uznat státnickou velikost, byť ji představuje člověk z jiného politického tábora.

Starosta Jirsa mi řekl, že hotel Štekl, v němž byla oslava a který je součástí zámeckého areálu, sloužil za knížat Schwarzenbergů a vévodů krumlovských k ubytování zámeckého služebnictva. Co za Schwarzenbergů bylo určeno služebnictvu, je dnes luxusní hotel.

Evropský rozměr

Pozornost však byla upřena především na hlavy států a vlád. U prezidentského stolu se se sešli exprezident ČR Václav Klaus, slovenský exprezident Ivan Gašparovič, slovenský prezident Peter Pellegrini, maďarský premiér Viktor Orbán, slovenský ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok, srbský prezident Alexandar Vučič, pověřený předseda slovenské Národní rady Peter Žiga, polský prezident Andrzej Duda, Livia Klausová, bývalý a budoucí premiér ČR Andrej Babiš. Ještě dříve osobně popřál Miloši Zemanovi slovenský premiér Robert Fico a slovenský ministr obrany Robert Kaliňák.

Taková účast svědčí o evropské významnosti Miloše Zemana i o tom, že dokázal s řadou evropských státníků nalézt přátelské vztahy, jinak by necestovali na Hlubokou. Miloš Zeman zůstává ve veřejném dění, což dosvědčuje i jeho kritika neschopné vlády Petra Fialy.

Připomněl, že jako kritizoval před rokem 1989 neschopnost tehdejší komunistické vlády (slavný článek Prognostika a přestavba v Technickém magazínu), musí nyní kritizovat neschopnost vlády současné.

NEPŘEHLÉDNĚTE!

Dlouho očekávaný rozhovor Petra Hájka s výjimečnou osobností české (a dnes již i světové) "alternativní" zdravotní scény Jiřím Černotou

V pořadu Zdraví v Protiproudu se kromě jiného dozvíte o unikátních novinkách ve vývoji a produkci fascinujících zcela přírodních prostředků na posílení těla i ducha - včetně dosažení praktické dlouhověkosti.

 Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu

 

Prezidenti, premiéři i exministři

Na oslavě se sešli členové bývalé vlády Miloše Zemana – ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr, ministr zemědělství Jan Fencl či dopravy Jaromír Schling. Někteří z jeho bývalých úspěšných ministrů se již oslavy nedožili – ministr zdravotnictví prof. Bohumil Fišer a školství Eduard Zeman.

Přítomni však byli i politici současní. Například Radim Fiala z SPD, Kateřina Konečná ze Stačilo! a Radek Vondráček z ANO, který jako předseda Poslanecké sněmovny zabránil puči části Senátu spočívající v pokusu zbavit prezidenta Miloše Zemana pravomocí tím, že prezidenta navštívil v pražské vojenské nemocnici a osobně byl přítomen jeho ústavnímu aktu, když svolal zasedání nově zvolené Poslanecké sněmovny.

Radek Vondráček si za to vysloužil nenávist představitelů koalice Spolu a STAN, která jej potrestala tím, že odmítla jeho volbu za ANO na místopředsedu Poslanecké sněmovny. Jak lépe ilustrovat malost a hloupost současné vládní věrchušky!

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Oslava byla vynikající. Abych však jen nechválil. Přece jedna chybka byla. Na oslavě se podávalo rakouské víno. Rakouský veltlín je dobrý, ale Miloš Zeman vždy zdůrazňoval jako premiér i prezident, že politik má být i podporovatelem a propagátorem našeho průmyslu a zemědělství. Takže příště by to chtělo moravské víno.

K němu má přitom Miloš Zeman blízko, když udělil medaili Za zásluhy vynikajícímu moravskému vinaři Miloši Michlovskému. Tož je vidět, že nikdo, ani Miloš Zeman není dokonalý.

Situaci jsem trochu napravil a jako dar mu dal šest lahví výborného moravského vína od Libora Veverky z Čejkovic u Hodonína.

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky