Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Symbolická prázdnota: Bergoglio se s covidem vzdal své papežské role. Už není Kristův náměstek. Jak to souvisí s rouháním pohanskou modloslužbou? Vše demontováno. Opuštěný oltář i půlnoční mše. Kdo vlastně je J.B.B.?

Symbolická prázdnota: Bergoglio se s covidem vzdal své papežské role. Už není Kristův náměstek. Jak to souvisí s rouháním pohanskou modloslužbou? Vše demontováno. Opuštěný oltář i půlnoční mše. Kdo vlastně je J.B.B.?

3. 1. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud doplňuje do mozaiky zpráv o zrychlující se covidové demontáží křesťanské civilizace v uplynulém roce několik závažných otázek o skutečném důvodu papežovy likvidace (nejen) vánočních svátků

Hlavní oltář baziliky svatého Petra, papežský oltář umístěný na Petrově hrobě, je již mnoho měsíců nepoužívaný. Profesor filozofie a korespondent rakouského Kath.net Armin Schwibach, který v Římě žije více než třicet let,  to popisuje jako "symbolickou prázdnotu".

Souvisí to nejen s koronavirem, ale především s faktem, že zde papež v říjnu loňského roku uvítal misku se zemí věnovanou falešné bohyni Pačamamě a postavil ji proti všem liturgickým normám přímo na tento oltář.

Vzdal to

Profesor Schwibach zveřejnil 17. prosince na Twitteru fotografii oltáře, na kterém po staletí pouze papeži obětovali mši svatou, a komentoval ji takto: "Papežský oltář byl denudován a dnes je nepoužívaný. Nyní představuje jakousi rozeznatelnou díru ve středu baziliky." Upřesnil, že na tomto oltáři byla oběť mše svaté údajně zablokována kvůli covidu. Velikonoční mše byla slavena na oltáři Katedry svatého Petra, který se nachází za hlavním oltářem baziliky, za přítomnosti pouze malého shromáždění. První minuty videa ukazují opuštěný hlavní oltář, zatímco je použit oltář zadní. Také 12. prosince, na svátek Panny Marie Guadalupské, slavil papež mši na tomto druhém oltáři, zatímco kolem hlavního viditelně procházel bez úklony. Po všechny tyto měsíce byl papežský oltář opuštěn: více než symbolická "prázdnota"

Papež od 18. května zastavil také televizní mše ze své rezidence v Santa Marta. Zatímco dříve konal kázání ve Svaté Martě (třikrát nebo čtyřikrát týdně), nyní zcela opustil své veřejné mše. Jen pro několik příležitostí -  Vánoce nebo konzistoř 28. listopadu pro jmenování nových kardinálů - slaví na oltáři Katedry sv. Petra.

Ještě v roce 2019 slavil na Štědrý den mši na papežském oltáři, v bazilice přeplněné věřícími. Během uplynulých Vánoc sloužil "půlnoční" v 19:30 za skromného shromáždění - a opět na oltáři Katedry svatého Petra.

Čtěte ZDE: Františkův plán: Ráj na zemi bez Boha? Zhoubná synoda právě probíhá. Nejvyšší entitou je prales. O spáse duší ani slovo. Rezignace na rozum. Boží zjevení je nadbytečné? Pojďme se evangelizovat třebas lidojedy

Pohanská modloslužba

Papežský oltář - neboli oltář Confese - je středem baziliky svatého Petra s baldachýnem od Gian Lorenza Berniniho. Byl posvěcen Klementem VIII. v roce 1594 a nachází se na hrobě svatého Petra pod bazilikou. Od 10. března byla ovšem bazilika uzavřena kvůli covidovým omezením. Jen kardinál Comastri se od té doby až do května modlil u Svatého Petra růženec vysílaný televizí, a zasáhl tak mnoho srdcí po celém světě upřímnou prosbou o pomoc Panny Marie. Nedávno, na konci listopadu Comastri pokračoval v této zbožné a krásné praxi, díky které je bazilika otevřena návštěvníkům.

Význam dlouhodobé nepřítomnosti papeže na papežském oltáři nespočívá jen v tom, že jde o oltář, který spojuje panujícího pontifika se samotným svatým Petrem. Jde především o to, že František - při závěrečné mši amazonské synody 27. října 2019 - na něj umístil misku s rostlinami, kterou na začátku amazonské synody obětoval pohanské bohyni Pačamamě. To je bez nadsázky okultní znamení, fakticky oběť ďáblu, skandálně umístěná na nejvýznamnějším Božím oltáři na světě.

Nejen Robert Moynihan, americký novinář a odborník na Vatikán, si všiml této skandální události. Moynihan pak napsal, že „hliněná mísa s rostlinami je spojována se slavnostními rituály adresovanými Pačamamě a má obvykle také červenou barvu, jako ta umístěná na hlavní oltář nad Svatým Petrem."

Jakákoli další spekulace je zbytečná. V tomto krátkém videu je vidět, že stejnou misku poprvé obětoval Bergoglio Pačamamě ve Vatikánských zahradách během pohanského obřadu 4. října (též zde), na začátku synody o Amazonii. Miska byla následně podána Bergogliovi, který předsedal obřadu, a ten ji poté požehnal.

Čtěte ZDE: Vhodil jsem modly do Tibery: Obrana křesťanství papeži navzdory. Nešli jsme spát a šli jsme do kostela. Čin mladého muže inspiruje. S Vatikánem cesta ke spáse nevede. Je čas na hrdinství

Chronologie

Amazonská synoda byla celá spojena s mnoha skandálními událostmi a prohlášeními. Nejen uctíváním figury falešné bohyně, ale také podporou náboženského indiferentismu a úplné apostaze (odpadu od víry).

Nedlouho po této pobuřující události se papež rozhodl, že už nebude nazýván "Kristovým náměstkem", čímž dal tomuto názvu charakter pouhého historického titulu. Místo toho nahoře uvedl své jméno: Jorge Mario Bergoglio, přičemž ještě ve vatikánské Ročence 2019 stránka týkající se papeže obsahuje první a nejdůležitější ze všech titulů velkými písmeny: VICARIUS JESU CHRISTI. Profesor Schwibach tehdy uvedl na Twitteru: "Zdá se, že vše je demontováno."

Shrňme si události navazujících na rouhavou Amazonskou synodu:

  • Nejprve Bergoglio požehnal oběť falešné bohyni, a poté ji umístil přímo na oltáři, na kterém  (celebrant jedná v osobě Krista) se Boží Syn obětuje Bohu Otci.
  • Odmítá být nadále nazýván Kristovým náměstkem.
  • V době covidové vláda zneužívá situace k uzavírání kostelů a omezování hromadné účasti věřících za plné spolupráce a souhlasu papeže.
  • Bergoglio přestává slavit mši na papežském oltáři, na který předtím umístil misku obětovanou pohanské Pačamamě.
  • Jeho vánoční mše není ani půlnoční, ale koná se v 19:30 - údajně kvůli pravidlům zákazu vycházení platným v Itálii. Jenže Vatikán je autonomní stát, jehož vláda patří pouze papeži.

Důsledkem všech těchto papežských činů byla na mnoha dalších místech po celém světě zrušena vánoční půlnoční mše, oslava narození Bohočlověka Ježíše - ostatně včetně diecézí v České republice.

Souvislost mezi obětováním misky pro Pačamamu na papežském oltáři, přes jeho demonstrativní opuštění až po zrušení vánočních půlnočních mší v mnoha částech světa je zřejmá.

Dost možná právě tak jako odpověď na otázku, kterou si kladou mnozí: Kdo vlastně je Jorge Maria Bergoglio?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky