Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepřítel nás přesvědčuje: Víme ještě, komu věříme? Nemorální rozměr vakcín. Strach a pohodlnost cestou do otroctví. Něco je celou dobu špatně. Existuje jenom jedna Cesta. Buďme pevní!

Nepřítel nás přesvědčuje: Víme ještě, komu věříme? Nemorální rozměr vakcín. Strach a pohodlnost cestou do otroctví. Něco je celou dobu špatně. Existuje jenom jedna Cesta. Buďme pevní!

16. 5. 2021

Tisk článku

P. Trevor Burfitt napsal vzkaz svým věřícím ohledně očkování proti Covid-19, který byl po nějaké době stažen i ze stránek jeho kněžské organizace, neb cenzura si dnes už nevybírá

Po tom, co jsme minulý rok prožili a poté, co jsem hovořil s mnohými z vás o současných záležitostech, jsem rád, že máme dobré lidi, kteří jsou ochotní držet se zdravého rozumu a používat ho.

Ačkoliv existuje mnoho věrných věřících nyní navštěvujících kaple FSSPX [Kněžské bratrstvo sv. Pia X., které navzdory Františkově novocírkvi uchovává autentickou katolickou víru a slouží pouze tradiční liturgii - pozn. PP], kteří jsou dobře informovaní o zdraví, světových událostech, politice a Velkém resetu prosazujícím zničující cíle, existuje i mnoho těch, kteří nacházejí svůj zdroj informací a autority v hlavních médiích a sekulárních a humanistických zdravotnických agenturách.

Pokud jste jedním z těchto špatně informovaných nebo zastrašených, buďte pozorní, bdělí a dejte si pozor.

Tytéž mediální zdroje a místní i světové zdravotnické organizace jsou stejnými institucemi, které jsou naprosto připravené a ochotné propagovat nemravnost a nevázanost mezi naší mládeží. Vezměte v úvahu jejich souhlas s potraty, antikoncepcí, homosexualismem, transgenderismem a tak dále. Nemůžeme jim věřit. Jsou tato média ještě našimi přáteli se svou socialistickou politikou či otevřenou propagací agendy, která je proti Kristu?

Sotva.

Čtěte ZDE: Vigano: Prolnutí Deep State a Deep Church na cestě k Velkému Resetu. Uměle vyvolaná covidová nouze. Jedna mocenská líheň. Přímý pohled do očí globalistické Medúzy. Jak vypadá temnota, do níž směřujeme?

Nedávno jsem se ptal přítele v Portlandu v Oregonu (USA), jak tam vypadá revoluce po prezidentských zfalšovaných volbách v roce 2020. Říkal, že on a jeho žena zvažují budoucnost pro své děti a mladou rodinu. Co dělat? Kam se přesunout? Kdy podniknout akci? Nepokoje a žhářství pokračují a nedávno bylo na nadjezdu nad dálnicí I 5 namalováno prase visící na šibenici. (Prase je v angličtině hanlivý slangový výraz pro policistu. – pozn. překl.) Je to patřičné, pokud jde o pořádek a důstojnost mezi lidmi?

S výjimkou některých používají schválené vakcíny většinou buňky z uměle potracených plodů pro původní i pokračující testování. Tato fakta ani neskrývají. Je udivující, že jsme ochotni mít prospěch z tkáně ukradené zabitým - takzvaně potraceným - dětem! Je to nemorální.

Z mnoha důvodů se pak také samozřejmě lidé cítí být přinuceni přijmout a užívat tuto zdravotní „svátost“ v podobě vakcíny proti covidu-19.

Důvody jsou různé: „Jsem starý; Mám zásadní zdravotní důvody; Pracuji ve zdravotnictví; Můj šéf a firma na mě naléhají, abych to udělal pro fungování firmy; Potřebuji cestovat; Jedu na dovolenou; Opravdu se nechci nechat očkovat, ale moje rodina mi vyhrožuje, a tak si myslím, že musím; Nebudu moct pracovat s lidmi, dokud se nenechám očkovat; Všichni mě o to žádají, a tak se cítím přinucený a nechci, aby mě dál obtěžovali; Chci se zbavit roušek a společenského odstupu; Nabízejí mi pivo nebo koblihu zdarma, pokud se nechám očkovat; Vím o místě, kde nabízejí i letenku, ubytování a jídlo těm, kteří jsou ochotní za očkováním cestovat“. Pozoruhodné výroky občanů domněle svobodných společností.

Nejsme děti. Měli bychom se nechat zastrašit? Nechat se pronásledovat svými bližními? Jsme připravení se nechat koupit nebo dostat sladkou odměnu za toto "ošetření"? Potřebují lidé očkování, když mají 99,7% šanci se [z onemocnění covidem-19] zotavit? Určitě ne.

Nestaňme se statistickou či experimentální obětí. Buďme pevní.

Čtěte ZDE: Projekt pandemie: Zločin proti lidskosti. Fakta o GM vakcínách proti koronaviru. Z lidí se stala pokusná morčata jako za nacistů. Vakcíny nebrání nákaze, přesto se zavádějí covidové pasy. Vnutí nám "novou normalitu" navždy?

Roušky nám nijak neposlouží. Nejenže vypadáme směšně a nedůstojně, ale stáváme se méně lidskými. Většina lidí, které znám a nosí náhubky, tak činí, jen aby se přizpůsobili, protože někdo v jejich okolí by je mohl udat, a oni se nechtějí dostat „do potíží s úřady“. Zdravotní užitek je nulový. Zeptejte se nezávislých lékařů a odborníků.

Něco je strašlivě špatně. Celou dobu nám lžou. Ohlédněte se zpět a uvidíte. Lži a falešné sliby nám předkládají od začátku. Nezapomeňte na rozhovory, které jsem vedl s nyní již proslulými zdravotními agenty, kteří nám předali obsílku a udělili pokutu. Řekli, že důvod proč nemůžeme dostat ucelené informace, je ten, že pracují s omezenými daty. Neuvěřitelné! Odpověděl jsem, že tedy nemohou vytvářet pravidla či zákony a vyhánět nás z kostelů na základě tak chatrných a proměnlivých informací.

Existuje jen jedna Pravda a jedna Cesta. Tou je Kristus. Ten nás nepodvede. Vzbuďme se. Buďme ostražití.

Bděme a modleme se.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky