Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Velký reset: Není tu poprvé. Další útok především proti Bohu. Podvody jsou připraveny. Stopy vedou napříč historií. Síla, která nás bránila, je ochromená. Vyrvaná koruna Krále. Stále máme každý svoji volbu. Jde o duši

Velký reset: Není tu poprvé. Další útok především proti Bohu. Podvody jsou připraveny. Stopy vedou napříč historií. Síla, která nás bránila, je ochromená. Vyrvaná koruna Krále. Stále máme každý svoji volbu. Jde o duši

22. 8. 2021

Tisk článku

Carlo Maria Vigano komentuje pro Festival filosofie v Benátkách současné dění způsobem, jaký by měli předkládat všichni duchovní, kteří však dnes z většiny pod papežovou taktovkou s režimem kolaborují

Nedostatek „zdravého rozumu“ u jednotlivců do velké míry umožnil tento útok proti Bohu, proti Církvi a proti lidskému plemeni, který reprezentuje Velký reset.

Iracionalita, vzdání se rozumu, zničení kritického úsudku a popírání důkazů jsou skutečným pandemickým virem naší doby. Měli bychom se vzdát utěšujícího předpokladu, že naši vůdci jednají pro naše dobro. Realita není jen odlišná, ale je diametrálně v protikladu k tomu, co se nám tvrdí.

Řada resetů 

Ti, kteří pracují na Velkém resetu, mají za to, že masy lidí již natolik zotročili, že se nemusí bát žádné vzpoury.

Tyto masy nyní věří, že jejich záchrana závisí na očkování a brzy natáhnou své ruce, aby obdržely čip pod kůži. A pokud „pandemická“ fraška odezní, je připraven další podvod: „klimatická změna“ zavede „ekologický přechod“ a „udržitelný rozvoj“.

Takové lži jsou stálou poznávací značkou architektů různých Velkých resetů v průběhu několika posledních století – protestantské pseudoreformace, průmyslové revoluce, Francouzské revoluce, Ruské revoluce, dvou světových válek, revoluce roku 1968 a pádu Berlínské zdi.

V této dlouhé řadě Velkých resetů organizovaných týmiž elitami konspirátorů se nepodařilo uniknout ani katolické Církvi. I ona se kvůli Druhému vatikánskému koncilu dočkala toho, že lepší pochopení liturgie ze strany lidu se stalo záminkou pro zničení apoštolské mše, pro zrušení posvátného jazyka a znesvěcení obřadů.

A tak se tento poslední Velký reset dá vystopovat zpět až ke všem jiným útokům, které se v průběhu dějin pokoušely anulovat dílo Vykoupení a zavést tyranii Antikrista. To, co se děje, odpovídá ďábelskému plánu, který po staletí uskutečňoval jediný cíl – Nový světový řád. Posledním krokem je ustavení společné vlády, v níž je velení uchváceno několika anonymními tyrany, kteří jsou sami oddáni uctívání smrti a hříchu.

Čtěte ZDE: Vigano: Prolnutí Deep State a Deep Church na cestě k Velkému Resetu. Uměle vyvolaná covidová nouze. Jedna mocenská líheň. Přímý pohled do očí globalistické Medúzy. Jak vypadá temnota, do níž směřujeme?

Pravý pokoj

Stála Kristova vláda v cestě? Druhý vatikánský koncil ji odsunul na konec světa a nechal Církev padnout za oběť témuž "demokratickému" podvodu, do nějž občanské společnosti upadly skoro o dvě století dříve při Francouzské revoluci. Tím, že Církev uznala legitimitu omylu a falešných náboženství, sama se svýma rukama zbavila trůnu a sama se omezila na to, že bude muset žebrat o uznání ze strany mocných tohoto světa, jejichž příkazům se podřídila.

Každý z nás možnost si vybrat, zda se připojí ke Kristu, nebo bude proti Kristu. Propůjčete se Mu s čerstvým zápalem, aby Koruna, kterou Mu Jeho nepřátelé vyrvali, byla navrácena Tomu, který je Naším králem. Nechejte Našeho Pána vládnout ve své duši a ve všech oblastech soukromého i veřejného života.

Jen tam, kde vládne Kristus, je pravý pokoj a harmonie: Kristův pokoj ve vládě Krista.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky