Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Upír v bílém: Proč František nesnese nic katolického? Přilnutí ke zlu. Chce nás odzbrojit tváří v tvář peklu. Klanění modle z pralesa. Již je třeba mluvit zcela otevřeně: Ďáblem posedlý papež nás nenávidí. Vzdorujme až do konce!

Upír v bílém: Proč František nesnese nic katolického? Přilnutí ke zlu. Chce nás odzbrojit tváří v tvář peklu. Klanění modle z pralesa. Již je třeba mluvit zcela otevřeně: Ďáblem posedlý papež nás nenávidí. Vzdorujme až do konce!

26. 9. 2021

Tisk článku

Michael J. Matt reaguje na nesmírně závažný a současně navýsost symbolický útok současného papeže na to nejcennější, co křesťanský svět má

Nejhorší papež v historii před několika týdny zaútočil na téměř poslední zbytky pravověrné katolické aktivity v rámci Církve - na tradiční latinskou mši, která byla nezrušitelně ustanovena jako mše svatá všech věků. Učinil tak diletantsky sepsaným apoštolským listem (lze-li to tak ještě nazvat) Traditionis custodes. Tento krok, pro nezúčastněného pozorovatele možná bezvýznamný, ve skutečnosti znamená otevřenou válku tohoto přisluhovače globalistů v zájmu jejich nejzhoubnějších cílů vůči těm, kteří si ještě přes všechny ostatní útoky a překážky udrželi katolickou víru.

Michael J. Matt, šéfredaktor katolického magazínu The Remnant vyzývá ke vzdoru:

Tady nejde o žádné tajemství, o žádné překvapení. Víme přesně, oč se jedná. Jen se ohlédni na zchátralou fasádu II. vatikánského koncilu, na zavřené kostely, prázdné semináře, na ztracenou víru, obrovské klerikální sexuální skandály a odpor proti tradičnímu katolicismu.

Ďábelská posedlost

František je posedlý touhou rozdrtit malý zbytek věřících, který se zachoval i ve světě všeobecného "řízeného" odpadlictví. Zrušil Summorum pontificum (apoštolský list předchůdce Benedikta XVI. otevírající možnosti ke sloužení mše svaté v tradičním ritu - pozn. PP), protože tak jako kříž pro upíra, stará katolická liturgie ohrožuje ďábelský Nový světový řád, k němuž tak přilnul. Latinská mše totiž spojovala katolíky všech zemí na světě po dva tisíce let, tak jak to žádná vláda nikdy nedokázala.

A tak se znovu chystá to provést.

Za posledních patnáct měsíců tradicionalisté odmítali zříci se svátostí. Zůstali jsme otevřeni. Nikdy jsme nevynechali mši svatou, a proto tradiční latinskou mši má postihnout nový obrovský útisk. Náš „pačamamský“ papež globalista tím reaguje na to, co spojovalo a spojuje katolickou existenci proti samotnému peklu.

Zvažte absurditu toho všeho: s pandemickou válkou, která propukla na celém světě, s násilím a chaosem ve městech, šířícími se potraty a porušováním Božích zákonů skrze člověka, je František odhodlán potlačit prastarou latinskou mši. Protože právě tato mše připravuje statisíce dětí a mladých rodin k zachování víry ve dnech temnoty, které na nás čekají.

Tato mše je prubířským kamenem „pevných věřících“, kteří se nestarají o velké resety a „záchranu planety“ ale o to, aby náboženský kult byl důstojný Všemohoucího Boha a schopný spasit duše. A tento druh katolicismu musí být vymazán – má-li nastoupit nový světový řád.

Katolíky je třeba přinutit, aby také odmítali nárok na jakoukoliv náboženskou nadřazenost a objektivní pravdu. Protože démony děsí tato pravda, kterou katolická církev učí, že Církev je jen jedna - svatá, katolická a apoštolská, založená Ježíšem Kristem, a je naprosto nezbyná pro spásu. A to pro ně není fér! To nezahrnuje Syny temnoty. František chce CRT - Critical Religion Theory – aby napadl a rozebral prastarou katolickou náboženskou svrchovanost.

Čtěte ZDE: Muž nenávisti a pomsty: Papeže je třeba ignorovat. Proč Bergoglio seká jediné zdravé údy? Apel na všechny duchovní. Válka o srdce a duši křesťanství. Nejvyšší čas vybrat si stranu a bojovat

Volání do boje

Ústřední body z Assisi, Abú Zabí (rouhavá setkání papežů s představiteli jiných náboženství - pozn. PP) a zbytky staré ekumenické šelmy mají za cíl vymazat z lidské paměti katolickou církev jakožto Svrchovanou, kterou země, papežové, svatí, hrdinové, císaři a králové vybudovali jako prastarý křesťanský řád; přesně všechno to, co Nový světový řád hodlá zrušit. 

Křesťanská výsada prý skončila. Katolicismus bude tolerován pouze do té míry, v jaké se odstraní všechny jeho odvěké rituály a dogmata, a nastolí se nová morální mentalita, tolerantní ke každé neřesti a hříchu a už nikdy nebude „rigidní“. Proto Františka tak rozčiluje tradiční latinská mše svatá. Protože je to Pravda, protože je to nejdokonalejší kult Krista Krále, Pána dějin.

František nyní dobře ví, že zde nadále existuje zbytek, který by dal život za obranu svého Krále. A zbývá mu už jen jeho neohrabané pronásledování, protože revoluci se nepodařilo vymýtit svatou víru.

Dobrá hra, katoličtí bratři! Touto akcí František pouze potvrdil, že vaše víra je příliš silná na jeho Nový řád. Obává se, že celá revoluce Druhého vatikánského koncilu je v ohrožení, dokud budete i nadále uctívat Boha tak, jak to vaši otcové a matky dělaly po tisíce let. A víte, že se nemýlí?

Tak tedy do toho, křesťanští vojáci! Víte, co máte dělat. Ne, nemáme se čeho bát, pouta byla oficiálně odstraněna.

Kvůli naší zemi, pro dobro duší a víru našich dětí nyní s čistým svědomím a spravedlivým hněvem můžeme tváří v tvář vzdorovat Františkovi a odolávat po celou dobu, než Bůh svou Církev definitivně zachrání.

Sláva Kristu Králi!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Eucharistické zázraky: Tkáň srdce člověka v agonii. Vždy stejná krevní skupina AB. I na jižní Moravě. Věda v koncích. Co nám tím chce Pán sdělit? Nespekulujme. Jen v úžasu padnout na kolena. Velký okamžik se již opět blíží

Eucharistické zázraky: Tkáň srdce člověka v agonii. Vždy stejná krevní skupina AB. I na...

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky