Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Covid a Velký reset: Epizoda války mezi Bohem a satanem. Zločin stovek na miliardách. Bude další Norimberský proces? O zdraví nešlo nikdy. Lidé se musí probudit. Nelze sloužit dvěma pánům. Chceme nenávist a tyranii?

Covid a Velký reset: Epizoda války mezi Bohem a satanem. Zločin stovek na miliardách. Bude další Norimberský proces? O zdraví nešlo nikdy. Lidé se musí probudit. Nelze sloužit dvěma pánům. Chceme nenávist a tyranii?

31. 10. 2021

Tisk článku

Richard Williamson přináší dvojí shrnutí pohledu na současnou situaci, a to z úhlů právně politického i z ůhlu duchovního, abychom zjistili, že spatřují jedno a totéž

Dr. Reiner Fuellmich je německým právníkem v mezinárodních procesech, který jménem obětí podvodu úspěšně žaluje velké německé korporace jako jsou Volkswagen a Deutsche Bank. Odmítá, že by byl věřící, ale jednoznačně nemá rád podvody, takže když vycítil velký podvod v covidovém zločinu, vstoupil se svým týmem do boje. Na základě rozhovorů s více než stovkou jednotlivých zúčastněných politiků a lékařů předložil obecný přehled závěrů svého týmu v rozhovoru s autory webu Stop World Control. Souhrn těchto závěrů je zhruba tento:

Covid = zločin

Tzv. „pandemie“ covidu je plánovaná zločinná operace, bezprecedentní zločin proti celému lidstvu. Asi 0,000001 % světové populace – skupina zhruba 3 000 superbohatých lidí včetně Davosské skupiny Klause Schwaba – se pokouší získat kontrolu nad zbytkem světa. Bude potřeba druhý norimberský proces k vyšetření všech zločinců nesoucích odpovědnost. Ve skutečnosti začal tým více než tisíce právníků a více než 10 000 lékařských odborníků vedených dr. Fuellmichem právní řízení proti Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a Světové zdravotnické organizaci (WHO) a Davosské skupině pro zločiny proti humanitě.

Nikdy to nebylo o viru nebo o zdraví. Vždy to bylo o elitách, které lidem berou všechny svobody, aby je učinily zcela závislými, a natolik snižují jejich počet prostřednictvím depopulace, aby usnadnily úplnou nadvládu nad přeživšími. Covid není dokonce primárně ani o penězích, protože superbohatí už mají víc, než potřebují. Samozvané politické a korporátní elity však používají peníze jako nástroj k uplácení lidí jako jsou lékaři, nemocniční pracovníci a politici. Skandalizovaný běloruský prezident Lukašenko například "propíchl", že mu byla nabídnuta miliarda dolarů, když vyhlásí lockdown ve své zemi. Elity také využívají všechny druhy psychologických technik k manipulaci lidí a používají různé hrozby, aby srovnaly každého, kdo jim vzdoruje.

Tzv. „vakcína“ vůbec není vakcínou, protože roky v předstihu tzv. Světová zdravotnická organizace změnila definici „vakcíny“, aby zakryla jejich hrozivou experimentální genovou podstatu. Podobně v roce 2009 změnila definici „pandemie“, aby mohla lidi vystrašit panikou z velké nákazy, která ve skutečnosti ničím takovým nebyla.

Covidová „pandemie“ byla vytvořena pomocí dvou lží. Za prvé, PCR testem, který produkuje vysoké procento falešných pozitivních. Přesto se všechny lockdowny, nařízení nosit roušky a „očkování“ nadále zakládají na tomto podvodu. A za druhé, „bezpříznakové infekce“, kvůli nimž prý mohou naprosto zdraví lidé přenášet virózu a nakazit jí druhé. To mělo všechny přimět, aby se obávali všech ostatních.

Viníkem je globalismus – soukromé globální organizace jako například WHO a WEF (Světové ekonomické fórum) převzaly kontrolu nad světem. V roce 2019 dosáhly věci vrcholu krize a mělo dojít ke zhroucení – covid byl taktikou k odvrácení pozornosti. Evropská unie je hlavním bitevním polem této války. EU byla přivedena k bankrotu. Penzijní fondy jsou zcela rozkradené. Proto chtějí elity dostat EU pod kontrolu – dříve než lidé zjistí, co se děje. V této válce nebudeme schopni zachránit všechny. Lidé ztratí nejen své živobytí – mnozí ztratí i své životy. Pokud jde o duchovní rovinu, jestliže ztratíme tuto válku, bude to konec člověka.

Čtěte ZDE: Vigano: Prolnutí Deep State a Deep Church na cestě k Velkému Resetu. Uměle vyvolaná covidová nouze. Jedna mocenská líheň. Přímý pohled do očí globalistické Medúzy. Jak vypadá temnota, do níž směřujeme?

Je jistě věcí Prozřetelnosti, že oficiální katolická Církev již nepožaduje žádnou další práci od svého bývalého nuncia v USA, kde působil ještě před několika lety, arcibiskupa Carla-Maria Vigana.

To mu umožňuje svobodně dělat to, co by měl dělat každý vysoce postavený duchovní, konkrétně chránit katolické stádo a vlastně celé lidstvo, které chce slyšet detailní pravdu, celou pravdu a nic než pravdu o tom, jak se v současnosti vládne, nebo spíš tragicky vládne Církvi a světu, protože se mnozí duchovní včetně vatikánských elit obrátili zády k Bohu. Zde je velmi zhuštěné shrnutí dalšího z jeho skvělých prohlášení z konce srpna tohoto roku:

Poslední bitva

„Velký reset“ je zločinný plán, ohromný klam založený na lžích a podvodu, koncipovaný před desítkami let s cílem ustavit všeobecnou diktaturu, v níž menšina nevyčíslitelně bohatých a mocných lidí zamýšlí zotročit a podřídit celé lidstvo své globalistické ideologii. Spojené státy evropské, nekontrolovaná imigrace, vzdání se národní suverenity, kontrola občanů pod záminkou pandemie, snížení počtu obyvatel prostřednictvím použití vakcín s novými technologiemi nejsou nejnovějšími vynálezy, ale výsledkem plánované, organizované a koordinované akce, která se dokonale přidržuje jednoho scénáře pod jedním vedením.

Musíme čelit zločinnému myšlení autorů tohoto plánu. To, co se rok a půl děje, bylo obšírně oznamováno až do nejmenšího detailu samotnými tvůrci Velkého resetu. David Rockefeller v roce 1991 napsal: „Jsme na pokraji globální transformace. Jediné, co potřebujeme, je „správná“ globální krize a národy přijmou Nový světový řád.“

Dnes můžeme potvrdit, že se tato „správná krize“ kryje s covidovým stavem nouze a s „krokem k uzávěře“ naznačovaným od roku 2010 v dokumentu Rockefellerovy nadace „Scénáře pro budoucnost technologií a mezinárodní rozvoj“, v němž jsou "předvídány" události, jichž jsme nyní svědky. Spíše než oficiální vlády států realizují tento zločinný podnik k zotročení celého lidstva jejich utajení loutkovodiči „hlubokého státu“ [deep state], který je zamaskovaný a skrytý za oponou oficiálních vlád, ale vytváří skutečnou vládu národů.

Katolíci také musí čelit obdobné skutečnosti u své oficiální Církve, která je ve skutečnosti podobně ovládána prostřednictvím „hluboké Církve“ [deep Church], z jejíhož nitra propůjčují padlí duchovní zásadní podporu „hlubokému státu“ tím, že duchovně kazí duše. Zde spočívá úplný rozměr, skutečný smysl covidového nesmyslu, jeho neustálé lži a jeho promyšlená tyranie. Je to jen poslední epizoda ve válce mezi Satanem a Bohem, která teď spěje k závěru na konci časů.

Proto jsou síly temnoty v současnosti tak zuřivé, tak netrpělivé odstranit jméno Našeho Pána ze země, aby nejen zničili jeho hmatatelnou přítomnost v našich městech tím, že zboří kostely, ale také tím, že odstraní křesťanskou civilizaci a znehodnotí její bohopoctu. Ve skutečnosti je „hluboká Církev“ podřízena „hlubokému státu“ a papež Bergoglio je vzácným spolupracovníkem globalistů, protože likviduje pravou katolickou Církev, aby byla nahrazena filantropickou a ekumenickou sektou zednářské inspirace, která má ustavit univerzální náboženství na podporu Nového řádu – Novocírkev.

V této kosmické válce existuje strana Boha a strana Satana. Není možné se shodnout s nepřáteli Boha, ani není možné sloužit dvěma pánům. Kristus musí vládnout a bude vládnout.

Tam, kde vládne On, je mír a soulad.

Tam, kde vládne Satan, je nenávist a tyranie.

Stále ještě máme na vybranou.

Zdroj: 1, 2.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky