Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Stopy vedou k „velké provokaci“: Jaderný výbuch v Americe? Hacker, který se naboural do vládních e-mailů i exšéf CIA tvrdí totéž. Je v problémech jen rubl?

Stopy vedou k „velké provokaci“: Jaderný výbuch v Americe? Hacker, který se naboural do vládních e-mailů i exšéf CIA tvrdí totéž. Je v problémech jen rubl?

17. 12. 2014

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková zkoumá nezávislé americké zdroje informující o přípravách jaderné provokace, která se může stát fatálním bodem zlomu v napjaté mezinárodní situaci

Média nyní žijí pádem ruského rublu. Ta česká jej pak v převážné části s dětinskou škodolibou radostí vykládají jako „úspěch“ západních sankcí. Je to samozřejmě nesmysl. Sankce jsou pouze součástí problému s dramatickým poklesem cen ropy a dalších okolností – z části přirozených, z části uměle „vyrobených“ – které ve svém celku nyní působí potíže ruskému hospodářství. Ale „radost“ je to předčasná a naivní. Brzy pocítíme důsledky také u nás, v celé Evropě i ve Spojených státech.

pp

Materiál k tomuto problému připravujeme. Bylo by však chybou nechat si nyní „stočit pohled“ jen na Východ. Jedním z aspektů současné krize rublu totiž je, že odvádí pozornost od nejméně stejně dramatického dění na Západě – zvláště v Americe.

Chystá se „velká provokace“?

Ve Spojených státech se podle všeho něco dramatického opravdu připravuje – a nezávislá média o tom již naplno informují a spekulují. Má to být ona „velká provokace“, o které prý informoval Vladimíra Putina francouzský prezident Hollande? To je otázka, která visí ve vzduchu. Americká společnost je ve varu a její ekonomika stojící na hliněných nohou může kdykoli zkolabovat. A to přesto, že další zákon o výdajích na rok 2015 (který má Obamovu vládu udržet nad vodou do února příštího roku) po týdnu napětí prošel – a zanechal USA opět o jeden bilion dolarů zadluženější.

Bývalý ředitel CIA Mike Morrell prohlásil, že teroristé zaútočí na Spojené státy „zhruba někdy příští rok – stoprocentně.“

Exředitel CIA hovoří o „stoprocentní pravděpodobnosti“ teroristického útoku. Pozoruhodná „jistota“. Zvláště v souvislosti s tím, že zadržený hacker Guccifer, který se údajně naboural do e-mailů vysokých vládních představitelů Spojených států, mluví o něčem podobném: Plánu americké administrativy odpálit v některých amerických městech nukleární nálože. Není právě toto podstata oné „velké provokace“, která by – „přišita“ Rusku – měla potenciál rozpoutat světový konflikt? Minimálně by však, podle nezávislých amerických médií, odstartovala definitivní přerod Ameriky v diktátorský režim. Jak píše komentátor Kit Daniels na serveru Infowars.com:

PP koláž

Čtěte ZDE: Obamova přestavba Ameriky: Prezident řádí v Bílém domě. Na jihu hoří ulice. Ilegální přistěhovalci slaví. Amerika už není stát, ale mamutí nákupní centrum

Ex-špion: Určitě to „bouchne“

Bývalý ředitel CIA Mike Morrell prohlásil, že teroristé zaútočí na Spojené státy „zhruba někdy příští rok – stoprocentně.“ Morrell tímto výrokem komentoval situaci v australském Sydney, kde terorista držel rukojmí. Podle rozhovoru, který poskytl v pondělí Morrell americké televizní stanici CBS by měli džihádisté pravděpodobně provést podobnou operaci i ve Spojených státech:

„Co mě nejvíc znepokojuje, je že tento druh terorismu budeme vídat v blízké budoucnosti po celém světě i v naší zemi. Na to musíme být připraveni. Víte, lidi by nemělo zaskočit, pokud se podobné věci začnou dít zhruba během příštího roku. Stoprocentně začnou.“

Morrel tvrdí, že problém australských rukojmí není překvapivý, protože přes tři stovky Australanů odjely bojovat do Iráku a Sýrie, včetně zhruba sedmdesátky lidí, kteří se přidali na stranu ISIS: „ISIS se jednoho dne na Austrálii zaměřit musel. Je to jen pár měsíců, co australské úřady provedly po celé zemi šťáru, při níž zatkli množství lidí na základě prohlášení jednoho z vůdců ISIS, který vyzýval své australské stoupence k veřejným popravám Australanů. Takže ISIS se již na Austrálii zaměřuje.“

Není pochyb o tom, že americká vláda využije situaci s rukojmími ve spřízněné anglosaské zemi – i problémy s ISIS obecně – k tomu, aby ospravedlnila další rozmach policejního státu, jenž už zasahuje do všech oblastí života  občanů.

PP koláž

Čtěte ZDE: Mene Tekel: Slavný americký patriot píše „účtenku“ hroutících se Spojených států. Míříme k neschopnosti a úpadku. Tvrdá slova platí i pro Evropu

Technologie moci

Jde o staletí starou strategii jménem „problém – reakce – řešení“, v jejímž rámci si vládnoucí moc krizi buď vyrobí, nebo využije autentické periodické krize, k tomu, aby veřejnost dotlačila do situace, v níž bude sama vyžadovat „řešení“ – které bylo skutečným cílem celé operace od samého počátku.

„Většina z nás takové strategii často podlehne, a pokud se nezastavíme a nezamyslíme, bohužel budeme přicházet o další a další možnosti rozhodování o vlastním životě, o další a další svobody. Vlády i velké korporace celého světa tuto techniku široce používají,píše žurnalista pod přezdívkou General Maddox. „Mohli bychom dokonce říci, že pokud se podíváme na její účinnost vůči masám, jde o jednu z nejúspěšnějších technologií kontroly lidstva vůbec.“

Otázka, nad níž skutečně stojí za to se zamyslet, je ale tato: kolik toho asi Morrell o vývoji v příštím roce ví – a neřekne?

pp

                                                               Mike Adams

Mike Adams: Chtějí ovládnout nezávislá média

Americký komentátor Mike Adams má poměrně jasno v tom, co „Morrell ví a neřekne“, nebo spíše obecně řečeno v tom, co se může v Americe v nastávajícím roce přihodit. Jak píše:

„Podle toho, co jsem se dozvěděl od několika svých zdrojů americká vláda intenzivně pracuje na tom, aby vyvinula a instalovala systémy, které budou blokovat nezávislé zpravodajské servery jako jsou NaturalNews, Drudge Report, The Blaze a mnohé další. Zkouška technologií proběhla údajně o víkendu na počátku měsíce v Kalifornii a potvrdila, že vláda takovou technologii již má k dispozici a může ji úspěšně použít.

Výpadek zpravodajských serverů zaznamenal jako jeden z prvních tímto článkem server BeforeItsNews, ale potvrdily ho i Washington Times, The Blaze a další. I tým našeho serveru NaturalNews zaznamenal mnoho stížností kalifornských uživatelů, kteří se nemohli dostat na stránky, ačkoli server běžel a bez problémů sloužil uživatelům po celém světě.

Zvláště pozoruhodné bylo, že „výpadek“ cílil jen na zpravodajské stránky, zatímco další internetové servery běžely bez problémů. Jak tvrdí technici serveru BeforeItsNews, tato selektivní blokáda mohla být dosažena „hloubkovou inspekcí paketů, které používají routery, jež si je předávají po internetu,“ přičemž „tato technologie dovoluje poskytovatelům internetových služeb, aby si prohlížely pakety, které váš počítač vysílá a přijímá a rozhodli, které nechají projít, zatímco jiné změní či zablokují. Tato technologie přitom může být používána i k urychlení nebo zpomalení internetové komunikace.“

Selektivní povaha celého „výpadku“ zkrátka už sama ukazuje, že o žádný výpadek nešlo. Byla to prý zkouška na všeobecnou blokádu on-line zpravodajství při „velké události“, která se má podle mnoha zdrojů blížit.

Jaká „velká událost“ by to měla být? Samozřejmě taková, při níž vláda potřebuje, aby její oficiální verze byla jedinou obecně šířenou a přijímanou pravdou.

Zdroj.

pp

Čtěte ZDE: Třináct let od 11. září: Útoky na WTC nesou stejný rukopis jako zmizení letu MH 370 a sestřelení MH17 nad Doněckem. Nová fakta o podvodu s „dvojčaty“. Na řadě je Irák?

Něco se stane

Takovou událostí bývají buď skutečné teroristické útoky, nebo útoky falešné – takzvané operace pod cizí vlajkou – které vláda posléze využije k tomu, aby zavedla drastická opatření, směřující k dokončení instalace policejního státu, především totálního špiclování občanů. Podobnými událostmi byly bombový útok v Oklahoma City, masakr ve Waco a samozřejmě 11. září – všechny byly použity k rozsáhlé militarizaci policejních složek a rozšíření „dohledu“ na všechny oblasti našich životů (takový Patriot Act – vzpomínáte?)

V takovém případě však je nezbytné – a vlády celého světa to dobře vědí – aby oficiální místa dostala svou verzi událostí k lidem jako první, aniž by někdo měl možnost zhodnotit fakta případu a přijít s racionálnějším vysvětlením dramatu.

Atomový výbuch?

Čeho však by se mělo takové „dokonalé drama“ týkat? Možnosti jsou různé. Nedávno rozvířil vody hacker zvaný „Guccifer“, který je momentálně ve vazbě. Proslavil se původně tím, že se naboural do soukromé korespondence rodiny Bushových. Mnoho reportáží v mainstreamu nyní hovoří o tom, že se nyní Guccifer měl dostat k e-mailům, hovořícím o chystaném nukleárním výbuchu ve velkém městě v Pensylvánii v roce 2015.

Tyto zprávy mají původ v reportáži New York Times, která vyšla již na konci listopadu loňského roku. Guccifer podle ní „odtajnil“ přípravu nukleárního útoku na Pensylvánii a nebo na Chicago. New York Times (NYT) tato hackerova tvrzení samozřejmě nazvaly „divokými konspiračními teoriemi“, ale psycholog, který byl výslechu Guccifera přítomen, konstatoval, že tento muž není blázen. NYT o tom napsaly:

Hacker není šílený

Vězeňský psycholog, který se účastnil naší schůzky s hackerem, obracel oči v sloup, když pan Lazar (což je hackerovo občanské jméno) začal předčítat své vysvětlení toho, co objevil, v dobré, ač přízvukem silně poznamenané angličtině. Jeho text byl snůškou divokých konspiračních teorií, zahrnujících takzvané Ilumináty, tajný spolek, který podle jeho názoru ovládá svět. Většina konspiračních teorií byla staré zboží – jako třeba tvrzení o útocích z 11. září. Ale některé, jako například údajný plán na odpálení nukleární nálože v Chicagu a některém velkém městě v Pensylvánii, byly zřejmě jeho výmyslem. Psycholog prohlásil, že všechny zmíněné „teorie“ už dříve někde zaslechl, nicméně dodal, že o mentálním zdraví pana Lazara pochybnosti nemá – muž je zcela příčetný.

Na internetu panuje všeobecná spekulace o tom, že Guccifer skutečně spíš náhodou „zakopl“ o emaily vysoce postavených operativců, kteří hodlali z různých důvodů odpálit jaderné nálože v amerických městech. Je jasné, že spekulace není totéž co pravda, takže může klidně jít i o Gucciferův pokus upoutat na sebe pozornost – ale je třeba aspoň o dotyčných spekulacích vědět.

Nevyhnutelná katastrofa

Ať se věci s hackerem mají, jak chtějí, jedno je jasné: Americká vláda se rozhodně intenzivně připravuje na nějaký typ katastrofického scénáře. Během posledního kola strašení ebolou (bylo to kolo první a nepochybně přijdou další) se šířila informace o tom, že ministerstvo zahraničí nakoupilo 160 000 protichemických obleků. Jsou určeny pro případ další epidemie eboly? Nebo nač?

Teorie o tom, co by nás mohlo v roce 2015 potkat, se většinou pohybují v těchto kategoriích – pokud je seřadíme podle pravděpodobnosti od těch téměř jistých až ke kategorii „kdo ví“:

- Globální kolaps finančního systému. Masívní pomoc bankám z roku 2008 se vrátí a dopadne na naše hlavy, což dominovým efektem způsobí kolaps trhů s deriváty a křehkého bankovního sektoru. To následně vyvolá masové nepokoje, respektive revoluce a tak dále.

- Nukleární válka (skutečně či domněle) vyvolaná Ruskem, které nyní drtí následky současného petrodolarového neštěstí, v jehož rámci padající ceny ropy poškozují ruskou ekonomiku.

- Nukleární útok ve Spojených státech, provedený nějakými „radikály“ s dostatečně zahraničně znějícím příjmením, které se mainstreamová média uráčí prodat.

- Teroristická operace pod cizí vlajkou, záměrně uskutečněná na americké půdě za politickými účely (aby z ní bylo možno obvinit některou domácí nepohodlnou skupinu – například Tea Party).

Ze všech těchto možností je nejpravděpodobnější další finanční kolaps. Trhy v poslední době vykazují zjevné známky toho, že se něco opět zle pokazilo, a především, že drastická reforma trhu měla přijít už dávno. To, že naše ministerstvo financí nedávno schválilo „výrobu“ dalšího bilionu (v orig. trillion, pozn. překl.) dolarů dluhu, jen aby splatilo dluh starý, je šokující. Každý, kdo ví, co znamená slovní spojení úrok z úroku, nepochybuje, že se Spojené státy řítí k neodvratné insolvenci.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky