Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Za naší západní hranicí to vře: Německá veřejnost protestuje proti islamizaci své země. Podaří se vyvézt muslimy k nám? Zničení zbytků křesťanství pod vlajkou humanismu

Za naší západní hranicí to vře: Německá veřejnost protestuje proti islamizaci své země. Podaří se vyvézt muslimy k nám? Zničení zbytků křesťanství pod vlajkou humanismu

20. 12. 2014

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad masovými protiislámskými demonstracemi v Německu a Lea Vojteková se ptá, dokdy vydrží česká vláda vzdorovat, zatímco Halíkova Pátá kolona už na tom maká...

Německo je varu. Někteří komentátoři hovoří dokonce o počínající občanské válce. Příčinou podzimních demonstrací, které vyvrcholily právě v této adventní době masovými shromážděními v mnoha městech, je rostoucí odpor občanů proti totální islamizaci Německa. Odráží se to i v posledních průzkumech veřejného mínění. Podle šedesáti pěti procent respondentů podceňuje vláda Angely Merkelové rekordní úroveň přistěhovalectví do země. Více než třetina dotazovaných Němců je přesvědčena, že Německo prochází procesem řízené „islamizace“.

Jde o víc, než se zdá

Není divu, že znepokojení většiny Němců se odráží i v politické rovině. V minulém týdnu již počet demonstrantů v německých městech dosahoval desetitisíců. Jen v Drážďanech se protiislámské demonstrace svolané hnutím Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu (Pegida) zúčastnilo přes 15 tisíc lidí. Demonstranti vyjádřili odpor k pronikání islámu do Německa a k potlačování křesťanských tradic.

To je zřejmě nejpodstatnějším rysem současných protestů. Nezaměřují se totiž pouze proti islámským přistěhovalcům zaplavujícím německá města, ale zároveň požadují návrat křesťanství do života Německa, které současná multikulturní evropská agenda, prosazovaná probruselskou koalicí křesťanských a sociálních demokratů, dlouhodobě ze společenského života vytlačuje.

Abychom pochopili současný multikulturní tlak na evropské země, musíme se podívat blíže na metody, jak odkřesťanštit Evropu pomocí islámu. Islám je totiž pouze jedním z nástrojů, jež elity Nového světového řádu, reprezentované především světovým zednářstvem, hodlají použít ke zničení křesťanství, a především Katolické církve.

V plánech těchto elit hraje islám důležitou roli, bez ohledu na to, zda o tom radikální džihádisté vědí, či ne. Někteří vůdci vědomě s těmito silami spolupracují, nebo dokonce byli do těchto organizací infiltrováni jako zpravodajci. Jiní vedou svůj boj z čistě náboženských pohnutek, a často si ani neuvědomují, že jsou pouhými pěšáky na šachovnici NWO.

PP koláž

Čtěte ZDE: Edward Snowden opět šokuje: Vůdce ISIL je ve skutečnosti agent Mossadu. Cíl třetí americké války v Iráku? Vytlačit ruský vliv, zlikvidovat Asada a vytvořit velký Izrael

Metoda, která  je stále úspěšná

Evropští stratégové NWO využívají islámu jako bojové organizace, která pracuje na postupném rozmělnění křesťanství a jeho začlenění do vznikajícího jednotného synkretistického náboženství. V mohamedánských zemích má islám zlikvidovat co možná nejvíce místních křesťanů. Toho jsme svědky v masovém měřítku například v Iráku, v Sýrii nebo  v severní Africe. Naopak do tradičně křesťanských zemí jsou pod nejrůznějšími záminkami přemisťovány milióny mohamedánů. Záminkou  se stávají občanské války vyvolané západními tajnými službami a následná „humanitární katastrofa“.

Další fází pak je „humanistický apel“: Jsou to přece lidé jako my, běženci, nemůžeme je jen tak ponechat jejich osudu. Že jde o osud, který jim tito „humanisté“ připravili vyvoláním barevných revolucí, státních převratů či občanskými válkami proti demokraticky zvolené vládě či prezidentovi (Ukrajina, Sýrie, Egypt, Libye atd.), o tom se už kupodivu nemluví.

Současná „humanitární krize“ Syřanů je vytvořena přesně podle tohoto vzorce. A pochopitelně: Nebudou to syrští křesťané, které budeme povinni „přijmout“. Ti v naprosté většině zůstanou tam, kde jsou. Půjde především o muslimy. Právě se nám takový „kontingent“ pokoušejí z Bruselu vnutit. A nejen pro to, že Německo, které se pro muslimské  „uprchlíky“ již dávno stalo zemí zaslíbenou dnes tuto situaci není schopno zvládnout.

PP koláž

Čtěte ZDE: Moravcova „kavárna“: Jak zničit náš „nepřirozeně homogenní“ stát? Tomáš Halík na cestě od katolíka k imámovi. Použije své milióny z Tumpachovy ceny na islamizaci ČR?

Jde skutečně – plánovitě – o to, zasáhnout muslimským elementem země, které s ním historicky dosud problém neměly. Ale co není, může brzy být. Česká Pátá kolona je již opět nastartovaná. Veřejnosti to názorně předvedla před týdnem v České televizi, kde „prezidentští kandidáti“ Tomáš Halík a Jan Švejnar již začali prošlapávat propagandistické „předpolí“. Německo je totiž ve varu a je třeba mu poněkud „upustit  páru“. Kam jinam, než k nám? Není to tak dávno, co Němci hledali za svou východní hranicí svůj „životní prostor“. Dnes ho již hledají i pro „své“ muslimy.

Lea Vojteková: Vydrží české vládě pud sebezáchovy?

Zdá se, že v Německu pomalu, ale jistě začíná občanská válka. Situace s azylanty je neúnosná a když jsem četla zkušenosti Čechů žijících v Německu, zůstala jsem v šoku. Podobný vývoj jsem sice čekala, ale nečekala jsem, že to půjde tak rychle.

Tady je zkušenost kamarádky žijící v Německu: ,,V Německu byly vystěhovávány nemocnice i domovy důchodců z důvodu, že není dále kam ubytovávat azylanty. Nyní např. v Kolíně nad Rýnem jeden nově rekonstruovaný hotel o 200 pokojích, jehož majitel zemřel, připadne azylantům. Azylanty prostě již není kde ubytovávat.

Kriminalita mladistvých azylantů dosahuje monstrózních rozměrů. Není neobvyklé, že patnáctiletý mladík zmlátí brutálně osmdesátiletou prodavačku, protože mu odmítla prodat cigarety. Ve městech jako Bochum, Essen, Dortmund, Bonn jsou čtvrti, kam Němcům policie nedoporučuje vůbec chodit. Navíc sociální dávky nevyplácí stát nýbrž města, která na dávkách kolabují. Aglomerace jako Dortmund nebo Essen jsou natolik předlužená (400 mil. eur), že by bez pomoci státu vůbec nepřežily. Berlín - mafie v oblasti drog, prostituce, hazardu spadá pod tureckou mafii, bezvadně se přes ně perou peníze. Nikdo proti nim nic neudělá. Oproti tomu zaměstnanost jen turecké, čili „etablované“ populace činí asi 30% ve velkých městech, zbytek živí stát.“

Další kamarádka popisuje: ,,Teď jsem se přestěhovala do Mnichova, a to zrovna v čase, kdy to začíná být tristní a azylová politika tu zkolabovala. Celá společnost se nebaví o ničem jiném, než o tom a jak to vyřešit. Nicméně nikoho moc nic nenapadá. Jen za minulý týden přibylo dva tisíce nových. Mnichov je totiž pro imigranty taková křižovatka - prý se tu setkávají dvě cesty - jedna ze severní Afriky přes Itálii a druhá z Blízkého východu přes Balkán.

Takže uprchlické tábory a vůbec komplet všechny ubytovací kapacity jsou přeplněné. Staví se dodatečně stany z Oktoberfestu a hledají se jakékoliv prázdné prostory, třeba na Olympijském stadionu atd. V rámci Mnichova imigranty přerozdělují do jednotlivých čtvrtí, aby se ten problém asi trochu vsákl a nebyl tak viditelný. Vláda dokonce urguje občany, aby si uprchlíky ubytovali u sebe doma! Zelení tlačí na možnost zrušit Lagerpflicht - což je povinnost pro uprchlíky zůstat pouze v táboře. Chtějí jim dát možnost přesunout se z tábora ke známým, poněvadž tak by se uvolnily kapacity pro další.“

Podobných zkušeností je mnoho, situace je velice vážná. K tomu připočítejme bojovníky za IS s německým pasem, kterých počet se odhaduje na 1800. Dále tajné služby evidují 6300 radikálů, kteří se hlásí k ultrakonzervativním proudům islámu. K sektám džihádistů, které usilují o zavedení islámského pořádku v zemi, se podle tajných služeb do konce roku připojí už kolem 7000 lidí.

Není divu, že Brusel spolu s našimi „profesionálními humanisty“ a lidskoprávními aktivisty   volá po kvótách pro přistěhovalce, které by pomohly přerozdělit přistěhovalce i do dalších dosud relativně klidných zemí. Jaké by to mělo důsledky, si zřejmě uvědomuje i naše protektorátní vláda, neboť zatím tento nápad s díky odmítla.

Věřme, že jí zdravý rozum a pud sebezáchovy vydrží i v příštím roce  

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky