Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rasistický útok v Ostravě: Zlá a ošklivá ochranka už zase mlátí hodné cikány. Pro sociální dávky taxíkem či mercedesem. Jak přeložit „bílá svině“ do staré řečtiny?

Rasistický útok v Ostravě: Zlá a ošklivá ochranka už zase mlátí hodné cikány. Pro sociální dávky taxíkem či mercedesem. Jak přeložit „bílá svině“ do staré řečtiny?

19. 1. 2015

Tisk článku

Tomáš Veselý přináší několik postřehů ze „sladkého života“ nejvíce chráněné menšiny, která sice roztáčí peníze z našich daní v hernách, ale jejíž jméno se nesmí ani vyslovit

Tak česká rasistická společnost opět vystrčila růžky! Jaké odpornosti se dopustili naši bílí soukmenovci na státem chráněné menšině. Takový odporný rasistický čin. Nejprve si dovolí vyhodit tmavšího spoluobčana spolu s "kolegou bělochem" z herny, aby pak následně vyvolali klasickou cikánskou „férovku“. To jsou ti odporní rasisti.

Brý den, 15. 1., dávky přišly, automaty se napapají

Je zvláštní, že nejvíce jsou herny narvané okolo 15. ledna. Já se jim nedivím. Sice je to nemorální přijímat „naše“ peníze do chřtánu automatů ze sociálních dávek, ale zákon, který by to omezil, neexistuje.

PP

Včera jsem projížděl Marijánkama (Mariánské hory v Ostravě) a počet našich spoluobčanů kolem heren, barů a jiných podivných klubů se zvýšil téměř o 500%. Jelikož jsem musel jet kolem úřadu práce, pohled, který se mi naskytl, byl více jak zarážející. Počet taxíků byl větší jak na ruzyňském letišti a firmy Mercedes s BMW tam měly nejspíš autogramiádu. 

Opravdu by mě zajímalo, jak někdo může dostat dávku, když přijedete v autě, jehož cena přesahuje průměrný plat uklízečky za rok? Celý sociální problém tím jenom eskaluje. Chtěl jsem ta krásná autíčka a jejich posádky natočit, ale pak jsem si řekl, že se určitě najde nějaký Šabatovic zmetek, co by mě zažaloval za nezákonné natáčení.

Nás je 20! Tobě je 40? Tak nás taky bude 40 

Ve zmíněné herně se udála klasická útočná formace romské komunity. Neidentifikovatelný počet osob tmavší pleti vtrhl v útočné formaci VLNA do herny a jali se mlátit hlava nehlava. Přišlo mi to jako film u 300: Bitva u Thermopyl. Zbraně také byly podobné. Sekery, nože, tyče. Už chyběly jenom bitevní sloni, štíty a nějaké ty exotické tanečnice v pozadí a máme tady zase starověk.

Která normální sorta lidí si chodí vyřizovat účty se sekerou v ruce? Jako chápu, bonusový level v počítačové hře Doomu, ale tam je klasická motorovka a navíc démoni. Nebo si snad naši tmavší spoluobčané spletli realitu s hrou? Nemyslím. Podle mě neznají ani zmíněnou hru.  Prostě si vzali své obvyklé dorozumívací náčiní a šli si vyřídit účty s rasisty.

PP koláž

Čtěte ZDE: Lidové protesty v osmi městech ČR. Odpověď státu? Slzný plyn. V Ostravě největší drama...

Policie? To není Natálka

Když nám hořel barák v Opavě, tak se rozeběhla snad největší policejní akce v našem kraji. Desítky policistů hledaly žháře. Dopadli ho, exemplárně potrestali. Chudák Patrik, doteď se sexuální útočník musí smát debilitě našeho soudnictví. A co tady? Nasadila policie vrtulník, zátarasy na silnici, kontroly na silnici, kontrola podezřelých osob? Ne, přece se až tolik nestalo. Nikdo nehořel, nikdo nebyl zabit. Všechno oukej. Všechno v pořádku. Lidi, neblbněte, nerozdmýchávejte rasistickou nenávist.

Vlastně ne, počkat, začneme vyšetřovat ochranku pro rasistický útok. Ideální. Nejspíš jsou plešatí, korby, určitě nějaké to nacistické číslo znají. Třeba 88. Jdeme na to! Nemáme náhodou chytat ty, co to švihli ihned při náznaku příjezdu policie? Ne, neblbněte, oni byli jen na přátelském pokecu. 

iDnes jako obvykle – cikáni neexistují 

A korunu samozřejmě nasadilo iDnes. Nadpis aspoň třikrát změněn. Hned první informoval o Romech. O Romech se psalo i v článku. Zasáhla multikulturní ruka sociálního oddělení iDnes a celý článek se vesele přepsal. V nadpisu už nefigurovali Romové, ale ozbrojení muži, v článku slovo Romové téměř vymizelo.

Když Vietnamec prodává drogy, je to Vietnamec, když Rus zabije Rusku, tak je to Rus. Když Japonec políbí mrtvolu, je to Japonec. Ale když Rom spáchá trestný čin, tak je to muž. Skvělé iDnes, tleskám.

Tak to vidíte. Takto se tu žije. Taková antika, to bylo skvělé období. Athény, Sparta, minojská kultura, Mykény. Všechno skvělé civilizace. A občas se nám to sem vrátí v podobě útočných formací VLNA, SMRT, ZBRKLÝ ÚTOK. Ideální s pokřikem: „Bílé kurvy, svině, zabiju ti rodinu atd.“ Do starořečtiny Vám to asi nepřeložím, ale snad si to každý dokáže vybavit.

Je smutné, že policie má svázané ruce kvůli pseudohumanistickým zrádcům Kumarovic typu, kteří neustále používají otravné slůvko rasismus. Na jednu stranu je chápu, protože bych ani já nechtěl být mimo službu či se sníženým platem. O impotentní inspekci ani nemluvit, to musí být peklo. 

Na tu druhou stranu mě neskutečně štve, že tak nebezpečná skupina lidí, jako byli ti v herně, nemá v patách aspoň třetinu ostravských policistů. Podle mě moc Mercedesů a takových autíček s posádkou tmavší pleti v Ostravě nebude. Snad se nedožiju chvíle, kdy do restaurace vtrhne podobná sorta lidí a skončí to halloweenským masakrem.

Zdroj.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky