Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Miliardář Soros: Válka s Ruskem je nevyhnutelná: Internacionála bankéřů ji nutně potřebuje. Plán na zničení států – včetně USA. Iluze demokracie. Šance na mír? Až ONI padnou

Miliardář Soros: Válka s Ruskem je nevyhnutelná: Internacionála bankéřů ji nutně potřebuje. Plán na zničení států – včetně USA. Iluze demokracie. Šance na mír? Až ONI padnou

3. 6. 2015

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje „věštění“ mocného finančníka o nadcházející válce a přináší úvahu Marka Hackarda o záměrech „bankovní internacionály“, která globální střet potřebuje dnes ještě víc než v minulosti

Podle měnového spekulanta a bankéře George Sorose se svět ocitá na prahu další světové války. Připomeňme, že právě Soros se významnou měrou podílel na přípravě ukrajinského Majdanu a dalších barevných revolucí, které vyvolaly současnou "uprchlickou tsunami".

Od počátku rovněž patří k hlavním „postavám v pozadí“ organizujícím a financujícím sebevražedné tažení Západu proti současnému Rusku. Tento v mnoha významech toho slova nepochybně „zasvěcený“ magnát prorokuje: „Pokud by mohl vzniknout konflikt mezi Čínou a vojenským spojencem Spojených států jako je Japonsko, pak není přeháněním říci, že jsme na prahu Třetí světové války.“ Tak pravil temný finančník minulý týden během konference v Bretton Woodu.

pp

Hrozba Třetí světové války

Tento věrný Rothschildův spojenec spekuluje, že Čína má potíže s přechodem od exportní ekonomiky na systém domácí poptávkou taženého hospodářství, což by prý Peking mohlo dohnat k rozpoutání konfliktu s vnějším nepřítelem. Podle něho je jediným řešením umožnit Číně, aby vstoupila do měnového koše globálních měn MMF tak, aby mohla konkurovat dolaru. Soros varoval, že „je tu reálné nebezpečí, že se Čína politicky a vojensky sdruží s Ruskem, a pak začne být hrozba Třetí světové války naprosto reálná, takže stojí za to to vyzkoušet.“

Ve své snaze o zničení amerického, ruského a všech ostatních národů se dravci z "Banksterské internacionály" považují být zcela nad jakýmkoliv lidským či božským zákonem

Sorosovy komentáře přicházejí v době, kdy se napětí v Jihočínském moři skutečně zvyšuje. Podle zpráv CNN čínské námořnictvo opakovaně varovalo americká průzkumná letadla přelétající v oblasti umělých ostrovů, které zde Peking poměrně systematicky buduje. Také podle ruského kanálu Sputnik News by přítomnost amerických lodí v Jihočínském moři mohla vést ke střetu mezi těmito globálními velmocemi.

PP koláž

Čtěte ZDE: Kam směřuje šílená hra Washingtonu: Až skončí sankce, přijde jaderný útok? Ztratí USA klíč k vlastnictví planety? Pravidlo "Kdo ovládá moře, ovládá svět" už nemusí platit. Hedvábná stezka vše změní

Čtěte ZDE: Světová finanční a energetická válka. Od Jemenu po Barmu. Ke globálnímu konfliktu už chybí jediná potopená loď. Armageddon i apokalypsa. Krize může vypuknout již zítra

Rusko uzavřelo nebe pro přelet letadel USA

O tom, že se mezinárodní klima nadále nijak nezlepšuje svědčí i to, že minulý týden Rusko uzavřelo nebe pro tranzit amerických zbraní do Afghánistánu. Ministerský předseda Dmitrij Medvěděv podepsal usnesení, podle něhož Rusko již nebude poskytovat vzdušné koridory pro tranzit vojenské techniky do Afghánistánu. Dohoda o tranzitu zbraní, vojenské techniky a personálu ozbrojených sil armády Spojených států do Afghánistánu přes území Ruska byla podepsána v roce 2009 a poskytovala americkému letectvu právo uskutečnit ročně 4500 letů přes vzdušný prostor Ruska.

Navzdory poměrně průlomovým jednáním mezi Spojenými státy a Ruskem v Soči – o jejichž výsledcích ale stále není nic přesnějšího známo – pokračuje mnoho nebezpečných dílčích konfliktů. Patří mezi ně na prvním místě stále intenzivnější boje na východě Ukrajiny. Jen v uplynulém týdnu zahynuly další desítky osob, včetně mnoha civilistů, když Kyjev znovu ostřeloval z těžkých zbraní Gorlovku a další města na demarkační linii.

pp

Čtěte ZDE: Muž, který prodal svět: Soros – motor puče na Ukrajině? Nejmocnější magnát východní Evropy a přítel Václava Havla. A také vývěsní štít Rotschildů a Bilderbergu

Čtěte ZDE: George Soros, „důstojník“ falangy Nového světového řádu: Dosadil Havla na Hrad a Obamu do Bílého domu. Ukrajina a protiruské tažení také páchnou jeho penězi

„Něco“ pracuje proti?

Jak to tedy je? Politici jen stínují? Nebo se (alespoň někteří) skutečně pokoušejí nalézat řešení konfliktních problémů – ale přesto „něco“ pracuje proti?

Jedno z možných a velmi reálných vysvětlení tohoto zdánlivého paradoxu nabízí americký politolog Mark Hackard, který v magazínu The Soul of the East dochází k závěru, že ve skutečnosti nejde o nepřátelství mezi Spojenými státy a Ruskem, ale o uměle živenou nenávist „bankéřské internacionály“ manipulující Západní země proti současnému Rusku. Důvody pro jeho tvrzení ostatně nestojí na vodě:

Mark Hackard: Ďábelská touha po moci

Od 17. století se na Západě k moci dostávaly bankéřské dynastie nejprve Rothschildů, později Morganů, Warburgů a Rockefellerů. Jejich zamýšlené globální impérium pracovní síly bez hranic a pohybu kapitálu  - dnes propagované coby otevřená společnost miliardářskými spekulanty jako George Soros - už tehdy nabývalo konkrétních obrysů. Proto se mohly mladé Spojené státy - sice osvícenský projekt, ale dosud ne zcela pod kontrolou bankéřů - a imperiální Rusko sjednotit za svobodu svého lidu a proti útokům moci peněz.

Co se změnilo? Ze začátku 20. století se „pánům lichvy“ povedl dvojitý rozhodující úder proti USA i Rusku, v prvém případě skrytě a ve druhém otevřeně ve formě státního převratu, takzvané revoluce. Výsledkem četných machinací bylo v roce 1913 založení soukromě řízeného Federálního rezervního systému, určeného k úročné emisi americké měny, zotročujícího vládní instituce a drtícího Američany národním dluhem, dnes dosahujícím nepředstavitelné výše řádově v bilionech dolarů.

pp

Čtete ZDE: Stáli u zrodu komunismu Ilumináti a Rotschildové? Byl komunismus importován na zničení carského Ruska ze Spojených států?

Čtěte ZDE: Utajená historická fakta: Teror bolševické revoluce a genocida sovětských národů. Světovládné ambice iluminátů – sionistických elit. Kdo má zájem, abychom neznali pravdu?

Novus Ordo Seclorum

V Evropě došlo brzy poté k zažehnutí požáru Velké války a v roce 1917 nastolila Říjnová revoluce, financovaná bankovními domy londýnské City a Wall Street, bolševický režim, po celou dobu své existence závislý na západních půjčkách. Po zbytek století jsme viděli, jak globalističtí plutokraté využívali dialektiku: V hegeliánském procesí ke Světovému státu vrhali ideologii proti ideologii a národy proti národům.

Dnes jsme uskutečnění Novus Ordo Seclorum blíže než kdykoliv předtím. A kdybychom snad byli na pochybách, emeritní stratég Nového světového řádu Zbigniew Brzezinski rád objasní, že „nepostradatelnost“ Washingtonu je pouze přechodným obdobím: „V dlouhodobém měřítku bude globální politika stále méně nakloněna koncentraci hegemonické síly v rukou jediného státu. Proto není Amerika jen první a jedinou skutečně globální supervelmocí, ale velmi pravděpodobně také poslední.

pp

Čtěte ZDE: Řídí současnou krizi na blízkém východě a politiku Bruselu Ilumináti? Jakou v tom hraje roli Rada pro zahraniční vztahy? 

Čtěte ZDE: Iluminátská skupina Bilderberg: Převodová páka a mozkový trust světovlády. Bude jejich pokus o zničení národních států úspěšný?

Planetární tyranie

Brzezinski se umně vyhýbá popisu zamýšleného dědice americké unipolarity: planetární tyranie, systému naprosté kontroly populace i zdrojů. Vše se jako vždy pochopitelně děje ve jménu „svobody a „rovnosti“ - abstrakcí sloužících jako rétorická rouška pro démonickou vůli k moci. Jde o liberální program oligarchů, který stvořil bezprecedentně mocnou všudypřítomnou sledovací síť.

S podobným záměrem usilují okrást člověka o jeho víru, rodinu i kořeny - zbavit jej všeho, co jej činí skutečné lidským. Dostojevskij v románu Běsi vložil s prorockým patosem tento záměr do úst utopického teoretika Šigaljova, který „vychází z neomezené svobody“, jen aby v závěru dospěl k "neomezenému despotismu.“  Petr Verchovenskij, vůdce románové revoluční buňky to říká zcela jasně:

„Srovnat hory, aby byly jedna jako druhá, je dobrá myšlenka, vůbec ne k smíchu. Jsem pro Šigaljova! Pryč se vzděláním, dost vědy! I bez vědy vystačíme s materiálem tisíc let, ale musí být nastolena poslušnost. Světu chybí jediná věc, a to je poslušnost. Žízeň po vzdělání je už žízeň aristokratická. Jen co se objeví rodinka nebo láska, hned je tu i touha po vlastnictví. My tu touhu vymýtíme: pustíme do světa chlast, klepy donašečství.

Dáme do oběhu neslýchané neřesti. Každého génia udusíme ještě v plenkách. Všechno se uvede na společného jmenovatele, bude úplná rovnost…. Otroci musí mít vládce. Naprostá poslušnost, naprostý nedostatek osobitosti, ale jednou za třicet roků Šigaljov předepisuje i křeč a všichni se najednou začnou navzájem požírat, až po určitou mez, jenom aby neměli dlouhou chvíli.“

Supertřída zlodějských baronů

Za každým revolucionářem stojí finančník, který jej stvořil. Otrocká rovnost, rovnost hřbitova; a pro peněžní elity – božská moc nad celým kosmem. Výměnou za stále širší „nezcizitelná lidská práva“ a nekonečný pokleslý politický spektákl se člověk formovaný všudypřítomným sociálním inženýrstvím vzdává duše i svobody.

Nyní, když Západ podlehl, čeká "standardizace" skrze postmoderní kolonialismus (skryté působení takzvaných nevládních organizací, NGO, bitevní skupiny letadlových lodí a zabijáckých dronů) i na zbytek lidstva. Každý suverénní stát odporující pochodu ve směru údajného „pokroku“ musí být zničen. A tady jsme u jádra věci:

Po skončení Studené války se od zaniknuvšího Sovětského svazu očekávalo, že se poslušně zařadí do kapitalisticko-komunistické syntézy Nového světového řádu, naplánované elitami Zapadu. S menšími "odpadlíky" typu Jugoslávie, Iráku, Sýrie či Libye, které náhle nebude nikdo bránit, už bude snadná práce.

Z chaosu, bídy a demoralizace post-kolapsové periody se ovšem pomalu zjevilo jiné Rusko, se silně národně smýšlejícím lidem a stále méně se stydící za ortodoxní křesťanství, tisíciletou víru svých předků.  Supertřídě zlodějských baronů - kteří po celé minulé století vedli nemilosrdnou válku proti víře a přirozené kulturní identitě ve Spojených státech, Evropě i jinde s cílem vnutit své bezútěšné vize celému světu - nemůže být takřka nic odpornější.

pp

Čtěte ZDE: Přepólovaný svět: Bolševismus se přestěhoval do Washingtonu. Skončit v pekle s Amerikou, nebo se zachránit s Ruskem? Zázrak, kterého si nevšímáme. Pohár je naplněn po okraj

Čtěte ZDE: Nesvatá aliance nenávisti: Hitler – Polsko – Amerika. Proč má být Rusko zničeno? Svět se přepóloval. Bolševici se přestěhovali do Washingtonu. Lavrov: „Promiňte, že jsme obklíčeni“

Dravci z "Banksterské internacionály"

Dnes sledujeme další kolo rusko - amerického napětí. Tento střet však nebyl ani nevyhnutelný, ani předem předpovězený, ani logický; mezi těmito dvěma vzdálenými zeměmi existuje vzájemné jaderné odstrašení a nesdílejí ani žádné střetávající se životní zájmy. Nad rámec prázdných sloganů o lidských právech a demokracii mohou sofistikovanější západní stratégové citovat nové interpretace „teze o Heartlandu“ Halforda Mackindera, nebo nejnovější eurasijské ropovodní manévry, coby údajné důvody k „zadržování“ Ruska.

Nikdo však zcela pochopitelně nezmiňuje kosmopolitní finanční a bankovní oligarchii, která určuje politiku, financuje stipendia a kupuje si souhlas pro svou totalitární agendu. Ve své snaze o zničení amerického, ruského a všech ostatních národů se tito dravci z Banksterské internacionály domnívají být zcela nad jakýmkoliv lidským či božským zákonem. Přesto nakonec nekonečná nadutost těchto sociopatů musí vést k jejich pádu. Čím dřív jejich zločinecké řádění skončí, tím větší šanci k míru a smíření budeme všichni mít.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky