Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Muž, který prodal svět: Soros – motor puče na Ukrajině? Nejmocnější magnát východní Evropy a přítel Václava Havla. A také vývěsní štít Rotschildů a Bilderbergu

Muž, který prodal svět: Soros – motor puče na Ukrajině? Nejmocnější magnát východní Evropy a přítel Václava Havla. A také vývěsní štít Rotschildů a Bilderbergu

1. 5. 2014

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší úvahu slovenského publicisty Andrije Stryje o temných nitkách ukrajinské „revoluce“, vedoucích k jednomu z „patronů“ střední a východní Evropy

Jméno Gyorgy Schwartz je mnoha lidem neznámé. Když však řekneme, že je to skutečné jméno maďarského miliardáře George Sorose, mnozí hned budou vědět o kom je řeč. Jde o 22. nejbohatšího muže světa. S odhadovaným majetkem ve výši 20 miliard dolarů se stal nejvlivnějším levicovým globalistou světa a veřejnou tváří bankovní dynastie Rothschildů.

Globalista stojící za Havlem i Obamou 

Jako největší přispěvatel do prezidentské volební kampaně v USA byl jedním z mužů, kteří dosadili Baracka Obamu do prezidentského křesla. „Pokud někdy žil člověk, na kterého by perfektně seděl stereotyp židovsko - plutokratického, bolševického a sionistického konspirátora, byl bych to já,“ řekl o sobě kdysi sám Soros. Dokonce dostal v roce 2010 cenu  „globalista roku".

PP

Pilíře Sorosovy říše se nacházejí ve dvou kancelářských centrech ve středu Manhattanu. V jedné z nich sídlí Soros Fund Management, který spravuje hedgeové fondy s aktivy ve výši 18 miliard dolarů. O několik bloků dál je sídlo „filantropické“ Sorosovy sítě, působící pod názvem Open Society Foundation (Nadace pro otevřenou společnost).

Osnovatel revolucí z Manhattanu

Soros vydělal miliardy měnovými spekulacemi v několika zemích. První miliardu „vyspekuloval“ v roce 1992, čímž se stal mužem, který pokořil Bank of England. Pak pokračoval drancováním hospodářství v Rusku, Malajsii, Thajsku a dalších, čímž získal další miliardy. V letech 1979 až 2011 Soros „rozdal“ více než 8 miliard dolarů na účely související (údajně) s ochranou lidských práv, veřejného zdraví a vzdělání.

Také „díky“ Sorosovým penězům a politickému vlivu se protesty na Ukrajině koncem minulého roku vyostřily a nakonec vedly k Janukovyčovu útěku do Ruska a nástupu dnešní pučistické vlády v Kyjevě.

I když si Soros pečlivě pěstuje image Robina Hooda, ve skutečnosti ho lépe vystihuje výraz „muž, který prodal svět.“ Sám sebe nazývá filantropem, ale jeho cílem je zesílit ideologický tlak globalizace a Nového světového řádu (NWO), ve shodě se svými vlastními finančními zájmy.

S jeho přispěním došlo ke změnám vlády na Slovensku a Chorvatsku, byl hlavním strůjcem války v Jugoslávii, pomohl nastartovat „růžovou revoluci“ v Gruzii. Když se Soros zaměří na zemi s cílem „změny režimu“, obvykle začne vytvořením stínové vlády, která je připravena okamžitě převzít moc, pokud se naskytne příležitost.

Stamiliony dolarů pro revoluci na Ukrajinu 

Tak to udělal v desítkách zemí - zejména ve východní Evropě. Soros za uplynulé dvě desítky let nalil a stále nalévá stovky milionů dolarů do ukrajinských „nevládních organizací“ (NGO). Dělá to údajně proto, aby pomohl transformovat zemi na „otevřenější“ a  „demokratičtější“ společnost.

Pouze přes jednu z jeho Nadací otevřené společnosti (OSF) - International Renaissance Foundation (IRF) - nateklo do ukrajinských NGO, komunitních skupin, akademických a kulturních institucí a nakladatelství v letech 1990 - 2010 více než 100 milionů dolarů. Jen za samotný rok 2012 poskytlo IRF 63 milionů dolarů. Více, než kterákoli domácí organizace na vyhladovělé Ukrajině.

Mocný „projekt“ syndikát

Touto metodou byly svedeny všechny legitimní politické opoziční síly do Sorosem schváleného „progresivního“ tábora. Na webových stránkách IRF je zřejmé, že finanční prostředky George Sorose jsou zaměřeny na podporu ukrajinského „partnerství“ a „integrace do EU“.

PP koláž

Čtěte ZDE: Ilumináti: „Vábení a klam“. Skryté elity a tajemná „vrchnost“, ukrytá za tajnými spolky. Hlavní cíl: Rozklad křesťanské společnosti 

Projekt Syndikát je další částí Sorosovy Nadace otevřené společnosti. Tento projekt, dominantní na Ukrajině, má síť téměř 500 novin ve více než 150 zemích celého světa v nákladu více než 70 milionů výtisků a představuje největší syndikát „nezávislých“ komentátorů na světě.

Ale největší Sorosovou silou je jeho vedoucí postavení v Radě pro zahraniční vztahy, ve skupině Bilderberg, Trilaterální komisi a dalších globalistických organizacích, přes které řídí celý aparát NWO. Soros byl nápomocný při drancování Ukrajiny během privatizačního procesu v roce 1990 a přispěl k nástupu moci místních oligarchů, stejně jako v Jelcinovském Rusku. 

Sorosovy peníze přinesly dnešní chaos   

Viktor Janukovyč byl poprvé zvolen za premiéra v roce 2004, ale Soros zorganizoval veřejné nepokoje, tzv. „oranžovou revoluci“, která vynesla k moci proevropské politiky Viktora Juščenka a Julii Tymošenkovou. Také „díky“ Sorosovým penězům a politickému vlivu se protesty na Ukrajině koncem minulého roku vyostřily a nakonec vedly k Janukovyčovu útěku do Ruska a nástupu dnešní pučistické vlády v Kyjevě.

Takže v krátkosti lze říci, že celý chaos, který má potenci vyústit i v ozbrojený konflikt nedozírných rozměrů, je kromě jiných vlivů způsoben zasahováním Gyorgy Schwartze, známého pod jménem George Soros, do ukrajinských událostí. Je někdo, kdo by věřil, že by při svém počínání byl tento predátor veden ušlechtilými úmysly?

Zdroj.

 PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky