Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Polojasno před bouří: Převrat v USA? Žije vůbec Biden? Režim iluzí. Kdo řídí Ameriku? Kdo má jaderný kufřík? Už ani na Hútíe nestačí? Izrael se musí o sebe postarat sám? Mrazivá zábava jako v hrobě: Udělejme si zásoby popcornu

Polojasno před bouří: Převrat v USA? Žije vůbec Biden? Režim iluzí. Kdo řídí Ameriku? Kdo má jaderný kufřík? Už ani na Hútíe nestačí? Izrael se musí o sebe postarat sám? Mrazivá zábava jako v hrobě: Udělejme si zásoby popcornu

23. 7. 2024

Tisk článku

Karol Jerguš komentuje více než podivné "odcházení" amerického prezidenta Bidena a klade si společně s mnoha dalšími otázku, kdo vlastně řídí Spojené státy a kam se celá tato imperiální velmoc ubírá

A je to tady! Nejprve se vtipkovalo o tom, kdo podepsal Bidenovo odstoupení z kandidatury. A teď se na amerických sociálních sítích vážně diskutuje o tom, že podpis pod tímto dopisem je zfalšovaný a nepatří Bidenovi!

Že by byl chudák ospalý Joe někde izolován, jako Gorbačov na své dače ve Forose v srpnu 1991? Možná už mělo Rusko nabídnout NATO pomoc při organizaci speciální operace na osvobození vysoce postaveného rukojmího? Jenže to jaderné tlačítko má přesto někdo v rukou, že?!

V souvislosti s Bidenem se odehrává opravdu neuvěřitelně podivný příběh. Člověk by očekával, že úřadující prezident předstoupí před národ s vysvětlením motivů, které ho donutily odstoupit z boje. Zvláště když přesně 24 hodin předtím byl odhodlán bojovat až do konce. Přesně to udělal Bidenův předchůdce Lyndon Johnson v roce 1968.

Oprávněný požadavek Republikánů

Joseph Biden však pouze podepsal dopis, v němž uvedl, že stahuje svou kandidaturu ve prospěch viceprezidentky Kamaly Harrisové. A to je další zvláštnost, protože kandidáta by musel nominovat sjezd Demokratické strany Spojených států, a ten se bude konat až v srpnu. Celkově vzato, záhady jsou všude kolem.

Ke spekulacím přispívá i skutečnost, že se Biden nakazil koronavirem. A to je ideální záminka, aby se neobjevil na veřejnosti. Existuje dokonce velká šance, že se sjezdu demokratů vůbec nezúčastní a vše se rozhodne bez něj. A to je pro americký politický systém značně neobvyklé.

Panuje domněnka, že Biden byl proti své vůli "odstaven" od moci a po zbytek svého prezidentství bude v izolaci. Proto jsou požadavky republikánů na odstoupení hlavy státu naprosto oprávněné. Chování Bidena a jeho týmu se totiž stává nepředvídatelným.

Dosáhne Biden osudu portugalského diktátora Antónia de Salazara? Připomeňme, že po jeho svržení v září 1968 byl zaveden zvláštní "režim iluzí", v jehož rámci se mu ministři formálně hlásili a noviny se tiskly v jediném exempláři. Pokud tomu tak skutečně je, hlavní otázka zní:

Kdo nyní opravdu řídí Ameriku?

NENECHTE SI UJÍT!

Rozhovor Petra Hájka s bouřlivákem a nepochybným vlastencem Jaroslavem Foldynou bude Protiproud TV vysílat zítra ve středu 24. července od 18 hodin.

Probíhá v USA státní převrat?

Takové informace začaly dnes pozdě odpoledne přicházet ze severoamerického kontinentu. Nejprve se objevily zvěsti, že Joe Biden, který se promenádoval po politických pódiích a lešeních, den předtím náhle zemřel. Žádné informace však prý nikdy nebyly poskytnuty. Nyní však tuto informaci nahradila jiná. Již s informací.

Tak americký miliardář David Sachs na sociální síti X prohlásil: "Joe Biden změnil Ameriku v banánovou republiku. A jak se na banánovou republiku sluší, byl svržen státním převratem."

Na pozadí těchto výroků požadovala televize Fox News "důkaz o životě" prezidenta Bidena, protože se začaly šířit zvěsti o jeho smrti. Takto se vyjádřil moderátor Bret Baier:

"Z Delaware nepřišel žádný projev na kameru, natož prohlášení v Oválné pracovně, jako učinil Lyndon Johnson v roce 1968. Je to přinejmenším trochu trapné." A pak na otázku, zda je možné, abychom alespoň něco autentického o Bidenově rezignaci viděli, odpověděl:

"Ne. Od posledního natáčení nebyla pořízena jediná fotografie. Není tam nic. Doufám, že je v pořádku, ale chápu lidi, kteří žádají jakýkoli důkaz Bidenova života."

Je to zajímavé. Prohlášení o rezignaci totiž samozřejmě může být falešné Neexistuje o něm žádný úřední dokument) a sám Biden může být uvězněn na svém ranči nebo vojenské základně jako Gorbačov ve Forose. Udělejme si zásoby popcornu. Není vyloučeno, že starý pán bude bojovat dál. Jen aby Trump a jeho "burani", Národní garda a armáda, nemuseli nakonec chránit Spícího Joea před pučem jako Gorbačov Jelcina.

Joe Biden a jeho pomocníci připravují projev k národu, informuje televize NBC. Bude to první velký projev amerického prezidenta od jeho návratu z karantény, kterou strávil ve své rezidenci v Rehoboth Beach. Prezident má v plánu promluvit přímo k americkému lidu. Pravděpodobně bude vysílán z Bílého domu. Pokud vůbec.

Jenže mezitím se svět nezastavil.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Biden nestačí ani na jemenské Hútíje

Katarský zpravodajský server Al-Džazíra přichází ve stejné době s článkem věnovaným konfrontaci mezi Spojenými státy a jemenskými Hútíi. Ibrahim al-Marashi, docent dějin Blízkého východu na Kalifornské univerzitě konstatuje, že za šest měsíců se americké armádě pod vedením administrativy prezidenta Joea Bidena nepodařilo jemenskou povstaleckou skupinu porazit.

"Zahraniční politika USA selhává. Dokonce i proti Hútíům. Jemenská skupina byla vystavena americkým útokům po dobu šesti měsíců, ale bez větší úhony přežila, což je pro Bidena další těžká zahraničněpolitická porážka." - píše I-marashi. Popisuje nedávný masivní izraelský letecký útok na jemenský přístav Hudajda kontrolovaný Hútíi. Shořelo několik palivových nádrží a byla poškozena přístavní infrastruktura. Současně samotní Hútíové ovšem zaútočili na Tel Aviv.

Pro Hútíje je to technologický a více než jen symbolický úspěch. Spočívá v tom, že jsou schopni prolomit izraelský systém protiraketové obrany. Izraelské útoky na jemenskou civilní infrastrukturu naopak naznačují, že v oblasti Rudého moře dále roste napětí. A úspěch při překonání izraelské protivzdušné obrany při útoku na Tel Aviv dále zvyšuje význam Hútiů už nejen v regionálním, ale vlastně v celosvětovém měřítku.

Podle docenta na jedné z amerických univerzit vážnost Hútíů nadále posiluje. Cituje vyjádření senátora Reeda: "Co se děje? Jak dlouho budeme ještě bezvýsledně odpalovat rakety - každá v hodnotě až 4 milionů dolarů?"

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Opravdu to napsal ospalý Joe?

Přinášíme plné znění údajného Bidenova prohlášení k odstoupení od prezidentských voleb. Po jeho posledních "výkonech" lze jen stěží předpokládal, že text (byť se svými poradci) formuloval či alespoň při plném vědomí podepsal. Je totiž spíše ironickým výčtem "úspěchů", který by platil, pokud ho ovšem "obrátíme do negativu":

"Vážení Američané, za posledních tři a půl roku jsme jako národ dosáhli velkého pokroku. Amerika má dnes nejsilnější ekonomiku na světě. Uskutečnili jsme historické investice do obnovy naší země, snížili jsme náklady na léky na předpis pro seniory a rozšířili jsme dostupnou zdravotní péči pro rekordní počet Američanů. Přijali jsme první zákon o bezpečnosti zbraní za posledních 30 let. Jmenovali jsme první Afroameričanku do Nejvyššího soudu. Přijali jsme nejdůležitější legislativu v oblasti klimatu ve světové historii. Amerika nikdy nebyla v lepší pozici pro vedení než dnes. Vím, že ničeho z toho bychom nedosáhli bez vás, Američanů. Společně jsme překonali pandemii, která se objevuje jednou za století, a nejhorší hospodářskou krizi od dob Velké hospodářské krize. Ochránili jsme a zachovali naši demokracii. A oživili jsme a posílili naše spojenectví po celém světě.

Bylo mi největší ctí v mém životě být vaším prezidentem. A přestože jsem měl v úmyslu usilovat o znovuzvolení, věřím, že je v nejlepším zájmu mé strany a mé země, abych odstoupil a po zbytek svého funkčního období se soustředil výhradně na prezidentské povinnosti. Dovolte mi nyní vyjádřit hlubokou vděčnost všem, kteří se o mé znovuzvolení tak usilovně zasazovali. Chtěl bych poděkovat viceprezidentce Kamale Harrisové za to, že mi byla vynikajícím partnerem v celé této práci. A dovolte mi vyjádřit upřímné poděkování americkému lidu za důvěru, kterou mi projevil. Dnes věřím v to, v co jsem vždy věřil: že není nic, co by Amerika nedokázala, když to uděláme společně. Musíme si jen uvědomit, že jsme Spojené státy americké."

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela ovládla všechny sféry společnosti. Každý bojuje s každým o západní peníze do vlastních kapes. Se Zelenským vstříc katastrofě. Oběste se, Jidášové!

Vnitřní rozklad Ukrajiny: Rozpadající se vláda přivedla zemi ke kolapsu. Korupce zcela...

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT? Že by nová mobilizační strategie? Tvrdé euromajdanské jádro. Boj proti Rusku v Hannoveru. Co dělat, až dojdou i poslední náboje?

Když dojde olovo: Útočit budeme duhou! V Charkově se oteplí. Měl by Bandera rád LGBT?...

Na začátek stránky