Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konspirace jako řemen: Bezletová zóna a policejní manévry. Vybrali příštího prezidenta zeměkoule? Polykací mikročip a černá Evropa. Omyl mocných: všemohoucí nejsou

Konspirace jako řemen: Bezletová zóna a policejní manévry. Vybrali příštího prezidenta zeměkoule? Polykací mikročip a černá Evropa. Omyl mocných: všemohoucí nejsou

15. 6. 2015

Tisk článku

Michal Semín se ohlíží za právě skončeným zasedáním nejznámějšího spikleneckého spolku, který prý vůbec spiklenecký není, i jeho nejdůležitějšími (pochopitelně utajenými) body a přidává důležitý recept na záchranu před globální diktaturou

Tyrolské setkání Bilderbergu je u konce, operace Bilderberg však „vesele“ běží dál. Letošní setkání transatlantických „elit“ v ostře střeženém hotelu Interalpen nedaleko Telfsu bylo z řady důvodů výjimečné.

PP

Jednání navazovalo na summit G7 (ve skutečnosti G1 + šest vazalů), jenž se konal pouhých 25 km od hotelu na bavorském zámku Elmau. Jak již napsal Petr Hájek, po sedmičkovém prázdném NIC, opakujícím mantru o protiruských sankcích a klimatickém velebyznysu (co takhle sankce proti klimatu?), přišlo skutečné jednání o skutečných tématech, majících vliv na náš každodenní život.

Policie ve službách stínové mafie

Kontrast mezi oběma akcemi dokonale ilustruje přístup organizátorů obou akcí k médiím. V případě G7 se všichni novináři měli jako v bavlnce: guláš a pivo zdarma, suvenýry na památku, velké tiskové středisko s veškerým vybavením, vstřícní pořadatelé i policie. Pokud jde o zasedání Bilderbergu, na něž se přesunuli i mnozí účastníci summitu, tak těm několika skutečně nezávislým novinářům (korporátní média a jejich presstituti – snad jen s výjimkou deníku Guardian - o Bilderbergu neinformují mimo jiné proto, že se jej aktivně účastní), referujícím o okolnostech a průběhu akce, se místo tiskového střediska dostalo zcela odlišného typu pozornosti.

PP koláž

Čtěte ZDE: Tlachání poblíž Hitlerova Orlího hnízda: Bezmoc mocných a rozpaky jejich mediálních poskoků. Chceme Putina! Neposlušným zemím zkroutíme ruce, děl černý Vůdce

Opakující se perlustrace, důkladná prohlídka automobilů na kontrolních stanovištích v okruhu 50 kilometrů od místa jednání, výslechy a noční přepadovky v přilehlých penziónech a hotelích, v nichž byli novináři a někteří aktivisté ubytováni. Za průnik do zakázané zóny hrozila pokuta ve výši 500 euro či několikadenní žalář.

K tomu všemu bezletová zóna, vojenské radary, obrněná vozidla, stovky policistů rozesetých po okolních lesích. To vše na náklady rakouských daňových poplatníků - nechtěně sponzorujících své vlastní zotročení "soukromým" spolkem globalistů.

Jistě si mnozí vzpomenou na výrok Karla Schwarzenberga, bývalého (?) účastníka bilderbergských spikleneckých seancí, že se tu o ničem nerozhoduje, že jde jen o „zajímavé přednášky“. Pokud je tedy význam Bilderbergu jeho odpůrci tak přeceňován, proč se již týden před jeho zahájením konaly v okolí hotelu Interalpen rozsáhlé bezpečnostní manévry?

Falešná hra na informace

Vzhledem k tomu, že svobodná média v posledních letech o Bilderbergu píší, byli organizátoři jeho každoročních setkání touto okolností přinuceni, aby alespoň na oko předstírali, že nemají před veřejností co skrývat. Založili internetové stránky, kde kromě několika kusých informací o charakteru tohoto „debatního“ spolku zveřejňují seznam účastníků a témata, jimž se na svých setkáních věnují. Netřeba snad rozsáhle vysvětlovat, že zveřejněné informace nemusejí být vždy pravdivé či úplné. Když se v roce 2008 jednání Bilderbergu v severní Virginii prokazatelně účastnili Barack Obama a Hillary Clintonová, také nebyli uvedeni na seznamu účastníků.

Propletenec mocných

Toto jsou okruhy otázek, jež na základě tiskové zprávy organizátorů měly být koncem minulého týdne diskutovány: hrozba užití chemických zbraní, současné ekonomické problémy, evropská strategie, globalizace, Řecko, Írán, Střední východ, NATO, Rusko, terorismus, Velká Británie, USA a prezidentské volby v příštím roce, kybernetická bezpečnost a umělá inteligence.

Tak jako každý rok, i tentokrát se zde sešli vybraní představitelé světa politiky, průmyslu, zpravodajských služeb, bankovnictví a médií. Mezi nimi tři evropští premiéři (Holandsko, Belgie, Finsko), jeden prezident (Rakousko), bývalá královna (Holandsko) a několik ministrů (Velká Británie, Německo).

Britský ministr financí George Osborne si tu měl jistě o čem povídat s vedením největší evropské banky HSBC, obviněné z praní špinavých peněz a dalších rozsáhlých podvodů. K zločinným praktikám jsou však bilderbergiáni shovívaví, jinak by si k jednání nepřizvali nedávno odsouzeného bývalého šéfa CIA Davida Petraeuse. Nejspíš potřeboval něco důležitého prokonzultovat se současným ředitelem dánské zpravodajské služby Thomasem Ahrenkielem.

PP koláž

Čtěte ZDE: Letošní Bilderberg je pokračováním jednání G7: David Rockefeller tam oslaví sté narozeniny. Dostane jako dárek plán na Putinovu hlavu? Chystají nám otroctví - a my mlčíme

Roste-li obava z odchodu Řecka z eurozóny, pak dává smysl, že si tu dal dostaveníčko člen výkonné rady Evropské centrální banky Benoit Coeuré se zástupci Deustche Bank, Santanderu, AXA Group, JP Morgan či Goldman Sachs. S velkou pravděpodobností však spolu nehovořili jen o řeckém bankrotu, ale i o nebezpečí zhroucení globální finanční pyramidy, jemuž by mohly zabránit i takové drastické kroky, jako je uvažované zrušení peněžní hotovosti.

A protože se mnohé geopolitické šarvátky týkají obchodu s ropou, nemohly na jednání Bilderbergu chybět ani špičky British Petroleum či Royal Dutch Shell. O nebezpečí, jež pro tuto stínovou globální vládu představuje Rusko, nejspíš, kromě jiných, poutavě přednášel i šéf NATO Jens Stoltenberg.

Byl už vybrán příští americký prezident?

Stane-li se příštím prezidentem „říše svobody“ Hillary Clintonová, budu to možná i proto, že o jejích přednostech (o její podpoře projektu globálního vládnutí nikdo jistě nepochybuje) bilderbergské besedníky přesvědčil její hlavní poradce Jim Messina. Že to s dosazováním svých klientů do nejvyšších politických pozic umí, přesvědčil již v roce 2012, když řídil úspěšnou kampaň za znovuzvolení Baracka Obamy. A že lidem v těchto patrech politiky již nesejde na tom, zda se někdo hlásí k levici či pravici (tyto pojmy již v rámci politického mainstreamu dávno ztratily jakýkoli smysl) svědčí i to, že to byl právě Messina, kdo se výrazně zasloužil o překvapivou výhru „konzervativce“ Davida Camerona v nedávných britských parlamentních volbách.

Pravděpodobný vyzyvatel Clintonové, republikán Jeb Bush, byl minulý týden v Berlíně. A i když nebyl na oficiálním seznamu konspirátorů, v případě potřeby to měl skoro za rohem. Pokud se do Alp nakonec nevydal, má přesto v Bilderbergu také vlivného spojence.

Bývalý prezident Světové banky Robert Zoelick, dnes šéf mezinárodních poradců Goldman Sachs, je ve službách dynastie Bushů již nějaký ten pátek. Takže ať už bude příštím americkým prezidentem kdokoli, je jisté, že atlantičtí globalisté budou moci být spokojeni.

Transparentnost v utajení

Kdyby se rozdávaly ceny za nejpikantnějšího účastníka tohoto spikleneckého sletu, pak by jedním ze žhavých kandidátů byla Jessica Mathewsová. Ačkoli jde o soudružku širší veřejnosti neznámou a její pracky asi daleko nedosáhnou, na Bilderbergu konspirovala jménem americké pobočky Transparency International.

PP koláž

Čtěte ZDE: Schází se konference Bilderberg: Přípravu světové vlády ohrožuje Rusko. „Světové společenství“ podle modelu “stvoření“ EU? A jak to bylo s eurem?

Googlovská čertovina

Letošní Bilderberg byl výjimečný i tím, že mezi svoje hlavní okruhy probíraných otázek zařadil budoucí využití umělé inteligence. Kdo slyší o Bilderbergu poprvé, možné si řekne, že na tom zase tak nic divného není - co lze mít proti tomuto stále perspektivnějšímu vědnímu a průmyslovému oboru?

Ti ve věci poučenější však tuší, že za tím bude nějaká čertovina. A mají samozřejmě pravdu. Letošní Bilderberg poctily svou návštěvou tři osoby z nejvyššího vedení společnosti Google. Je možné, že se tu spolu s přítomným ředitelem sítě Facebooku Peterem Thielem domlouvali na tom, jak zefektivnit špehování uživatelů internetu (jenž ostatně za účelem kontroly lidstva vznikl). Odborné zaměření Reginy Duganové a Demise Hassabasiho však vzbuzuje dojem, že jejich vize mají ještě ďábelštější rysy.

Čipovací a tetovací salón Reginy Duganové

Kdo je Regina Duganová? Tato bývalá ředitelka vojenské agentury DARPA, zaměřené na robotizaci armády (zkoumá mj. technologie nutné k vytvoření plnohodnotného humanoidního robota) je dnes ve společnosti Google ředitelkou odboru, zaměřeného na „vývoj a využití pokročilých technologií“. O jaký typ technologií jde, si můžeme udělat obrázek z následujícího videa:

Na něm Duganová spoludiskutující a diváky přesvědčuje o úžasných vlastnostech polykacího „autentifikačního mikročipu“. Společnost Motorola, jež Google nedávnou akvizicí vlastní, vyvinula čip, jenž je následně vložen do pilulky. Její konzumenti ji mohou polykat denně, čímž získají „zázračnou“ moc, při níž se jejich tělo stane biologickým autentizačním systémem pro mobily, auta, dveře či jiná zařízení.

„Tato pilulka má uvnitř maličký čip s přepínačem,“ říká Duganová. „Když ji spolknete, kyseliny ve vašem žaludku slouží jako elektrolyt, ovládající přepínač vytvářením 18 bitového ECG signálu ve vašem těle. Tím se vaše tělo stává autentifikační kartou.“

Kromě polykacího mikročipu vyvíjí Motorola elektronické tetování, jež by mělo dokázat přečíst uživatelovy myšlenky detekcí nevyslovených slov v hrdle.

Demis Hassabis je pro změnu viceprezidentem Engineering for Google DeepMind, jedné z laboratoří, od níž si mnoho slibují stoupenci transhumanismu. 

„Češi“ zase ostrouhali. Bude Bilderberg na Orlíku?

Stejně jako v loňském roce, ani letos na oficiálním seznamu účastníků žádný Čech nebyl. Karel Schwarzenberg se nechal slyšet, že mu pozvánka letos nedorazila a ani předchozí účastníci Telička, Vondra, Pehe, Švejnar či Žantovský na oficiálním seznamu uvedeni nejsou. A to se přitom mohli spolu s dalšími našimi politiky, politology či novináři ve svém uvědomělém huráatlantismu doslova přetrhnout. Tak snad příště.

Můžeme si být zcela jisti tím, že na programu bilderbergského rokování byly i obchodní smlouvy (TTIP, TPP), jež se v utajení vyjednávají již dlouhou řádku let. Tak, jako stál Bilderberg u vzniku Evropské unie a její měny, tak má silně nainvestováno i v těchto globalizačních procesech. Jen  opravdový naivka si  dnes může myslet, že cílem těchto smluv je rozšíření volného trhu a svobodného podnikání...

Tak opravdu nevím, co je pro naši budoucnost větším nebezpečím – globalisty vyprovokované války, krach globálního finančního letadla, planetární korporátní fašismus, řízená masová imigrace, nebo naše zotročení technologickým „pokrokem“?

Bilderberg je jen špičkou ledovce

Jisté je jen to, že bilderbegiáni všechny tyto procesy usměrňují k cíli, za kterým v roce 1954 svoji elitářskou společnost zakládali. Ke vzniku globální technokracie, v níž se nerozpustí jen hranice mezi jednotlivými zeměmi a národy, ale i mezi pohlavími či člověkem a umělou inteligencí. Za tímto účelem jsou ochotni zaplatit doslova vším – i našimi životy.

Je proto dobře, že se o Bilderbergu a jeho temných vizích pro naši budoucnost ví. Neměli bychom však zapomínat na to, že podobných jednání, na nichž se štrikuje naše zotročení, je mnohem víc. A o většině z nich nevíme vůbec nic. Nebýt úniku ze zákulisí akce, neměli bychom sebemenší tušení o tom, že se v Londýně před několik týdny potají rokovalo o tom, jak dosáhnout zákazu hotovostních peněz.

Přesto by byla chyba, kdybychom propadali malomyslnosti. Ani tito "superpotentáti" totiž nejsou všemocní. A protože je nespojuje nic jiného, než intriky a zlá vůle, jdou po krku nejen nám, ale často i sami sobě. Tlačí se na Boží trůn, odkud chtějí kormidlovat svět, jehož původní řád odvrhli. A jak známo – pýcha předchází pád. V tom je jejich slabost a naše síla.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky