Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
B. Chamberlain Sobotka: Svedli jsme velkou bitvu, kvóty nebudou.“ Podvod typu Euroústava. Vzpoura uprchlíků v Maďarsku. Chystá se demonstrace. Dokdy ze sebe necháme dělat hlupáky?

B. Chamberlain Sobotka: "Svedli jsme velkou bitvu, kvóty nebudou.“ Podvod typu Euroústava. Vzpoura uprchlíků v Maďarsku. Chystá se demonstrace. Dokdy ze sebe necháme dělat hlupáky?

26. 6. 2015

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad výsledkem bruselského jednání Evropské rady o zrušení kvót pro uprchlíky a přináší zprávu ze skutečného diskusního večera o imigraci

„Neformální“ bruselská dohoda o uprchlících je na stole. Včera v nočních hodinách ji upekli předsedové vlád evropských zemí s bruselskými soudruhy. Pod tlakem bouřících se občanů v jednotlivých zemích zvolili lest, která jim už několikrát vyšla (například Evropská ústava, která se po zamítnutí v referendech ve Francii a v Holandsku názvem změnila v Lisabonskou smlouvu). Místo kvót, podle kterých by země EU musely povinně „odebrat“ určený počet imigrantů, vymyslili princip „povinné dobrovolnosti.“

pp

Multikulturní experiment pokračuje

To teď mohou politici vydávat ve svých zemích, za vítězství. Připomíná to návrat Chamberlaina z Mnichova po uzavření dohody s Hitlerem. „Přináším vám mír. Zabránil jsem válce,“ prohlašoval tehdy po obětování Československa. Stejně tak i dnes přijíždějí z bruselského summitu lídři, kteří volají, „zabránili jsme nejhoršímu, kvóty nebudou sami rozhodneme kolik uprchlíků přijmeme.“ Ve skutečnosti jde o kapitulaci, neboť předsedové vlád, kteří původně odmítali kvóty se „neformálně“ zavázali k přijetí uprchlíků na základě „dobrovolnosti“.

Dokdy budeme poslouchat řeči o tom, že vlastně není čeho se bát, že jsme pouze xenofobní hlupáci?

Jinými slovy, multikulturní experiment „globálních elit“ s namícháním evropského lidu za pomoci milionů „imigrantů“ z třetího světa bude dál pokračovat a ještě se zintenzivní. Jen se soudruzi domluvili, že na čísla nebude tolik vidět. Evropský „prezident“ Donald Tusk se nechal slyšet, že členské země Evropské unie v příštích dvou letech převezmou na „dobrovolném“ základě 40 000 azylantů z Itálie a Řecka. Angela Merkelová ho nesměle doplnila, že řešení se bude týkat celkem 60 000 osob. Kromě oněch 40 000, přijmou podle ní země unie také 20 000 osob s nárokem na mezinárodní ochranu, které se ale nyní nacházejí mimo evropské území. Přesný „technický postup“ dojednají ministři vnitra v Bruselu do konce července.

pp

Čtěte ZDE: Alchymistický sociální tyglík před výbuchem: Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

Čtěte ZDE: Uprchlický oheň zažehli Američané: Sami však žádné běžence nepřijmou. „Azylanti“ v Itálii již terorizují místní občany. Le Penová a každý s rozumem v hlavě zná recept. Ubráníme se?

První imigrantská bitva v Maďarsku

Střízlivý odhad říká, že k těmto číslům je nutno přidat nejméně jeden řád, abychom se dostali alespoň přibližně k reálným údajům. Bohuslav Chamberlain Sobotka nicméně přišel před novináře s vítězoslavným úsměvem. "Svedli jsme velkou bitvu, s úspěchem, protože se nám podařilo udržet princip dobrovolnosti. Bude na jednotlivých členských státech, aby přišly se svými návrhy," řekl a dodal, že o žádných konkrétních číslech zatím nebyla řeč.

Na „imigrantské frontě“ mezitím začala opravdová válka. Její první bitvu svedli včera policisté a speciální zásahové jednotky v záchytném táboře u jihomaďarského města Röszke. Kde se více než tisíc zadržených imigrantů pokoušelo prorazit oplocení a požadovali okamžité propuštění na svobodu. Za skandování „Svobodu, Svobodu“ zahájili boj s místními policejními jednotkami. Aby tuto "jednotku" imigrantů zpacifikovali, museli být povolány speciální zásahové jednotky s přilbami a neprůstřelnými vestami a do akce zapojen policejní vrtulník.

Přesto se některým imigrantům podařilo utéci. Vše nasvědčuje tomu, že akce byla předem připravena a spuštěna ve chvíli kdy se maďarští policisté, chystali odebírat zadrženým uprchlíkům otisky prstů a začali je fotografovat pro policejní databáze. Včerejší bitva u Röszke nastoluje řadu otázek. Především počet imigrantů o kterých mluví EU (avizovaných maximálně 40 000 kteří by se měli „rozdělovat“, je v tomto světle směšných). Jak to, že pouze na jednom místě v jižním Maďarsku bylo zadrženo během dvou posledních dnů více než tisíc imigrantů, kterým musely být postaveny provizorní hangáry? Jaké počty těchto skupin se skutečně pohybují po Evropě? Proč si ti mírumilovní ubozí migranti nechtěli za žádných okolností nechat sejmout otisky prstů ani se nechat vyfotografovat do policejních databází? 

pp

Čtěte ZDE: Chuligáni na Hradě: Policejní provokace? Slet radikálů, nebo demonstrace zdravého rozumu? Vyděšená kavárna. Také se svobodou shromažďování bude brzy amen

Čtěte ZDE: Operace na zničení Evropy zahájena: Vzplála poslední bitva? Kvóty pro uprchlíky odhalují totalitní podstatu EU. Izrael a Islámský stát - dvě strany téže mince. Zachránit se můžeme jen sami. Máme na to?

Afrika se zbavuje kriminálníků a psychopatů

Odpověď na poslední otázku může nabízet zpráva, která se objevila v některých médiích o tom, že některé státy severní Afriky se zapojily do této globální alchymistické operace „multikulturní tyglík“ tím, že vydaly tajné rozkazy o propuštění vězňů, kterým je nabízena svoboda za to, že se nalodí na připravená plavidla směr Evropa. Africké země se tak podle těchto zatím oficiálně nepotvrzených zpráv zbavují nejen svých vězňů ale také duševně nemocných.

Někteří evropští podnikatelé vracející se z této oblasti to popisují následovně: “Zločince soustavně nakládají do člunů a posílají je směrem do Evropy. Tamní země to dělají cíleně a vědomě. Pro ně je to všestranně výhodná situace. Neplatí už věznice a kliniky a nebezpečí plynoucí z těchto lidí exportují za hranice.“

Na to, že celá invaze je koordinována s armádami řady afrických zemí ukazuje i fakt, že libyjská armáda v úterý v reakci na pondělní rozhodnutí ministrů zahraničí EU spustit operaci ve Středozemním moři varovala, že zaútočí na všechny lodě, které budou plout v libyjských výsostných vodách bez povolení. "Jakákoli loď, kterou nalezneme v libyjských vodách bez předchozí spolupráce nebo povolení, se stane terčem našich vzdušných sil," uvedl velitel libyjského letectva generál Sakr Džaruší. Fakticky to znamená, že Libye zaútočí na evropské síly, které se budu snažit zadržet či potápět pašerácké lodě u severoafrického pobřeží.

Hovory na pravici o imigraci

Této vážné situaci se v pondělí věnovali v Praze zástupci euroskeptických politických stran a občanských spolků, kteří spolu s nezávislými publicisty hledali východiska. Na diskusním večeru Hovory na pravici pořádaném už po šestnácté konzervativní Akcí D.O.S.T. tentokrát na téma "Příliv uprchlíku do Evropy: Multikulturní obohacení nebo občanská válka?" vystoupili předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura, předseda Bloku proti islámu Martin Konvička, místopředseda Národní Demokracie Ladislav Zemánek a publicistka Lea Vojteková.

Večer zahájila Lea Vojteková, která se zásadně vymezila vůči multikulturalismu. "Kdyby byl multikulturalismus jen pozitivní, stěží by pak existovaly války a nenávist mezi různými skupinami. A přesto nám budou multikulturalisté vydávat rozmanitost za největší klad, někteří mluví o uznání kohokoli a čehokoli. Ale uznat kulturu, která Západem opovrhuje a neuznává lidská práva, to není tolerance, ale sebevražda." „Pachatelé dobra“ z neziskového sektoru si podle ní vůbec neuvědomují, že tato situace může nakonec vyústit v občanskou válku. Proto je na místě uzavřít hranice, zrušit Schengen, a pokud to nepůjde jinak usilovat i o vystoupení z EU. Ve svém vystoupení popsala také scénáře, které hrozí České republice: zvýšená zločinnost, zatížení sociálního systému a úpadek beztak chatrného hospodářství. "Dnes zde máme takzvané vyloučené lokality s tisíci Romy, kterým říkáme nepřizpůsobiví, a neumíme ten problém řešit. Nedovedu si představit, jak se budeme potýkat s problémem tisíců uprchlíků z jiných kultur. Zastánci imigrace budou mít krev na rukou. Udělat z České republiky pobočku severní Afriky není řešení," uvedla Lea Vojteková.

Předsedovi Bloku proti Islámu Martinu Konvičkovi zase vadí, že v celé debatě o imigraci chybějí informace o tom, kolik lidí přichází, odkud jsou a jestli jsou skutečně pronásledováni. Popsal dva hlavní uprchlické proudy, které sem míří - první levantský ze Sýrie, druhý z jihu z Afriky. Jižní proud je podle něj ještě nebezpečnější než levantský, protože jej tvoří hlavně mladí muži. Podle něho je zvláštní v tom, že uprchlíci museli překročit Saharu, což vyžaduje náročnou logistiku. Konvička uvedl, že petice proti přijímání imigrantů, kterou jeho hnutí Islám v ČR nechceme organizovalo, znamenala společenské vzedmutí, jaké tady od roku 1989 nebylo. Na závěr vyslovil prognózu, že pokud naše vláda hlas lidu nevyslyší a nezačne se účinně bránit proti imigrantské vlně, bude s celou politickou reprezentací v dalších volbách smetena.

Tomio Okamura požadoval nulovou toleranci k nelegální imigraci a uvedl, že již vyzval ke spolupráci své evropské partnery, jakými jsou francouzská Národní fronta, nebo rakouští Svobodní s tím, že hodlá iniciovat celoevropské referendum. "Pokud EU nebude schopna problém řešit, je třeba vážně uvažovat o vystoupení z Unie a zrušit Schengen. Na téma přijímání imigrantů by mělo být referendum i u nás.“ Pasové kontroly jsou podle něho menším zlem než divoké hordy v českých a moravských městech. „Imigranti se často chovají jako zvířata," prohlásil. Vlna, která se na nás řítí, není podle něho náhodným jevem, ale jde o připravenou akci. „Jsou to někým řízení vetřelci,“ řekl Okamura.

Ladislav Zemánek se soustředil spíše na příčiny současné imigrantské tsunami, kterou vidí jednoznačně v Evropské unii a globalistických světových elitách. Řešením je podle něho okamžité uzavření hranic, opuštění Schengenu a vystoupení z EU. „Národní Demokracie razí jasnou tezi – ani jednoho uprchlíka,“ zdůraznil. Multikulturalismus je podle něho jednou z hlavních příměsí unijní neomarxistické ideologie. „Jen silná, sebevědomá a křesťanská Evropa může být relevantní protiváhou, protihráčem, ale zároveň partnerem islámského světa,“ uvedl na závěr svého vystoupení.

Demonstrace jako cesta ke splupráci

Stále dramatičtější situace s uprchlickým experimentem, který vyvolává oprávněné obavy a strach ve všech evropských zemích se i u nás stává jedním ze základních témat v politickém boji. Celá situace proto může paradoxně znepřehlednit situaci na naší euroskeptické scéně a v konečném důsledku znamenat takové rozdrobení hlasů, že se do poslanecké sněmovny za dva roky dostanou zase pouze strany probruselské. Dobře to bylo vidět i v pondělní diskusi, kdy se proti sobě vymezovali jednotliví představitelé, budující si tak výchozí pozici pro své vlastní politické kampaně.

Pondělní večer tak kromě jiného ukázal, že k případnému sjednocení protibruselských sil je ještě dlouhá cesta – pokud je vůbec reálné. Prvním pokusem, by mohla být středeční demonstrace proti imigraci a za vystoupení z EU, která se uskuteční od 17. hodin v Praze na Můstku, odkud demonstranti vyrazí pochodem před úřad vlády. Mezi pořadateli není žádná politická strana, ale „sjednocené politické síly ČR proti imigraci“. Zváni jsou tedy všichni bez ohledu na to, ke které politické straně či spolku patří.

pp

O dalších aktivitách proti uprchlickému tsunami u nás i v Evropě budeme samozřejmě naše čtenáře informovat. Ostatně o tom, co je podstatou tohoto problému svědčí i dva dnešní teroristické útoky islamistů ve Francii a útoku na západní turisty v Tunisu. Dokdy budeme poslouchat řeči o tom, že vlastně není čeho se bát, že jsme pouze xenofobní hlupáci?

pp          




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky