Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhadná Archa u Ptyče: Sem se uprchlíci nedostanou. Kryt pro vyvolené? Jezdí oligarchové na dovolenou  se zlatými cihlami? Vzplane poslední bitva v roce 2017?

Záhadná "Archa" u Ptyče: Sem se uprchlíci nedostanou. Kryt pro vyvolené? Jezdí oligarchové na dovolenou se zlatými cihlami? Vzplane "poslední bitva" v roce 2017?

23. 7. 2015

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad souvislostmi s výstavbou záhadné stavby na Berounsku a ptá se nejen po jejím smyslu, ale také po tom, co vědí zadavatelé a co před námi globální elity tají

V údolí Berounky u osady Ptyč, třináct kilometrů od Kralovic, je těsně před dokončením záhadná stavba „Majáku“. Podle všeobecně sdíleného názoru jde o novodobou "Archu", která má několika stovkám vyvolených umožnit přežití válečného konfliktu či jiné globální katastrofy. Byli jsme se tam podívat a musíme potvrdit, že objekt je to vskutku bizarní - a jeho oficiální účel ještě více. 

pp

Nová móda?

Faktem je, že bezpečnostní situace ve světě se od 11. září 2001 stále jen zhoršuje. Toto datum se stalo zlomem a zinscenovaný pád dvojčat "výstřelem z Aurory" k faktickému nástupu Nového světového řádu. "Svět už nikdy nebude takový, jako před totuo tragédií, která změnila svět“, hlásaly novinové titulky a totéž pak nesčetněkrát opakovali světové politické elity. Jak se ukázalo, nešlo o plané výhrůžky.

Rozbití Blízkého východu a nástup islámského terorismu jsou spojené nádoby. Konflikt s Ruskem, které se postavilo na zadní a při nastolení Nového světového řádu zatím odmítá spolupracovat, situaci dále zdramatizoval. Uprchlická vlna valící se na Evropu ji dnes zatím korunuje. Válka, v tomto případě globální, jaderná, je opět předmětem realistických úvah. Stačí málo - a může vypuknout v podstatě kdykoli.

Po celém světě tak začínají opět vyrůstat „záchranné Archy“, budované dle parametrů aristokracie Nového světového řádu. Podle řady (samozřejmě těžko ověřitelných) informací někteří finančníci a oligarchové se sdružují do skupin a budují monstrózní podzemní kryty, nebo si v nich alespoň zajišťují místa pro případ rapidního zhoršení světové bezpečnostní situace. Zdá se, že se tak opakuje boom těchto staveb - jenže na neskonale vyšší technologické úrovni - který byl populární v polovině šedesátých let po "karibské krizi", kdy se svět ocitl jen krok od jaderné apokalypsy.

pp

Čtěte ZDE: Podivné úkazy řinoucí se z nebes: „Skřípání“ na české i světové obloze doloženo záznamy. Svědci hovoří o „troubení polnice“. Vědci volí špunty do uší. Může policie zatknout anděla? Běžný blud, nebo reálná hrozba?

Dovolená navždy?

Nepochybně i proto záhadná stavba vyrůstající v údolí Berounky, ještě před pěti lety známá jako vzdělávací, relaxační, kulturní a sportovní centrum „Maják Ptyč“, začala znovu poutat zájem veřejnosti. Zvláště když víme, že za stavbou stojí firma Double Square, kterou spoluvlastní Dagmar Kuchtová, bývalá manželka mocného českého finančníka  Pavla Tykače.

Gigantický objekt má být oficiálně depozitářem pro VIP klientelu. Součástí  bude podle investora i hotel a rezidenční bydlení. Do trezorové místnosti se vejde například 70 tun zlata v cihlách, auta, velká datová úložiště nebo rozsáhlé sbírky umění. Nad obrovským podzemním trezorem ("depozitářem") vznikne hotel s restaurací a kongresovým centrem. Objekt pro dovolenou? Je bizarní představa, že by si bohatá klientela brala na dovolenou k Berounce několik tun zlatých cihel a vzácné obrazy.

Dělníci mají jasno

„Chápeme, že v této fázi může budova připomínat vojenskou stavbu. To je dáno nároky na vnitřní i vnější bezpečnost. V žádném případě nejde o atomový kryt," uvedl zástupce investora ing. Drábek, čímž ovšem spekulace o účelu tohoto monstrózního díla jenom posílil.

Zvlášť když se ještě pochlubil, že objekt vydrží následky pádu dopravního letadla nebo jakoukoli živelní pohromu. Budova je prý schopna odolávat například požáru o teplotě 800 °C. Developer také připustil že „ptyčskou pevnost“ budou hlídat bývalí členové URNA. Samozřejmostí je také výkonný generátor, který bude poskytovat dostatek nezávislé elektrické energie.   

V hospůdkách kolem Berounky, kde je celý komplex častým námětem diskusí, neboť mnozí starousedlíci na stavbě pracují spolu s Ukrajinci jako dělníci, mají na tajemný „Hrad v Ptyči“ celkem jasný názor. Všichni, se kterými jsem mluvil, ho považují za obrovský kryt k přežití jaderné či jakékoli jiné rozsáhlé katastrofy.

Vyprávějí, že v podzemí jsou rozsáhlé sály umožňující přežití v extrémních podmínkách včetně atomového zamoření. Jsou tam prý dokonce stáje pro hospodářská zvířata, operační sály i kulturní místnosti. Pro všechny je však zatím záhadou obrovský sál podpíraný mohutnými vzpěrami schopnými unést až několik desítek tun. Jaké zařízení by zde mělo být umístěno nikdo netuší. Dohady místních potvrzují i vojenští odborníci. Také podle nich jde nejspíš o gigantický kryt pro případ války.

pp

"Hotýlek" u Berounky má být dokončen v roce 2016

Lodní lístek do Nikam

Jsme tedy i u nás svědky budování novodobé Archy? A není to vlastně jedno? Je přece jasné, že „lodní lístek“ se bude v případě katastrofy platit zlatými cihlami - což pro většinu z nás je představa z hollywoodských trháků, nikoli ze života.

Kolik podobných staveb po Evropě asi vzniká? A pro koho je asi určena „Ptyčská Archa“? Dokončena má být v příštím roce. Mají snad její vlastníci či budoucí "nájemníci" informace, které my ostatní nemáme? Má být rok 2017 tím rozhodujícím, který rozhodne o osudu světa, jak vyplývá z různých proroctví? Nebo jde jen o romantickou kratochvíli těch, kteří nevědí, co s penězi? 

Na tyto otázky zatím nemáme jasnou odpověď. Nejspíš ani ONI.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko? Tím byl za covidu. A za falešné protiruské causy Vrbětice. Teď je to Fiala a spol. Touhle fraškou však Babišovi neuškodí. Spíš pomohou

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky