Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hormonální válka proti dětem: Pijeme zženštělou vodu? Hermafrodit s ploutvemi. Rakovina prsu a epidemie neplodnosti. Dokázal by estrogen zkrotit Hitlera?

Hormonální válka proti dětem: Pijeme zženštělou vodu? Hermafrodit s ploutvemi. Rakovina prsu a epidemie neplodnosti. Dokázal by estrogen zkrotit Hitlera?

24. 7. 2015

Tisk článku

Michal Semín si klade otázku, zda má pitná voda z kohoutku vliv na to, kolik dětí se narodí a nahlíží do „báječného nového světa“, v němž i muži, kteří v něm zbydou, budou nosit podprsenku

Nadprůměrně suchý rok, nejsušší za posledních dvanáct let, nám důrazně připomíná naši životní závislost na vodě. Jak na té užitkové, tak především pitné. Moderní technologie prý zajišťují, aby "kohoutková" voda, přitékající do našich domácností, byla zbavena všech zdraví ohrožujících nečistot. Je tomu ale opravdu tak?

pp

Obyvatelé pražských Dejvic, Hrušovan nad Jevišovkou či Trnové vědí, že tomu tak rozhodně být nemusí. Důvody? Průsak z kanalizace, komáří larvy či zvýšený výskyt bakterií. Nejsou to však zdaleka jen tyto faktory, jež z vody, kterou máme automaticky a důvěřivě za pitnou, mohou učinit, obrazně řečeno, jed. Narozdíl od případů výše zmíněných však závažné zdravotní důsledky zjistíme až poté, co je již nelze odvrátit.

Estrogen je významnou zbraní v rukou populačních inženýrů

A veřejnost prakticky nic netuší, protože - opět na rozdíl od výše zmíněných široce medializovaných, ale v podstatě banálních případů - se jim korporátní média příliš věnovat nebudou. Proč? Zpochybnila by tím domnělou užitečnost chemického koktejlu, jenž se stal symbolem sexuální revoluce – hormonální antikoncepce. A na tu si moderní „osvobozené“ ženy, a nakonec ani jejich mužské protějšky, sáhnout nedají. Jenže cena za to může být strašlivá - a přijde úplně odjinud.

pp

Čtěte ZDE: Nejdostupnější a nejlevnější lék je - „obyčejná“ voda. Většina nápojů z ní vyrobených však naopak způsobuje dehydrataci organismu a chronické nemoci s tím spojené

Čtěte ZDE: Převratná nová technologie na úpravu vody: Pokud se prosadí, mohou se samozvaní „výrobci brambor“ z nadnárodních koncernů jít klouzat!

Hormonální lavina ohrožuje muže i ženy

Za dobu, co tyto pilule ženy polykají, totiž natekly do odpadních vod, zapojených do vodního koloběhu, hektolitry moči se zvýšenou dávkou estrogenu. Estrogen je ženský pohlavní hormon, podporující vývoj primárních i sekundárních pohlavních znaků. U mužů se sice vyskytuje také, je-li však, toxikologickou hantýrkou řečeno, „v množství větším, než malém“, přináší jim fatální komplikace: rakovinu varlat či prostaty, nepřirozené zvětšení prsních žláz či poruchy erekce a nízkou kvalitu spermií, které již nejsou schopny oplodnit vajíčka.

Vyšší hodnota estrogenu však představuje nebezpečí i pro ženy. Přispívá k vyčerpání vaječníků, jež opět vede k předčasné neplodnosti. Svůj nesporný podíl má i na dnes široce rozšířené rakovině prsu. Jak vidno, ženy, které z neznalosti a pohodlnosti vedou válku proti svému přirozenému menstruačnímu cyklu, si zadělávají na nejeden zdravotní problém.

pp

Čtěte ZDE: Máme pít kávu, nebo je nebezpečná? Proč není dobrý nápad prolévat si ledviny? A jediný nápoj, který je současně jednoduchou cestou ke zdraví

Čtěte ZDE: Záhadná „Supervoda“ H3O2: Co nám vědci dosud neřekli o „čtvrtém skupenství“ vody? Přinášíme přelomovou informaci zásadní pro naše zdraví

Zmutované ryby

Na škodlivé účinky zvýšeného výskytu estrogenu ve vodě upozorňují studie, dokládající nezvratné biologické změny u některých druhů zvířat. Jedna z nich popisuje nález sexuálně obojetných ryb, vylovených v Port Phillip Bay v australské Victorii. Jiná studie odhalila, že samičky ryb, žijící ve vodách kam tekly splašky obsahující "antikoncepční" estrogeny, vykazovaly výrazné změny ve svých sexuálních znacích. Samečci ztratili schopnost produkovat dostatek kvalitních spermií, což vedlo k postupnému úhynu některých druhů ryb. Podobné důsledky byly konstatovány i u žab či aligátorů. Závažné je ale zvláště zjištění, že tyto hormonální změny jsou pozorovatelné i u jedinců druhé či třetí generace.

Lidem, pokud z těchto vodních ploch nepijí přímo, okamžité zdravotní následky nehrozí. Je však pošetilé si myslet, že čistící procesy vodu estrogenu zbaví. Voda, jíž pijeme z kohoutků, tento hormon ve zvýšené míře obsahuje. Stejně jako voda, kterou se zavlažují potravinářské rostliny či kterou pijí zvířata, která pak jíme. Skvělá báze pro pěknou paseku v blízké budoucnosti. A vlastně již přítomnosti.

Operace „Estrogen“ včera a dnes

Je totiž vysoce pravděpodobné, že právě tato domněle nezávadná „pitná voda“ má nemalý podíl na současné „epidemii“ neplodnosti a sexuálních poruchách. A je možné, že je rovněž jednou z příčin takzvané krize pohlavní identity u mladých generací, projevující se například ostře se zvyšujcí zženštilostí chlapců. Že by mládež, předstírající hrdost na své bludné klopýtání po kraji svého „já“ (další díl bizardního homosexualistického seriálu Prague Pride je již zase za dveřmi) byla ve skutečnosti obětí sexuální nezodpovědnosti svých rodičů, přesně řečeno těch, kdo je k užívání antikoncepčních pilulek za mohutné podpory médií přivedli?

Že vyšší míra estrogenu mění muže na cosi nemužského, věděli vědci již dávno před námi. Proto také Britové zvažovali plán na proniknutí jejich německých agentů do kuchyně, v níž se vyvářelo pro Adolfa Hitlera, aby mu přidáváním estrogenu do jídla potlačili jeho agresivitu.

Estrogen je místo toho významnou zbraní v rukou populačních inženýrů. „Do vodních zdrojů vypouštěné látky, omezující porodnost“ se staly součástí širšího plánu, obsaženého v uniklém memorandu Rockefellerem založené Populační rady z 11. března 1969. Mezi prostředky, jak snížit počet obyvatel USA, jsou zde uvedeny i „podpora projevů homosexuálního chování“, „změna v přístupu k ideální velikosti rodiny“ či „povinná sterilizace párů  - s případnými výjimkami - po narození druhého dítěte“. Cíle, jež si formálně demokratická vláda jen stěží může dovolit prosazovat otevřeně, se tak naplňují z vůle miliónů žen, bránících se početí dítěte údajně neškodnými chemickými zbraněmi.

Chvála studní

V těchto úmorných vedrech, kdy ne a ne zapršet, saháme po vodě ještě častěji, než jindy. Nejlépe je proto na tom ten, kdo ji čerpá ze své vlastní, pokud možno co nejhlubší studny. Samozřejmě za předpokladu, že se zvýšeným dávkám estrogenu vyhýbá i u jiných jeho zdrojů - což je ale v běžném životě prakticky nemožné. U hormonální antikoncepce to však možné je.

Vezmeme to na vědomí, nebo je nám lhostejný osud našich dětí a vnuků - pokud se vůbec budou moci narodit?

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky