Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nevyhlášená válka již také u nás: Imigrantská vzpoura v Bělé. 50 milionů „uprchlíků“ pro novou „euroasijsko-negroidní“ rasu. Vláda na to přidá z našich daní. Vezmeme obranu domovů do svých rukou?

Nevyhlášená válka již také u nás: Imigrantská vzpoura v Bělé. 50 milionů „uprchlíků“ pro novou „euroasijsko-negroidní“ rasu. Vláda na to přidá z našich daní. Vezmeme obranu domovů do svých rukou?

31. 7. 2015

Tisk článku

Václav Danda dává do souvislosti "vzpouru v Bělé pod Bezdězem" s celkovou imigrantskou strategií evropských elit, která má vzít vlast stamilionům - včetně nás - a ptá se, proč s nimi česká vláda spolupracuje, a co s tím máme dělat my, "občané určení k likvidaci"

Situace s takzvanými uprchlíky či imigranty dávno přerostla evropským vládám přes hlavu. Už mnohokrát jsme psali o tom, že celá uprchlická tsunami není náhodný proces, ale promyšlená a organizovaná invaze, která má za cíl zničení zbytků křesťanské Evropy a zaplavení kontinentu oddíly bojeschopných mladých mužů tvořících mnohdy spící buňky zabijáckých komand. To, co se právě odehrává na hranicích mezi Anglii a Francií v tunelu La Manch, je jen začátkem mnohem dramatičtějších scén, které budeme v budoucnu stále častěji zažívat i u nás.

pp

Je tragikomické, ale příznačné, že když nyní britský premiér Cameron - jinak vždy vrcholně "politicky korektní" - promluvil o uprchlících jako o rojích hmyzu, kterému se musíme bránit, sesypaly se na něj nadávky obhájců a "majitelů" neziskovek, které uprchlíky do Evropy "exportují". Patří k nim i ty naše, o kterých jsme již také psali. A jak vidno, také u nás se jim již jejich zhoubné dílo začíná dařit.

pp

Čtěte ZDE: Neziskovky a vláda – versus lid naší země: Kdo k nám tlačí „uprchlíky“? Platí si Německo a Brusel zdejší Pátou kolonu? Luxusní život z našich daní. V čím zájmu?

Čtěte ZDE: Tichý podraz vlády na českou veřejnost: Přistěhovalci budou smět volit (a být voleni)! Umí si někdo představit důsledky? Další hřebík do rakve naší národní společnosti. Cizinci ve vlastní zemi

Vzpoura v bělé jako první ochutnávka

Malou ochutnávkou byla včerejší vzpoura imigrantů v záchytném zařízení v Bělé pod Bezdězem, kde se desítky internovaných pokusili zničit plot a proniknout ven. Dramatickou situaci musela řešit speciální zásahová jednotka, do akce byl zapojen i vrtulník. Podobné scény známe ve svém okolí zatím spíše z Maďarska, kde boje zadržených imigrantů s policií, dosahují již rozměrů regulérní války podobné té probíhající ve Francii a Británii.

Občané musejí vzít obranu svých domovů do vlastních rukou. Nebo se dají "zmasírovat" kampaněmi, které nálepkují občanská hnutí a dosud malé politické strany, připravené tuto obranu politicky organizovat, za "extrémisty a xenofoby"?

Maďarsko také urychlilo stavbu pohraničního plotu s ostnatým drátem, který by alespoň zmírnil uprchlické tsunami, které se na zemi (i tu naši) z jihu valí. Premiér Viktor Orbán přitom patří mezi hrstku politiků, kteří na nebezpečí dlouho upozorňují a mluví o reálné možnosti zničení celé Evropy, jak jsme ji dosud znali. Otázkou ovšem je, proč si toto nebezpečí neuvědomuje drtivá většina politiků na starém kontinentě. Proč - tak jako Sobotkova vláda - páchají hromadnou politickou sebevraždu a otevírají dokořán dveře těmto ničivým hordám nájezdníků, pro něž Cameronovo označení "roje" je příliš slabé. A proč místo obrany připravují - za naše peníze - propagační kampaně, jimiž si máme naše budoucí "vládce" zamilovat.

pp

Čtěte ZDE: Byznys ze Syřanama začina: Přivezte jich milijon. Hystoryje obvini Sobotku z multykulturni kolaborace. Penize a dotace, z kerych žiju neziskovky, nesmrdi

Čtěte ZDE: Falešné dojetí nad uprchlíky: Mají si Američané sníst, co navařili? Mávači kolonám si zase užijí. Kupujme postele. Nahradí nás eurasijsko - negroidní rasa. Plán je hotov

Neziskovky jako "organizace vyššího řádu"

Většina občanů v jednotlivých evropských zemích se totiž - kampaně nekampaně - stále hlasitěji ptá: Proč nás naše vlády nejsou ochotny či schopny proti této invazi bránit? Politici tyto otázky ignorují - i když to mnohde povede s největší pravděpodobností k jejich pádu. Důvod tohoto napohled nepochopitelného jednání je ale vcelku jednoduchý. Glogální síly, které tyto vlády instalovaly a drží nad nimi ochranou ruku, jsou natolik mocné, že neumožnují politickým reprezentacím ani náznak odporu.

Dobře je to vidět také u nás na středečním rozhodnutí Sobotkovy vlády ohledně neziskových organizací. I přes masivní občanskou kritiku neziskovek podporujících tzv. uprchlíky, se vláda rozhodla - na návrh Jiřího Dienstbiera - proti vůli většiny občanů naopak posílit jejich postavení tím, že vyjme jejich financování z ročních rozpočtů a udělá z nich "organizace vyššího řádu" (!).

Bafometovi služebníci

V přímém přenosu jsme tady svědky zrození "nové společnosti". Vlny uprchlíků valící se do Evropy jsou totiž pouhým průvodním jevem porodních bolestí Nového světového řádu, který se bez ohledu na politické hrátky v jednotlivých zemích klube dramaticky na svět.

Ostatně po celé planetě se na oslavu příchodu Nového světového pořádku vztyčují sochy jeho temných „božstev“. Ta poslední byl odhalena tento týden v americkém Detroitu. Při odhalování sochy Bafometa nechyběli ani satanovi věrní homosexualističtí služebníci, kteří se před objektivy médií, jež této "slavnosti" věnovala mimořádnou pozornost, okázale líbali. Dva muži v kožených kalhotách oddávající se před jejich „pánem“ sodomismu, nenechali nikoho na pochybách, kdo že je „avantgardou“ nových časů. Ostatně již za čtrnáct dní potáhnou tito Bafometovi příznivci Prahou při svém pravidelném pochodu hrdosti na to, jak se homosexualismu daří rozvracet dosavadní řád lidské pospolitosti.  

pp

Čtěte ZDE: Alchymistický sociální tyglík před výbuchem: Podaří se zničit státy a národy? Vznikne skrze válku evropský lid? Uzavřete hranice a povolejte armádu! Jdeme do finále

Čtěte ZDE: Uprchlický oheň zažehli Američané: Sami však žádné běžence nepřijmou. „Azylanti“ v Itálii již terorizují místní občany. Le Penová a každý s rozumem v hlavě zná recept. Ubráníme se?

Tajný plán globálních elit

Každý kdo sleduje počínání „globálních elit“ již od dvacátých let minulého století, nemůže být překvapen. Vše bylo již tehdy podrobně naplánováno a i když platí, že nakonec „žádný plán nikdy zcela nevyjde“, přesto se jeho ničivý nástup právě nyní před našima očima uskutečňuje.

Strategie „ředění" evropských národů masivním přistěhovalectvím kulturně velmi vzdálených neevropských imigrantů je dlouhodobým záměrem „majitelů klíčů“. Tato strategie se uskutečňuje krok za krokem a je zcela lhostejné, jestli to Evropané chtějí, nebo ne. Naopak: Bez ohledu na mínění voličů organizuje evropské zednářstvo ovládající Evropskou unii epochální změnu, tak aby tento kontinent za pár let už nebyl k poznání - a fakticky přestal existovat.

Více než 50 milionů afrických imigrantů má být na základě donedávna ještě tajného plánu v nadcházejících letech dopraveno do Evropy. Tuto skutečnost odhalil „The Daily Express“ už 11. října 2008. Podle bruselských "ekonomů" prý Evropská unie potřebuje v nadcházejících desetiletích 56 milionů imigrantů, jednak jako pracovníky do evropského hospodářství, ale také aby bylo zabráněno údajnému "demografickému zániku" Evropy, kvůli její nízké porodnosti. Zdá se, že globální elity, jednající o celé záležitosti při svém nedávném posledním summitu v rakouských Alpách na setkání skupiny Bilderberg, definitivně odmávly start tohoto „běhu Evropy o život“.

pp

Čtěte ZDE: Pokrytecký tanec politiků mezi uprchlickými vejci: Jinak pro doma, jinak pro Brusel. Vítejte, ubozí multikulturní sirotečci se samopaly. Žijí z našich daní a pracují pro cizí moc

Čtěte ZDE: Invaze začala: Plán na likvidaci „nadbytečných“. 500 miliónů otroků k obsluze dvou stovek nejbohatších rodin. Bílá civilizace musí být zničena? Lodě plné bojovníků připlouvají...

Avantgarda „Nové Evropy“

Avantgarda „Nové Evropy“ reprezentovaná představiteli vládnoucí Socialistické internacionály (jako je německý předseda europarlamentu Martin Schulz) vytváří rozsáhlou mocenskou síť. Mezi její hlavní nástroje patří právě takzvané neziskové organizace (NGO). Tyto nikým nevolené skupiny a jednotlivci postupně přebírají úlohu Sovětů a rozhodují o základních politických otázkách v jednotlivých zemích i v celé EU.

Volení představitelé, kteří jsou za masovou imigraci odpovědní, totiž vědí, že nedokáží vlastní voliče o této imigrantské sebevraždě přesvědčit. Neziskovky však žádným volebním bojem neprocházejí, demokratickou legitimaci nepotřebují, prostě jen za politiky dělají špinavou práci - a jsou za to luxusně honorovány z našich daní. U nás jde o patnáct miliard ročně - a nyní to bude ještě víc. Vláda právě připravila zákon, který má umožnit také "dárcům" - firmám (hlasoval pro i Andrej Babiš, jak by ne!), aby si mohli odepisovat z daní peníze, které neziskovkám darují. A nám o to více daně zvednou.

Válka o naše domovy začala

Dokonalý bludný kruh, v němž volby už nehrají žádnou roli. Hra na demokracii zjevně končí, začíná se lámat chleba. Na pořadu bude boj o holý život. Vzpoura "imigrantů" v Bělé pod Bezdězem byla jen testovací balónek. Měli bychom si ji však zapamatovat. Startuje u nás něco, co jsme dosud měli jen za "televizní" virtualitu.

Vláda dala jasně najevo, že nás bránit nechce. Občané proto musejí vzít obranu svých domovů do vlastních rukou. Nebo se dají "zmasírovat" kampaněmi, které nálepkují občanská hnutí a dosud malé politické strany, připravené tuto obranu politicky organizovat, za "extrémisty a xenofoby"?

To teprve uvidíme. V každém případě v Bělé nevyhlášená válka o naše domovy právě začala.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky