Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

Václav Klaus to vzal do rukou: Výzva občanů České republiky proti plánům Německa a Bruselu. Migranti k nám nesmějí! Váhavá vláda musí konečně konat. Nedejme se. Jde o všechno

5. 9. 2015

Tisk článku

Petr Hájek komentuje ubohé výsledky „summitu V4“ v Praze a přináší Výzvu, která může změnit „poměr sil“ mezi pro-imigrantskou Pátou kolonou a většinovou veřejností

Neuvěřitelné se opět stává skutečným. Migrantská vlna nabírá na stále větší mohutnosti a naplno se blíží také k našim hranicím. Ale co je horší – naše vláda stále nic nedělá. Slovně sice natřásá svaly, tvrdí, že nechce „kvóty“, které jí diktují elity EU, ale naše hranice nadále zůstávají otevřeny. Navzdory tomu, že Evropská komise právě oznámila, že už to nebude 40 000, ale rovnou 160 000 migrantů, které si máme povinně „rozdělit“. A že kromě toho se převážně „tureckou cestou“ dávají do pohybu statisíce dalších.

pp

Do toho se v Praze sešli premiéři Česka, Maďarska, Slovenska a Polska, aby se o situaci „radili“. Co dělali doteď? Pozorovali, jak se Maďarsko pere s desetitisíci ilegálních „migrantů“ valících se přes jeho hranici a jak mu Německo s Francií spílají, že tuto hranici – svou i takzvaného schengenského prostoru – chce, jak je jeho povinnost,  bránit. Výsledek „summitu“? Pokrytectví. Předstírání. Beznaděj.

pp

Čtěte ZDE: Výhrůžky ze Západu: Berte, nebo budeme zlí! Kancléř v sukních to nezvládá. Chaotická česká vláda neví, kam skočit. Propast se rozevírá. Veřejnost ví své

Kalendářová kampaň

Na jednu stranu sice „visegrádští“ politici tvrdí, že s povinnými kvótami nesouhlasí. Vydrží jim to týden, čtrnáct dní, než kapitulují? Viděli jsme, že třeba Polsko už zjevně váhá. Jak by ne? Jeho bývalý premiér a nyní „evropský prezident“ Donald Tusk se stal součástí „bruselského lidu“ a je to nyní právě on, kdo vykřikuje, že další statisíce migrantů bude třeba povinně „přerozdělit“ do všech zemí EU. Lze tedy s vysokou mírou pravděpodobnosti předpokládat, že až na nás německý Brusel zadupe, sklopí politici uši – a vlna nás převálcuje.

V našich skeptických krajích je rozšířen bonmot: Nejde-li o život, jde o... nejde o nic. Tak tedy nyní už opravdu o něco jde.

Aby to bylo snazší, rozjela hlavní média – v čele jako vždy s těmi „veřejnoprávními“ – kampaň koordinovanou s Německem, Francií a Bruselem: Kalendářové historky o nešťastnících prchajících před válkou, vzdělaných skvělých odbornících, které naše hospodářství nutně potřebuje (přestože máme statisíce nezaměstnaných) – no prostě opis a rozvinutí slov německé kancléřky Merkelové. Ta sice současně pokrytecky tvrdí, že Německo je připraveno přijmout všechny Syřany, kteří si o to řeknou, ale současně říká, že se tím dají do pohybu již ne statisíce, ale milióny – a ti už budou „přidělováni“ do všech ostatních zemí EU. A na ty, kdo diktát odmítnou, budou prý zlí.

Okamžitě se proto také aktivizovala zdejší Pátá kolona: Petice „elit“ (vědců, akademiků a spol.) dostala obrovský mediální prostor. Přidávají se i politici – primátoři velkých měst. Ten brněnský (za Babišovo ANO) vystartoval jako první. Pražská primátorka (za Babišovo ANO) ho následovala. Praha prý dá ubytování hned několika stovkám migrantů. Že o těch volných bytech nevědí sociálně potřební Pražané? Nebo že je to směšné gesto kapitulantství, protože „uprchlíci“ stejně míří do Německa?

pp

Čtěte ZDE: Už se s námi nepářou: Burani z východu! Úzkosti a naděje ilegálních migrantů jsou víc, než ty vaše! Hordy neskončí. Bijme ty hlavy při padání!

Rozval

Nedejme se zmást tím, že zatím k nám „migranti“ nechtějí, protože jim nedáváme tolik peněz a ostatních fantastických materiálních výhod, jaké jim nabízí náš nebezpečný západní soused. Již zítra nám tento „uprchlický standard“ Brusel nařídí – milostivě nám na to (z našich daní tam zaslaných) něco přidá – a v mžiku budeme pro Iráčany, Syřany, Albánce, Lybijce, Eritrejce a mnohé další stejně „přitažliví“. Jakmile tady budou, už je odtud nikdo nedostane.

Že při této neuvěřitelnosti, která se na nás nezadržitelně valí, padla všechna pravidla a zákony, které nás před tím německo-francouzský Brusel donutil přijmout? Že ti, kdo se je pokoušejí dodržovat – jako právě Maďarsko – jsou předmětem sprostých nadávek a vyhrožování sankcemi? Pochopitelně. Tak funguje EU od počátku, jen to je konečně nezakrytě vidět: Platí v tomto spolku to, co řeknou mocní. A ti právě nyní chtějí dát poslední ránu z milosti národním státům – a použít tento rozval veškerých pravidel a zákonů – respektive hry na ně – ke svým plánům na definitivní ovládnutí etnicky, kulturně a nábožensky proměněné Evropy.

PP koláž

Čtěte ZDE: Magické záhady kolem "nešťastných běženců": Jak mohou přežít bez podpůrného týmu? Nijak! Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou nám večer. Proč Kocáb nedemonstruje?

Výzva

Jsme proti tomu zcela bezmocní? Ano i ne. Zaplaví nás to, pokud budeme mlčet. Nebude to naopak tak snadné, pokud se budeme bránit. Jenže jak, když všechna rozhodující média jsou v rukou naší Páté kolony a odmítavý hlas převážné části veřejnosti je tak umlčen?

Jednu z mála možných cest nyní otevřel bývalý prezident Václav Klaus. Zveřejnil Výzvu, kterou nebude možné jen tak ignorovat. Zvláště pokud se s ní svými podpisy ztotožní veřejnost, a dá tak najevo, že není jen mlčenlivou ovcí vedenou na porážku. Text, který dnes exprezident představil při své návštěvě v Lysé nad Labem, přinášíme v plném znění:

VÝZVA OBČANŮ ČESKÉ REPUBLIKY VLÁDĚ A PARLAMENTU ČR

My, níže podepsaní občané České republiky, nechceme pasivně přihlížet tomu, jak naše státní instituce a političtí představitelé ztrácejí v této – pro náš stát přelomové – chvíli čas a nečiní to, co je podle Ústavy ČR jejich hlavní povinností. Tou je – na prvním místě – hájit zájmy a bezpečnost občanů České republiky. Masová migrace představuje zásadní ohrožení stability Evropy i jednotlivých členských zemí Evropské unie. Jsme konfrontováni se zásadní hrozbou pro budoucnost naší země.

Nejsme lhostejní k utrpení obětí válek a dalších katastrof současného světa, ale odmítáme manipulaci veřejným míněním založenou na zneužívání přirozených pocitů solidarity s migranty. Odmítáme převádět dnešní migrační problém na debatu o dostatečně vstřícném či nevstřícném přístupu Evropanů k jiným kulturám, náboženstvím, rasám a etnikům. Vidíme nepopiratelná rizika a hrozby plynoucí z umělého mixování nesourodých národů, kultur a náboženství.

Česká vláda se k dnešnímu nebezpečnému vývoji u nás i v celé Evropě staví váhavě a alibisticky. Dostatečně rozhodně nečelí narůstajícímu tlaku lídrů evropských velmocí, abychom – jako tolikrát v historii – obětovali své životní národní zájmy jejich politickým záměrům.

Pokládáme za nepřijatelné, aby pod hlavičkou EU, ale pod tlakem převážně Německa a Francie byla porušována pravidla schengenského prostoru a aby těm zemím, které se je snaží dodržovat – jako například Maďarsko – bylo vyhrožováno sankcemi EU.

Nesouhlasíme s tím, že oprávněné obavy velké části naší i evropské veřejnosti z ničivého přílivu migrantů jsou z oficiálních míst a z velké části médií bagatelizovány, umlčovány a skandalizovány. Různé elitářské politické skupiny – skryté za fasádou vědců, akademiků či domnělých mravních autorit – jsou naproti tomu vydávány za normu veřejného mínění.

ZE VŠECH TĚCHTO DŮVODŮ VYZÝVÁME ČESKOU VLÁDU, ABY

- zabezpečila vnitřní bezpečnost a vnější nedotknutelnost hranic našeho státu všemi prostředky, které má k dispozici (včetně využití policie a armády ČR). Aby zajistila dodržování právního řádu naší země i přijatých mezinárodních závazků a nedopustila vznik chaosu, který v souvislosti s migrantskou krizí již v řadě zemí – včetně našich nejbližších sousedů – existuje;

- na úrovni Evropské unie nepřijala žádné kvóty či podobná opatření, jimiž mají být migranti „přidělováni“ jednotlivým zemím EU (i proti jejich vůli), a aby se zasadila o to, že země, které tvoří „vstupní prostor“ pro imigrantskou vlnu budou plnit své povinnosti, tedy vracet migranty do jejich zemí;

- trvala na dodržování platných smluv v oblasti azylové politiky, odmítla nátlak na jejich změny usnadňující a stimulující imigraci a další, dnes diskutované mezinárodní závazky či právní normy podřídila schválení občany České republiky v referendu nebo případně požádala o takový mandát v předčasných volbách.

Podpis číslo jedna: Václav Klaus, 4. 9. 2015

Kde je možné se k Výzvě připojit? Navštivte www.protiimigraci.cz, kde jednak může každý svým podpisem vyjádřit souhlas, ale také si stáhnout podpisové archy a umožnit tím podpisy i těm, kdo se na internetu nepohybují.

Pán Bůh zaplať, že se konečně někdo významný rozhoupal k akci, chce se říci. Bude-li mít tato výzva dostatečnou odezvu, Václav Klaus je zárukou, že neupadne do zapomnění a může se stát platformou odporu proti sociálně-inženýrské manipulaci, jíž se máme stát předmětem. Ať si kdo chce myslí o Václavu Klausovi cokoli, jedno je nezpochybnitelné: Je jediný autentický politik, který nezměnil názor a vždy stál proti pokusům Bruselu zničit náš stát a učinit z něj gubernii německých zájmů. Jediný důvěryhodný.

V našich skeptických krajích je rozšířen bonmot: Nejde-li o život, jde o... nejde o nic.

Tak tedy nyní už opravdu o něco jde.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky