Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kritika pohraničních plotů jako symbol pokrytectví EU: Vláda nemá mandát rozhodovat ani o dobrovolném přijímání migrantů.  Musí být referendum či předčasné volby

Kritika pohraničních plotů jako symbol pokrytectví EU: Vláda nemá mandát rozhodovat ani o "dobrovolném" přijímání migrantů. Musí být referendum či předčasné volby

21. 9. 2015

Tisk článku

Zdeněk Kořistka známý poslanec za někdejší Unii svobody se zamýšlí nad důsledky migrační krize a vyzývá k razantnímu postupu pro zachování zbytků naší státní suverenity

Není plot jako plot...První, ten maďarsky, je nelidský, xenofobní, nelegální, rasisticky, porušující veškerá lidská práva imigrantů....Ten druhý, francouzsky v Calais, je legální. Ten maďarský, ještě než ho postavili, byl neustále zpochybňován, napadán, zesměšňován (zvláště redaktoři veřejnoprávní Česká televize se v tom vyžívali, a ukazovali divákům jak stačí přehodit deka a plot překročit ). Ten francouzský byl v ČT a ukazován jako plot potřebný a jako div techniky.

pp

Dvojí metr

Ten maďarský byl postaven jako poslední možné řešení před nelegálními imigranty a z peněz Maďarska, a slávu kolem něho nedělal nikdo. Ten francouzský z peněz Velké Británie a slavnostně ho "otevřela“ britská ministryně. Kolem čtyřmetrového maďarského plotu hysterie, kolem čtyř plotů za sebou v Calais, hlídaného policisty se psy, klid. Ten maďarský, na hranicích Schengenu, je postaven na ochranu této hranice, ten francouzský chránil tunel před agresivními nelegálními migranty, kteří porušovali veškeré zákony.

Jsme opravdu tak hloupí, že tomu dvojímu metru věříme, nebo si to evropští politici o nás mysli? Doopravdy si europoslanci a Evropská komise myslí, že můžou maďarského premiéra Viktora Orbána napadat, dělat z něho fašistu, za to, že jako jediný dodržuje platné smlouvy a zákony EU? Vyhrožují mu a přitom sami tyto smlouvy porušují. Francouzi a Němci mohou vše?

Výhrůžky a mudrování

Francie porušila pravidla Schengenu, a bez souhlasu Evropské komise zablokovala přechod na hranicích Ventimiglia. Kancléřka Merkelová pozvala všechny uprchlíky do Německa, a pak zablokovala hranice, aniž by například o tomto kroku informovala českou vládu. Chorvatský premiér Milanovič jeden den zve uprchlíky, a druhý den povolává armádu. Jak tito politici uvažují? Neumí předvídat následky svých slov? Diletanti.

Ploty vyrostly zásluhou Španělska v Ceutě a Melille.  Ploty staví na hranicích s Tureckem Bulharsko, ale jen Orbán je prý xenofob! Povinností členských států EU je zajištění vnější hranici schengenského prostoru. Mluvčí Evropské komise Bertaudová mudruje, že ale existují jiné způsoby, jak toho dosáhnout. Jen nám nesdělila jaké. Jen výhružky směrem k východoevropským zemím, omezení dotací. Němec Martin Schulz — předseda Evropského parlamentu, veřejně pohrozil státům, jako Polsko, Maďarsko, Česko, Slovensko, které nesouhlasí s kvótami a povinným přerozdělováním muslimských imigrantů, použitím síly. To je síla!

PP koláž

Čtěte ZDE: Právě se láme chleba: Podepíše vláda „smlouvu o dočasném pobytu“ migrantů na našem území? Německá závodka vaří opět oblíbený eintopf pro otroky. Je čas odejít?

A přitom mají máslo na hlavě…Proč? Protože tuhle hrůzu v Evropě mají na svědomí oni. Války, války, války…Ropa, ovládnutí zdrojů na Blízkém východě, zbrojní zakázky. Který český vládní politik konečně řekne naplno... „Neobouvejte se do českého národa, nejsme netolerantní, nejsme xenofobní, nejsme rasisti. Zamyslete se VY, co jste způsobili".  Jenže tohle mají strach vyslovit…

Vyřeší to summit?

Jak je možné, že několik našich krajanů z Ukrajiny (možná tisíce), kteří chtějí do České republiky, musí měsíce čekat, a tisíce  muslimských, nikým neregistrovaných uprchlíků mají být přijati ihned? To je naprosto šílený přístup! Jak to, že se ministr pro lidská práva Dienstbier nezasazuje o naše krajany, a místo toho blábolí mantry o lidských právech muslimů, a chce jich přijmout 17 000? Naši krajané mu nestojí ani za větu! Jak to že čteme, že pobyt muslimského uprchlíka má stát ročně zhruba dva milióny korun? Kolik vláda přidá našim důchodcům, kteří celý život přispívali do sociálního systému? No přece nejsou peníze, přidáme jednorázově 900,-Kč.

Dělají si z nás legraci? Na děti z Klokánků nemáme dvacet miliónů, ministryně práce a sociálních věcí Marksová vše důkladně analyzuje,  aby náhodou stát nevydal na naše děti ani korunu nazmar, ale miliardy na uprchlíky odhlasuje bez analýz! Jak to že ministr zahraničí Zaorálek se umí vyjadřovat přímočaře k „ruským agresorům“, na Ukrajině, k Putinovi, ale skutečné agresory na Blízkém východě a v Africe, USA, nikdy nepojmenuje ani náznakem?

On i premiér Sobotka jen vágně hovoří o tom, že je třeba řešit problém uprchlíků v zemích kde je válka… O tom, kdo tyto války rozpoutal bez jakéhokoliv mandátu OSN, porušil mezinárodní právo, ani slovo. USA, NATO a Brusel jsou nedotknutelní. Stovky tisíc mrtvých ještě nedávno naše politiky nijak nevzrušovali. Miliony nešťastných uprchlíků v Turecku, Sýrii a Libanonu EU ignorovala. Až nyní, kdy mají v gatích z vlny muslimských imigrantů, prozřeli a summitují.  Jedině to jim jde.

S největší pravděpodobností nás zítra čeká diktát zvaný hlasování o kvótách, o automatickém mechanismu přerozdělování budoucích imigrantů. Pokud tato arogance zvítězí a my se budeme muset podřídit , budeme pak ještě suverénní a samostatná Česka republika nebo kolonie či protektorát? Uvidíme divadlo naší vlády, která si nad přehlasováním umyje ruce, a klasicky po česku „já nic, já muzikant" vezme „dobrovolně“ tisíce imigrantů?

A až se zvednou na pochod další statisíce muslimů, uděláme co? Opět sklapneme paty před bruselskou  komisi a budeme jen nadávat u piva? Nebo konečně řekneme na náměstích DOST! Budeme chtít referendum, nebo předčasné volby?

Jedině toho se politici boji. Bojí se o svá místa, o prebendy… Je třeba jim sdělit, že ani my nechceme ploty v Evropě, ale že oni jsou placeni za to, že zde budou platit zákony pro všechny kdo zde žijí, nebo chtějí žít! Že zde platí české právo, a ne šaría. Že Evropa je a bude křesťanská, a ne islámská. A že když to nedokázali zajistit, jsou to bohužel ploty, které nás dnes musí bránit…

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky