Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Přijel pošťák od capo di tuti capi: Výročí NATO? Ne, spíš něco jako 15. března 39. Spojenci kyjevských nácků na Hradě oslavují svůj blízký konec? Papežovo obrácení? Babišův obrat? Kdepak! Jen nové postroje pro cestu do pekel

Přijel pošťák od capo di tuti capi: Výročí NATO? Ne, spíš něco jako 15. března 39. Spojenci kyjevských nácků na Hradě oslavují svůj blízký konec? Papežovo obrácení? Babišův obrat? Kdepak! Jen nové postroje pro cestu do pekel

10. 3. 2024

Tisk článku

Petr Hájek sice s pochopitelnou nadějí vnímá, jak se válečnické plány protektorů a jejich místních kolaborantů hroutí, ale varuje před unáhlenými soudy, protože představení nekončí, jen po přestávce přijde další dějství – pokud mu nezabráníme

Neslýcháno, nevídáno. Tak by musel poslední události tohoto týdne hodnotit člověk, který spoléhá pouze na veřejnoprávní „informace“ České televize a rozhlasu (a spojených korporátních médií) či na výroky a činy kmotrů vládní mafie. Teď musí být naprosto zmaten. Ale i mnozí z těch, kteří si naopak ještě uchovali zdravý rozum uprostřed narůstajícího chaosu v hroutícím se západním světě mohou mít pocit, že se jim to – po kolikáté už – snad zase jen zdá:

ČT zapracovala jako obvykle na nemožném: vytvoření základů pro „kult osobnosti“ sovětského rozvědčíka a současně agenta jestřábů z NATO dosazeného na Pražský hrad. A protože ten je tudíž konečně po dvaceti letech obsazen (dokonce bez Majdanu) kolaboranty bruselsko-washingtonského protektorátu, přijíždí sem válečný zločinec, americký exprezident Bill Clinton, který za asistence „české“ ministryně zahraničí USA M. Albrightové rozpoutal v devadesátých vražedné peklo NATO v Srbsku.

Teď zamířil do Prahy, údajně aby se zúčastnil „oslav“ čtvrt století našeho uvěznění v této imperiální vojenské organizaci (křoví pro výboje USA po světě). Krásou nechtěného (?) to koreluje se stejně fatálním výročím obsazení naší země Hitlerem 15. března 1939 – před pětaosmdesáti lety. Možná Havlův kámoš i vyhlédne na dobytou Prahu ze stejného okna jako německý kancléř, jenž tím fakticky rozpoutal druhou světovou válku. Ta je v Evropě už opět na spadnutí. A pokud se o té předchozí říká, že byla nejstrašlivější v dějinách (nejen pokud jde o počet obětí), tahle by ji mnohonásobně překonala.

Na Moskvu, paní Müllerová!

Příliš nedoceňujeme, že počínaje Janem Husem všechny nejhorší evropské války začínaly a končily v Praze – včetně té dosud poslední. Také ta blížící se, která má potenciál vymazat z map a dějin umírající euro-americkou civilizaci, se železnou logikou historie směřuje k tomu, aby to opět bylo hlavní město tisíciletého českého státu, kde ji místní zbabělí a zkorumpovaní kolaboranti válkychtivých západních mocností rozpoutají. A téměř přesně podle „not“ té předchozí – jen v opačném gardu. Nic není náhoda. 

A už vůbec ne to, že opět jde o to dobýt a rozparcelovat si Rusko – největší zemi světa, v níž dominují bratrští Slované. Opět se „úzce spojujeme“ s Francií, která je spojencem jen do chvíle, než nás velkolepě zradí. V roce 1938 (Mnichov, září) a v roce 1939 československá vláda podlehla německému tlaku – a fakticky se tím postavila na jeho stranu. Na emancipační touhy Slovenska odpověděla vojenským zásahem v Bratislavě – který si Hitler vzal za záminku k obsazení Čech a Moravy (Böhmen und Mähren) 15. března. Formální rozdíl proti situaci před 85 roky je jen v tom, že dnes si Berlín říká Brusel, protože v mezičase obsadil Evropu bez tanků.

Fiala (ODS), Lipavský (Piráti) a Rakušan (STAN) se zbytkem vládní mafie udělali něco obdobného, když právě teď – pár dnů před příjezdem pošťáka z Clintonova klanu – „odtrhli“ z druhé strany Slovensko od zemí Koruny české. Respektive pokusili se o to, aby dali horlivě najevo, že jsou válečným plánům Berlína (Bruselu) plně oddáni. A jako tehdy, kdy české zbrojovky okamžitě začaly dodávat Hitlerovi smrtící zbraně na východní frontu, hradní švejk-generál „sbírá“ po světě statisíce dělostřeleckých granátů (protože už jich pro Hitlerovy dědice ani dost vyrobit neumíme) – opět na východní frontu.

POJĎME SE PORADIT!

Protiproud TV v pondělí 11. 3. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Pozor, tentokrát v již trochu upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až zase v příští Tea Party

Něco drhne

Clintonova pražská mise má ovšem jeden specifický rozměr: dramatický předvolební boj ve Spojených státech. V roce 1939 bylo totiž Slovensko a Maďarsko spojencem Berlína – a obě země si z toho zjevně vzaly poučení. Dnes jsou naopak zcela zainteresovány na udržení míru – ano, to je to sprosté slovo, které se nesmí vyslovit, pokud se nemá jednotlivec či celý stát dostat pod drobnohled tajných služeb nové hitlerovské koalice.

Jenže v Americe to vře ještě více než na naší straně Atlantiku. Capo di tuti capi Clintonovy mafie, „krvavá Hillary“, jíž Donald Trump vyfoukl před nosem Bílý dům (takže válku s Ruskem bylo nutno o čtyři roky odložit), se stala hlavou volebního superpodvodu „Demokratů“ v roce 2020. Ale Trump je zpátky, a navzdory všem justičním zvrhlostem mu asi nic (kromě úspěšného atentátu) už nezabrání v návratu k moci – a ukončení války. A právě proto nyní senilní Biden vtáhl Maďarsko do předvolební kampaně.

V projevu O stavu unie – patřičné dementně – prohlásil, že je nutno zabránit těm, kdo brání demokracii. Chtěl říci opak, ale na to už jsou všichni zvyklí. A jako příklad uvedl právě Viktora Orbána a jeho nedávnou schůzku s Donaldem Trumpem, kde si oba notovali. A protože dementní nejsou, zaznělo to jasně: Musíme uchránit suverenitu států – a nedopustit rozpoutání jaderné války s Ruskem.

Fialův úkol – o jehož podrobnostech je nyní „pošťákem“ Clintonem spolu s Pavlem 107 informován – je rovněž jasný: definitivně rozložit spolupráci V4, a tak odstranit relativně mocnou sílu ve Čtvrté říši, která by mohla zabránit Macronovým plánům (v přechodném zastoupení Berlína) na otevřený vstup zemí NATO na Ukrajinu. Jenže něco v tom gigantickém úkolu pro pražskou kavárenskou kolaborantskou vládu stále víc drhne.

SLEDUJTE: Nepodvolený hlas ze Slovenska: Tohle se Fialovi nemůže podařit! Odkud dostal povel k rozbití V4? Je zakazovali dřív než nás. Zátah jako proti drogovému bossovi. Už není čas jen psát. Proč démon mlčel? Máme společný osud

Zase ten strašný Zákon

Naplánované obskurní oslavy prvního výročí obsazení Pražského hradu loutkou v rukách amerického Aspen institutu – coby předehry k příjezdu „Velkého Inkvizitora“ – narušilo hned několik neplánovaných událostí. Holt žádný (lidský) plán z definice nikdy zcela nevyjde, jen to „vyslanci tmy“ nechtějí stále vzít na vědomí.

Především se probudil šéf nejsilnější opoziční síly (ANO) Andrej Babiš. Co ho k tomu vedlo – vzhledem k jeho jinak pevnému ukotvení v německých (bruselských) strukturách, pochopíme vzápětí. Takhle se nechal slyšet:

„Nákup munice a zbraní, znovuzavedení povinné vojenské služby, odvody a teď i vyslání vojáků NATO na Ukrajinu. Nemine týden, aby někdo – prezident, premiér, ministryně obrany nebo náčelník generálního štábu – nepřiložil pod kotel. To, jak soustavně a samozřejmě mluví o válce, ve mně vyvolává neodbytný pocit, jako by nás salámovou metodou připravovali na zapojení České republiky do konfliktu na Ukrajině,“ prohlásil. 

Což je šokující hned na dvakrát (možná spíše „na druhou“), když přičteme, že se tak současně postavil proti plánu („mého dobrého přítele“) francouzského prezidenta Macrona, jenž klasicky francouzsky nedávného spojence Babiše okázale „zradil“, když v Praze vyjadřoval obdiv „nákupní horečce“ Fialova rozvědčíka s IQ 107 (zhruba úroveň slepice, delfíni mají 120).

Co to je?

A rozlícený Andrej se s tím opravdu nepáral – a v podstatě shrnul to, kvůli čemu nám Rakušan, Koudelka (americký agent a šéf zdejší pobočky CIA), Fiala či bruselská Jourová (Babišem dosazená) jdou po krku:

„Jen považte, co všechno jsme si od nich zatím vyslechli. Premiér Petr Fiala nedlouho po začátku ruské agrese mluvil o tom, že i my jsme ve válce, a také hovořil o zavedení válečné daně. Ministryně obrany Jana Černochová prohlásila, že Ukrajina není jediný cíl Ruska a že se musíme připravit na dlouhotrvající obrannou válku. Prezident Petr Pavel má za to, že trvalý mír je iluze, nedávno kývl na administrativní odvody a před pár dny po setkání s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem podpořil debatu o vyslání vojáků NATO na Ukrajinu (zatím) za účelem výcviku tamních vojáků. Přeborníkem na strašení lidí je pak především náčelník generálního štábu české armády Karel Řehka, který si svoji práci vojáka plete s rolí politika.“

Na to mu okamžitě dnes již „klasickou“ mantrou o sluhovi Kremlu odpověděl místní capo di tuti capi (nejen mafie ve Stanu) Vít Rakušan:

„Přestaňte prosím nahrávat Putinově propagandě a zrazovat zájmy vlastní země a jejích spojenců. Mluvíte o našem sebezáchovném odporu vůči agresivnímu Rusku jako o “překročení červené linie”. Tu svými populisticky nesplnitelnými sliby o jednoduchém zajištění míru pro všechny překonáváte vy sám. A dostáváte se tak do oblasti, kterou obvykle okupují kolaboranti. Před rokem jste se naštěstí nestal hlavou českého státu. Tak laskavě nebuďte ani jeho Achillovou patou.“

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

I ty, čerte?

Už by se zdálo, že je to odehráno, plán se zčásti vrací do svého připraveného koryta – můžeme vyrazit na Hrad, abychom pod pláštíkem „oslav“ vstupu do NATO (bez referenda) převzali detailní pokyny washingtonského „hlubokého státu“ (Deep State) k naší další slavné účasti na americké demokracii, jež se projeví zatažením ČR coby hezkého terče odvetného úderu Ruska po našem vstupu na ukrajinskou frontu. A – tu máš, čerte, kropáč:

Papež František, zednářský výlupek globalismu dosazený na stolec svatého Petra, aby definitivně dorazil katolickou církev zevnitř (milovaný proto korporátními médii), obrátil náhle o sto osmdesát stupňů. Prohlásil, že kyjevský režim – „nosič“ války Západu proti Rusku na Ukrajině – už prý prohrál. A že prý čím dříve to vzdá a přijme ruské podmínky mírového uspořádání, tím lépe. Nelze než se zájmem čekat, co k tomu řekne jeho zdejší fámulus, kněz-nekněz Tomáš Halík. Bude to jistě stejně zábavné jako jeho případné šokované mlčení.

Co ovšem teď udělá třeba rovněž „nominální katolík“ Fiala, který Bergogliovi před časem tak oddaně spěchal do Vatikánu „předat zdravici a dary“ – a vyjádřit mu obdiv a poslušnost? Ostatně – právě ta poslušnost papeži, kterého mají mnozí Kristu věrní katolíci za vtělení satanovo na místě nejsvětějším, bude teď pro něj (stejně jako pro „americkou Čaputku“ ještě pár týdnů na bratislavském hradě) kámen úrazu. Nebo spíše byla by – kdyby jedno i druhé nebylo pro druhořadého brněnského „politologa“ v roli nejhoršího premiéra na světě – jen póza a faleš.

Zdi se bortí

Ale bez ohledu na případné žvásty, kterými teď zaplní mediální prostor Halíkové, Fialové a další „experti na báječného Františka“, otázka je tu: Proč? A proč právě teď?

Bylo by směšné a naivní myslet si, že uchvatitel Petrova stolce přišel k rozumu. Nebo že snad dokonce „dostal zprávu z Nebes“ – ne, ten dávno věrně komunikuje jen s „kopytem“ na opačné straně, a na tom se nic nezmění. No ale právě proto – že by už i satan dobytí Ruska odepsal?

Nanejvýš odložil. Diktátor z Vatikánu dal pouze najevo, že není takový idiot jako Clintonové, Macronové, britští pomatenci – a jejich ponížení „fialoví“ sloužící. Oznámil veřejně, že tudy cesta nevede – a bude se na to muset jít jinak. Je pouhý mluvčí toho s kopytem, nic víc. 

A protože nic není náhoda, pak ani to, že ve stejnou chvíli i britský zrádný šašek Cameron (nyní v roli ministra zahraničí vlády populární asi jako ta Fialova u nás) prohlásil, že přítomnost britských vojáků na Ukrajině nepřichází v úvahu (bez ohledu na to, že německý kancléř Scholz „propíchl“, co všichni stejně vědí, že tam dávno jsou – a patří mezi ty s největšími ztrátami).

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Jiný postroj, stejná hra

Svět se prostě už připravuje na Trumpa – a bez USA NATO na Ukrajinu nenapochoduje. Proto se Macron, který to ví, tolik snaží vytvořit „koalici ochotných“, kteří tam půjdou „na vlastní pěst“. Že by se pomátl z toho, že mu odešel do pekel jeho sponzor, aktuálně nejstarší z Rothschildů – a noví dědici mají trochu jiné plány (které opět nevyjdou)? Ale kdež. Jen chce splnit původní zadání, co to jde (i ty potraty do ústavy dostal). Proto si ho přece najali. A podle toho dostane odměnu (už aby to bylo).

Jen ti naši fialoví idioti opět prokázali, že – na rozdíl od Babiše – jsou totálně mimo. Jediný problém je, že si to spolu s nimi můžeme odskákat všichni. Pokud se nepodaří (nejpozději po Trumpově vítězství ve volbách) je (již bez opory) poslat tam, kam patří: za Macronem nejlépe.

Role nepodvolených na evropském kontinentě – zvláště těch uvězněných v unii – tím zásadně roste na významu. Robert Fico i Victor Orbán možná už nebudou dlouho v roli bruselských vyvrhelů. I když červnové „volby“ do ještě asi nezmění (ale pokusit se o to musíme), mafie se propadá do chaosu.

Zdaleka však není důvod k jásotu. Chcípající kobyla nejvíc kope – a může pozabíjet každého, kdo v jejím okolí není dost pozorný. Macronové, Fialové a Sto Sedmičky padnou. Ale  Bergogliové a Babišové se nezměnili. Jsou jen chytřejší – a možná o to nebezpečnější.

Přepřahají.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky