Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tři pětiletky do ráje na zemi: Elity Nového světového řádu pořádají bolševický „sjezd“. Papežské požehnání nové totalitě. Osamělí afričtí biskupové na barikádách. Utopie jako „poslední bitva“?

Tři pětiletky do ráje na zemi: Elity Nového světového řádu pořádají bolševický „sjezd“. Papežské požehnání nové totalitě. Osamělí afričtí biskupové na barikádách. Utopie jako „poslední bitva“?

24. 9. 2015

Tisk článku

Michal Semín upozorňuje na další krok k nastolení světovlády, tentokrát pod praporem udržitelného rozvoje, a klade otázku, proč proti němu veřejně protestují pouze afričtí "kolegové" zmateného evropského kléru

Zítřejší den by se mohl stát významným milníkem na cestě k „novému světovému řádu“. Na půdě „rockefellerovské“ OSN bude na pozadí Valného shromáždění zahájen třídenní summit k takzvaně udržitelnému rozvoji světa.

Historický obrat ve vývoji světa

V prohlášení ze 2. srpna, kdy státy OSN odsouhlasily znění finálního dokumentu pro summit, generální tajemník OSN Pan Ki-mun říká: „(dohoda) obsahuje univerzální, transformativní a ucelenou agendu, kterou lze vnímat jako historický obrat ve vývoji světa. Je to program sestavený národy, akční plán pro skoncování s chudobou ve všech jejích podobách.“ 

PP

Čtete dobře – „univerzální, transformativní, ucelená agenda“, představující „historický obrat ve vývoji světa“. Zatímco dosavadní agenda OSN pro „udržitelný rozvoj“ se týkala „jen“ otázek životního prostředí, nový „akční plán“, nazvaný Přeměna našeho světa: agenda udržitelného rozvoje 2030, má již postihnout všechny důležité oblasti lidského života. 

Papežské požehnání?

A protože globalismus, má-li být společensky atraktivní, musí mít i svou „duchovní dimenzi“, byl o úvodní projev požádán papež František. Abychom se nemýlili – toto gesto není výrazem upřímného zájmu planetárních papalášů o pravdy víry. To jen architekti nového světového řádu nalezli v současné hlavě katolické církve spojence při prosazování svých totalitních kolektivistických utopií. 

Podívejme se na 17 cílů, které si „světové společenství“ předsevzalo do roku 2030 – tedy za pouhých patnáct let – naplnit:

Vymýtit chudobu ve všech jejích formách všude na světě

Vymýtit hlad, dosáhnout potravinové bezpečnosti a zlepšení výživy, prosazovat udržitelné zemědělství

Zajistit zdravý život a zvyšovat jeho kvalitu pro všechny v jakémkoli věku

Zajistit rovný přístup k inkluzivnímu a kvalitnímu vzdělání a podporovat celoživotní vzdělávání pro všechny

Dosáhnout genderové rovnosti a posílit postavení všech žen a dívek

Zajistit všem dostupnost vody a sanitačních zařízení a udržitelné hospodaření s nimi

Zajistit všem přístup k cenově dostupným, spolehlivým, udržitelným a moderním zdrojům energie

PP koláž

Čtěte ZDE: Zelené vraždy dětí podle korejského "ředitele zeměkoule". Bude manžel anglické královny v příštím životě zabijáckým virem? Papež František v další nepochopitelné roli

Podporovat trvalý, inkluzivní a udržitelný hospodářský růst, plnou a produktivní zaměstnanost a důstojnou práci pro všechny

Vybudovat odolnou infrastrukturu, podporovat inkluzivní a udržitelnou industrializaci a inovace

Snížit nerovnost uvnitř zemí i mezi nimi

Vytvořit inkluzivní, bezpečná, odolná a udržitelná města a obce

Zajistit udržitelnou spotřebu a výrobu

Přijmout bezodkladná opatření na boj se změnou klimatu a zvládání jejích dopadů

Chránit a udržitelně využívat oceány, moře a mořské zdroje pro zajištění udržitelného rozvoje

Chránit, obnovovat a podporovat udržitelné využívání suchozemských ekosystémů, udržitelně hospodařit s lesy, potírat rozšiřování pouští, zastavit a následně zvrátit degradaci půdy a zastavit úbytek biodiverzity

Podporovat mírové a inkluzivní společnosti pro udržitelný rozvoj, zajistit všem přístup ke spravedlnosti a vytvořit efektivní, odpovědné a inkluzivní instituce na všech úrovních

Oživit globální partnerství pro udržitelný rozvoj a posílit prostředky pro jeho uplatňování

Pokud to některým dříve narozeným připomíná „závěry“ kteréhokoli ze sjezdů KSČ nebo ještě spíš Komunistické internacionály, nejsou daleko od pravdy. Jestli ani tato celosvětová brigáda socialistické práce nenastolí na zemi ráj, tak už asi nic. A jako vždy v případě podobných totalitních experimentů –  onen ráj, k němuž má globální úsilí směřovat, se bude daleko více než nebeské blaženosti podobat peklu. Jenže teď už ne jen v jedné části světa, ale rovnou na celé planetě.

PP koláž

Čtěte ZDE: Významný vatikanista: Zničující populismus papeže Františka. Bohatí a utopení. Nejen Evropě hrozí kolaps. Afričtí biskupové: “Ožebračujete Afriku. Zůstaňte doma!” Bergogliova Říše divů

Korejci všech zemí, spojte se!

Sekretariát OSN tvrdí, že s touto agendou souhlasí všech 193 členských zemí. Tak to je bezva. Konečně projekt, na kterém soudružsky spolupracují obě Koreje! Teď už to může podepsat i Islámský stát. Je prostě dojemné, jak se celý svět dokáže sjednotit, když jde o „udržitelný rozvoj“. Narůstajících válečných konfliktů, hrozících přerůst v třetí světovou válku, se tedy děsit nemáme. Patrně jsou jen jakýmisi nezbytnými bolestmi, doprovázející zrod procesu „univerzální a ucelené přeměny našeho světa“.

Černý hlas rozumu

Ovšem ne každý nad tímto totalitním projektem jásá. Před několika dny bylo zveřejněno prohlášení 48 biskupů a 10 kardinálů z Afriky, kteří proti němu důrazně protestují. Požadují, „aby západní mocnosti přestaly organizovat špinavé kampaně, propagující kulturu smrti na našem kontinentu pod rouškou humanitární pomoci“. 

Upozorňují, že Západ prostřednictvím programů takzvaného udržitelného rozvoje útočí na „život, rodinu, na vše, co je svaté, i na zdravý lidský rozvoj africké mládežeTento politický a hospodářský nátlak sleduje jediný cíl: drastickou kontrolu a redukci africké populace, skrze plánované zničení manželství a rodiny“. Dřívější typ kolonizace podle nich nahradila kolonizace ideologická, degradující národy Afriky na pouhé služebníčky globálních západních zájmů. 

Není blahobyt jako blahobyt

Je nesmírně důležité, že tento hlas zdravého rozumu zazněl právě z nitra kontinentu, odkud proudí jedna z „multikulturních vln“, zaplavujících údajně vymírající Evropu. Stejně jako církevní představitelé Sýrie, tak i afričtí biskupové opakovaně vyzývají obyvatele svých zemí, aby se na cestu za přeludem „západního blahobytu“ nevydávali. 

Nikoli snad proto, že tím ohrožují vnitropolitickou stabilitu vymírající Evropské unie, ale pro starost o jejich blahobyt duchovní. Stanou-li se afričtí migranti jedním ze stavebních kamenů dosud neexistujícího „evropského lidu“, hrozí jim, že se tím vystaví zvýšenému nebezpečí sekularizace a ztráty smyslu pro hodnotu rodinného života. Nakonec ke škodě nám všem.

Synoda o rodině: Církevní agenda 2030? 

Tragické na celé věci je pak také to, že se afričtí křesťané necítí podvedeni pouze zesvětštělým „vyspělým světem“, ale i samotným papežem. Tak jako na mimořádné synodě o rodině, kde proti vůli afrických biskupů prosadila krajně liberální klika - za přinejmenším tichého souhlasu papeže Františka – agendu bližší duchu homosexualistického Prague Pride, než katolickému učení o manželství. Za týden začíná synoda řádná a podle mnoha signálů nebude o nic méně přelomová, než ta loňská. Má to být „agenda 2030“ v církvi?

Je zjevné, že dramatický útok na naši civilizaci probíhá současně v mnoha rovinách a ze všech stran současně. Vykořenění Evropy migrantskými vlnami je pouze jednou z nich. Vnímáme ji pochopitelně nejvíc intenzivně a bolestně, protože se nás bezprostředně týká. Neměli bychom však ztratit ze zřetele, že architekti nového světového řádu postupují dnes na všech frontách – a spěchají. Že se do jejich služeb již naplno dal i nejvyšší představitel katolické církve, je příznačné. Že se tomu brání už jen afričtí biskupové, zatímco například ti naši „loajálně“ mlčí, je víc než výmluvné.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky