Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Elita české armády: Hrozbou pro naši zemi jsou hlavně migranti a USA. Normální Američané si myslí něco podobného. Nahradí Merkelová nás “xenofoby” perspektivními migranty?

Elita české armády: Hrozbou pro naši zemi jsou hlavně migranti a USA. Normální Američané si myslí něco podobného. Nahradí Merkelová nás “xenofoby” perspektivními migranty?

25. 9. 2015

Tisk článku

Lubomír Vylíčil si všímá dvou zajímavých průzkumů, které ke zděšení pražské kavárny a úlevě zbytku země ukazuje, že na tom nejsme ještě tak špatně a že už své vlády začínají mít plné zuby i obyčejní Američané

Tak už je další šídlo z pytle venku. Krátce po sobě byly dnes zveřejněny dva velice zajímavé průzkumy. Ten první se týkal příslušníků generálního štábu AČR, tedy jakési pomyslné hlavy a elity naší armády. Vyplynulo z něj, ke zděšení sluníčkového herce Stropnického, aktuálně se plácajícího v roli ministra obrany, že 71% vrcholového managementu našich ozbrojených sil považuje za největší ohrožení ČR muslimské uprchlíky.

PP

Pěkných 75% pak považuje za hrozbu Islám jako takový. Dále pak, ó hrůzo, průzkum naznačuje, že pro 75% příslušníků GŠ jsou nepřijatelní Romové a muslimové, následováni v těsném závěsu Afghánci (74%), a Albánci (65%). A jako poslední kapka do kalicha hořkosti našich elit ukáplo zjištění, že třetí nejčastěji uváděnou zemí, která ohrožuje ČR jsou Spojené státy.

Úleva a hrůza

Ve vyšších patrech našich politických struktur propuká nefalšované zděšení. Jsou slyšet hlasy, že až osmina příslušníků z nejvyššího velení armády představuje pro Českou republiku bezpečnostní riziko. Nad takovou omezeností už zůstává rozum stát. Co jste si mysleli, vy trotlové, že Vám asi tak vyjde? Jestliže jste, chytráci, chtěli jen politicko-korektní odpovědi, neměli jste jim ten dotazník dávat jako anonymní…

My,  běžní občané si naproti tomu můžeme, při čtení výsledků, s úlevou oddechnout. Ještě to není tak špatné! Ještě se stále nepodařilo nastrkat korektní hlupce do všech struktur. Alespoň ne v dostatečných počtech. Jestliže profesionálové, kteří mají k dispozici jak neveřejné informace, tak i vlastní zkušenosti z bojového nasazení v zemích, zpravidla muslimských, vnímají situaci (pokud se mohou anonymně vyjádřit) takto, tak ještě zdaleka není vše ztraceno.

Jako další střípek do mozaiky, že proevpropské elity a jejich sluníčková klaka nemají situaci v ozbrojených sborech zcela pod kontrolou a že pod zdánlivě korektním povrchem se skrývají nálady a názory, které se od běžného občana příliš neodlišují, může sloužit i nedávná poznámka Petra Hampla ze symbolické blokády hranice ČR, kterou organizoval Blok proti Islámu: „Zastavujeme provoz, policie nadšeně spolupracuje“. Takováto slova jsem při popisu demonstrace dosud neslyšel…

Vláda je hrozbou pro práva a svobody

Druhý zajímavý průzkum není od nás, ale ze Spojených států. „Téměř polovina obyvatel USA – 49 procent – je přesvědčena, že Obamova vláda je hrozbou pro jejich práva a svobody“. To vyplynulo z nové studie provedené společností Gallup. Z konkrétních výtek vůči americké vládě jsou nejčastěji uváděny: rostoucí moc centrální vlády, redukce svobod a zpřísnění zbraňové legislativy. Dále si respondenti  stěžují na porušování svobody projevu, na chování úředníků činných v trestním řízení, slíděním států nad občany, stěžují si na systém zdravotního pojištění, migraci, daně, regulaci podnikání a vládní intervence prosazující sňatky homosexuálů.

PP koláž

Čtěte ZDE: Tichý podraz vlády na českou veřejnost: Přistěhovalci budou smět volit (a být voleni)! Umí si někdo představit důsledky? Další hřebík do rakve naší národní společnosti. Cizinci ve vlastní zemi

Co z těchto průzkumů můžeme vyvozovat? Jak je číst? Tak především - drhne to všude. V Evropě, v Asii i v Americe. Zavádění všelijakých těch podivných a nepřirozených novinek do života lidí na obou stranách oceánu už narazilo na své limity. Občan, ukolébaný léty politické nudy, blahobytu a prosperity si náhle protírá oči a se zděšením hledí na svou zemi. Co se to stalo? Tohle přece nechci! A z pod povrchu čím dál zoufalejší mediální propagandy prosakují tam i tady informace o bouřlivém nesouhlasu a stále vzpurnějších občanech.

Armáda rebeluje

Další věcí, kterou uvedená čísla naznačují je, že nesouhlas se stávající politikou prostoupil celou společnost. Kmány i top-management. Oni ti plukovníci a generálové na generálním štábu rozhodně nejsou žádné vyřvané zelené mozky, jak by si myslel pamětník socialistické armády. Jsou to lidé, komunikující v několika jazycích, lidé se zahraničními školami, kteří prošli a poznali svět.

Co jste nechtěli národními dveřmi, to dostanete německým oknem, holoubkové!

Poznal jsem jich osobně celou řadu. A tito lidé, než se dostali do své vrcholové armádní pozice, prošli mnoha prověrkami, absolvovali nespočet pohovorů a testů s psychology. Oni vědí, co se očekává a požaduje. A z existenčních důvodů už desítky let odpovídají všelijakým psychologům, sociálním antropologům a jiným škůdcům (v rozporu se skutečností), že nepožívají alkohol, nemají problém se sousedem takovým či onakým, ne ne ne… To fakt nejsou hloupí lidé, vědí, co mají říkat. To místo, na němž sedí je stálo okolo dvaceti let úsilí. A není taky vůbec špatně placené.

Jestliže takovíto lidé, kteří mimochodem dobře vědí, jak se dá obejít anonymita průzkumu, napsali do dotazníku to, co nám media s děsem v očích nyní sdělují, je to známkou jediného: duch vzdoru už dostoupil do nejvyšších pater. A fakt, že "fašistů a xenofobů" nebylo tak jako v celé společnosti přes devadesát procent, přičítám jen úskostlivé opatrnosti těch z nich, kteří cestou na vrchol absolvovali větší dávku intrik a podrazů, než ostatní. Rozhodně ale ne „všeobecně sdíleným evropským hodnotám”, ne multikulturní výchově, ne propagandě.

PP koláž

Čtěte ZDE: Nahé "elity" v zrcadle pokrytectví: Useknout na Václaváku hlavu Petru Nečasovi? Báječné! Oběsit „symbol češství“? Bžunda. Šibenicemi proti vlastizrádcům? Kde je policie?

Mateřská náruč mafiánské lsti

Pro nás z toho plyne jasný závěr: k případnému postihu drzého a vzpurného občana budou takto naladěné silové složky státu přistupovat jen s krajní nechutí, formálně a na hranici vzpoury. Pro společenskou elitu pak z podobných průzkumů vyplývá tristní zjištění:  s takovýmto materiálem se už další volby vyhrát nedají.

Jestliže se ovšem elity nemohou plně spolehnout na žádnou z klasických převodových pák moci, pak si budou muset své záměry prosadit jinak. Když totiž 94% našich občanů napříč společenským spektrem odmítá muslimské nájezdníky a 71% vrcholového managementu armády v nich vidí největší hrozbu pro stát, pak skutečně není možné jejich přijetí prosadit násilím. Tedy přesněji řečeno vnitřními mocenskými prostředky státu.

To vysvětluje mnohé. Není-li totiž něco, nějaký neblahý záměr, možné prosadit propagandou, výchovou ani silou, uchýlí se dobře organizovaný a dostatečně bezskrupulosní gang, nebo sekta (a o nic jiného u evropských elitních struktur nejde) ke lsti.

Proč asi Angela tolik spěchá a doširoka otevírá mateřskou náruč? Co jste nechtěli národními dveřmi, to dostanete německým oknem, holoubkové! A co u vás uvízne cestou, až Andělka utěsní hranici, s tím si už taky poradíte … Jsou to přece samí mladí, perspektivní noví Evropané. NAŠE naděje! S vámi, vy zapšklí starousedlí xenofobní otrapové, už to přestávalo být k vydržení.

Přepočítá se?

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky