Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhada v San Bernardinu: Další útok v době policejního cvičení. Obamovi se tragédie v Kalifornii hodila. Hollandovi a Bruselu zase pařížský masakr. Sobotka nás odzbrojí i s Uherským Brodem. Je všechno jenom náhoda?

Záhada v San Bernardinu: Další útok v době policejního cvičení. Obamovi se tragédie v Kalifornii hodila. Hollandovi a Bruselu zase pařížský masakr. Sobotka nás odzbrojí i s Uherským Brodem. Je všechno jenom náhoda?

9. 12. 2015

Tisk článku

Erika Magdalena Hájková komentuje podivný teroristický útok za oceánem, nad nímž nezávislá americká média vznášejí stále více otazníků, a ptá se, kdy si podobné otázky budeme donuceni klást také u nás

Prezident Barack Obama promluvil v neděli z oválné pracovny Bílého domu k vlastnímu národu - za dobu svého prezidentství teprve potřetí. Záminkou k projevu byl “teroristický útok" na úřední budovu v kalifornském San Bernardinu, který od minulé středy hýbe Spojenými státy, nebo aspoň jejich veřejným prostorem. Všichni čekali přelomovou řeč. A dost možná, že se dočkali. Jen o tom nevědí. A my za oceánem zase nevíme, že se nás Obamova řeč týká víc, než tušíme.

V bačkorách na Zimní

Americký mainstream Obamu většinou plísní za přílišnou “měkkost”. Je však možné, že “prezident Bačkora” právě “měkce” odstartoval další fázi nástupu nové totality. Pro nás je extrémně zajímavý jeden “detail”: Obamův “pochod na Zimní palác” má kopii v České republice. 

Provádí ho Obamův (napohled bílý) klon Bohuslav Sobotka - premiér, kterému také bývá vyčítáno, že je bačkora. Pracovně by se jejich operace mohla jmenovat “odzbrojení pomocí strachu”. Jejím průvodním jevem jsou velká, až bezbřehá tolerance vůči islámu a imigraci a současně další pravomoci pro policii a stát - takové, které by byly ještě před desetiletím naprosto neprůchodné.

Co vlastně Obama chce? Především se nechal slyšet, že by “hoši v Kongresu” měli konečně pochopit, že “kdokoli, kdo je na No-Fly List (tj. seznamu podezřelých z terorismu, kam může stát zapsat kohokoli, pozn. EP), nesmí mít možnost legálně získat zbraň”. Jenže ani Saíd Farúk, ani Tašín Malíková - dva údajní pachatelé “teroristického útoku” - na žádném takovém seznamu nebyli. Jde tedy jen o metodu jak odzbrojit kohokoli, kdo se zrovna “nehodí”. Aniž by bylo nutno měnit ústavu, která každému Američanovi právo vlastnit zbraň zaručuje.

Čtěte ZDE: Zápas o legálně držené zbraně na obou stranách Atlantiku: Proč vládnoucí elity tolik touží odzbrojit občany? Vztah mezi kriminalitou a držením zbraní je opačný, než tvrdí "omezovači". Mráz opět vane z Bruselu

Absurdní krvavé divadlo

Co se v San Bernardinu vlastně stalo? Oficiální verze událostí je relativně jednoduchá - přitom ale téměř nepochopitelná: mladý pár, který má doma šestiměsíčního kojence, vtrhne na vánoční večírek v manželově práci a postřílí čtrnáct lidí. Jedenadvacet dalších zraní.

Saíd Rizwan Farúk, Američan s pákistánskými kořeny, a jeho pákistánská manželka Tašín Malik, byli poté zabiti při přestřelce s policií. FBI prý u nich doma našla ekvivalent menší muniční továrny a předpokládá, že ti dva měli již delší dobu zájem začít s “teroristickou misí”. Tolik oficiální verze, která je samozřejmě jednou z možných. I větší absurdity se dějí. Něco tady ale - jako při podobných příležitostech v poslední době opakovaně - dosti podstatně nesedí.

Případu se samozřejmě dostává obrovské pozornosti. Jenže až příliš obrovské. Ve Státech, kde se konec konců takto střílí každou chvíli (a vždycky to tak bylo), je to až trochu zvláštní. Proč nepronesl Obama projev z Oválné pracovny, když se před měsícem střílelo v Oaklandu v Maine? Ještě zvláštnější ale je, že některé “detaily” celé akce média naopak nechávají stranou. Buď o nich nemluví vůbec, nebo je přecházejí jako samozřejmost. A otazníky se dál kupí. Pouze alternativní média si jich všímají pozorně:

Co dělali na místě muži v maskáčích?

Známý server infowars.com se v sérii investigativních reportáží mimo jiné ptá, proč nikdo nemluví o třech bílých mužích v uniformách? Tuto trojici viděli na místě masakru svědci. Popisují totéž - tři bílí, atleticky stavění muži v maskáčích a s puškami, do budovy vběhli a pak ji rychle opustili a odjeli v černém autě. Po trojici se slehla zem a média i policie dál hovoří o terorismu dvou “islámských radikálů”. Islámští radikálové měli sice doma malé dítě a velké plány do budoucna (alespoň podle příslušníků jejich menšiny), ale o tom se zase vůbec nemluví, nebo se to přechází jako další podivnost z říše exotické islámské kultury.

Čtěte ZDE: S holýma rukama vstříc teroru: Proč nás potřebuje totalitní EU odzbrojit. Křik bezmocného diktátora. Chceme další milióny mrtvých? Přijde čas na občanskou neposlušnost

Což o to, kultura to jistě exotická je. Ovšem je otázkou, co měla v tomto případě s útoky doopravdy společného. 

Opakovaně zvláštním prvkem situace je třeba fakt, že v blízkosti masakru “náhodou” probíhalo cvičení záchranných a policejních sborů - tak jako v Paříži 13. listopadu 2015, tak jako v New Yorku 11. září 2001, tak jako při teroristickém útoku v londýnském metru a tak dále. Podle jeho účastníků to umožnilo, že když obdrželi zprávu o útoku, policisté a záchranáři jen přehodili slepé patrony za ostré a vrhli se do akce.

Nekonečná nepravděpodobnost 

Nácvik na “teroristický útok” zakuklenců s puškami navíc v této konkrétní budově probíhal každý měsíc do doby střelby. Jedna ze zdravotních sester, která ve středisku sociálních služeb pracovala, poslala manželovi zprávu “zase tady nacvičují” - když se začalo doopravdy střílet. 

“Jaká je matematická pravděpodobnost toho, že se střelba do civilistů náhodou odehraje v budově, v níž policie něco podobného měsíc po měsíci nacvičuje? Samozřejmě kolem nuly,” nechal se k věci slyšet slavný komentátor a Health Ranger Mike Adams. “Stejně tak - kolik budov z oblasti kolem Los Angeles kromě této policie k podobným cvičením využívá? Nula. Možná byli ti chudáci střelci prostě astronomicky nepravděpodobní smolaři, že?” míní a ptá se: 

“Jak zjevnými se budou muset tyto zincenované útoky stát, než se lidé probudí a uvědomí si, že jde o manipulaci veřejným míněním a jeho emocemi, manipulací s tragickými důsledky? Výsledkem bude konfiskace zbraní obyčejných občanů a instalace obamovské ‘měkké’ totality, která bude posléze předána do rukou Hillary Clintonové, aby zavedla totalitu ‘úplnou’.”

Pokud přijmeme toto hodnocení situace, zdá se logické, že prezident Obama - kterého už zmiňovaný Mike Adams nazývá ”spící buňou islámského teroru v USA” - nijak netouží zastavovat po útocích islámskou imigraci, jako to navrhuje třeba “americký Babiš” Donald Trump. Naopak tím ohnivěji brání islám a apeluje na Muslimy, aby se proti “teroristům” postavili. 

Cíl je jasný

Dobře ví, že o islámskou imigraci vůbec nejde - naopak, je pro sociální inženýry a experimentátory potřebná stejně v Evropě, jako v Americe. Čím více příslušníků tohoto na válce s nevěřícími psy postaveného náboženství Spojené státy přijmou, tím lépe: Tím víc chaosu, tím víc strachu, tím víc potenciálních obětních beránků (či najatých pachatelů) pro další “teroristické útoky” - a tím více pravomocí pro policejní stát, který “chrání” své (již dokonale odzbrojené) občany a zatýká podezřelé “teroristy”.

Kromě toho je třeba neustále podemílat hodnotové základy původně evropské křesťanské kultury, jejíž osud ve Spojených státech visí na stejně tenkém vlásku jako u nás, jen má namále z jiných dílčích příčin (pomineme-li, že je tento základ odstraňován mírně jinou, "americkou", metodou).

Je dobré si povšimnout, že mohutná kampaň poprvé po mnoha letech zpúsobila další zvrat ve veřejném mínění: Nadpoloviční většina Američanů nyní souhlasí s pozemní operací armády Spojených států v Iráku a v Sýrii. Právě v okamžiku, kdy za pomoci ruského letectva prezident Asad vytlačuje teroristické organizace jednu za druhou z jejich dobytých území. To je, panečku, náhodička!

Kdy u nás?

Miloš Zeman právě varoval, že dříve či později musíme očekávat teroristický útok islamistů také u nás. Podíváme-li se na to optikou záhadného atentátu v San Bernardinu (a jeho předchozích stejně záhadných evropských bratříčků), není to vůbec vyloučeno. Jen důvody by asi byly jiné, než předvídá náš prognostický pan prezident.

Takový jeden "český atentát" by se totiž dnes Bruselu docela hodil. Na jednu stranu by sice ještě zvýšil úroveň odporu veřejnosti k islamistickému nebezpečí a migrantské apokalypse. Na druhou stranu by rázem vyvolal politickou smršť volání po "evropském řešení" - a přitáhl by náš zatím mírně odbojný stát do "koalice ochotných".

Čtěte ZDE: Švýcaři už nacvičují: Evropská unie se rozpadla, panuje anarchie. Rakušané si kupují zbraně. Politici suverénní země jsou odpovědni svým občanům. Česká vláda přípravy jen předstírá

Místní muslimská komunita by podle známého vzorce útok odsoudila, "kavárna" by na maximum vystupňovala nekonečnou kampaň o údajném rozdílu mezi "mírumilovným" islámem a "radikálním islamismem". Vyděšená většina veřejnosti by náhle souhlasila s tím, že své hranice si sami neochráníme, a premiér Sobotka by tak dostal do rukou posvěcení k tomu, po čem skutečně touží: Stát se hodným chlapcem v očích božské Angely, jejích bruselských soudruhů a evropské Socialistické internacionály. Ostatně kráčí tou cestou stále viditelněji - a ještě se nic nestalo.

Bezbranní

Je naprosto neuvěřitelné, že k prvním razantním krokům, vycházejícím vstříc bruselským snahám o rychlé odzbrojení stále nespokojenější veřejnosti, u nás stačil jeden pomatenec z Uherského Brodu. Současní "majitelé státu" vycházejí ze správného předpokladu, že místní populace je na "občanské odzbrojení" daleko méně citlivá, než odbojní američtí “kovbojové”. Ví to také spolupracující mediální mainstream, třeba novinky.cz:

“Policie bude moci nově zadržet zbraň, když bude mít podezření, že držitel je nebezpečný sobě nebo okolí. Doposud to mohla učinit, až když byl vyhotovený posudek o zdravotní způsobilosti držitele.

Díky novele budou mít také lékaři dobrovolný přístup do Centrálního registru zbraní, kde zjistí, jestli má určitá osoba zbrojní průkaz.

„Cíl je jasný: Nastavujeme takové systémové prvky, díky kterým by se občané měli cítit bezpečně,“ vysvětlil ministr vnitra Milan Chovanec.

Lidé, bděte

Ano, cíl je skutečně jasný. Jde o “no-fly list” v malém. Policii nyní stačí “podezření”, že je dotyčný “nebezpečný sobě nebo okolí”, aby mu mohla konfiskovat zbraně. Už k tomu nebude potřebovat nic prokazovat například před soudem.

Čtěte ZDE: Takzvaná povolená vražda: Další inspirativní krok Maďarů tváří v tvář uprchlické tsunami? Bránit se lze, jen když máme čím. Odzbrojit občany - levný přídavek z teroristických divadel. Bezpečí se jmenuje zbraň

Je přitom jasné, že pokud se někdo chystá spáchat zločin, určitě si nebude chtít opatřovat zbraně legálně - a být registrován. Zločinců či potenciálních teroristů se tedy chystané “zpřísnění” vůbec nedotkne. Zato za "nebezpečného sobě nebo svému okolí" může státní moc označit kteréhokoli slušného občana, jenž se bude projevovat příliš "aktivně".

Tomuto závěru nasvědčuje i to, že je celosvětově prokázáno, že a) počet legálně držených zbraní nemá vliv na statisticky zločinu - a pokud ano, tak je snižuje (například se odhaduje, že zbraně zabrání ve Spojených státech ročně asi 2,5 milionům zločinů). A b) že státy s nejpřísnější regulací zbraní jsou ty, kde se střílí nejvíce. 

Jde o něco jiného

Kalifornie, kde se odehrál poslední prapodivný "teroristický útok", má v rámci USA vůbec nejpřísnější legislativu kolem kontroly zbraní. A ještě daleko přísnější ji má Francie - divadelní scéna k posledním krvavým představením typu “Charlie Hebdo” či listopadových "poprav".

Mříž našeho fešáckého kriminálu zvaného "vyspělá západní demokracie" prostě uprostřed hluku mediální teroristické vřavy tiše zaklapla. Lid je stále více nespolehlivý. A protože jej nelze "vyměnit", je potřeba ho alespoň odzbrojit a "etnicky" naředit.

Nikoli náhodou jsou proto tak dokonale synchronizované obě průvodní položky: Podivné teroristické atentáty a migrační vlna. Že ta první vzbuzuje stále větší pochybnosti o jejich autentičnosti? Že ta druhá vykazuje ještě zjevněji organizaci a přípravu "shora"?

To jsou všechno přece jen "konspirační teorie". Takovým se vážný člověk musí jen usmát. Jde o to, kdo se bude smát poslední.

PP




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky