Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Sobotkův „plán B“: Přeskočilo mu? Špidla dál jedná o kvótách pro migranty. Nejsme tu pro cizí byznys. Okamžitě postavme plot a obnovme státní hranici! Schengen je mrtvý tak jako tak

Sobotkův „plán B“: Přeskočilo mu? Špidla dál jedná o kvótách pro migranty. Nejsme tu pro cizí byznys. Okamžitě postavme plot a obnovme státní hranici! Schengen je mrtvý tak jako tak

20. 1. 2016

Tisk článku

Petr Hájek komentuje poslední nápady české vlády, která lže ráno, v poledne i večer a jedná ve shodě s kancléřkou Merkelovou, ačkoli předstírá, že migranty v naší zemi nechce

Sumitují, schůzují, vyhrožují, vymlouvají se a předstírají horečnou činnost – ale ve skutečnosti nic nedělají. Tak lze shrnout „aktivity“ většiny českých politiků, především vládních. Tváří se sice, že nic jim neleží na srdci více než uchránění naší republiky před zničující záplavou migrantské invaze, ale realita je jiná. Opačná.

 pp

Schůzka ministrů vnitra středoevropských zemí (V4) a výrok premiéra Sobotky (ČSSD) o „plánu B“ – pro případ že EU nezastaví příval migrantů – jsou toho dokonalou ilustrací. Samozřejmě, že nikdo nic nezastaví. Ani to nechce a neplánuje, pouze markýruje. A připravuje situaci, kdy krize už bude tak neúnosná, že vyděšení občané jednotlivých zemí vezmou za vděk jakýmkoli „razantním bruselským činem“- jenž ovšem bude znamenat už úplnou ztrátu zbytků suverenity. O to jde na místě prvním. Vše ostatní pak následuje.

pp

Čtěte ZDE: Kaddáfí se nemýlil: Znásilňování, teror a chaos je v Evropě už realitou: Muslimské invazní jednotky si otestovaly politiky, policii i obyvatelstvo. Merkelová může couvnout jen do propasti. Strhne s sebou i Sobotku? Na řadě jsou činy

Salónní podvodníci

K tomu ovšem Bruselané potřebují souhru kolaborantů v místních vládách. Ve střední Evropě zvlášť. Zde bylo donedávna v uskupení V4 hlavním Trójským koněm Polsko. Když jím po volbách být přestalo, spoléhá Berlín a Brusel nyní především na Sobotkovu vládu – zatímco na Polsko vyhlásil exemplární trestní výpravu. Že nemá šanci na úspěch je úplně jiná věc, Slovensko a především Maďarsko jsou toho garantem. Ale naši ubozí piškuntálci v čele se Sobotkou teď doufají, že všechny přechytračí.

Premiér Sobotka je stále větší bezpečnostní riziko pro naši republiku a musí jít od válu

Ministr vnitra Chovanec (ČSSD) si naoko dál udržuje chlapáckou vizáž i vyjadřování. Zhlédl se proto v (naprosto podvodné) rétorice, s níž určitě v Bruselu nenarazí a mnohé domácí voliče může oklamat (jak věří): Musíme prý problém „řešit“ ještě před tím, než migranti do Evropy vůbec vstoupí. Tím myslí všechny ty nesmysly o „hotspotech“, v nichž se prý budou migranti rozdělovat na ty, kdo mají nárok na azyl a na ty, kteří nikoli.

Odhlédnuto od toho, že je to absolutní nesmysl, neboť nic takového v praxi fungovat nemůže (a všichni to vědí), jde o zrádnou rétoriku v samém principu:

Proč vůbec někoho „vybírat“? My přece u nás žádné migranty nepotřebujeme a nechceme. Pokud je potřebuje a chce Německo, ať si je dováží jako otrockou pracovní sílu samo. Za své. Ne za „evropskou daň“ na benzín, jak pustil zkušební balónek jejich ministr financí. Oba dva, Milan Chovanec i Wolfgang Schäuble jsou typičtí salónní podvodníci, kteří vnášejí svou agendu na veřejnost pomocí metody Overtonova okna: To, co se zdá zprvu absurdní, je najednou možné – a už se o tom v médiích diskutuje a pak...

Ráno, v poledne i večer nám lžou

Naši socialisté (a lidovci) se v tomto směru rychle učí od svých německých vzorů – ovšem právě ve chvíli, kdy tyto i doma prohrávají. Dovoz pracovní síly je totiž opravdu jedním z důvodů, proč mocní kapitáni německého průmyslu drží pod krkem slábnoucí kancléřku Merkelovou, aby migrační tok udržela v chodu. Domnívají se, že až si z nich vyberou, „odpad“ vyvezou do gubernií – především „na východ“ (za nějž střední Evropu počítají). To je celý princip „kvót“.

Že jsme je odmítli? Ale kdež! Odmítli je Slováci, Maďaři – a nově i Poláci. Naše vláda o nich za našimi zády dál „jedná“. Michael Roth je náměstek německého ministra zahraničí pro Evropu. Skoro nikdo nezaznamenal, že s ním právě včera „schůzoval“ šéf premiérových poradců Vladimír Špidla. A ujistil ho, že se na přerozdělení migrantů budeme podílet, navzdory tomu, že jsme proti povinným kvótám hlasovali: „My na tom pracujeme. (...) Z naší strany není žádná překážka. Systém se připravuje, všechno je připravené, jen momentálně nejsou lidi.“ Roth ho pochválil a uznale doplnil, že „problémy s efektivním přerozdělováním zatím má celá Evropa“.

Lžou nám prostě ráno, v poledne i večer. Připravují s německými Bruselany „systém“, na import muslimských „pracovních sil“, zatímco v médiích Chovancové vykřikují Nikdy! A nedělají to pouze z „ideových“ důvodů – ale stejně jako německá kancléřka tím současně plní „zadání“ českých byznysmenů. Socialisté!

pp

Čtěte ZDE: Nácvik na Spartakiádu vzor 55: České feministky se veřejně svlékají donaha. Sexuální útoky a znásilňování bezbranných žen jako nácvik na hromadné vystoupení muslimů? Vědí rozverné dámy, co je to Taharrush?

Soukromý versus veřejný zájem

V dobách, kdy ještě existovala pravice, by něco takového člověk očekával spíše od ní. Ale co bývalo, dávno není (viz. poslední Kongres ODS).

„Jestli nezměníme migrační politiku a nepřijmeme výrazně velkou skupinu mladých lidí třeba z Balkánu nebo znovu z Vietnamu, tak my se dostaneme do té nejhorší fáze, která se nám může stát – že budeme omezovat výrobu!“ hřímá šéf Svazu průmyslu (organizace lobující za zájmy velkých průmyslníků) J. Hanák v televizi Nova. A Špidla ukazuje, že se v jejich zájmu (za zády veřejnosti) činí.

Naprosto neskutečné! Vážený pane Hanáku – kdo je to MY? To jsou vaše podniky, tak jako byly ty německých majitelů, kteří k sobě před lety nahnali na „horší práce“ milióny Turků – a teď potřebují další dávku. Tak si investujte do poboček svých podniků třeba na Ukrajině, Blízkém východě, ve Vietnamu, na Balkáně či v Africe. Jděte si za pracovními silami tam, ale netahejte migranty k nám! A zdaleka ne jen pro to, že až přijde další krize (a to bude velmi brzy), ti lidé skončí na sociálních dávkách z našich daní.

Je mystifikace, že jde o veřejný zájem. Je to stejná „imigrační“ argumentace jako se „stárnutím populace“. I kdybychom přistoupili na tuto „demografickou lež“ – kdo říká, že nás v naší krásné zemičce musí být dvacet miliónů? Nebo deset. Proč ne třeba osm? Že menší počet „neuživí“ budoucí důchodce“? A co třeba těch dvaačtyřicet miliard, které každoročně platíme solárním baronům – a nikde kupodivu nechybějí? Je to čistá mystifikace. Stát má tisíc způsobů jak podpořit vyšší porodnost. Ale nevyužívá je, protože o to nemá zájem. Potřebuje nás naopak „namixovat“ do nové rasy. Ne, žádné racionální důvody pro „import nové etnické krve“ neexistují. Kromě „rasistické teorie“ Nového evropského lidu.

Čtěte ZDE: Rachot velkého zhroucení se rozléhá Evropou: Migrantský teror a lidový hněv. Stojíme na osudové křižovatce. Americká inspirace k odsunu vetřelců. Pevný plot - aneb po dobrém to nepůjde. "Slávek" musí jít od válu

Obnovme hranice!

A naprosto stejné je to se Sobotkovým „plánem B“, poté, co Bruselané s úžasem zjistí, že „navzdory opatřením“ schváleným tři sta šedesátým pátým „summitem evropských lídrů“ se na kontinent dál valí zástupy. Podle „plánu“ OSN jich ostatně má být jen letos dalších zhruba tři milióny.

Opevněme prý hranice mezi Řeckem na straně jedné a Bulharskem, Makedonií a Albánií na straně druhé – navrhuje Bruselan v roli českého premiéra. Součástí jejich „ochrany“ má být samozřejmě armáda a policie EU pro internacionální pomoc – i bez souhlasu vlád v méně poslušných guberniích protektorátu Velkého Německa. Jak by se právě hodila, kdyby už existovala – například na „obranu demokracie“ v takovém Polsku!

Je to směšná absurdita. Sobotka navíc velmi dobře ví, že neuskutečnitelná. Chce stavět (prý v zájmu „udržení Schengenu“) „opevněné hranice“ v zemích – které ovšem, narozdíl od Řecka, v schengenském projektu na zničení státní suverenity nejsou. Co takhle namísto žvanění postavit důkladný plot kolem našich hranic a obnovit Pohraniční stráž a policii? Že se o tom nesmí ani promluvit? Možná se i nám nakonec podaří zvolit vládu, která nebude mluvit, ale začne konečně jednat v zájmu českých občanů.

Nejen Merkelové „kluk“ má zpoždění

Bohuslav Sobotka je skutečný zoufalec. Tak rád by vypadal v Německu loajálně a doma „antimigrantsky“. Jenže to by musel být jiný formát podvodníka. Takhle z něj leze jen směšná karikatura – i když velmi nebezpečná. Jenže dynamika vývoje jeho pomalé mozkové závity rychle předbíhá.

Někteří vysocí němečtí politici již v soukromí hovoří o tom, že takzvané evropské řešení je nemožné najít do března. Potom prý pádu Schengenu již nic nezabrání. Jak uvádí Reuters, i zasvěcení bruselští úředníci se obávají, že Německo v příštích týdnech své hranice uzavře. Už ani nespoléhají na další summit zástupců členských států EU v únoru. „Na této schůzce by mohlo začít odpočítávání do konce trvání Schengenu,“ sdělil Reuters jeden nejmenovaný vysoce postavený úředník (zpráva neuvádí, zda po tom neskočil z okna).

Kdybychom měli ve vládě skutečně zodpovědné lidi, již nejpozději dnes by se plot začal stavět. Byl by pevný a měl by hlídané průchody. Mohli by jimi volně procházet tam a zpět všichni, kdo by měli v pořádku doklady. Tak jako to v normálních zemích chodilo odjakživa. Německo a jeho nohsledi by si pak mohli hrát se svými migračními experimenty, jak by chtěli. Že by to znamenalo rychlý konec eura a brzy i celé unie v dnešní podobě? Samozřejmě. A současně i těch, kteří dnešní zoufalý chaos zavinili. Něco je však nutné udělat velmi rychle. Máme velké zpoždění.

Ostatně soudím, že premiér Sobotka je stále větší bezpečnostní riziko pro naši republiku a musí jít od válu.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky