Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
10 000 zmizelých dětí: Obchod s bílým masem a neomezené menu pro pedofily? Pozdní probuzení v Německu: Jen 2 % migrantů mají prý nárok na azyl. Sobotka jako Merkelová: Klid, my to zvládneme!

10 000 "zmizelých" dětí: Obchod s bílým masem a neomezené "menu" pro pedofily? Pozdní probuzení v Německu: Jen 2 % migrantů mají prý nárok na azyl. Sobotka jako Merkelová: Klid, my to zvládneme!

1. 2. 2016

Tisk článku

Václav Danda komentuje dramatické události na "imigrantské frontě" ostře kontrastující s nečinností české vlády a pokládá znepokojivé otázky, které se u nás brzy mohou stát velmi aktuálními

I přes nevlídné počasí a snahu bruselských elit bagatelizovat migrační tsunami valící se na Evropu jsou čísla neúprosná. V lednu dále dramaticky vzrostl počet migrantů oproti minulému roku. Za leden přišlo přes východní středomoří do Evropy více než 52 000 migrantů. To je pětatřicetkrát více, než kolik jich přišlo v lednu 2015. Denní průměr počtu příchozích do Evropy je téměř tak velký, jako počet příchozích za celý loňský leden. Informuje o tom Mezinárodní organizace pro migraci.

pp

Máme to pod kontrolou

Není tedy pochyb, že slova profesionálního prognostika a nyní prezidenta Miloše Zemana o tom, že v příštím roce se imigrantská vlna nejméně zdvojnásobí, jsou ještě velmi konzervativním odhadem. Podle mnohých odborníků je pravděpodobné, že za pár týdnů na jaře zažijeme ztrojnásobení imigrační vlny.

Premiér Sobotka nadále tvrdí, že se nás to v podstatě netýká. Jenže už dnes k nám míří někteří imigranti, kterým se nepodařilo uspět v Německu, popřípadě byli z této země vyhoštěni. Co se začne odehrávat, až Německo s Rakouskem uzavřou své hranice, si raději nepředstavujme. Proto premiérovo tvrzení, že to třeba nebude tak horké, jak to vypadá, připomíná slavný výrok primátora Igora Němce, že povodeň, která se na Prahu valí, "je pod kontrolou". Což ovšem platilo jen několik hodin, než vlna k Praze dorazila a zaplavila ji.

Tím, co se v Evropě dnes a denně děje, se už média vlastně ani nezabývají. Stává se to normální. Právě minulý týden jsme mohli vidět při nepokojích v Calais, co nás čeká. Mimochodem, anarchii a pouliční bitky podle francouzské policie a deníku The Times vyvolali "občanští aktivisté", kteří přijeli z celé Evropy podpořit "nebohé uprchlíky".

Jenže se ukázalo, že "aktivisté" jsou z valné většiny profesionální "vítači", skvěle placení Sorosovými fondy a dalšími americkými neziskovkami. Zdržují se v okolí terminálů i vjezdu do Eurotunnelu a podněcují "běžence" každý večer ke střetům s policií. Prokurátor Jean-Pierre Valensi z Calais tento týden přiznal, že současné francouzské zákony jsou na "aktivisty" krátké. I když vyvolávají nepokoje a podněcují imigranty k násilí, jsou prakticky beztrestní.

pp

Čtěte ZDE: Vítači v depresi: Už i Rakousko zavírá hranice. Převratné odhalení analytika Šíra. Už je jasné, kdo sem žene ty milé migranty! Generál Pavel je v pohodě: O ničem nic neví. A proč NATO obkličuje Rusko?

Čtěte ZDE: Milióntý imigrant v Německu: Angela osobností roku, jako před ní Adolf. Globální elity dobyvatele Evropy milují. Klausův manuál o migrantech: Stěhování národů, s.r.o. Zemanova výzva "Všichni k pumpám!"

Sorosovi Pretoriáni

Mezi nejaktivnější patří "Sorosovi Pretoriáni" z mezinárodní organizace No Borders (Bez hranic), kteří propagují takzvanou absolutní svobodu pohybu. Zástupce policejních odborů Bruno Noël upřesnil, že pocházejí z mnoha zemí, ale největší skupinu mezi nimi tvoří Britové. "Mají dokonale vypracované strategie. Jedna skupina zablokuje silnici a nechá se postupně pochytat, druhá mezitím pronikne přes bariéry a další jsou v záloze. Nutně potřebujeme, aby taková činnost byla chápána jako trestná, ale toho se asi nedočkáme," dodal Noël.

Bude-li to takto pokračovat, dříve či později to nemůže skončit jinak než občanskou válkou, jejíž jsou tyto smíšené oddíly aktivistů s migranty prvními vlaštovkami. Agresivní "multi-kulti" neziskovky totiž mají zadání takový konflikt vyvolat. Jejich mecenáši, kteří celý tento imigrační cirkus zorganizovali a zafinancovali, jsou zjevně přesvědčeni, že občané evropských zemí dosud neprošli dostatečnou multikulturní převýchovou, aby dobrovolně a s úsměvem spáchali hromadou sebevraždu a svoje země odevzdali do rukou multikulturních "revolučních výborů pro veřejné blaho".

Multikulturní obohacení evropských babiček

Pozdní probuzení

Z celé Evropy přitom přicházejí zprávy, že demonstrací na podporu migrantů se zúčastňují stále ve větší míře i zločinecké migrantské skupiny. Domácí kriminální gangy, které skrze migrační tsunami dostávají obrovské posily, tvoří důležité složky formujících se armád, o jejichž síle vlastně nikdo nic neví. Ostatně, právě se "kamsi ztratilo" na deset tisíc "uprchlických" dětí a německé tajné služby konstatují, že nemají ponětí o tom, kde je několik tisíc "uprchlíků", kteří se dosud nezaregistrovali. Odvolání kancléřky Merkelové už podle průzkumů požaduje na 40 % Němců, stejná skupina jí ovšem údajně nadále důvěřuje. O tomto však lze s úspěchem pochybovat - což si zjevně uvědomují její vládní kolegové.

Deník Die Welt cituje z interního dokumentu CDU/CSU, že prý Německo do konce letošního roku zamítne žádost o azyl 400 tisícům cizinců - což ale neznamená, že je také všechny vyhostí. Žadatelé totiž v zemi zůstávají prostřednictvím dalších žádostí o azyl, soudních žalob či s využitím "církevního azylu". Přitom nárok na azyl - jak mainstreamovým novinářů nečekaně "dochází" - mají podle článku 16a německé Ústavy pouze osoby politicky pronásledované, kterých jsou mezi příchozími pouhá dvě procenta (!). Náhle i hlavní propagandisté zjišťují, že podle německé ústavy a mezinárodních smluv nejsou důvodem pro udělení azylu chudoba, přírodní katastrofy, nedostatečné vyhlídky do budoucna nebo občanská válka. Že je to nenapadlo před rokem?

Strach z veřejnosti ale začíná obcházet politické elity i v dalších zemích. Policie v donedávna příkladně "vítačském" Stockholmu minulý týden přiznala, že už nemůže zajistit bezpečný pohyb žen po městě a není schopna ve městě zajistit pořádek už ani ve dne. Ženy nemohou jezdit bezpečně vlakem ani metrem. Hlavní nádraží v Stockholmu a jeho okolí okupují gangy nezletilých přistěhovalců hlavně marockého původu, kteří okrádají kolemjdoucí, sexuálně obtěžují ženy a napadají pracovníky ostrahy, uvedla s odvoláním na policejní zdroje švédská státní televize SVT.

Čtěte ZDE: Švédská novinka: Útok ve škole - mečem! Znásilněná země, náš vzor? Zadušeni blahobytem a liberalismem. Islám ničí hostitelský národ likvidací žen. Hledíme do vlastní budoucnosti?

Čtěte ZDE: Německo je v šoku ze sexuálních útoků imigrantů: Skutečný rozsah invaze islámských vetřelců si však ještě tamní veřejnost neuvědomuje. Profesor Kovácz: Němci se ve své zemi stanou brzy menšinou. Co to znamená pro nás?

Pohár přetéká už ne jen po kapkách...

Veřejné mínění chladných seveřanů uvedla do varu však až vražda dvaadvacetileté "humanitární pracovnice" Alexandry Mezherové, kterou minulý týden ubodal v ubytovně pro neplnoleté "běžence" v Mölndal "mladý uprchlík". Podle matky oběti imigrace už dnes zcela zničila Švédsko. "I děti, které si sem pustili, jsou kriminálníci," konstatuje matka. Podobné problémy řeší všechny státy, kde se imigranti nacházejí. Například v Dánsku je nyní třikrát vyšší počet znásilněných žen, než dosud uváděly "cinknuté" policejní statistiky. Původní uváděné údaje prý byly "omyl".

Zločinecké korporace, které se rychle přizpůsobily objednávkám elit a staly se rozhodující silou ve středním článku řetězu při pašování migrantů do Evropy, získávají kromě nových rekrutů do svých řad také neomezený přísun "materiálu" do obchodu s bílým masem a s ještě lukrativnějším pedofilním zbožím. V podstatě tu vidíme neomezené "menu" pro pedofily.

pp

Čtěte ZDE: Nácvik na Spartakiádu vzor 55: České feministky se veřejně svlékají donaha. Sexuální útoky a znásilňování bezbranných žen jako nácvik na hromadné vystoupení muslimů? Vědí rozverné dámy, co je to Taharrush?

Čtěte ZDE: Příkladný dvojí metr: Pedofilní web není podle policie problém. Ostrá slova o imigrantech naproti tomu kriminalizována budou. Stopy po obchodu s dětmi vedou vysoko

Pedofilní "menu"

A zde se dostáváme k oněm (skromně odhadnutým) 10 tisícům dětí bez doprovodu rodičů, které takzvaně "zmizely", poté, co se dostaly do Evropy. Zatímco si "neziskovky" opatrně kladou otázky, kde že jsou, máme zde první odpovědi: Europol uvádí, že děti upadly do rukou zločineckých syndikátů, které obchodují s bílým masem a "dodávají nezletilý import" k sexuálnímu vykořisťování.

Vysoký činitel Europolu sdělil britskému týdeníku Observer, že tisíce dětí zmizely dokonce až poté, co se registrovaly u státních úřadů. Brian Donald z Europolu konstatoval, že jen v Itálii zmizelo 5 000 dětí, 1 000 dalších se pohřešuje ve Švédsku. "Hledáme více než 10 000 dětí. Nevíme kde jsou, co dělají a u koho jsou," uvedl Donald.

Život v ementálu

Kolik je asi těch, které se registrovat ani nestačily? A kde jsou ony statisíce dospělých, o nichž nic nevědí ani německé tajné služby?

Opravdu si premiér Sobotka myslí, že "máme vše pod kontrolou" a že ze všeho nejdůležitější je "udržet Schengen - tedy české hranice prostupnější než ementál? Opravdu si myslí - on i ministr vnitra Chovanec - že zločinecké gangy půjdou pěkně spořádaně přes oficiální přechody? Vážně nám chtějí vnutit představu, že pro organizovaný zločin - hlavní součást "migrantské" krize - jsme nezajímavou, pouze tranzitní zemí?

Jsou jen dvě možnosti: Buďto je náš pan premiér opravdu prosťáček, kterému lze nabulíkovat cokoli, nebo je vědomou součástí tohoto zločinu páchaného na evropských národech a státech s vědomím politických elit. Těžko říci, co je horší.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky