Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zpověď významného okultisty: Husté pavučiny obepínají celý svět. Naše vlády jsou v nich polapeny. Slíbil „zasvěcencům“ nesmrtelnost? Boj o duše a Velikonoční tajemství

Zpověď významného okultisty: Husté pavučiny obepínají celý svět. Naše vlády jsou v nich polapeny. Slíbil „zasvěcencům“ nesmrtelnost? Boj o duše a Velikonoční tajemství

24. 3. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad prorůstáním satanských sítí mezi světové elity a přináší některé informace shromážděné slovenským blogerem Mario Oláhem, jenž se této problematice soustavně věnuje

Ve chvílích kdy se chystáme připomenout si ukřižování a slavit následné zmrtvýchvstání Ježíše Krista, je důležité i zamyšlení nad jeho odvěkým nepřítelem, jehož existence je v dnešním postmoderním světě zuřivě popírána a odkazována do říše pohádek. Nevidíme však jeho působení dnes doslova na každém kroku? Dokonce to vypadá tak, že zatímco se v minulosti spíše skrýval pod mnoha převleky a útočil spíše z příšeří přes prostředníky, v posledních desetiletích vystupuje stále více drze ve své pravé podobě. Těžko říci, nakolik jsou jednotlivá svědectví ve svých detailech pravdivá, každé z nich však s realitou spojuje mnohé. 

pp

Okultní společnosti a běh světa

Zákulisní společnosti určující agendu poloveřejným politickým organizacím (jako je Bilderberg group, Trilaterální komise či CFR) a tím i na ně napojeným oficiálním politickým strukturám v poslední době evidentně zařadily vyšší rychlostní stupeň. Až překotně se snaží uvést do života své dlouholeté plány, které mají ve své agendě přinejmenším od francouzské revoluce, kdy začaly zásadním způsobem ovlivňovat běh světa. Co bylo ještě nedávno obtížně představitelné (například organizovaná migrační vlna, která je vlastně gigantickým sociálně inženýrským projektem), dnes běží na dohled našich zraků všude okolo.

Přesto jsou řídké momenty, kdy se na veřejnost dostanou výpovědi a doznání zasvěcenců - učiněné například na smrtelné posteli. O jednom takovém případu píše ve své knize i americký publicista a spisovatel zabývající se touto problematikou Henry Makow. Přináší zajímavé svědectví šéfa satanistické lóže "Alpha" v australském Sydney.

Čtěte ZDE: Socha Svobody roku 6015: Nevinná zednářská symbolika nebo šelma z Apokalypsy? Proč je hlavní město Spojených států plné luciferiánských symbolů. Tma pod svícnem není světlem světa

Čtěte ZDE: Šílený scénář Nového světového řádu se postupně naplňuje: Civilizace visí na vlásku. Nacházíme se v reálném nebezpečí

Podle Makowa tento významný satanista (vystupující pod lóžovým jménem „Frater 616“) poodhalil celosvětový rozsah moci organizovaného satanismu. Dokládá, že jí dominuje skupina iluminátů, kteří tvoří jakousi šlechtu mezi svobodnými zednáři. Ne každý zednář je iluminát, ale každý iluminát je svobodným zednářem. Čím výše si stojí na pyramidě zasvěcení, tím blíže má zákonitě ke skutečnému zdroji, jímž není nikdo jiný než onen popíraný domněle jen "pohádkový" - Lucifer.

Zpověď vysokého satanisty

Tento vysoký „zasvěcenec“ zemřel údajně 25. března 2004 - tedy před dvanácti lety. Svědek jeho poslední vůle pod magickým jménem "Aloysius Fozdyke" zachytil slova jeho výpovědi a z nejasných důvodů je údajně propašoval jako varování lidstvu. V dokumentu se zmiňuje, že satanský vliv je nyní tak všudypřítomný, že si ho mnohdy ani nevšímáme. Satanisté jsou podle tohoto svědectví propletení skrz naskrz světovými elitami.  

Okultismus a vláda (krátký dokument)

Mezi satanisty patří podle tohoto dokumentu politici, lékaři, vysoce postavení policejní důstojníci, právníci, armádní osobnosti, mediální figury, módní idoly, sociální pracovníci a mnozí další. Často jsou spojeni s organizovaným zločinem a vystupují jako veřejně uznávané osobnosti. Okrajové typy - jako jsou prostitutky či obchodníci s drogami - jsou pro ně důležitými nástroji. Frater 616 se k jedné satanské skupině dostal údajně na univerzitě v roce 1971, přičemž záhadně říká: "Propadl jsem trhlinou v realitě ... Unikl jsem nudnému všednímu životu skrze jednu ze zlomových linií západní společnosti."

Luciferiánská symbolika a Frater 616

Jeden "učitel" v satanské síti mu zajistil vysoké profesní postavení a Frater 616 žil po mnoho let v blahobytu, zhýralosti a okultismu. Věnoval se nejrůznějším zvráceným rituálům, každý den pro něj končil černou mší. Podle jeho slov mají satanisté hlavní stan ve Spojených státech.

Mezi vlivné členy satanistické sítě patřili podle svědectví umírajícího okultisty kromě jiných také mocní finančníci jako byl J. P. Morgan či politické osobnosti jako byl Gerald Ford či otec i syn Bushové. Velký vliv mají tyto kruhy podle něho také v médiích a Hollywoodu. To je dobře vidět na mnoha filmech - zdaleka nejen těch s okultní tématikou - zásadním způsobem ovlivňujících západní společnost. Vlajkovou lodí otevřeného satanismu se již dávno stal showbyznys, kde se příslušnost k satanismu mezi světovými celebritami už dávno neskrývá a naopak svými gesty či texty písní jej autoři dávají již otevřeně na odiv. Luciferiánská symbolika, se objevuje dokonce i v Disneyho kreslených pohádkách, či filmech pro děti.   

Disney a jeho satanské symboly?

Důležitým opěrným bodem této novodobé „temné šlechty“ jsou podle tohoto svědectví i americké tajné služby, které jsou plně v „jejich“ rukou a působí stejně jako armáda k uskutečňování globálních plánů včetně angažovanosti v oblasti okultní věd.

Migračí tsunami součástí plánu

Mnohé vysoce postavené figury z americké armády byly podle tohoto dokumentu členy různých satanských lóží nebo příbuzných organizací. Ty se často překrývají s organizovaným zločinem napojených na obchod s drogami. K tomu jsou podle těchto informací využívány i válečné lodě a tankery USA, ale i dalších zemí. Toto tvrzení se shoduje s informacemi, které zveřejnila nedávno ruská politoložka Jelena Larina, která zjistila, že právě tyto kruhy propojené s tajnými službami a organizovaným zločinem se významně podílejí na mamutí operaci s přesunem nelegálních migrantů z Afriky a Blízkého východu do Evropy.

Významnou postavou celé sítě je podle těchto zpráv bývalý ministr zahraničí a poradce všech amerických prezidentů z poslední doby Henry Kissinger, jenž patří spolu se svými přáteli z mocných rodin Rockefellerů a Rotschildů k hlavním plánovačům v zahraničně vojenské oblasti, zejména na Středním východě a nejnověji také na Ukrajině. 

Nedílnou součástí tohoto satanského impéria je také pornoprůmysl, který ovládá nižší patro zasvěcenců, kteří mají na starosti řízení nadnárodních zločineckých korporací, spolupracujících s finančními institucemi a vládami jednotlivých zemí. Většina peněz pochází z obchodu s drogami řízeného pomocí CIA, důmyslného vydírání, z lichvy a měnového obchodu. "Federální vláda v USA tančí, jak my pískáme," uvedl v své zpovědi Frater 616.

Otázka zní: proč to všechno dělají. A proč jsou to právě ti, kteří disponují nepředstavitelným bohatstvím a ve svých soukromých tryskáčích křižují planetu, spí v horních patrech luxusních hotelů, které v každé metropoli vlastní. Odpověď na tuto otázku je celkem prostá a z literatury známá. Jde o faustovské drama služebníků, kteří se díky úpisu své duše domohly obrovského bohatství a všeho co z něho vyplývá. Tedy i tělesných rozkoší, které aby dál fungovaly, musí být rozvíjeny stále novými podněty daleko za hranicí zvrácenosti. Proto je prý také bisexualita a pedofilie končící až v obětování „použitých dětí“ vstupenkou do světa těchto „temných elit".

pp

Čtěte ZDE: Příkladný dvojí metr: Pedofilní web není podle policie problém. Ostrá slova o imigrantech naproti tomu kriminalizována budou. Stopy po obchodu s dětmi vedou vysoko

Čtěte ZDE: Západ na cestě k zániku: Islám na pochodu, bašibozukové v akci. Co měli společného Lincoln, d'Este, Alexandr II. a Martin Luther King? V Dantově Pekle se to zrádci a kořistníky jen hemží. Věříte na teorii spiknutí?

Faustovská otázka a Velikonoční tajemství

Kromě toho jim ale zřejmě přislíbil „Ten co smrdí sírou“ i bájnou nesmrtelnost. Podle některých neuvěřitelně znějících zpráv a zkazek od „čarodějnických učňů“, kteří zpravují jejich korporace a leccos se od svých pánů dozvědí, se v posledních letech rozšířily spekulace o laboratořích, které jsou ve výzkumu daleko před moderní vědou. Pracují na všemožných „elixírech" a technikách transplantací, aby umožnily vybraným jedincům prodloužit čas trávený na této zemi. 

Ti by pak měli ovládat zotročené lidstvo zdecimované válkami, nepokoji a epidemiemi v zastoupení svého pána, jemuž by nakonec otevřely dveře do našeho světa natolik, aby se mohl otevřeně posadit na „trůn světa“ a sehrát tak rozhodující partii s Kristem.

To, že je to od počátku lež - neboť „On“ je otec lži - poznají tito „šílenci“ až příliš pozdě, tak jako nebohý doktor Faust. Jedinou sázkou ve hře není nic menšího než lidská duše. „Neboť co dá člověk jako náhradu za svoji duši“? A právě v těchto dnech kdy vesmírné drama přechází do Velikonočního tajemství, se nad těmito otázkami zamýšlíme více než kdy jindy.  

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky