Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Krvavé bruselské divadlo: Opět víc otázek než odpovědí. Nemává tu zase někdo oblíbenou falešnou vlajkou? Digitální džihádisté na britském ministerstvu. Na perutích jaderných „černých labutí“ vstříc chaosu?

Krvavé bruselské divadlo: Opět víc otázek než odpovědí. Nemává tu zase někdo oblíbenou falešnou vlajkou? Digitální džihádisté na britském ministerstvu. Na perutích jaderných „černých labutí“ vstříc chaosu?

28. 3. 2016

Tisk článku

Václav Danda uvažuje nad pozadím velikonočních bruselských atentátů, a dochází k závěrům, že věci nejsou zdaleka tak jasné, za jaké je vydávají politici a média hlavního proudu

Evropa je ve válce a musí se začít bránit. Podobná prohlášení slyšíme po bruselských atentátech, které si vyžádaly na tři desítky obětí a stovky zraněných, od různých politiků napříč kontinentem. Jako přes kopírák se tak opakují "naléhavé výzvy" po pařížském masakru. Jen Eifelovka a Braniborská brána vyměnily francouzskou trikolóru za belgické barvy a vlna "solidarity a vzdoru" se šíří Evropou.

pp

Nechybějí dojemné scény s kladenými květinami ani srdce z hořících svící. "Brusel je smutný ale nezlomený", sdělil pateticky divákům v přímém vstupu bruselský zpravodaj České televize Bohumil Vostal.

Spící buňky připravené k úderu

Politici napříč Evropu se předhánějí v ujišťování, že jedinou odpovědí na brutální teror Islámského státu, který za atentáty stojí, je společné "evropské řešení". To jest ještě důslednější kontrola a omezování "domácích" občanů na každém kroku. To říkají titíž politici, kteří více či méně podporovali miliónové přesuny ilegálních imigrantů do Evropy. Angela Merkelová, François Hollande a celá bruselská smetánka od Junckera a Tuska až po Schulze nedělala celý rok nic jiného, než že za asistence neziskových organizací s miliardovými rozpočty otevírala dveře imigrační tsunami. O jakékoliv kontrole příchozích, natožpak důsledné, nebylo rok ani řeči. A kdyby se nevzbouřil Viktor Orbán, který ukázal, že je možné to šílenství vcelku jednoduše zastavit na hranicích silou, bylo by v Evropě vetřelců už dvakrát tolik.

Můžeme se jen dohadovat, kolik z nich je speciálně vycvičených islamistických bojovníků, importovaných za účelem rozpoutání občanské války v Evropě, popřípadě k cíleným likvidacím politických odpůrců Bruselu. Dnes již je možné spáchat atentát v jakékoliv evropské zemi na kohokoliv, případně klást do redakcí "nerozumných" médií bomby: máme přece islámské teroristy a ti občas udeří, taková už je holt realita.

Čtěte ZDE: Vraždění v Bruselu: Víme, kdo za tím stojí. Česká televize nám to bude chtít opět utajit. Jedním z teroristů je také jistý Schapiro, velvyslanec USA v Praze. Evropa je vedena na porážku. Průvodce sekulárním Západem objasňuje příčinu

Čísla udávaná tajnými službami se pohybují od několika desítek do několika tisíc potenciálních "spících" teroristických buněk. Podle nezávislých bezpečnostních expertů jsou ale tato čísla značně podhodnocená. Podle těchto zdrojů se již dnes mezi zhruba dvěma milióny imigrantů, kteří se dostali v poslední době na evropský kontinent, nachází až 100 tisíc potenciálních teroristů. Tyto "spící buňky" tvoří armádu rozesetou po celé západní Evropě kromě zemí V4, kam se je dosud nepodařilo v dostatečné míře díky aktivnímu odporu veřejnosti rozmístit. Také ji za tuto zpátečnickou nechuť k sebevraždě bruselské i domácí pokrokové elity patřičně spílají. A nelze se jim divit.

Jasnovidec Erdogan

"Spící armáda" je totiž dislokována v Evropě za účelem vyvolání nepokojů, v optimálním případě pak rovnou občanské války. Chaos v Evropě si poté vyžádá "celoevropské řešení", po kterém Brusel a jeho nohsledi v čele jednotlivých států EU stále hlasitěji volají. Jak takové celoevropské řešení vypadá, jsme mohli vidět na posledním summitu, kde všichni přijali kapitulantskou dohodu s Tureckem, skrze niž se evropské státy stávají rukojmí Osmanské říše.

Zřejmě není náhoda, že současný sultán Erdogan jen několik dní před bruselskými útoky v sobotu 19. března v projevu k připomínce slavné bitvy 1. světové války u tureckého pobřežního města Canakkale, pronesl tato "prorocká" slova: "Neexistuje žádný důvod, proč bomba, která explodovala v Ankaře nemůže explodovat v Bruselu, či v jiném evropském městě."

Protože víme, jak úzká spolupráce probíhá mezi tureckými tajnými službami a tím co nazýváme Islámský stát, sotva může takový výrok překvapit. Když gangster vybírá výpalné a vyděšení obchodníčci se zdráhají platit, není pádnějšího argumentu, než odpálit pro výstrahu pár náloží aby si "klienti" uvědomili, že může být mnohem hůř. Není pochyb, že Turci, kteří fakticky islamisty koordinují a přes jejichž výcvikové tábory jsou vysíláni teroristé do bojů v Sýrii, mají komplice v bruselských elitách. Ty sledují politické cíle v zásadě kompatibilní s Erdoganovými: pacifikaci odbojných obyvatel jednotlivých evropských zemí, ze kterých se stále nedaří vytvořit jednotný, plně ovladatelný, evropský multikulturní lid. 

K tomu je třeba přičíst i zájmy Washingtonu, který má rozehranou globální partii s Ruskem. Právě v tomto prstenci vnitřního kruhu "zasvěcenců" hledejme inspirátory podobných akcí, jako byla ta spektakulární "předvelikonoční" v Bruselu. Korporace organizovaného zločinu, ke kterému patřili podle médií prozatím známí údajní atentátníci, spolu s tureckými tajnými službami a euro-americkými sociálními inženýry, jsou trojúhelníkem, v němž většina podobných plánů vzniká.

Mnoho nejasností

S tímto vědomím se vraťme na bruselské letiště a stanici metra v onen osudný den před škaredou středou. "Belgické 11. září" nese totiž řadu shodných prvků nejen s Paříží ale také s newyorskými útoky, které "změnily svět". Svědci hlásili střelbu a "výkřiky v arabštině". Policie našla nevybuchlou sebevražednou vestu napěchovanou výbušninou, což byl první nezpochybnitelný důkaz (něco jako pas Muhammada Atty nalezený pod dvojčaty) že jde o akci ISIL. Je trochu nelogické, proč by si někdo svlékal vestu plnou výbušnin a ta uprostřed odpálených náloží nevybuchla. Podobných podivností, které ukazují na to, že nám tu zřejmě opět někdo mává "falešnou vlajkou" je v celém případu více.

Někteří svědkové uváděli, že výbuch přišel spíše ze stropu. Tomu nasvědčuje i většina záběrů z míst neštěstí, kde vidíme především popadané stropní desky. A co si myslet o tom, že ani po týdnu nebyli identifikovány všechny oběti a zranění. To lze pochopit v prvních hodinách, ale ne týden po atentátech.

Čtěte ZDE: Vražedná mise: Proměna Achillovy paty v Trójského koně. Proč se snaží Merkelová a její Bruselané, abychom zapomněli, co bylo a je Turecko? Ruské dokumenty v OSN: Erdogan je specialistou na export džihádistů

Čtěte ZDE: Turci se přepočítali a couvají: Za vším hledej špinavé peníze. Důkazy o financování islamistů Západem a Tureckem. Ropný IS - byznys Erdoganova rodinného klanu. Zabije Putin dvě mouchy jednou ranou?

Účty ISIL na britském ministerstvu

Stejně tak je dosti podivný způsob, jakým způsobem se k celé akci přihlásil tzv. Islámský stát. Prohlášení ISIL vyšlo, jak jinak, na sociálních sítích. Od té doby není o čem diskutovat. Příspěvek na facebooku, který může napsat prakticky kdokoli a fotografie "teroristů s nákupními vozíky" určují směr vyšetřování. Podle listu The Independent "příznivci ISILu oslavovali bruselské útoky na sociálních médiích". Reuters pro změnu citovala dosud neznámou tiskovou agenturu Amaq Agency, která hovořila o vině "bojovníků Islámského státu". Ruku k dílu přiložil i Jerusalem Post píšící o "slzách radosti" příznivců ISIL na Twitteru. Není co řešit, viník se přiznal a vše potvrdila "sociální média".

Mainstreamová média tuto "nahrávku" obratně zpracovala a propaganda už jede na plné obrátky s jasným tahem na bránu. Málokdo se ptá, kdo vlastně ovládá účty ISIL na sociálních sítích? Policie a tajné služby jistě znají jejich identitu, IP adresy i zeměpisnou polohu účtů, které informují jménem Islámského státu. Britský Mirror Online například uvádí, že "několik účtů a příznivců ISILu na sociálních sítích pochází z internetových adres britského ministerstva práce a penzí (DWP)".

Skupina počítačových expertů VandaSec totiž objevila důkazy o tom, že některé podpůrné účty ISIL lze vysledovat až do DWP. Mirror Online zveřejnil IP adresy a další detaily o některých "digitálních džihádistech", kteří své účty na Twitteru používali pro šíření islamistické propagandy. Na první pohled se zdají být založeny v Saúdské Arábii, ale podrobná kontrola prokázala, že stopy vedou na ministerstvo do Londýna.

Co ví Abdeslam?

Zkoumal ve světle těchto faktů někdo přiznání ISILu? Co potvrzuje vinu Salaha Abdeslama, údajného strůjce listopadových pařížských útoků, který byl pár dnů před atentáty zatčen právě v Bruselu? Pokud je opravdu vinen, kdo stojí za ním? Kdo si ho najal? Který nezávislý zdroj tato obvinění analyzoval? Abdeslam byl údajně ochoten spolupracovat s policií, ale po bruselských útocích prý spolupracovat přestal a policie z něho nedostala už ani slovo. Údajně také žádá proti dřívějšku své vydání do Francie, jež dříve urputně odmítal: Proč?

Podle mainstreamových médií Islámský stát vycvičil nejméně 400 bojovníků a poslal je do Evropy podnikat teroristické útoky. Tento předvoj se podle těchto zdrojů integroval do sítí evropského organizovaného zločinu. I když si odmyslíme směšně nízká čísla, vše směřuje k tomu, co nyní znovu a znovu opakují: Musíte se stmelit a přijmout "celoevropské řešení" včetně vytvoření ozbrojených složek EU a jednotné tajné služby. Cíl a směr je tedy jasný - a není příliš těžké vystopovat inspiraci napohled logické linky "důsledku a příčiny".

Čtěte ZDE: Vlídná past bruselského summitu: Prodali nás kancléřce Merkelové na maso. Otevření dalších cest je realitou. Podvod s křesťanskými „běženci“. Bez víz nás zaplaví, ani necekneme. Určeni do salámu

Jaderné "černé labutě"

Že nás čekají nelehké časy dokumentuje ostatně i vražda člena ostrahy jaderné elektrárny v Belgii a ukradení jeho přístupové karty, které se událo na Zelený čtvrtek (média o něm mlčela až do Bílé soboty, kdy o celé věci informoval belgický zpravodajský server Derniere Heure). Člen ostrahy byl zastřelen, když venčil svého psa. Už dříve islamisté sledovali šéfa belgického střediska pro výzkum jaderné energetiky (SCK/CEN) a natáčeli jeho pohyb skrytou kamerou.

Tato "přípravná logistická fáze" teroristické operace velkého formátu je přesně tím typem akce, jenž má potenciál rozpoutat rozsáhlé nepokoje: Ohrožení jaderných zařízení v Evropě? Není lepší argument "europeistů" na další radikální omezení národní suverenity. V případě jaderné katastrofy hraniční závory vskutku nepomohou.

Není proto vyloučeno, že právě na perutích těchto "černých labutí" budou chtít evropští federalisté udělat rozhodující krok k proměně kontinentu. Z chaosu po nějaké mohutné katastrofě by se podle jejich zvrácených představ měly konečně zrodit nové evropské a světové pořádky.

Nikoli "řád". O ten neřádům nejde. Pro totalitní ovládnutí kontinentu jsou útoky, jako ty bruselské, optimální předehra.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky