Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Podvod s iráckými křesťany: Citové vydírání veřejnosti se minulo účinkem. Komparsisté zadrženi v Německu. Stesk po válečných útrapách? Neziskové podvody jsou ve skutečnosti organizovaný zločin

Podvod s iráckými křesťany: Citové vydírání veřejnosti se minulo účinkem. Komparsisté zadrženi v Německu. Stesk po válečných útrapách? "Neziskové" podvody jsou ve skutečnosti organizovaný zločin

4. 4. 2016

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad nepovedeným experimentem české migrační propagandy a ptá se, jak dlouho budeme podobné podvody snášet

Málem to všechno klaplo. Veřejnost, již pěkně nabroušená na sebemenší zmínky o přijímání migrantů, potřebovala rychle nějaký ten dojemný příběh, aby se nechala obměkčit. Pomoc křesťanským uprchlíkům se zdála mnoha lidem (nejen křesťanům) přijatelnější než podpora dnes již všudypřítomných islamistů. Jenomže divadlo s amatérskými herci sehrálo premiéru a současně derniéru. Tedy aspoň doufejme. Nebo nás mají opravdu za úplné tupce?

pp

Novodobí politruci

Média hlavního proudu předváděla dojemnou barvotiskovou kampaň připomínající normalizační agitky o brigádách socialistické práce a jejich "volnočasových aktivitách". Novodobí politruci, všichni ti Rozumkové a Frýdlové a další spolustrůjci současné multikulturní revoluce, kteří si na „uprchlickém“ tématu založili byznys, nás ujišťovali, že až „uprchlíky“ blíže poznáme, konečně prohlédneme a změníme své xenofobní předsudky. A budeme je pak vítat s merkelovsky otevřenou náručí.

Plán zkonstruovaný ve špidlovském „multikulturním trustu“, jenž pod záštitou premiéra Sobotky (jak jsme se dozvěděli z uniklých mailů), organizuje proimigrační kampaň a snaží se ovlivňovat zásadním způsobem veřejné mínění, byl celkem prostý. Přivezte skrze cestovky-neziskovky pár desítek „křesťanů“ a prodejte to veřejnosti, která se primárně obává muslimů. Ať jsou v tom noční příjezdy, zachumlaná miminka v peřinkách, sympatičtí mladí lidé, staří rodiče - všechno to pěkně namixujte. Nezapomeňte na koťátka - nejlépe strakatá - a plyšové medvídky. To by v tom byl čert, abychom tu českou xenofobní lůzu nepřelstili. A on v tom čert byl.

Čtěte ZDE: Bruselská čekárna na smrt národů propadá chaosu: Premiér Sobotka balamutí veřejnost. Západní cestu k nám si již Němci testují. Trik se svozem nebezpečného odpadu opět na scéně. Je pět minut po dvanácté

Generace 21 na lovu komparsistů

Projekt si do svého byznysplánu vzala nezisková organizace GENERACE 21, která se záhy vydala na nábor ochotníků. Nikdo už zřejmě nezjistí, podle jakého klíče „křesťany“ vybírali, ale ukázalo se, že rozhodně nešlo o ty, kteří úpěli pod knutou Islámského státu a strachovali se celé měsíce o holý život. Takoví křesťané na Západě totiž málokoho zajímají, i když jich na Blízkém východě žijí statisíce. Do České republiky zamířili klasičtí ekonomičtí migranti, jimž byl naslibován pohodlný bohatě dotovaný život ve střední Evropě.

Leccos o slibech legálních převaděčů prozradila i deziluze některých těchto imigrantů hned při příjezdu. Někteří se totiž podivili nad tím, že pro ně není nachystán slibovaný dům a dávky ve výši německých, jak je o nich informovali jejich příbuzní ze Spolkové republiky.

Od začátku šlo výhradně o mizerně zorganizovaný neziskový podvod, který měl pomocí „křesťanských uprchlíků“ zmást veřejné mínění a citovým vydíráním zkusit zlomit odpor alespoň části české veřejnosti k migračnímu experimentu.

O to větší zápletka této cynické komedie, když se někteří „pronásledovaní křesťané“ zakrátko rozhodli sebrat své saky paky a vyrazit za svými vysněnými německými dávkami, bez ohledu na svůj herecký úvazek pro Sobotkovy agenty z Generace 21. Třeba teď, po jednání pana premiéra v Hollywoodu, dorazí nějací profesionálnější "poradci".

Zatčení v Německu

Vrcholné číslo přišlo, když nebozí „pronásledovaní křesťané“ odmítli azyl v naší skandálně chudé republice a v sobotu se vydali autobusem - který si objednali u soukromé firmy - do Německa. Němečtí policisté ale kupodivu pro migrující křesťany jaksi neměli pochopení a ihned po příjezdu je zadrželi. Na irácké migranty mířící z Okrouhlíku u Jihlavy pohlíželi jako na jakékoli jiné osoby bez povolení ke vstupu do Německa. Což je docela pěkné nóvum, protože takových tam mají už půldruhého miliónu. Ale holt ti z Rakouska jsou asi kancléřce Merkelové voňavější.

Ať tak, či tak, němečtí policisté imigrantům sebrali doklady a telefony a šoupli je do cel. Ministr vnitra Milan Chovanec poté požádal policii, aby využila všech prostředků k vrácení těchto pětadvaceti uprchlíků zpátky do Iráku. „Až Němci uprchlíky vrátí zpátky do ČR, pak je budeme muset umístit do detence a potom je poslat co nejrychleji zpět do Iráku,“ uvedl Chovanec.

Podle informací ČTK ale skupina 25 uprchlíků zatím nebude údajně umístěna do tuzemského detenčního zařízení. Na opuštění ČR pak budou mít údajně čas jen do 7. dubna - a tradá zpátky. A to zase prr, řekli Němci - a že si je tam tedy ponechají, protože prý nejspíš půjde o "sjednocování rodin". Kdepak, migranti jsou vzácná přísada do mixu nové rasy, zpátky ani jeden!

Jenže problém: Mezitím se ozývají další "čeští" křesťanští uprchlíci, kterým se prý neodolatelně stýská po válečných útrapách - a že chtějí tedy zpátky rovnou.

Neziskoví amatérští podvodníci z partičky „21“ se tváří jako by se nechumelilo a potichoučku z celé ostudy vycouvávají. Jsou dotčeni, protože se zase tolik nestalo. To jiní mají úplně jiné, daleko dramatičtější průšvihy - a také se o nich cudně mlčí. Je to přece pro "dobrou věc" a účel světí prostředky. 

Čtěte ZDE: Věřící prolomili ticho: Křesťané proti nelegální migraci. Rodí se opozice? Liberálové v Církvi ničiteli Evropy. Hlas proti falešnému milosrdenství. Nenechme se oklamat! "Každý, kdo je z Pravdy, slyší můj hlas..."

Šibíkovo prozření a představení k vypískání

To, že se různí hochštapleři a šíbři snaží spolu s organizovaným zločinem na migračním plánu světových elit pěkně přiživit, není nic nového. Od Afriky až po jihovýchodní Asii jsou v pohotovosti zločinecké korporace, které se často přeorientovaly z obchodu s drogami na gigantický obchod s lidmi. Prostituce a drogy jsou potom součástí celého balíku pašeráckých aktivit, které díky Západem tolerované migrační vlně zažívají zlaté časy. Tam, kde dříve pašeráci naráželi na policejní hlídky a museli vymýšlet různé triky, aby zboží dostali z jednoho kontinentu na druhý, jsou dnes vítáni spolu s kontrabandem a miliony migrantů téměř se slavobránou.

Některé dramatické okamžiky tohoto velkolepého divadla popsal český fotograf Jan Šibík, jenž pracuje pro západní i české magazíny a v oboru reportážní fotografie patří určitě ke špičce. I když založením, profesí i byznysem patří do pražské kavárny, poslední události zřejmě byly moc i na něho. Prostě se rozhodl promluvit o zkušenostech, které při focení migrantské bouře zažil.

„Nechtěl jsem se moc vyjadřovat k akci NGO (tak si vznešeně říkají neziskovky, pozn PP), ale nyní je to již třeba. Některé neziskové organizace zorganizovaly ilegální pochod okolo plotu do Makedonie. V táboře Idomeni někteří rozšířili leták s trasou kudy jít, aby se uprchlíci plotu vyhnuli. Pak je dovedli k řece, kde měli připravené lano, a uprchlíci začali překonávat řeku,“ vypráví vystřízlivělý fotograf.

Celý svět mohl vidět zmanipulované snímky běženců bojujících s rozběsněným vodním živlem při přecházení řeky:

pp

Zvrácenost celého projetu se projevuje ve všech jeho aspektech. Podvod s křesťanskými uprchlíky do tohoto představení zapadá jako kostička v legu. Otázka zní, jak dlouho se budou občané na tuto provinční šmíru, kterou nám servírují neziskoví byznysmeni ve spolupráci s premiérem Sobotkou, ochotni dívat a celé to platit.

Což takhle je prostě vypískat?

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky