Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nikoli konspirační teorie, ale realita: Polský ministr obrany připustil existenci elektromagnetických zbraní působících na lidskou psychiku. Účinek rychlostí světla. Mohou je vyrobit i teroristé? Evropské instituce na dopisy nereagují

Nikoli konspirační teorie, ale realita: Polský ministr obrany připustil existenci elektromagnetických zbraní působících na lidskou psychiku. Účinek rychlostí světla. Mohou je vyrobit i teroristé? Evropské instituce na dopisy nereagují

12. 4. 2016

Tisk článku

Mojmír Babáček si všímá zprávy, kterou narozdíl od Polska česká média ignorovala a ptá se, zda se na utajování fenoménu psychotronických zbraní vědomě podílí i Česká republika a Evropská unie

V polovině března navštívil polský ministr obrany Antoni Macierewicz univerzitu pátera Tadeusze Rydzyka a vystoupil tam v diskusi na téma "Problémy současné politiky, ozbrojené konflikty a terorismus". Jedna z posluchaček se ho zeptala, jestli má Polsko strategii, jak řešit ilegální experimenty s elektromagnetickými zbraněmi na polských občanech a ministr odpověděl, že jeho ministerstvo provádí analýzu, jejímž cílem je zjistit, ve kterých oblastech Polska žijí lidé, kteří si stěžují na taková napadení a že podle dosavadních informací přichází nejvíce stížností z Dolního Slezska a severozápadu Polska a že více bude vědět zhruba za půl roku.

Polský ministr obrany promluvil

Tato informace proběhla prakticky všemi polskými médii. Polský ministr obrany tak byl prvním vrcholným politickým představitelem jak v Evropské unii tak na celém světě, který nepopřel existenci elektromagnetických zbraní a skutečnost, že působí na lidský organismus a jsou nejspíš zkoušeny na lidech.

Lidské tělo je přitom plné slaných tekutin, které jsou elektrolytem, a elektromagnetické vlny v nich proto vyvolávají elektrické proudy. Slané tekutiny vyplňují i vlákna nervových tkání a pokud se do nich vyšlou mikrovlny, pulsované ve frekvencích, ve kterých funguje lidská nervová soustava, je činnost lidské nervové soustavy, která funguje zčásti na bázi elektrických proudů, řízena zvenčí těmito pulsovanými mikrovlnami. První vědecké pokusy v tomto oboru proběhly v Rusku už ve 30. letech minulého století a po zveřejnění několika úspěšných pokusů v 60. letech na Západě (s umělým vyvoláním neschopnosti soustředění nebo s vysíláním zvuků a později i slov přímo do mozku, byl další výzkum utajen.

Jasným důvodem byla možnost použití této technologie ve válce. Umožňuje totiž jak zabíjení i velkých mas lidí na dálku, tak vysílání podvědomých vzkazů nebo příkazů do jejich mozků, které mohou změnit jejich chování. Napřiklad v roce 1997 vydal Ústav strategických studií při americké Vysoké škole vojenské studii s názvem "Revoluce ve vedení války a konflikt v blížící se válce", ve které se psalo o "druhu psychotechnologie, která tvořila jádro revoluce ve vedení války... technologie změnila způsob použití síly, věci jako osobní odvaha se staly zbytečnými". Ve studii byl předložen futuristický scénář, který popisoval, jak "USA postupně opustily kolektivní úsilí."

pp

Čtěte ZDE: Obamovi pokusní králíci: Vláda Spojených států testuje léky i zbraně na lidech. Děti jako laboratorní krysy. Mučení vězňů? Falešná doznání jsou důležitá pro válku proti teroru. Etická komise: tohle není náš problém. Jak vytvořit dokonalého špiona?

Válečné technologie

Skoro všichni spojenci se svými staromódními armádami, formovanými předtím, než došlo k revoluci ve vedení války, se ukázali být spíš přítěží než pomocí.." a pokračoval slovy: "Po celém světě byli pomocí všeobecné integrované databáze vyhledáni ti, kteří by mohli podporovat povstání. Byli zařazeni do kategorií "možný" nebo "aktivní" a pro každého byla individuálně vytvořena a soustředěna na něj sofistikovaná počítačová simulace osobnosti". Americká armáda tak vypracovala koncept světového systému, ovládaného americkou totalitní mocí nového typu.

V Rusku zveřejnil 27.8.1991, krátce po neúspěšném puči proti Michajlu Gorbačovovi, viceprezident Ligy nezávislých sovětských vědců. Viktor Sedleckij v deníku Komsomolskaja pravda v článku "Avtory programy Zmobie obnoruženy v Kyjeve" prohlášení, ve kterém psal, že během puče byly použity "psychotronické biogenerátory", které "působí na levou a pravou hemisféru kůry hlavního mozku" a že systém selhal, protože "pučisté, kteří s ním neměli zkušenosti, nevěděli o tom, že aby dosáhli potřebné reakce, nesměli dovolit, aby se 'zpracovaní' vojáci smísili s davem na ulici". Psal také, že je sám autorem jednoho takového psychotronického biogenerátoru a že v Kyjevě byla zahájena jejich sériová výroba.

Rusko a zákaz psychotronických zbraní

Koncem 90. let psal ruský poslanec Vladimír Lopatin v knize "Psychotronická zbraň a bezpečnost Ruska" (Psychotronnoje oružie i bezopasnosť Rossiji), že je nutné zabránit tomu, aby byli lidé používáni jako bioroboti. V té době usilovalo Rusko o mezinárodní zákaz těchto zbraní. Jejich úsilí ale narazilo na nezájem USA připojit se k mezinárodní konvenci, která by podobně jako u chemických a biologických zbraní zavedla celosvětový zákaz vývoje a používání zbraní ovládajícíh činnost lidské nervové soustavy.

Evropská unie nakonec USA podlehla natolik, že přijala v rámci NATO doktrinu nesmrtonosných zbraní, mezi něž byly zahrnuty i takzvané radiofrekvenční zbraně nebo zbraně používající směrované energie, "které mohou údajně manipulovat lidské chování mnoha neobvyklými způsoby", jak se v té době psalo v dokumentu Evropského parlamentu, nazvaném "Technologie ovládání davu."

Další fáze této "psychotronické války" začala v roce 2012, kdy si Rusko připustilo, že v roce 2018, po dobudování americké protiraketové obrany, přestane být jeho jaderný arzenál pro USA hrozbou, která by je odstrašila od toho, aby se jejich armáda dostala do konfliktu s ruskou armádou. Ruská státní tisková kancelář Ria Novosti tehdy zveřejnila slova ruského ministra obrany Anatolije Serďjukova, který řekl: "Vývoj nových zbraní, založených na nových fyzikálních principech, zbraní používajících směrovanou energii, geofyzikálních zbraní, zbraní používajících vlnovou energii, genetických zbraní, psychotronických zbraní atd., je součástí státního programu obstarávání zbraní na léta 2011 až 2020".

Rusko tak dalo USA otevřeně najevo, že jim bude schopné vzdorovat i v případě, že ztratí schopnost ohrozit americké území jadernými zbraněmi. Rusko i USA totiž uvedly do provozu radarové systémy, které dokáží využít ionosféry k tomu, aby vysílala na velké oblasti planety vlny, pulsované ve frekvencích činnosti lidského mozku a ke stejnému účelu jsou schopny používat i satelitů. V jejich možnostech tak je, zabít rychlostí světla celé populace.

PP koláž

Čtěte ZDE: Thriller s reálnou zápletkou: Vražda doktora, který pracoval na velkém objevu, není ojedinělá. Univerzální lék na rakovinu? Průmysl s lidským utrpením nemá levná řešení rád

Psychotronická válka

Tyto zbraně se nepochybně zkoušejí na nic netušících lidech, aby se jejich operátoří naučili s nimi zacházet a v možné budoucí válce neriskovali, že dopadnou stejně jako ti nezkušení v době puče proti Michajlu Gorbačovovi, jejichž snaha skončila fiaskem. Polský ministr obrany svými slovy o existenci elektromagnetických zbraní a jejich používání na lidech dal světu příklad, ale také potvrdil krizi, do které se svět ve 21. století nového letopočtu dostal díky americké touze, získat nad ním globální kontrolu.

Technologie, které jsou schopné vyhubit velké masy obyvatel této planety rychlostí světla, technologie, které jsou schopny zlikvidovat základní, přirozený vztah lidí ke světu, založený na autentickém vnímání prostředí, ve kterém žijí a vytváření si vlastních názorů na svět, založených na této zkušenosti, technologie, které jsou schopny zlikvidovat vývoj společnosti, založený na svobodě myšlení občanů, v současné době existují, aniž by o nich lidé věděli a mohou být kdykoli použity. Ukazuje se tak, že pokud má ve světě převažovat demokracie, nemůže být podvazována touhou jednoho státu po absoulutní vojenské nadvládě ve světě.

Manipulace s nervovou soustavou

Jedinou účinnou cestou, jak zabránit tomu, aby prudký růst vědeckého poznání (připomeňme si, že jak Evropská unie tak USA vynakládají v posledních letech miliardové částky na výzkum mozku) nebyl nakonec využit proti lidem nebo dokonce ke zkáze lidského života na Zemi je, aby si demokratické státy přestaly konkurovat vojenskou mocí, což v současné době znamená, že USA by měly přestat s budováním vojenských základen na hranicích s Ruskem a přesouváním svých flotil do blízkosti čínského pobřeží a vojáci by měli přenechat vývoj světa a jeho lidských obyvatel v demokratických oblastech ekonomické soutěži.

V minulém roce zaslalo Evropské komisi a Evropskému parlamentu 10 evropských organizací dopis, inspirovaný českým Spolkem za zákaz manipulace lidské nervové soustavy radiofrekvenčním zářením, ve kterém je upozorňovaly, že tyto zbraně mohou být vyrobeny i zručnými amatéry a žádaly je, aby byly vytvořeny zákony, které by zakazovaly jejich výrobu a používání, jak soukromým osobám, tak vládním organizacím a aby byly vytvořeny instituce, jejichž náplní práce by bylo odhalovat výrobu a používání zbraní, umožňujících dálkové ovládání lidské nervové soustavy. Na dopisy zatím nedostaly seriózní a kvalifikovanou odpověď.

Soudě podle toho, že ve velkých českých médiích se o slovech polského ministra obrany neobjevila ani zmínka, podílí se na utajování existence těchto zbraní, a nejspíš i jejich zkoušení na lidech, i Česká republika.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky