Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Letos v německých Drážďanech: Slet globálních čarodějnic a sabat zlých duchů světa. Velká Mutti bude u toho. Bundeswehr opět jako nástroj míru? Děkujeme, nechceme

Letos v německých Drážďanech: Slet globálních čarodějnic a sabat zlých duchů světa. Velká Mutti bude u toho. Bundeswehr opět jako nástroj míru? Děkujeme, nechceme

18. 5. 2016

Tisk článku

Lubomír Vylíčil upozorňuje na další setkání „majitelů klíčů“ současného světa a klade si otázky, proč právě v této chvíli a proč v Německu, které hlásí, že jeho armáda bude opět stejnou hrozbou jako kdysi

V luxusním hotelu Taschenbergpalais Kempinski v Drážďanech se již usilovně gruntuje. Chystá se tu, kousek od našich hranic, veliká a hvězdně obsazená mezinárodní akce s globálním přesahem. A naše oficiální veřejnoprávní media přitom mlčí jako zařezaná a usilovně se dívají stranou. Divné. O co tu jde?

 pp

Firemní kultura

O Bilderberg. Už za tři týdny, konkrétně  ve dnech 9. - 12. června, zde má proběhnout další „annual meeting“ tohohle zvláštního spolku. Jeho členové a pozvaní hosté, představují „výkvět“ těch nejschopnějších a nejužitečnějších poddůstojníků a šafářů globální elity ve všech hlavních oblastech ovládání světa: V politice, finančnictví, globálních korporacích, nadnárodních vojenských strukturách, na universitách a  v neposlední řadě také v mediích.

Ti, kdo celou migrační krizi způsobili, teď organizují krizový summit vyděšených místodržících. Na místě, kde to nejvíc hoří. V Německu

Od roku 1954 se pravidelně scházejí na takzvaných výročních zasedáních. Tak jako každá spořádaná nadnárodní firma. Jednou za čas je přece nutné svolat šéfy lokálních divizí, trochu je pohostit a pak jim oznámit rozhodnutí správní rady. Samozřejmě jen ta, co potřebují znát.

A tak nějak lidsky, po lopatě, jim předložit záměry vedení, nové směry rozvoje firmy, plánované akvizice, fúze i regresi ztrátových a neperspektivních oborů a divizí. Pokárat liknavé, pochválit aktivní… Tak, aby se všichni rozjeli domů s novou energií, chutí do práce a hlavně se znalostí směru, kterým se má napřít úsilí celé firmy v následujícím roce.

Doznání šéfa NATO

Potud konspirační teorie. Alespoň podle (nejen) našich hlavních médií. Jde přece, jak všichni rozumní vědí, o nevinná setkání a klábosení starých kamarádů z politiky a businessu o problémech světa. I náš (prominentní) člen tohohle spolku,  Karel  (Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg) Švarcmberk to potvrzuje. Vedou se tam přece jen společenské plky a obecné řeči… A kdo tomu nevěří, je Putinův agent.

Ale ne všichni účastníci setkání dovedou držet basu tak důsledně  Například bývalý generální tajemník NATO a člen Bilderbergu  Willi Claes v roce 2010  přiznal, že „…účastníci setkání Bilderbergu jsou pověřeni provádět rozhodnutí, která jsou formulována na výroční konferenci mocných makléřů.“ Což zní logicky. Proč by se také jinak scházeli, že.

pp

Čtěte ZDE: Konspirace jako řemen: Bezletová zóna a policejní manévry. Vybrali příštího prezidenta zeměkoule? Polykací mikročip a černá Evropa. Omyl mocných: všemohoucí nejsou

Čtěte ZDE: Letošní Bilderberg je pokračováním jednání G7: David Rockefeller tam oslaví sté narozeniny. Dostane jako dárek plán na Putinovu hlavu? Chystají nám otroctví - a my mlčíme

Srovnali si noty

Ostatně vzpomeňme jen na loňské zasedání. Konalo se od 11. do 14. června v Rakouském Telfs-Buchenu. Mělo být věnováno (alespoň podle oficiálních stránek spolku) diskusi o problémech umělé inteligence, kybernetické bezpečnosti, chemickým zbraním, globalizaci, Řecku, Iránu, NATO, Rusku…. Zkrátka té nudné a odtažité agendě šedivých, starých úřednických krys z ministerstev zahraničí, všelikých prognostiků a profesionálních diplomatických šíbrů.

A pak přijde pár slov zmocněnce pro migraci OSN a prominentního člena Bilderbergu Petera Sutherlanda, která ten dobrák pronesl po ukončení loňského zasedání: „Evropa a USA nemají pouze morální, nýbrž zákonnou povinnost chránit utečence. Chci požádat vlády, aby spolupracovaly, aby pochopily, že suverenita je pouhou iluzí. Že pojem hranice je zastaralý. K tomu patří pochopit, že stará slova a vzpomínky na vlastní zemi je nutné pohřbít a že my všichni jsme jedno lidstvo.“

A bylo to. Migrační vlna právě nabírala na síle. Do Evropy se hrnuly statisíce opálených, svalnatých a dobře živených i šacených mladých mužů ve vojenském věku. A spolu s tím sílilo i znepokojení a rozhořčení původního evropského obyvatelstva. Jen jeho volení zástupci, a to v podivuhodné shodě, najednou neviděli, neslyšeli, nereagovali.

Měli jinou práci. Vítali, začleňovali, pomáhali a také, ovšem, zlobně okřikovali a trestali původní obyvatele, své občany, kdykoli se někdo nesouhlasně ozval. Jo, „vir schaffen das…“ Jako podle jedněch, centrálně distribuovaných not.

pp

Čtěte ZDE: Hlavní média ve službách Nového světového řádu: Bilderberg migrační vlnu schválil a odmávnul. Kalousek a Schwarzenberg jdou proto s vládou. Budeme se bránit? Jak mocné jsou Sorosovy měšce?

Čtěte ZDE: Iluminátská skupina Bilderberg: Převodová páka a mozkový trust světovlády. Bude jejich pokus o zničení národních států úspěšný?

Krizové zasedání majitelů klíčů

Ale zpět K Bilderbergu. Kdeže že se nám ten zlověstný spolek schází letos? V Německu. V nejmocnější zemi Evropy. Ale současně i v zemi nejvíce postižené důsledky onoho, předloni rozjetého, kolosálního sociálního experimentu.

Nejde tu samozřejmě o důsledky pro obyčejné Němce. Ne, zvýšená kriminalita, násilnosti v ulicích, zahlcení policie i tajných služeb, ani selhávání přetíženého sociálního systému tuhle partu nezajímá. Jde o víc.

Křeslo místní správcové a ochotné vykonavatelky nastoleného směru se jaksi povážlivě viklá. Lid je rozhořčen a čím dál častěji už svůj názor odmítá skrývat. Podpora „protisystémové“ Alternativy pro Německo (AfD) rapidně roste. A co hůř: selhává propaganda. Lidé teď nějak hromadně přestávají věřit oficiálním mediím.

To je ovšem skutečná krize! Za rok a něco budou volby v hlavních zemích Evropy… Je třeba něco vymyslet. A tak se sejdou v hotelu Taschenbergpalais Kempinski. Na jakémsi krizovém zasedání. Ani (krycí) program akce tentokrát nevyvěsili, alespoň na své oficiální stránky. Na rozdíl od všech zasedání dřívějších.

pp

Čtěte ZDE: Vrah od Mnichova nese jasnou zprávu: „Zemřete, nevěřící!“ Vloudila se chybička? S obranou vnější hranice EU nikdo nepočítá. Komedie před britským referendem. My jsme tu doma. A ONI už jsou tady

Čtěte ZDE: V Německu výhrůžně zapraštělo: Prolomil se led, nebo jen Merkelová kopla do židle? Alternativa existuje. Tři roviny plánu na naše zotročení. Jak obětovat Angelu? Máme velkou výhodu

Mutti a armáda

Podle německého deníku Huffington Post, který cituje noviny Die Tageszeitung, je na akci pozvána jak Angela Merkelová, tak i německá spolková ministryně obrany Ursula von der Leyenová, spolu se spolkovým ministrem pro zvláštní záležitosti Peterem Altmaiem a Sigmarem Gabrielem. Výběr hostů může něco velice neblahého naznačovat.

Tak třeba spolková ministryně obrany Ursula von der Leyenová. Ta se v poslední době velice angažuje v posilování Bundeswehru. Nedávno prohlásila:

„Čtvrtstoletí, kdy se Bundeswehr jen zmenšoval, je u konce. Je načase, aby německé ozbrojené síly opět posílily,“ Armáda by podle ní měla „mít možnost personálně pružně reagovat na nepředvídané hrozby a současné bezpečnostní výzvy.“

S tím, pro nás, coby menšího státu v přímém sousedství Německa, velice nehezky souzní i názory ministra zahraniční Franka-Waltera Steinmeiera. Jeho snem a dlouhodobým cílem je vybudování Evropské armády. Samozřejmě na bázi Bundeswehru. „Jako hlavní politický bod to máme v programu už mnoho let,“ prohlásil nedávno.

Zkušenost praví: Dávejme na ně pozor

Takže si to shrňme. Lid v Německu se více méně bouří. Evropa vře a čeká, co Němci. EU je na pokraji rozpadu, čeká se na záminku. Obyvatelstvo čím dál většího počtu evropských zemí si vynucuje obrat kormidlem politiky, od vítání k restrikci. Sociální experiment se začíná zadrhávat.

Ti, kdo to celé uvedli do pohybu a celou krizi způsobili, teď organizují krizový summit vyděšených místodržících. Na místě, kde to nejvíc hoří. V Německu. Zvou nemilovanou (a v současnosti již nevolitelnou) německou kancléřku a představitele německých ozbrojených sil. Nezavání to něčím?

S nastolováním „německého pořádku“, nejdříve v Německu a pak i v celé Evropě, a to za pomoci německé armády, nemáme právě tu nejlepší zkušenost.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky