Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tajemství pěti výletů za oceán: Bělobrádkovy cesty za poznáním. Od klanění ve svatyni Václava Havla k jiným svatyním? Co naznačuje prohra bratrského dua Herman-Gabal? Osvobodí se lidovci od čarodějů z B'nai B'rith?

Tajemství pěti výletů za oceán: Bělobrádkovy "cesty za poznáním". Od klanění ve svatyni Václava Havla k jiným svatyním? Co naznačuje prohra bratrského dua Herman-Gabal? Osvobodí se lidovci od čarodějů z B'nai B'rith?

27. 5. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký komentuje rozruch kolem cest předsedy KDU-ČSL do Ameriky a ptá se, zda i u lidovců začínají už zvolna pukat obruče havlistického parazita

Koaliční roztržka, po neschválení protikuřáckého zákona z dílny socialistického ministra zdravotnictví vypadala jako obvykle v první chvíli hrozivě - ale vzápětí se rozplynula. Jako obvykle z jejího vyvolání obviňovali lidovci i ČSSD Andreje Babiše. A šéf ANO, jako obvykle, jim vzkázal, že si za to mohou sami, že už ho tahle koalice čím dál víc přestává bavit - a odejel rozdávat předvolební koblihy. Jak tvrdil lidovecký ministr pan Jurečka. Aby se pak ukázalo, že šlo o plánovanou vládní cestu.

pp

Bratři, nebo "důstojníci?

Před blížícími se říjnovými volbami se budou podobné krize samozřejmě objevovat stále častěji. Nelze dokonce vyloučit, že pokud volby dopadnou pro Bohuslava Sobotku výraznou prohrou, mohla by se nějaká podobná pošťuchovaná stát skutečnou záminkou k pádu vlády. To by ovšem byla rána také pro Pražskou kavárnu. Vždyť lidovci, spolu s dienstbierovskou lidskoprávní gerilou, jsou hlavními havlistickými oporami v současné exekutivě.

KDU-ČSL je na rozcestí, podobně jako celá politika na starém kontinentě. Zda se lidovecký organismus nakonec zbaví parazitního kmene, který jej málem zcela pohltil, uvidíme brzy

Přesvědčivě to ilustruje fakt, že předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek vyrazil minulý týden už popáté v tomto volebním období pro instrukce do Spojených států. Jeho první cesta za oceán v prosinci 2013, právě v době kdy se sestavovala Sobotkova vláda, tvrvala dva týdny a vzbudila všeobecný úžas: Pro jaké zásadní instrukce si v ten klíčový a docela napjatý okamžik odejel? Nemohl ji odložit? Prý ne.

Podle informovaného zdroje zevnitř strany mu cestu organizovali "lóžoví bratři", kteří ho instalovali do lidoveckého čela  a od té doby drží přes jeho osobu skutečnou moc ve straně. Možná je to však i jednodušší. Bělobrádkovi "řídící důstojníci", Daniel Herman a Ivan Gabal, ovládající pithartovské liberální struktury, by na to stačili také. Vždyť dokázali za pouhé tři roky proměnit KDU-ČSL, původně křesťanskou stranu, ve vlajkovou loď havlistických elit pražské kavárny.

Oba muži, přes své kontakty v izraelské lobby v Americe, tím Bělobrádkovi otevírali vysoká patra americké i globální politiky. A zde možná můžeme hledat i příčiny osobní averze vůči Andreji Babišovi, který je jim v tomto ohledu ve Washingtonu zdatným konkurentem, zatímco Sobotka se o totéž snaží sice úporně, ale (jinak to neumí) značně amatérsky. Jenomže zatím ANO má i jiné ambice (a hlavně zdroje) a v ČSSD existuje více proudů (a zdrojů) než jen "atlantický", lidovci vsadili vše na jednu kartu. Je to pro ně - jak se současní vůdci domnívají - otázkou existence.

pp

Čtěte ZDE: Partaj se Sekyrou v zádech: Lidovecké dilema, nebo smysl jejich existence? Dvěma pánům nelze sloužit. Platí to i pro Daniela Hermana? Záhadná kariéra bývalého kněze

Čtěte ZDE: Lidovecké sbohem Pánu Bohu: Pravolevé rozkročení nad propastí zvanou střed. Biopaliva, nebo bioinženýrství? Bratři a sestry na válečné stezce proti křesťanům nakloněnému Rusku. Natvrdo, nebo na hniličku?

Poklonit se za oceán

Možná proto tak podrážděná reakce Pavla Bělobrádka na článek v MF DNES, který věcně poukázal na to, že šéf lidovců, byl již počtvrté v USA a zmínil i finanční náklady ze státního rozpočtu s tím spojené. „Zásadně odmítám nepravdy, které publikovala MF DNES,“ odpověděl dramaticky Bělobrádek a zveřejnil podrobnosti z amerických cest - prý aby rozptýlil pochyby o účelu a smyslu svých cest. Jenže tím je spíše posílil.

Z informací vyplývá, že první cesta se uskutečnila 17. – 21. listopadu 2014, a jejím hlavním cílem bylo odhalení busty Václava Havla v americkém Kongresu a další akce spojené s oslavami 25. výročí tzv. sametové revoluce. O prosincové cestě z roku 2013, která byla „zasvěcovací misí“ vykonanou v době sestavování Sobotkovy vlády, však kupodivu ani slovo. Víme jen, že byl údajně "na stáži". Jenže co ho učili, se můžeme jen dohadovat z následných činů a skutků (například Hermanovo nedávné vystoupení u "milých krajanů" Sudeťáků).

Druhá cesta byla tedy ve skutečnosti třetí a uskutečnila se 23. - 27. září 2015 a jejím cílem bylo vystoupení vicepremiéra Bělobrádka na významném summitu OSN o udržitelném rozvoji. Tedy klanění se dalšímu božstvu globálních elit.

Cesta 19. - 24. března 2016, byla údajně za účelem rozvoje vědeckotechnické spolupráce a posílení vztahů mezi českými a floridskými univerzitami a - poněkud záhadně - také o "podpoře obchodních vztahů a konzultace k budoucím postojům obou zemí ke Kubě". Patrně ne náhodou byl ve stejný den, kdy  Bělobrádek s Američany jednal o "investicích na Kubě", na historické návštěvě "ostrova svobody" Barack Obama.

pp

Čtete ZDE: Pná putna exkněží a Bělobrádkův řád: Tajemný Daniel a láska k EU v lidoveckém předvolebním guláši

Čtěte ZDE: Lidovečtí a topáčtí bolševici se radili s homo pornohercem: Jak se zbavit působení nezávislých médií? Smazat, vypnout! Zavřít je, až zčernají! Ve sněmovně a Havlově Knihovně se politruci třásli strachy

Rozlučková cesta  

Největší dohady vyvolala zatím poslední a podle mnohých „rozlučková cesta“ minulý týden. Bělobrádek nakonec zveřejnil, že vrcholem návštěvy bylo jeho setkání ve Washingtonu, kde jednal s ředitelem kanceláře Bílého domu pro vědu a technologie Johnem P. Holdrenem, který je znám spolu Al Gorem jako fanatický zastánce teorie globálního oteplování a jako vysoce postavený člen zednářské lóže.

Že je Pavel Bělobrádek prodlouženou rukou bruselských protektorátních sil stejně jako washingtonských elit v ČR, není nic nového. Lidová strana, která byla těmito skupinami před časem totálně ovládnuta, se ovšem nepohybuje ve vzduchopráznu. Tak jako se projevuje neklid ve všech částech politického spektra, tak narůstá v souvislosti s migrační pohromou nervozita i uvnitř „klidné síly“.

První prohra dua Herman-Gabal

Marně globální naháněči pod taktovkou Hermana a Gabala ovládající všechny důležité posty ve straně vyzývají funkcionáře a členy k příslovečnému klidu. Napětí ve straně stále stoupá. Přece jen tam je ještě dost autentických katolíků, kteří si uvědomují, že strana dnes slouží pouze k oklamání kmenových voličů, rekrutujících se mnohdy z farních společenství, jejichž hlasy jsou potom zvoleni maskovaní nepřátelé křesťanství. Tato "ďábelská lest" v uplynulých letech dlouho vycházela, ale zdá se, že v poslední době začíná kouzlo čarodějů z B'nai B'rith ovládajících stranu přece jen slábnout.

Snad nejlépe se to projevilo minulý rok v prosinci při volbě nového vedení středočeské lidovecké organizace: Hermanovi lidé nečekaně prohráli na celé čáře. Nejenže neprosadili svého člověka do čela středočeské organizace a zpochybnili volbu, když byl do čela zvolen Miroslav Rovenský, který se dostal do Hermanovy nemilosti. Jenže pak v opakované volbě byl do čela zvolen bývalý starosta Příbrami Josef Vacek, který je nepochybně autentickým křesťanem, ale hlavně - nepatří do „vítačské kavárny“.

Vacek také povede krajskou kandidátku lidovců v podzimních volbách, takže po dlouhé době bude hlasy katolických voličů, pokud se vůbec lidovci přehoupnou přes pětiprocentní hranici, zvolen autentický katolík. Mluví se dokonce potichu o tom, že v případě, že Bělobrádek nebude ze zdravotních důvodů obhajovat funkci předsedy (a podle zdrojů z lidové strany je to poměrně pravděpodobné) mohl by se právě Vacek postavit kandidátovi havlistů (zřejmě místopředsedovi Jurečkovi) a svést s ním souboj o předsednický post.

pp

Čtěte ZDE: Kněz-nekněz Tomáš Halík: Vládní speciál je fajn! Záhadný doprovod k pikniku na Havlovu lavičku. Jak zatnout Sekyru? Lidovec Bělobrádek může, prezident nesmí

Čtěte ZDE: Spolupracuje lídr pražské kandidátky KDU-ČSL Daniel Herman s islámskými teroristy? Daniel Solis je o tom přesvědčen. A má i důkazy

Zbaví se parazitního kmene?

Vnitřní boj v KDU-ČSL je pro náš aktuální a hlavně budoucí stav na politické scéně důležitější, než se navenek zdá. Havlisté si uvědomují, že zakládat nové strany neumějí, je to pro ně už více než pětadvacet let nejistý podnik, proto se soustřeďují na parazitní ovládnutí těch stávajících, především parlamentních. A v tom jsou naopak úspěšní. Mají své lidi ve významných pozicích v ANO, jejich lobby ovládá prakticky celé současné vedení ČSSD, rozhodující pozice mají také v ODS a kompletně kontrolují Kalouskovu TOP 09 či Stropnického Zelené.

Bělobrádkovy časté "cesty za poznáním" do USA jsou z tohoto hlediska poměrně dobře rozluštitelné. Právě tam jsou - po Bakalově krachu - hlavní havlistické "peněženky" a ideové centrály. Paní Albrightová a s ní propojené "nadace" mají stále ještě nekonečné možnosti. Ale nejen to. Nezapomenutelné jsou také televizní záběry z poslední Sobotkovy cesty do Izraele, kam ho provázel - pochopitelně - i ministr Herman. Zatímco s ostatními členy vlády se šéf izraelského státu zdravil prostým podáním ruky, s Hermanem se málem objali.

KDU-ČSL je na rozcestí, podobně jako celá politika na starém kontinentě. Zda se lidovecký organismus nakonec zbaví parazitního kmene, který jej málem zcela pohltil, uvidíme brzy. Koaliční hrátky o tom mnoho nevypovědí.

Snad dá Bůh.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky