Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Invaze nepolevuje: Nice a Würzburg - spojené nádoby. Záplava pokračuje, Německo již přetéká. Podivné skupinky exotických cizinců na našem území. Maďaři před referendem o kvótách. Nám to určí soudruh Sobotka

Invaze nepolevuje: Nice a Würzburg - spojené nádoby. Záplava pokračuje, Německo již přetéká. Podivné skupinky "exotických cizinců" na našem území. Maďaři před referendem o kvótách. Nám to určí soudruh Sobotka

19. 7. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký upozorňuje na stále se zrychlující imigrační vlnu, kterou mediálně zakrývají teroristické útoky ve Francii a v Německu a připomíná, že až se podzim zeptá, co jsme dělali v létě, budou před námi volby

Vraždění v Nice je dalším trpkým plodem politiky evropských sociálních inženýrů. Jen několik hodin předtím, než řidič náklaďáku údajně za výkřiků „Alláhu Akbar“ vyrazil na "spanilou jízdu" po promenádě, varoval prezident Hollande, že tím, co Francii ohrožuje nejvíce, je pravicový populismus. Měl tím namysli stále rostoucí popularitu Národní fronty Marine Le Penové. Odpověď dostal vzápětí. Další, doufejme, přijde po prezidentských volbách v příštím roce.

pp

Zatím jen pískot

"Válka proti metle islámského fundamentalismu nezačala, teď je nutné ji vyhlásit. Musíme řešit příčinu tohoto jevu. K ohromení a soucitu je nyní třeba přidat akci, provést nezbytná opatření k prevenci a represi a také naprosté odhodlání k vymýcení metly v podobě islámského fundamentalismu. Toto je den hluboké vůle trpícího lidu Francie. Vynaložím veškerou energii k tomu, aby byla vyslyšena a nakonec vedla k vítězství v tomto boji," uvedla předsedkyně Národní fronty. Zároveň vyzvala ministra vnitra k okamžité demisi. "V jakékoli zemi světa by ministr s tak strašlivou bilancí - 250 mrtvých za 18 měsíců - odstoupil," uvedla Le Penová.

Demisi nejen ministra vnitra, ale také premiéra Manuela Vallse požadovali včera i lidé v Nice. Zatímco přítomným hasičům a zdravotníkům při pietní vzpomínce na 84 zavražděných hlasitě aplaudovali, na socialistického premiéra volali "demisi" a "vrahu" a vyprovodili ho pískotem. Prezident Hollande se raději piety ani nezúčastnil, protože dnes už je nejméně oblíbený prezident moderních francouzských dějin a panovaly obavy, aby lidé zůstali jen u pískání.

Nice, Würzburg a co dál?

Islamista srážející náklaďákem vyděšené lidi na promenádě v Nice, nebo sedmnáctiletý afghánský "uprchlík" snažící se zabít sekerou co nejvíc pasažérů pod vlajkou ISIS ve včerejším regionálním vlaku u Würzburgu (těžce zranil 5 lidí a 14 dalších utrpělo šok), jsou přímým důsledkem sociálního a rasového experimentu, kterému je dnes obyvatelstvo Evropy vystaveno. Fakt, že terorista tuniského původu z Nice byl přece v Evropě již dlouho a nepřišel s poslední migrační vlnou, jsou navíc důkazem, že k žádné "asimilaci" nemůže dojít. Islamistické armády postupně se formující v Evropě, mají jediný cíl. Zničit původní obyvatelstvo Evropy. Po jednotlivcích i po desítkách, v budoucnu po tisících, až se na "občanskou válku" dobře připraví.

Všechny oběti této „jízdy smrti“ jdou samozřejmě na vrub všem, kteří podporují přijímání migrantů a multikulti experiment. Od poslední „neziskové husičky“, vítající imigranty a vozící jim vodu a deky, až po bruselské elity, které celý sebevražedný proces podporují a řídí. Jejich neupřímný pláč nad hroby obětí, které svojí politikou sami způsobili, je vrcholem pokrytectví a nevkusu. 

Čtěte ZDE: Nuda v Nice: Okázalé popravy občanů evropských zemí pokračují. Integrovaní muslimové se baví. Zakáže Brusel kamióny? Pro velký úspěch brzy i u nás. Řešení? Czexit!

Už dokonce i Angela Merkelová konečně přiznala, že teroristé pronikli do Evropské unie jako tzv. uprchlíci. "Do určité míry byl proud uprchlíků využit k tomu, aby k nám propašovali teroristy," prohlásila minulý týden jako by se tento notoricky známý fakt právě dozvěděla. Ale především z toho vůči sobě a své zničující politice nic nevyvodila. Navzdory tomu, že už dříve mluvčí německého ministerstva vnitra prohlásil, že německá policie dostává stovky oznámení o tom, že mezi přicházejícími uprchlíky jsou teroristé z Islámského státu.

2 000 sexuálních násilníků a podmínečné tresty

Zajímavé zprávy přišly v této souvislosti z vyšetřování sexuální štvanice na Silvestra v Kolíně nad Rýnem. Podle policie do něj bylo zapojeno více než 2 000 migrantů, kteří měli celou znásilňovací akci dopředu připravenou. Z těchto 2 000 se podařilo odsoudit pouze deset - a ti dostali jen podmínečné tresty.

To, že je imigrační vlna pro Německo pohromou, už připouštějí i oficiální média. Po počátečních oslavných tirádách jak imigranti pomohou zaplnit díru na trhu práce, přichází vystřízlivění, hlavními médii pochopitelně ignorované. Ze všech těch údajných doktorů a inženýrů se totiž vyklubali z velké většiny pouze kriminálníci a příživníci, kteří dál zatíží už tak přetížený bezpečnostní a sociální aparát země. Z více než miliónu imigrantů, kteří přišli do Německa, se pracovně uplatnilo (i podle německého tisku) pouze 54.

Čtěte ZDE: Na prahu občanské války: Bitva o Calais se přenese do Paříže. Operační štáb "migrantských" teroristů v Rakka. Sexuální útoky a zavražděný Niklas. Sobotka jede podle programu

Navzdory tomu všemu proud migrantů znovu sílí a nikdo neví, co s tím. A jak to ututlat před stále rozlícenější veřejností. Řekové, donedávna příklad pro celou "xenofobní" Evropu, již také narazili na své limity a dnes se jejich země topí pod náporem imigrantů, kteří uvízli na balkánské trase. To vyvolává dramatické situace jako byla ta z minulého týdne, kdy skupina více než 200 migrantů obsadila centrum obce Lakki a protestovala proti ubytování v hotspotu. Tvrdili, že hotspot je plný zločinců a život v míru tam není možný.

Trvali na tom, aby byli ubytováni jinde. Na místo se dostavili představitelé obce, zástupce neziskových organizací a zástupce UNHCR. Starosta migrantům sdělil, že se musejí vrátit do hotspotu. Migranti to odmítli a úředníci povolali na místo policii. Zatímco policejní ředitel zamířil k jedné skupině migrantů, aby se informoval o situaci, další skupina migrantů ho fyzicky napadla, strhla k zemi a bila. To rozčílilo řecké obyvatele a vypukl boj mezi Řeky a migranty. Řekové rovněž napadli představitele neziskovek a UNHCR, kteří nyní opouštějí Leros.

Zajímavou show zažili také o víkendu pracovníci zadržovacího přijímacího centra pro migranty ve městě Kiskunhalas na jihu Maďarska, kde se do sebe pustily téměř dvě stovky migrantů. Informovala o tom agentura MTI na základě slov bezpečnostního poradce předsedy maďarské vlády Viktora Orbána: Györgyho Bakondiho. Hromadnou bitku podle všeho začali Alžířané, Syřané, Pákistánci a Mongolové. Nejprve si to tato dvacítka rozdávala pěstmi, následně se však v jejich rukou objevily kusy rozbitého nábytku. Do rvačky se zapojilo celkem 200 osob, zranilo se devět lidí. Osm z nich muselo být hospitalizováno. 

Čtěte ZDE: Duchovní rozměr úpadku Evropy: Morální deviace a ztráta identity. Bude Anglie republikou? Vzdáváme se práva na obranu vlastních hranic. Co se stane napřesrok v květnu? Dříve byl Západ pojmenováním civilizace

Nejsou to uprchlíci ale celebrity

Strašidelné zprávy však přicházejí především ze středomořské trasy, která se stává zločineckým Eldorádem, kde již neplatí žádné zákony. Organizovaný zločin, který je v našich médiích něžně titulován jako pašování, zcela ovládl obrovská území kolem Středozemního moře. Zločinecké enklávy fungují jako nástupiště na obou stranách pobřeží. Policie, která je zcela paralyzovaná, pouze přihlíží dalším a dalším transportům tisíců migrantů každý den. Do Itálie přijíždí v průměru 8000 imigrantů denně a není pochyb, že jsou mezi nimi celé zločinecké gangy.

Svoje svědectví o tom minulý týden poskytla i britská reportérka Sue Reid působící na Sicílii, která o migrační vlně směřující z Afriky a Středního východu do Evropy píše již 15 let a varuje, že současný rekordní příval imigrantů Evropu i Západ jednou pro vždy změní. „Brutální pravdou je, že sem nepřiplouvají žádní skuteční uprchlíci,“ říká bez servítků.

Reportérka sledovala, jak skupina 540 zachráněných Syřanů, Libyjců a Maročanů vystupovala z lodě italského námořnictva, která je vylovila z vody a dopravila přes Středozemní moře za novým a lepším životem. „Když scházeli z lodní lávky, nadšeně mávali na přihlížející televizní štáby, zástupce mezinárodních charitativních organizací, úředníky OSN, policisty a doktory z Červeného kříže, jako by byli celebritami na červeném koberci během Filmového festivalu v Cannes. Dav mávání opětoval, křičel jejich směrem „bongiorno“ (dobré ráno) a tleskal jim, zatímco hrdinně vstupovali na suchou zemi.“

V této téměř karnevalové atmosféře lze jen těžko pochopit, že oni smějící se migranti byli jen o pár hodin dříve údajně vystaveni boji na život a na smrt. Nebo že se do Itálie dostali jen proto, že zaplatili pašerákům za místo na pochybné dřevěné lodi s cílem ilegálně vstoupit do Evropy, kde jsou nyní přijímáni s otevřenou náručí.

"Ať se nám to líbí, nebo ne, drtivá většina těch, kdo vstoupili na pobřeží Sicílie, nejsou uprchlíci utíkající před válkou. Jsou to ekonomičtí migranti. Sicílie je samozřejmě jen 'kapkou v moři'. Na druhé straně Středomoří lákají v Libyi pašeráci lidí další a další migranty na pohádkový život za mořem. Popravdě řečeno, nikoho nemusí příliš přesvědčovat. Všichni moc dobře vědí, že země EU svazuje zákon, díky kterému zkrátka musí zachránit každého, kdo se ocitne v nebezpečí v jejich vodách," konstatuje známá publicistka.

Čtěte ZDE: Bruselská migrační diktatura: Coxová by měla den před referendem narozeniny. Hoši z agentur při výběru obětních beránků myslí na všechno. „Přepravní agentura“ Sophia a Prouzových 100 tisíc „uprchlíků“

Uplácení z našich peněz

To samozřejmě hraje do karet organizovanému zločinu, který je pouze převodovou pákou migračního průmyslu a na celé „megaoperaci“ pohádkově bohatne. Jako na běžícím pásu se obchoduje s narkotiky, lidskými orgány, bílým masem a bezprizorními dětmi. V části Evropy tak přestal úplně platit jakýkoliv zákon. Jedinou reakcí bruselského politbyra na tuto „apokalypsu“ je další tlak na přerozdělování migrantů a zavedení kvót.

Zcela jasně se k tomu postavili Maďaři. Premiér Viktor Orbán vyhlásil na 2. října referendum o zavedení povinných kvót. Je téměř jisté, že Maďaři v referendu kvóty odmítnou. Ale jsou i jiné cesty v schengenském světě "bez hranic".

Už také u nás se začínají objevovat exoticky vypadající skupinky cizinců. Nikdo neví, kde se vzali a odkud ti veselí lidé přicházejí. Turisté to rozhodně nejsou. Naposledy občané hlásili "výskyt" desítek takových individuí v Olomouci, ale podobné zprávy začínají přicházet z celé republiky. Německo již přetéká.

Českomoravská kotlina je zatím bezpříkladně "suchá". Zdá se, že "napouštění" pomaličku začíná. Potichu, protože volby se přece jen blíží. A jak říká šéf povodí Bohuslav Sobotka, migrace nebude tématem těchto voleb.

Pokud se ukáže, že měl pravdu, Pán Bůh s námi.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky