Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na prahu občanské války: Bitva o Calais se přenese do Paříže. Operační štáb migrantských teroristů v Rakka. Sexuální útoky a zavražděný Niklas. Sobotka jede podle programu

Na prahu občanské války: Bitva o Calais se přenese do Paříže. Operační štáb "migrantských" teroristů v Rakka. Sexuální útoky a zavražděný Niklas. Sobotka jede podle programu

1. 6. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší informace z migrační fronty, kde se situace každým dnem dramatizuje, navzdory předstírání hlavních médií, že je tomu naopak a přináší ukázky z programu ČSSD, které by si měl před volbami každý přečíst

V celé Evropě se začíná situace v souvislosti s migrační invazí vymykat kontrole. Profesionální „uklidňovači“ z řad politiků a neziskovek se tím usilovněji snaží přesvědčit veřejnost, že k panice není důvod. Že se situace skrze povinné relokační kvóty podaří zvládnout. Bezpečnostní odborníci však mezitím přinášejí důkaz za důkazem, že pohroma se blíží. Dokonce už i v Německu, které „vítačskou koalicí“ zorganizovalo a vede peloton povinného optimismu, se začínají stále častěji ozývat hlasy, že bezpečnostní situace spojená s migrační vlnou se dramaticky zhoršuje.

pp

Operační štáb teroristů v Rakka

Veřejnoprávní televize ARD a deník Süddeutsche Zeitung tento týden přinesly zprávu, že islámští teroristé mají v Rakká speciální tým pro přípravu rozsáhlých evropských atentátů, kterými chtějí zahájit občanskou válku na starém kontinentě. „Ten nejmenší (teroristický) skutek u vás doma je nám milejší, než ten největší u nás,“ pronesl k zahraničním rekrutům Syřan Abú Mohammad Adnání. Podle zdrojů televize ARD je Adnání hlavou sekce Islámského státu, která má podle ředitele Europolu Roba Wainwrighta za cíl nacvičit a plánovat velmi sofistikované útoky v Evropě. „Můžeme potvrdit, že IS se rozhodl začít s velkými a spektakulárními útoky v Evropě mnohem dřív, než se dosud myslelo,“ uvedl vedoucí týmu investigativních novinářů ARD a Süddeutsche Zeitung Georg Mascolo.

Po celé Evropě se stále množí stovky případů sexuálního napadání bílých žen, které se stávají lovnou zvěří pro imigranty

Ovšem nejde jen o připravované atentáty, které přenesou boj do evropských měst. Bojuje se už prakticky všude, kde se větší počet migrantů vyskytuje. Po otevřené válce o Brennerský průsmyk, mezi imigranty podpořenými neziskovými aktivisty a policií, jsou podobné boje hlášeny minulý měsíc z mnoha dalších měst v celé Evropě. Snad nejvíce veřejnost šokovaly minulý týden bitvy mezi imigrantskými gangy, které bojují o vliv na ovládnutém území ve francouzském Calais. Stovky „uprchlíků“ bojujících původně proti sobě, se nakonec spojili proti policii.  

Čtěte ZDE: Půl miliardy Evropanů v rukou zločineckého gangu: Převaděči sídlí v Bruselu, Berlíně i v Praze. Slzný plyn, granáty i obrněné transportéry u Idomeni je nezastaví. Ani nový plot v Brenneru. Tajný "importní" plán

Čtěte ZDE: Vrah od Mnichova nese jasnou zprávu: „Zemřete, nevěřící!“ Vloudila se chybička? S obranou vnější hranice EU nikdo nepočítá. Komedie před britským referendem. My jsme tu doma. A ONI už jsou tady

Bitva o Calais

Bitva vypukla nejprve mezi afghánskými a súdánskými migranty. Podle agentury AFP se do ní zapojilo až 300 lidí a desítky z nich v bitkách utrpěly zranění. Mezi zraněnými jsou i tzv. dobrovolníci z neziskovek působící v táboře a někteří policisté. Migranti během bojů útočili noži, kameny, holemi a železnými tyčemi. Někteří ze zraněných bojují dosud v nemocnici o život. Během hromadné bitky vzplály i některé stany a provizorní dřevěná obydlí. Stovky policistů museli na svoji obranu použít vodní děla a slzný plyn.

Mezitím se po celé Evropě stále množí stovky případů sexuálního napadání bílých žen, které se stávají lovnou zvěří pro imigranty. K případům dochází ponejvíce na veřejných akcích jako jsou hudební festivaly či jiné společenské akce. Tak jako jsme toho byli svědky o silvestrovské noci v Kolíně a dalších městech po celé Evropě. Minulý týden se podobný sexuální pogrom odehrál na hudebním festivalu v hesenském Darmstadtu. Německá policie  obdržela desítky oznámení o sexuálních útocích migrantů.

Krutá smrt v Bonnu

Ženy, které se na policii obrátily, uvedly, že v noci na neděli je obklopily a osahávaly skupinky migrantů. Nejčastěji šlo podle vzhledu o Pákistánce. Kromě epidemie znásilnění se ovšem stále častěji objevují i napadení, která končí vraždou, jako v Bonnu, kdy sedmnáctiletého Niklase ukopali k smrti tři tzv. uprchlíci.

Právě tato bestiální vražda, vyvolala mezi německou veřejností obrovskou vlnu odporu. Osudnou se Niklasovi stala cesta domů z festivalu "Rhein in Flammen" v Bonu ve čtvrti Bad Godesberg. Po vystoupení z autobusu na tři německé chlapce a jednu dívku brutálně zaútočila skupina migrantů. Niklas dopadl nejhůř, neboť nejurputněji bránil děvče, kterého se chtěli teroristé zmocnit.

pp

Z místa vraždy Niklase se stalo pietní místo

Když vrazi utekli, na místo se začali sbíhat místní. Niklasovi však už nebylo pomoci. Utrpěl mnohočetná poranění, kterým v nemocnci podlehl. Bonnská policie a prokuratura se tentokrát neohlížela na pokyny z Berlína, které hovoří o tom, že by každý takový zločin měl být pokud možno ututlán, aby se nedráždila už tak dost naštvaná německá veřejnost. Policie ale navzdory nařízením zveřejnila úplný popis pachatelů včetně informace, které jasně ukazují na příslušnost pachatelů k některé z migračních vln.

Varování už i z Ameriky

To, že situace v Evropě začíná být v souvislosti s migrační vlnou neúnosná, dokazuje i výzva ministerstva zahraničí Spojených států. „Varujeme americké občany před rizikem možných teroristických útoků napříč Evropou. Jejich cílem mohou být významné akce, místa s turisty, restaurace, obchodní střediska a veřejná doprava,“ uvádí americký úřad.

Panují také obavy, že by teroristé mohli znovu udeřit ve Francii, během fotbalového mistrovství Evropy, které začíná za dva týdny. Vláda proto vysílá do ulic Paříže sto tisíc příslušníků bezpečnostních složek a na zabezpečení zón vyhrazených pro diváky vynaložila osm miliónů eur. Jenže je to pokrytectví v přímém přenosu. Hollandův kabinet sice na jedné straně dělá rozsáhlá bezpečnostní opatření a na druhou stranu otevírá bránu Paříže imigrantům dokořán.

Minulý týden například vláda rozhodla, že bude přímo v Paříži vybudován obrovský uprchlický tábor. Není třeba dodávat, že tím se riziko nepokojů a teroristických hrozeb ještě ostře zvyšuje.

Čtěte ZDE: Nová fáze migrantské invaze: S gangy prohrává i sicilská mafie. "Mírumilovní uprchlíci" málem pozabíjeli delegaci z Bruselu. Trasa přes Ukrajinu a Slovensko na Prahu před otevřením. Sobotka se tváří, že se ho to netýká

Čtěte ZDE: Klíčové odhalení: V migrantské krizi je mocná kancléřka Merkelová pouhý pěšák. Také poslední "dohodu" s Erdoganem jí pouze předložili k prosazení v EU. Kdo stojí v pozadí za plánem na zničení Evropy?

Nové trasy

Dramatické zprávy přicházejí také ze srbsko-maďarské hranice. Bývalý starosta srbské obce Horgoš István Bacskulin řekl, že migranti u plotu vytvořili stanové městečko, kde se podle jeho odhadu momentálně zdržuje 200 až 300 lidí. Mnozí míří k plotu oklikou ze zrušeného tábora v Idomeni, kde se po vyklizení řeckou policií, situace tento týden začala znovu zhoršovat. Z lesů, kam předtím prchla před evakuací podle některých odhadů až polovina migrantů, se objevili noví „uprchlíci“, kteří si založili další tábor o několik kilometrů dál, doufajíce, že se jim podaří přejít přes zelenou hranici schengenského prostoru.  

V této souvislosti se stále častěji mluví i o možnosti otevření nové ukrajinsko - slovenské trasy, která bude mířit do vysněného Německa i přes Českou republiku. První předvoje již tuto trasu testují.

pp

Čtěte ZDE: Další bitva s bruselskou tyranií: Nadiktované kvóty pro migranty jako ukázka drzosti i zoufalství. Začíná válka proti evropským občanům? Holandské NE urychluje rozpad EU. Vyvolají elity nepokoje a chaos?

Čtěte ZDE: Německo je v šoku ze sexuálních útoků imigrantů: Skutečný rozsah invaze islámských vetřelců si však ještě tamní veřejnost neuvědomuje. Profesor Kovácz: Němci se ve své zemi stanou brzy menšinou. Co to znamená pro nás?

Londýnské autobusy a zelené mešity

Doufejme, že se brzo nedočkáme takového překvapení jako občané Londýna, kteří překvapeně zjistili, že se brzy po ulicích budou prohánět stovky autobusů s obrovskou reklamou „Sláva Alláhovi“. Britská ministryně vnitra Theresa May zase tento týden tvrdila, že muslimům v Británii přináší zákon šaría „ohromné přínosy".

Stejný názor mají i Zelení v Hamburku, kteří požadují mešity v každé městské části. Stejně tak jejich bratrská strana (u nás vedená Matějem Stropnickým, posedlým myšlenkou výstavby třiceti tisíc migrantských bytů v Praze). S tím, že se situace i u nás může velmi rychle změnit počítají i Sobotkovi sociální demokraté, kteří se na současnou migrační krizi zjevně připravovali dávno před tím než vypukla. Vyplývá to i z jejich dlouhodobého programu, ve kterém se mimo jiné uvádí:

Sobotka to plánuje podle not Socialistické internacionály

„Nevyhnutelně se bude zvyšovat podíl příslušníků jiných národností žijících na našem území, a naopak čeští občané budou častěji žít v jiných zemích integrované Evropy. Tento vývoj přinese nové možnosti i nová ohrožení. Vyžaduje formulovat novou aktivní i pasivní migrační politiku, která vezme v úvahu i nízkou úroveň přirozené reprodukce obyvatelstva, což bude znamenat pokles perspektivní nabídky pracovní síly z domácích zdrojů. Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje.

Vůdci ČSSD se při přípravě této části programu nevyhnuli ani mezinárodním závazkům, které po nich požaduje Socialistická internacionála - jeden z hybatelů současného migračního experimentu: „Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury a tím i života vůbec. Sjednocená Evropa by měla hrát aktivní roli v postupném přechodu ke světovému systému založeném na multikulturním uspořádání, dodržování lidských práv a globální legitimitě“, praví se v dokumentu.

Blíží se krajské a senátní volby. Není nad to vědět, co člověk volící ČSSD ve skutečnosti  "vhazuje do urny".

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky