Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nová fáze migrantské invaze: S gangy prohrává i sicilská mafie. Mírumilovní uprchlíci málem pozabíjeli delegaci z Bruselu. Trasa přes Ukrajinu a Slovensko na Prahu před otevřením. Sobotka se tváří, že se ho to netýká

Nová fáze migrantské invaze: S gangy prohrává i sicilská mafie. "Mírumilovní uprchlíci" málem pozabíjeli delegaci z Bruselu. Trasa přes Ukrajinu a Slovensko na Prahu před otevřením. Sobotka se tváří, že se ho to netýká

29. 4. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký mapuje vývoj na migrantské frontě a klade znepokojivé otázky o možném otevření „východní trasy“, která může brzy zásadně ovlivnit i bezpečnost České republiky

Migrantská válka na evropském kontinentu přechází do další fáze. Hlavní média to ignorují, snaží se naopak před britským referendem vytvořit dojem, že se vše uklidňuje. Že "smlouva" s Tureckem, nadiktovaná Angelou Merkelovou, funguje, takže se v klidu můžeme věnovat jiným tématům - například "humanitárnímu přerozdělování" skrze "kvóty". Jenže všechno je jinak.

pp

Invazní armády migrantů valící se na Evropu otevírají spolu s jejich "trojskými koni" (tzv. neziskovými organizacemi) další a další fronty, na kterých se snaží prorazit chatrná a narychlo budovaná opevnění dotčených států starého kontinentu. Mezitím "otevírači bran" pracují na odzbrojení jednotlivých zemí v týlu. Vědí, že letošní jarní a letní sezóna bude pro konečné proražení obranných linií rozhodující.

Obrana Balkánu se hroutí

Hlavní úder vedený přes tzv. "balkánskou trasu" se zastavil díky nekompromisnímu postoji Makedonců (spílaných Merkelovou a Bruselem) u Idomeni. Vojáci a policisté tam dnem i nocí drží pozice proti dobře organizovaným kriminálním gangům i "neziskovým" bojůvkám svezeným z celé Evropy (zázemí české divize uspořádalo přehlídku tento týden na náměstí Jiřího z Poděbrad). I přes usilovnou snahu uzavřít přechod do Makedonie však pohraničníci přiznávají, že jejich snaha je v podstatě beznadějná. Stovky migrantů za logistické pomoci "humanitárních partizánů" procházejí hustými lesy desítky kilometrů od plotu, dále do vnitrozemí. Invaze je i na Balkáně již v podstatě opět v plném proudu.

Dramatická situace je i u "bran Evropy" v Řecku, kde "sorosovská" vláda pod vedením neomarxisty Tsiprase otevřela brány kontinentu v souladu s direktivami Socialistické internacionály dokořán. Často se nedaří zvládat vlny migrantských bojůvek ani samotným Řekům, kteří musejí alespoň předstírat, že tzv. uprchlíky prověřují a některé z nich (podle smlouvy) posílají zpět do Turecka. To ovšem vyvolává nepokoje jako tento týden na ostrově Lesbos. Mezi rozběsněné imigranty přijelo "evropské panstvo" demonstrovat "soucit" - jako před ním mediální komediant papež František.

Čtěte ZDE: Půl miliardy Evropanů v rukou zločineckého gangu: Převaděči sídlí v Bruselu, Berlíně i v Praze. Slzný plyn, granáty i obrněné transportéry u Idomeni je nezastaví. Ani nový plot v Brenneru. Tajný "importní" plán

Čtěte ZDE: Další bitva s bruselskou tyranií: Nadiktované kvóty pro migranty jako ukázka drzosti i zoufalství. Začíná válka proti evropským občanům? Holandské NE urychluje rozpad EU. Vyvolají elity nepokoje a chaos?

Soudruzi z Bruselu v úprku

Soudruzi se ale museli rychle stáhnout, neboť hrozilo, že je "mírumilovní uprchlíci" pozabíjejí. Návštěva řeckého ministra pro migraci Jannise Muzalase a nizozemského státního tajemníka pro migraci Klaase Dijkhoffa a jejich bruselského doprovodu skončila bezhlavým útěkem pod ochranou speciálních jednotek. Nejprve na ně migranti spolu s neziskovými dobrodinci volali "Svobodu" a "Otevřete hranice". Poté po nich začali házet vším co měli po ruce včetně dlažebních kostek a nakonec se pokusili zapálit popelnice a prorazit ke svým "dobrodincům" přes střežený plot.

Inspektoři byli natolik vyděšeni, že zanechali "cukrbliků", rychle nasedli do připravených džípů a zmizeli z ostrova. Špatně připravené setkání s tlupami rozběsněných zločinců, kterými hodlají zaplavit Evropu, byla i na tyto papaláše příliš silná káva. Proti tisícům rozzuřených migrantů musela řecká policie použít slzný plyn i ohlušující granáty. Boj trval desítky hodin a vyžádal si jen na Lesbosu desítky zraněných na obou stranách.

S migrantskými gangy prohrává i sicilská mafie

Ještě dramatičtější je situace na jižním křídle migrační fronty, kam se po částečném uzavření balkánské trasy přesouvá rychle hlavní nápor invaze. Přes Středozemní moře se každý den přesouvá více než 6000 migrantů a vlna každým dnem sílí. Sicílie, která schytává první nápor, již je migranty zcela zahlcena a rychle se mění v islámské teritorium. Starosta Palerma Leoluca Orlando tento týden bez obalu prohlásil, že hlavní město Sicílie se změnilo na druhý Istanbul či Bejrút. Na to samozřejmě reaguje i sicilská mafie, která je imigrantskými gangy válcována ve vlastní zemi.

Zločinecké skupiny, které přicházejí do Evropy pod krytím za tzv. "uprchlíky" jsou i pro mafiány tvrdým oříškem. Krvavé potyčky, které svádí Cosa Nostra s bandami migrantských kriminálníků, změnily ulice Sicílie na bojové zóny. Na Sicílii názorně vidíme, jak mohou v blízké budoucnosti vypadat bojiště po celé Evropě. Střelba a násilí si již na obou stranách kriminálnické scény vyžádaly desítky obětí. "Palermo už není italské město, není to už evropské město. Mafie ztrácí svůj vliv. Dřív by si s migranty poradila a do Palerma by je nepustila," hořekuje starosta Palerma.

Čtěte ZDE: Další šok pro "elity" z euro-americké kavárny: V Rakousku vítězí "populista" Hofer. Jak vyměnit lid? Mediální a politická mafie pod útokem voličské vzpoury. Zombie si plácají v Berlíně po ramenou

Čtěte ZDE: Vlídná past bruselského summitu: Prodali nás kancléřce Merkelové na maso. Otevření dalších cest je realitou. Podvod s křesťanskými "běženci". Bez víz nás zaplaví, ani necekneme. Určeni do salámu

Vyděšené Rakousko

Invazní hordy mezitím postupují dále na sever. Rakušané zahájili intenzivní práce na přehrazení Brennerského průsmyku, v naději že odrazí alespoň první vlnu, která se očekává v létě. Na rakousko-italském přechodu vznikne však zatím jen 370 metrů dlouhý plot a pět kontrolních stanovišť. Rakouský parlament tento týden zároveň odhlasoval novelu azylového zákona, která umožní zastavit přijímání žádostí o azyl.

Rozhořčená vládním nicneděláním není jen rakouská veřejnost, ale konečně i někteří informovaní politici. Novela, která je jedním z nejtvrdších azylových opatření v Evropě, umožní navracení všech imigrantů valících se na rakouské hranice a vyhlášení stavu nouze. Mezitím Rakušané rozjeli také kontroly na hranicích s Maďarskem. Je evidentní, že "vítačská" nálada, která zachvátila před rokem Vídeň pod vlivem propagandy neziskovek, je nenávratně pryč. Atmosféra nejen v Rakousku, ale v celé Evropě připomíná spíše krajinu před válkou.

Smrtící východní trasa

Důvodně. Kromě balkánské a středomořské trasy se totiž ve vší tichosti chystá otevření třetího "smrtícího" migrantského úderu, který by měl vyprázdnit turecké uprchlické tábory a tvrdě zasáhnout dosud relativně uchráněné země střední Evropy. Přípravy na otevření "východní trasy" přes Černé moře, Ukrajinu, Slovensko a Českou republiku jsou podle některých pozorovatelů v plném proudu. Ukazuje se, že ukrajinský konflikt měl kromě vyprovokování Ruska a vyrabování ukrajinského nerostného bohatství západními korporacemi ještě další, dosud málo pochopený význam.

Jmenování "amerického" Michaila Saakašviliho gubernátorem Oděsy, která je důležitým přístavem a vytváření muslimských enkláv pro snadný průchod zemí, dávají tušit, že při plánování imigrantské apokalypsy se počítalo i s ukrajinskou cestou. Čárou přes rozpočet bylo sice ubránění Krymu a praktické vyřazení tohoto důležitého polostrova z východní migrační trasy. O to důležitější bylo zabrat za každou cenu Oděsu. I proto ty strašlivé masakry a upalování proruských aktivistů zaživa. Bez Oděsy by totiž byl plán "východní trasy" těžko proveditelný. Už přes rok pozorovatelé upozorňují, že do Oděsy přijíždějí ve velkém množství předvoje islamistů, kteří celou trasu ve spolupráci se západními zpravodajci logisticky připravují.

Dojde-li k otevření této trasy, bude to znamenat smrtelné nebezpeční i pro Slovensko, Českou republiku a další středoevropské země. V Polsku se v této souvislosti rozhodli uzákonit domobranu, která se od minulého týdne připravuje na obranu země proti invazi z východu. Stejná situace je i v Maďarsku. Domobrana působí nově od minulého týdne také v Dánsku. Mimo zákonný rámec působí prozatím domobrany ve Švédsku, Finsku ale zčásti už také na Slovensku a u nás.      

Čtěte ZDE: Václav Klaus: Přežije Evropa současnou migrační vlnu? Utečenci většinou neutíkají - prostě se k nám stěhují. Velká vina Angely Merkelové. Konec nepřijde náhle, bude to postupný proces. Ještě mu můžeme zabránit

Čtěte ZDE: Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Lid se začíná bouřit

Začínají se proto "probouzet" i někteří naši politici "hlavního proudu". Dokonce i havllisty ovládaná ODS už  vyzývá k razantnějším bezpečnostním přípravám: "Musíme se připravit na možné uzavření hranic. Požadujeme, aby Schengen opustily státy, které nejsou schopny chránit vlastní hranici. Je nutné zřídit hotspoty v severní Africe, zvýšit tresty za převaděčství, stejně jako vést informační kampaň v zemích původu imigrantů," přišel s "originálním" řešením (které již přes rok bezúspěšně požaduje národní opozice), předseda ODS Petr Fiala.

Sobotkova vláda se navzdory tomu dál tváří, jako by se nic nedělo. Blížící se krajské volby ale přece jen ubírají na dienstbierovském vítačském nadšení i socialistickému "klubu Páté kolony". Snaha destabilizovat provokačními akcemi jako byla ta zinscenovaná s "Hate Free" čmáranicemi, nepřináší kýžený výsledek. Lidé, kteří intuitivně cítí, že mají být obětováni na oltář gigantickému multikulturnímu experimentu, který je zřejmě pouhým začátkem mnohem obludnějších procesů, které sociální inženýři pro Evropu připravili, se začínají bouřit.

Zvláště když vidí, že i přes předvolební rétoriku, která naoko odmítá tzv. uprchlické kvóty, se Sobotkova vláda rozhodla diktát Bruselu v podstatě přijmout. Jak jsme se mohli tento týden dozvědět, Česká republika přijme prvních sedm syrských uprchlíků na základě kvót. Je to sice trochu zkalené radostí, že tři z nich  raději z Řecka uprchli, než aby byli zařazeni do "transportu", nicméně první "kvóťáky" přijmeme už příští týden.

Do konce roku 2017 bychom měli oficiálně přijmout dalších téměř 3000 migrantů. To už tady ale snad Sobotkova nebezpečná vláda nebude. Není proto vyloučeno, že společně se Slovenskem, Polskem, Maďarskem - a dokonce už i Rakouskem (zvítězí-li ve druhém kole prezidentských voleb kandidát Svobodných) - tou dobou již budeme na obranu své země daleko lépe připraveni. 

Stále ještě je co bránit.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky