Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Testování smrtí: Nechutná mnichovská lež o „depresivním“ vrahovi. Co se to (opět) nepovedlo? Merkelová a spol. s krví na rukou. Klaus mladší: Pryč a zavřít hranice!

Testování smrtí: Nechutná mnichovská lež o „depresivním“ vrahovi. Co se to (opět) nepovedlo? Merkelová a spol. s krví na rukou. Klaus mladší: Pryč a zavřít hranice!

24. 7. 2016

Tisk článku

Petr Hájek po několika dnech komentuje další odporný útok bojovníků Alláha, který má ještě víc „záhad“ než jeho předehra v Nice a ukazuje na skrývající se spolupachatele

Ali Sonboly, osmnáctiletý kat z Mnichova (9 mrtvých, 27 těžce zraněných), je sám po smrti. Údajně sebevražda. Aby to bylo zajímavější, měl dvojí občanství (íránské i německé), což je multi-kulti zrůdnost sama o sobě. Popření smyslu občanství jako takového – což je také to, o co jde. Vždyť jak může být někdo občanem dvou států? Ve které armádě nastoupí, vznikne-li například mezi oběma zeměmi válka?

To se ostatně právě stalo a pašák Ali nám dal jasnou odpověď: Podle prvních svědectví (než média spustila mystifikační kampaň) při vraždění vykřikoval známé „Allahu Akbar!“. Ano, byl to další z vojáků muslimského chalífátu, v nějž se (původně zvolna, teď velmi rychle) proměňuje evropský kontinent. Aktuálně o tom jeho tvůrci dali vědět v Německu, jen kousek za naší (neexistující) hranicí.

Spolubojovníci s krví na rukou

Ti, kteří spustili destrukci evropských států – vytvořením EU, smazáním hranic a imigrační invazí z islámského světa, jež má zničit původní historické národy evropských států – mají teď plné ruce práce s tvorbou další absurdní lži. Nedělá jim to potíž. Také (jako Ali) mají dvojí občanství: Ve válce, která již probíhá (masové popravy původních „domácích“ ji pěkně rámují), bojují na straně umělého státu bez „politického lidu“ – Evropské federace.

Ti všichni jsou spolubojovníci Davida Ali Sonboly. Na jejich rukou je krev zavražděných z Mnichova, Nice, Paříže, Bruselu, Würzburgu a řady dalších míst, na kterých si EUchalífát ověřuje neschopnost sebeobrany „humanistických psů“. Je tedy pochopitelné, že se spolupachatelé snaží zahladit stopy, protože jejich mrtvý soudruh to jaksi už udělat nemůže.

Angela Merkelová, jeden z hlavních kompliců imigrační mafie, si proto také dala nezvykle dlouho na čas, než k poslednímu vraždění prohodila alespoň pár obvyklých frází (které tentokrát nezvykle silně nadzvedly její spoluobčany – ty s jediným, německým, občanstvím). Čekala celý den, než byla vytvořena policejní a mediální fikce o „depresivním sebevrahovi“, který se tak dlouho léčil na psychiatrii, až konečně vzal pušku a šel do boje.

Čtěte ZDE: Vrah od Mnichova nese jasnou zprávu: „Zemřete, nevěřící!“ Vloudila se chybička? S obranou vnější hranice EU nikdo nepočítá. Komedie před britským referendem. My jsme tu doma. A ONI už jsou tady

Něco se (opět) nepovedlo

Ano, pušku, nikoli pistoli. To je až mediální verze po dvou desítkách hodin po masakru. Skvěle to konvenuje s vývojem „verze“ z Nice – jenže tentokrát v opačném gardu: Tam jsme měli naopak rovnou uvěřit představě o „osamělém vlkovi“ (navíc s „nevyjasněnou sexuální orientací“ – jako v případě islámského teroristy z Dallasu pár dnů předtím). Až postupně vyšlo najevo, že měl komplice a hromadnou popravu dlouho připravoval.

V Mnichově zase naopak: Kdo během noci sledoval přímý přenos ČT (již tradiční teroristický „speciál) z ochromené bavorské metropole, musel druhý den u zpravodajství téže televize a zpravodajských webů žasnout: Z trojice střelců, o nichž několik hodin informovali očití svědkové (a v obrovských manévrech pátrala policie) – byl náhle jen jeden. A ještě ke všemu se zastřelil. Asi kilometr od místa činu, bez svědků a bez policejní asistence. Jak ho asi policisté poznali?

Také předpopravčí katovo volání Bůh je velký! (Allahu Akbar!) se kamsi definitivně vypařilo. Zůstalo jen jediné „amatérské“ video natočené na telefon shodou okolností stejným „kameramanem“, který točil kamionového vraha v Nice. Teď se rozjel do Mnichova – a bingo! – zase je u toho.

A zase pouštějí televize jen jeho video, přestože není pochyb, že to snímala spousta dalších lidí. Však je také policie vyzvala, aby jí všechna videa poskytli – a nepouštěli na sítě z telefonů přímé přenosy, neboť by to prý mohlo posloužit utíkajícím pachatelům. Jakým, když byl jen jeden, který se navíc rychle a ochotně zastřelil, takže už neřekne ani slovo? Nebo se snad opět něco nepovedlo? Soudě podle skandálně „pozdního doznání“ kancléřky Merkelové to tak vypadá. Ale i bez něj.

Smažte všechny záznamy!

Vrazi stříleli „dlouhými zbraněmi“ (ostřelovací pušky? samopaly?) tvrdila několik hodin policie po sérii prvních výslechů očitých svědků. Nakonec z toho zbyla pistolka „depresívního“ maniaka. A už ani není islamista, ale obdivovatel norského „pravicového extrémisty“ Anderse Breivika (77 mrtvých). To je ten pašák, co teď studuje politologii, soudí se o svá lidská práva na ještě víc fešácký kriminál a nestačí číst nabídky k sňatku. No, aby ho „depresant“ Ali Sonboly nechtěl následovat! Jenže – proč se tedy zastřelil? Dal snad přednost sedmasedmdesáti pannám, které v islámském nebi prý čekají na hrdiny, jako je on?

Výzva policie k vydání amatérských videí úřadům, je také pěkně „smradlavě“ vypečená. Moc hezky doplňuje požadavek kolegů z francouzských centrálních úřadů, aby radnice v Nice zlikvidovala všechny záznamy masakru z pouličních kamer. Proč? No aby je přece někdo „nezneužil“ k šíření „protiislámských nálad“. Starosta Nice to sice odmítl, ale otázka Co na těch záznamech skutečně je a proč to má navždy zmizet, asi už nenapadne jen „bláznivé konspirační teoretiky“. Tohle by se v Německu stát nemohlo. Nebo už ano?

Vzbouření nicejské radnice ilustruje fakt, že Holandova socialistická vláda už nemá v zemi žádnou autoritu. Prodlužuje výjimečný stav znovu a znovu – a kupodivu ji před tím německý ministr zahraničí nevaruje (narozdíl od prezidenta Erdogana, který právě zmařil státní převrat). Němečtí soudruzi svého kolegu z Elysejského paláce naopak chápou. Vždyť jen den před masakrem v Nice prohlásil v parlamentu šéf jedné z francouzských tajných služeb Patrick Calvar: „Jsme na hraně občanské války.“ Že by už také Němci také začínali mít svých „vůdců“ plné zuby mnohem více, než uvádějí průzkumy?

Čtěte ZDE: Nuda v Nice: Okázalé popravy občanů evropských zemí pokračují. Integrovaní muslimové se baví. Zakáže Brusel kamióny? Pro velký úspěch brzy i u nás. Řešení? Czexit!

Musíme si zvyknout?

Mezi mnohými záhadami, které již tradičně provázejí oficiální verze islámského teroru v evropských zemích, je v případě toho posledního zvlášť pozoruhodná jedna: Německé tajné služby již několik dnů a týdnů hlásí, že v zemi očekávají velký teroristický útok islamistů. K docela slušnému právě došlo, ale jeho výklad se tváří, že ani tak nešlo o bojovníka evropského chalífátu, ale spíš (perverzním lžím se meze nekladou) o „pravicového extrémistu“. Jen náhodou také Íránce se zaměřovačem značky Allahu Akbar na hlavni zbraně.

Znamená to snad, že se tajné služby zmýlily, nebo ten hlavní krvavý karneval teprve přijde? Sázel bych spíše na to druhé. Mnichov byla jen ochutnávka a test chování obyvatelstva (raději neříkejme občanů - kdo ví, jaká občanství mají). To hlavní teprve přijde – a možná povede rovněž k vyhlášení výjimečného stavu jako ve Francii. Volby se přece blíží, Alternativa pro Německo posiluje, Merkelové hvězda hasne stále rychleji. Vláda a její tajné služby potřebují větší pravomoci na likvidaci opozice. Hra na demokracii je prakticky skončena. A mediální mainstream mezitím po „mnichovském testu“ poučuje obyvatelstvo:

„Budeme se muset naučit žít se strachem a hrozbami,“ píše významný německý komentátor Ulf Poschardt. „Stane se z toho smutná rutina. Až bude jasné, co pachatele motivovalo k činu, musíme si položit otázku, jak vrátit bezpečí do země, která je přes všechny své starosti šťastná, spokojená a žila v míru a svobodě. Dokud však nebude jasné, proč přišlo o život devět nevinných lidí, platí za nejvyšší občanskou ctnost každého občana zdrženlivost a klid. Dlužíme to sami sobě. Není ostatně v rozporu udržet si srdnatost a obezřetnost současně.

Jiří Ovčáček, pražskou kavárnou „milovaný“ mluvčí prezidenta Zemana, k tomu připojil docela vtipný komentář: „Tisk v Říši již vyzývá obyvatelstvo k rozvážnému klidu!“

Je to však bohužel ještě mnohem horší.

Zvykněte si. I v Česku vás budeme zabíjet

Tato bezpříkladně oplzlá propagandistická mantra architektů Nové Evropy se okamžitě stala součástí „pomnichovské“ propagandy i v ČT – a od pondělka ji bude šířit také všechen havlistický tisk. „Budeme si holt muset zvyknout, že něco podobného čeká také nás. Nejde o to, jestli k něčemu takovému u nás dojde, ale jen KDY se tak stane...“

Drzost bez rozměrů. Na co bychom si měli zvykat? A proč? Jen kvůli tomu, že spolek zločinců v Berlíně, Paříži a v Bruselu se pod vedením washingtonských „elit“ Nového světového řádu (NWO) dohodl na likvidaci naší křesťanské civilizace, našich států, domovů, rodin – a nakonec i životů? Že za sebou mají mocné nadnárodní finanční a průmyslové oligarchy, policejní armády a zbraně – které s takovou pochopitelnou vášnivou obavou chtějí odebrat všem občanům, aby byli proti jejich genocidním plánům již zcela bezbranní?

Čtěte ZDE: Invaze nepolevuje: Nice a Würzburg - spojené nádoby. Záplava pokračuje, Německo již přetéká. Podivné skupinky "exotických cizinců" na našem území. Maďaři před referendem o kvótách. Nám to určí soudruh Sobotka

Pryč od nich a zavřít hranice!

„Nevidím jinou cestu, než vypadnout z Evropské unie a tvrdě kontrolovat vlastní hranice. I za cenu, že o třetinu zchudneme,” napsal v reakci na Mnichov Václav Klaus mladší (v té chvíli ještě „expert ODS na školství) na svém Facebooku.

Jestli je jím i nadále těžko říci. Jeho nadřízený, předseda Petr Fiala, na něj totiž po chvíli váhání reagoval slovy, jimiž se přiřadil ke spolupachatelům islámského vraždění z posledních dnů a týdnů – včetně toho, které teprve přijde (i u nás, jak jsme byli informováni): „Z EU neodcházíme, chceme ji reformovat, bezpečnost je dnes priorita.” 

Žvásty jak opsané z „inspiromatu“ Angely Merkelové a Bohuslava Sobotky. Polekal se, protože jeho soudruh Kalousek, hlavní ideolog havlistické TOP kavárny, pravil, že se tím mladý Klaus přiblížil k Úsvitu a Okamurovcům. Což bylo míněno nikoli jako pochvala, ale jako uplivnutí, protože stejnou rychlostí, s nímž Kalouskova plastová bruselská strana zaniká, vyrůstají ty, které nechtějí vydat občany České republiky na jatka.

Před několika dny se stala také u nás realitou nová strana s názvem Alternativa pro Českou republiku 2017. Mezi zakladateli jsou i někteří někdejší „odeesáci“, kteří ještě nevzdali Klausovu (VK starší) původní myšlenku pravicové alternativy k socialistickému šílenství valícímu se z Bruselu k naší dobře placené Páté koloně socialistů a havlistů. Jinými slovy – poptávka je a objevuje se již i nabídka.

Krvavý mnichovský „test“ proto není jen přípravou na definitivní ránu do vazu všem, kteří nechtějí žít v totalitním „blahobytném“ kalifátu, v nějž se mění bruselský superstát (bez ohledu na to, že po brexitu ono „super“ možná už neplatí). Je také paradoxně dalším palivem pro ty, kdo mu chtějí aktivně vzdorovat.

Po celé Evropě. I u nás. Pro ty, kteří ono odporné alibistické a kapitulantské „MUSÍME si zvyknout“ odmítají.

Nemusíme.

Musíme jen umřít. 

Jde ale o to, JAK.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky