Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dienstbierjugend (ČSSD) v akci a před soudem: Chtěli vyhodit do povětří vlak ministra Stropnického (ANO). Bude držet Pithart s Uhlem hladovku za lidská práva anarchistů rozbít stát? Dostane TV Prima svého agenta?

Dienstbierjugend (ČSSD) v akci a před soudem: Chtěli vyhodit do povětří vlak ministra Stropnického (ANO). Bude držet Pithart s Uhlem hladovku za lidská práva anarchistů rozbít stát? Dostane TV Prima svého agenta?

14. 8. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký gratuluje Pražské kavárně k solidaritě s teroristy a napadá ho, zda infiltrace politického spektra tajnými službami není ve světě "po Šlachtovi" zbytečný luxus

Dnešní anarchisté rekrutující se většinou z unuděných studentů přebujelé škály humanitních oborů, případně sociopatů různé provenience, nejsou většinou schopni žádného činu, za nějž by museli nést osobní zodpovědnost. Jsou v podstatě neškodní a tvoří tak jen podpůrnou mládežnickou organizaci Pražské kavárny.

pp

Anarchistické "testy" solidarity

Existují ale i ti radikálnější, zbavení většiny zábran. Ti potom házejí zápalné láhve na policejní vozy, útočí na objekty restaurací, které se jim z nějakého důvodu znelíbí (viz "Řízkárna" terorizovaná anarchisty ze žižkovské Kliniky), nejraději však narušují demonstrace proti ilegální imigraci.

Pro vládnoucí "pokrokáře" jsou důležitou revoluční zálohou, u níž je třeba udržovat bojové odhodlání. Proto jim vládnoucí moc poskytuje všemožné tréninkové tábory - třeba právě boj o Kliniku - aby se revoluční dorost mobilizoval a udržoval bojové odhodlání. "Progresivisté" mezi politiky si současně testují, kam až lze zajít v solidaritě s jejich revoluční mládeží. V poslední době jsme mohli sledovat hned několik takovýchto testů. Květnová přetahovaná o Kliniku dopadla uspokojivě, neboť dodnes ji Dienstbierjugend po kapitulaci policie užívají stejně protiprávně jako dříve - a nic se neděje.

Neposlušná TV Prima

Zato se na pranýři octli novináři, kteří pro tyto protizákonné hrátky neprojevili dostatečné pochopení. Televize Prima, která má již u havlistů vroubek za snahu trochu objektivněji informovat o migrační krizi, se opět dostala do nemilosti - právě kvůli hrsti pravdivých informacím o Klinice.

Podle cenzorů z Rady pro rozhlasové a televizní vysílání bylo prý zpravodajství o sociálním centru Klinika, které odvysílala TV Prima, manipulativní. A aby všem, kteří mediální zadání pražské kavárny dostatečně nepochopili, už konečně došlo, jak se má o jejích chráněncích mluvit, spustila Rada s televizí rovnou správní řízení.

Soukromá televize prý nedokázala oddělit hodnotící komentář od zpravodajských informací. "Reportáž byla zpracována manipulativním způsobem. Divákovi podsouvala již konkrétní předdefinovaný názor na pojednávanou problematiku," uvedla Rada. Zato pět stovek stran důkazů o manipulativních lžích veřejnoprávní televize, kterou si na rozdíl od Primy platíme z povinných daní, ani neprojednala. Také proč? Prima je přece obviněna z toho, že nemanipuluje jako její havlistický vzor z Kavčích hor. A to je zakázané.

Velmi přesně se k tomu vyjádřil i mluvčí prezidenta republiky. "Mimořádný skandál, který nesmí zůstat bez jasné odezvy. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání vyrazila na pomoc levicovým extrémistům, kteří okupují budovu ve státním vlastnictví. Jde navíc o bezprecedentní útok na svobodu slova a svobodu názoru," uvedl Jiří Ovčáček.

Čtěte ZDE: Pro princátka zákony neplatí: Chceš zničit stát, který tě hostí? Jen do toho! Vyhoštěný zločinec už není vyhoštěn. Co znamená nápis A.C.A.B.? Dostanou u nás azyl vrazi amerických policistů? Není Rus jako Rus, řekl soud

Zápalné lahve a vlak do Berouna

Další zkouškou solidarity s levičáckými radikály, do které se zapojili politici i akademici, bylo vyhoštění ruského aktivisty z anarchistické komunity Igora Ševcova z ČR. Měl se pakovat, protože bojuje proti zákonům naší země. I tentokrát se podařilo pomocí tzv. osobností a neziskových organizací vyvinout na soud dostatečný tlak, aby "vzorného studenta" tetovaného kriminálnickými nápisy A.C.A.B. (všichni policisté jsou parchanti) v polovině července osvobodil, a umožnil mu tak živit se a studovat za peníze českých daňových poplatníků a vesele dál bojovat za anarchistické ideály zničení státu v hostitelské zemi.

Však také tento "mladý Bakunin" patřil k nejaktivnějším fanouškům, kteří se sešli na třetím testu solidarity, jímž se stal na začátku srpna soud s jinou levičáckou teroristickou bandou, která chystala útok na vojenský vlak. Hrozí jim za to 12 až 20 let vězení. Na podporu Martina Ignačáka, hlavní tváře celé akce, se před pražskou pankráckou věznicí konala v posledním roce řada "klinických" demonstrací - a proto zde pochopitelně hořela i policejní auta.

Že jste o tom žádnou reportáž v České televizi neviděli? A že se touto "objektivitou" nezabývá ani bdělá televizní Rada? Kam bychom to měli okna? Vždyť i naši velcí bojovníci za slušnost, toleranci a demokracii - Petr Pithart, Jiří Přibáň, Matěj Stropnický, Petr Uhl a další "osobnosti" podali ve prospěch teroristů podnět ke GIBS a Městskému státnímu zastupitelství v Praze.

Celou skupinu zadržela policie už vloni v dubnu. Podle vyšetřovatelů a státního zastupitelství plánovali od září 2014 útok na nákladní vlak s vojenským materiálem. Zaútočit chtěli zápalnými lahvemi na hlavní trati z Prahy do Plzně v úseku Praha Radotín - Beroun. Policie kauzu vyšetřovala téměř rok a dospěla k závěru, že cílem teroristické operace bylo "narušit základní politickou, hospodářskou a sociální strukturu ČR". Tím se ovšem přímluvy velkých postav Pražské kavárny dostatečně vysvětlují. Oni na tomtéž pracují soustavně a po léta v parlamentu a v médiích. Přece si nenechají sáhnout na dorost...

Čtěte ZDE: Prague Pride: Přežitek - málo zvrácené! AltPride je ta pravá revoluce. Pedofilové nastupují. Nenávist vůči normalitě zahnaná již do extrému. Začíná se karta obracet?

Policejní agenti v akci

Na celém případu je také zajímavé zapojení policejních agentů, kteří teroristickou skupinu infiltrovali, a tak dopomohli k odhalení pachatelů. O policejních agentech se v podobné souvislosti mluvilo také před sedmi lety v případě žhářského útoku ve Vítkově. Tam ovšem byla role konfidentů působících v řadách tzv. Národního odporu, kteří měli protiromskou akci údajně iniciovat, nakonec politicky korektně shozena ze stolu. V případě "akce Fénix" jak je celá policejní operace proti anarchistickým teroristům nazývána, máme tedy poprvé jasnou zprávu o infiltraci radikálních politických skupin tajnou policií.

Můžeme se jen dohadovat, kolik agentů působí na "okrajích" politického spektra. Je jasné, že mnohem větší množství tajných působí mezi tzv. "neonacisty" či vlastenecky orientovanými spolky, a to zajisté včetně registrovaných politických stran. Je to podobné jako v Německu, kde ústavní soud v roce 2003 musel zamítnout žádost vlády o zákaz "neonacistické" strany NPD, neboť se při soudním líčení prokázalo, že agenti německé kontrarozvědky činnost strany fakticky řídili.

Česká spojka

Čeští tajní tak daleko zatím nejdou. Obvykle jim stačí, že pro záběry České televize vyvolávají při demonstracích násilné konflikty se svými "ideovými protivníky", kteří jsou také často vedeni policejními konfidenty. Jednoho takového značně zpackaného představení jsme byli svědky, při "pravicových" protiimigračních demonstracích v únoru letošního roku v Praze na Malé Straně. Plánovat útok na vojenský vlak je ale samozřejmě něco jiného.

Je to prostě zapeklité. Policejní infiltrace radikálních skupin od leva do prava určitě oprávnění má. Na druhou stranu Babišův zaměstanec, policejní Jánošík Šlachta, nezvedl z kanceláře zadek, jen napíchl a odposlouchával celou politickou scénu - a pak z toho skrze Babišova média vyráběl kauzy, které sice soud obvykle hodil do koše, ale na skandalizaci politických protivníků velkého Andreje to bohatě stačilo. 

Co s tím?

Možná nám to jednou řekne televize Prima. Pokud jí za to ovšem havlisté nevezmou vysílací licenci.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky