Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nová trasa imigrantů do Evropy: Akce Otevřené nebe nad Německem. Turisté přilétají z Turecka a z Řecka. Vizita říšské kancléřky v Praze se komplikuje. Zapojí do tajného importu islamistů i (letiště) Václava Havla?

Nová trasa imigrantů do Evropy: Akce Otevřené nebe nad Německem. "Turisté" přilétají z Turecka a z Řecka. Vizita říšské kancléřky v Praze se komplikuje. Zapojí do tajného importu islamistů i (letiště) Václava Havla?

19. 8. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší informace o vskutku inovativním německém řešení plynulého přísunu migrantů do Evropy, jejichž proud i po uzavření hranic řady zemí nesmí zeslábnout

Evropská média o pokračující migrační invazi buďto již takřka mlčí, případně jen tu a tam informují o tom, jak se proud uprchlíků přes německé hranice zmenšuje a na rozdíl od minulého roku již prý nedochází k masivním přechodům hranic mnohatisícovými davy. Jenže stále častěji se dostávají na světlo informace o "utajené migraci". Vláda Angely Merkelové, ve snaze nedráždit stále více rozhořčenou německou veřejnost, rozhodla dopravovat část "uprchlíků" do země jinými cestami.

pp

Tajné lety migrantů

Dle dostupných informací přivážejí německá letadla migranty přes hranice v poslední době ve velkém a v noci přistávají na mnoha "říšských" letištích. Jde tedy nad jakoukoli pochybnost o dobře organizovanou akci, neboť je nemožné, že by přesun tisíců uprchlíků pomocí "tajných letů" probíhal bez vědomí německé vlády a zainteresovaných úřadů.

Lze rovněž předpokládat, že celou akci "Noční kulový blesk" zorganizovaly Sorosovy "nevládní organizace" ve spolupráci s "polními veliteli" na migrační frontě. Představa, že by celá operace probíhala bez přímého krytí německé vlády, je samozřejmě nereálná. Zajímavé bude jistě vysledovat, zda o zahájení operace "otevřené nebe" vědí i poslanci Bundestagu.

Z toho, co zatím víme, vyplývá, že migranti nastupují do letadel v Turecku a v Řecku. Po přistání v Německu je pak pracovníci ze Spolkového úřadu pro migraci a uprchlíky rozdělují do uprchlických táborů po celé zemi, kam jsou přepravováni autobusy. Letadla přistávají v Hannoveru, Düsseldorfu, Kolíně-Bonnu i na dalších letištích. Lety probíhají od půl jedné v noci do šesté hodiny ráno.

Čtěte ZDE: Itálie: Stav nouze. Invaze z černého kontinentu v plném proudu. Všechny státní hranice uzavřeny. Šílené plány na přerozdělení migrantů. Nechá vláda zemi padnout?

Chartery z Turecka

V charterových letech, které dopravují německé rekreanty z Turecka a Blízkého Východu, je mnoho volných míst, neboť v důsledku terorismu turismus do těchto destinací stagnuje. Právě tato místa využívá Berlín na přepravu uprchlíků a jejich rodinných příslušníků. Aby se celá operace lépe zamaskovala, jsou migranti namícháni z několika skupin.

První část tvoří skupiny, které vyplynuly z dohody Merkelové s Erdoganem, o "výměně uprchlíků", kde se Turecko zavázalo, že vezme z Německa a Řecka migranty, kteří přišli do Řecka ilegálně. Za to má Německo přijmout stejný počet uprchlíků z tureckých táborů. Avšak druhou, mnohem větší skupinu, tvoří ti, kteří přicházejí do Německa v rámci programu neziskových organizací a tvoří je buď vybraní členové rodin syrských uprchlíků přicházejících za příbuznými, kteří již dostali azyl, či neziskovkami vybraní jedinci, mezi nimiž může být i značný počet aktivních džihádistů.

Noční cesty z orientu

Letadla s migranty z Turecka a Řecka, jak bylo řečeno, přistávají a odlétají celou noc na mnoha německých letištích. Na displejích odletových letišť je cílová destinace označena jako "neznámá". V případě Düsseldorfu jsou tyto přílety zcela mimo evidenci ostatních a příslušné informační kanály se tváří, jako kdyby tou dobou nepřistávalo vůbec nic. Naopak jinde jsou hlášena dokonce přistání těchto letadel plných migrantů i na letištích, která jsou používána výhradně jako armádní (letiště Bundeswehru Wunstorf).

Jen na letišti Kolín-Bonn v noci 8. srpna přistálo 13 takových letů:

  • 00:40 Soluň (Řecko)
  • 00:55 Istanbul (Turecko)
  • 00:55 Adana (Turecko)
  • 01:25 Izmir (Turecko)
  • 01:25 Istanbul (Turecko)
  • 01:50 Adana (Turecko)
  • 02:25 Antalya (Turecko)
  • 02:40 Antalya (Turecko)
  • 02:45 Antalya (Turecko)
  • 02:50 Antalya (Turecko)
  • 04:20 Ankara (Turecko)
  • 05:35 Nador (Maroko)
  • 06:05 Izmir (Turecko)

Čtěte ZDE: Krvavá daň za "barevnou" Evropu: Teror už je za hranicemi. Zvykejte si, říkají. Kdy útok v Posázavském Pacifiku? Vybuchne bomba v cíli výletu? V takovém světě žít nechceme a nemusíme. Nebo musíme?

Totální fiasko

V ostatních dnech a na ostatních letištích je to podle zpráv personálu, který tyto zprávy "vynesl", velmi podobné. Německo tak řeší problém s uzavřenými hranicemi svých sousedů, kteří citelným způsobem narušují rozběhlou invazní operaci. Uzavření hranic ze strany Rakouska, Švýcarska a Francie drasticky omezilo další přísun migrantů do Německa balkánskou a středomořskou cestou. Proto se organizátoři zjevně rozhodli pro "náhradní" řešení formou nočního leteckého přesunu imigrantů na místo určení.

Je to tím absurdnější, že minulý týden Angela Merkelová vyzvala ředitele velkých německých firem, aby se pokusili zaměstnat "uprchlíky", neboť sociální fondy jsou již těmi stávajícími zcela vyčerpané. Německá vláda pro tento záměr schválila speciální zákon, který jí umožnil vybrat 1,5 miliardy euro z likvidních rezerv fondu veřejného zdravotnictví (celkem 10 miliard euro zaplacených všemi pojištěnci a daňovými poplatníky) a dát tyto peníze žadatelům o azyl.

Jde ve skutečnosti o doznání totálního fiaska. Ukázalo se totiž, že ze statisíců jedinců zařazených do programu "integrace uprchlíků" se podařilo zaměstnat pouze asi 50 z nich. Nikdo proto nedává poslední výzvě Merkelové přílišnou naději na úspěch.

Není divu, že rozhořčení německých občanů z této zničující politiky Angely Merkelové rychle stoupá. Na konci června to dali také jasně najevo nejbližšímu proimigračnímu spojenci kancléřky prezidentu Joachimu Gauckovi, kterého v ulicích Sebnitze v Sasku vypískali. Lidé na něho pokřikovali: "Zrádče!" a "Vypadni!" a od fyzické inzultace tohoto velkého obdivovatele Václava Havla uchránilo pouze masivní nasazení policie. Uvidíme, jak bude v Praze uvítána "Mutti" Merkelová, která přijede ve čtvrtek 25. srpna na inspekční návštěvu protektorátu.

Vypískání prezidenta Joachima Gaucka v ulicích Sebnitze

Prohodí si role

Vizitace říšského kancléře v sukních bude oproti původnímu dvoudennímu plánu trvat pouze několik hodin. Sobotkova vláda totiž německé úřady informovala, že atmosféra mezi českým obyvatelstvem není kancléřce příliš nakloněna. Merkelová se proto nesetká ani s vybranými zástupci české veřejnosti, jak bylo původně plánováno. Také naplánovaná "řízená diskuse" s pečlivě vyselektovanými studenty Univerzity Karlovy byla odvolána. Je prý příliš vysoké riziko, že by padly otázky, které Sobotka před podzimními volbami ani trochu nepotřebuje.

Úplně se však kancléřka a její podržtaška - nominálně stále ještě český premiér - problémům zřejmě nevyhnou. K protestům proti vražedné migrantské politice "mámy uprchlíků" Merkelové se chystají jednotliví občané i spolky jako je Blok proti islamizaci či nové strany jako Alternativa pro ČR - a další skupiny odpůrců. Naopak k jejímu "důstojnému přivítání", vyzývá pochopitelně Pražská kavárna. Jistě u této příležitosti uvidíme podobné skupinky, které jsme mohli vidět v ulicích při protestech proti návštěvě čínského prezidenta - jen si oba tábory vymění role. Ti, kteří předtím protestovali, budou nyní vítat - a naopak.

Mobilizace obou táborů před návštěvou z Říše tak trochu připomíná aktivizaci obou skupin před demonstrativním průjezdem amerického konvoje vojsk "dočasně umístěných" zatím jen na německém území. Vzhledem k tomu, že přesný časový harmonogram kancléřčiny návštěvy dosud není znám, odkazují se protestující i "vítači" na sociání sítě, kde hodlají své akce koordinovat.

Nezbývá než doufat, že Merkelová neprosadí také zapojení pražského letiště do akce "otevřené nebe" pro islámskou invazi do České republiky. Výstižný název pro tuto "charitativní operaci" již ruzyňské letiště nějakou dobu příznačně nese.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky