Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kauza Jakeš a Štrougal: Obětní beránci na oltáři černé mše za smrt naší suverenity. Dnes by se nám zadrátované hranice hodily. Junckerův seznam nepřátel Říše. Štafeta Páté kolony. Braňme české občany!

Kauza Jakeš a Štrougal: Obětní beránci na oltáři černé mše za smrt naší suverenity. Dnes by se nám zadrátované hranice hodily. Junckerův seznam nepřátel Říše. Štafeta Páté kolony. Braňme české občany!

1. 9. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad neomalenou drzostí, s níž Pátá kolona v Českých zemích opět s nadějí vzhlíží k Berlínu - a chce německým soudům vydat české občany coby současné Muže Určené K Likvidaci

Minulý týden se pokusila nadnárodní nezisková organizace nazvaná "Platforma evropské paměti a svědomí" o pootevření dvířek Pandořiny skříňky. Za záminku si aktivisté z platformy vzali téma komunistických zločinů v někdejším Československu. Bývalí vrcholní straničtí a státní funkcionáři KSČ, Milouš Jakeš, Lubomír Štrougal a Petr Colotka, čelí spolu s dalšími čtyřiašedesáti českými a slovenskými občany trestnímu oznámení za zabití pěti Němců na československých hranicích.

pp

Větrná bojovnice proti Totalitě

Oznámení podali "bojovníci proti totalitě" německému nejvyššímu státnímu zástupci. Veřejnosti to sdělila ředitelka "nevládky" zelená aktivistka a světoběžnice česko-indického původu studující v USA a poté žijící v Německu, Neela Winkelmannová. Ke svému ekologickému angažmá v jednom rozhovoru mimochodem říká: "Zjistila jsem, že v Německu jsou velmi daleko v obnovitelné energetice, o níž se v Česku málo ví, a že je to nová, pokroková věc, za kterou se můžu postavit. Tak jsem v roce 2002 založila poradenskou kancelář zabývající se obnovitelnými zdroji a větrnou energetikou a začala s osvětou směrem do Česka. Nakonec mě to přivedlo zpátky."

Takže jsme se mimoděk dozvěděli, kdo nám tuto inovaci ústící do miliardových tunelů, které z našich daní každoročně platíme, pomohl objevit. Není proto překvapením, že dotyčná měla v roce 2006, kdy se větrný a solární byznys za zády veřejnosti potichu připravoval, blízko i k našim zákonodárcům - pracovala totiž také jako asistentka jedné z opor Pražské kavárny, senátora Martina Mejstříka.

Jakeš a Štrougal jako obětní beránci

Nyní nám Winkelmanová pomáhá prosadit další revoluční opatření směřující ke zničení zbytků státní suverenity. Aktivisté se na německou prokuraturu obrátili s pomocí renomované berlínské advokátní kanceláře, neboť je podle nich nepřijatelné, že nikdo z pohraničníků nebyl za usmrcení německých emigrantů potrestán. Konrad Menz z advokátní kanceláře Derra, Meyer & Partner z Berlína uvedl, že podle německé judikatury jde o nepromlčitelné trestné činy. Upozornil, že podle verdiktu Spolkového soudního dvora za ně nesou zodpovědnost všichni, kdo se na nich přímo či nepřímo podíleli.

Oznámení se týká smrti pěti východoněmeckých uprchlíků, kteří se snažili dostat na Západ a byli při nelegálním překročení státních hranic zabiti. Celá věc má hned několik rovin a není náhodou, že se evropská nadnárodní neziskovka rozhodla k tomuto kroku právě dnes. Není možné přehlédnout symboliku potrestání těch, kteří bránili hranice suverénního státu, a to nejen pohraničníků ale i celé politické struktury tehdejšího komunistického vedení. Bez ohledu na to, jak se na to díváme dnes, hranice mezi oběma bloky byly prostě neprostupné z obou stran. Co bychom za to dnes dali, kdyby totéž fungovalo z vnějšku. A o to právě jde.

Čtěte ZDE: Oslavy 20. srpna 1390: Jak to bylo s ruskou okupací doopravdy? Co nám sdělil Ukrajinec, šéf invazních armád? Proč si tak rozumějí s Junckerem? A dá Zeman velké Angele facku?

Soud nad zadrátovanou hranicí

V dnešní době, kdy mezi členy EU hranice prakticky neexistují a kdy se evropské elity řídí leninským heslem "zrušte hranice, zrušte státy", musí unijní revolucionáře iritovat byť pouhá vzpomínka na bezpečně hlídané hraniční hvozdy českých zemí. Když nemůžeme zavřít ty, kdo hranice po válce vybudovali (neboť již nejsou mezi živými), tak alespoň zavřeme všechny, kteří tento systém, pomáhali udržovat při životě. I když se většinou jedná o více než osmdesátileté starce, pro toto symbolické odstrašující divadlo poslouží dostatečně. Ale to je jen sekundární.

Daleko závažnější důvod pro horlivost novodobých neziskových sovětů je ponížení dané země, v tomto případě České republiky. Máme si tak uvědomit, že naše domácí zákonodárství je jenom potěmkinovská kulisa. Vždyť přece žádné státy již neexistují, a proto kohokoliv lze stíhat kdekoliv - v tomto případě v centru Čtvrté říše, v Německu. Zelená soudružka ředitelka z Platformy v ČT správně konstatovala, že jde o "průlomovou věc", která ukáže, kam až se dá v tomto směru zajít. Jinak řečeno: kam až se mohou ve výsměchu pojmu česká státní suverenita německé soudy prolomit.

První chody velké hostiny

Milouš Jakeš a Lubomír Štrougal jsou jen prvními chody velké hostiny globalistických supů. Testovacími balónky umně vybranými, neboť se předpokládá, že málokdo se odváží zastat se veřejně "komunistických zločinců". Když se podaří alespoň symbolicky "odstíhat" tyto starce, přijdou na řadu skuteční nepřátelé Říše, na které si evropští papaláši brousí už dlouho zuby, neboť na rozdíl od důchodců Jakeše, Štrougala a Colotky z nich mají opravdový strach a nevyřízené účty.

Jak nám sdělil předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, pořídil si na ně "malou černou knížku", do které zapisuje jména lidí, kteří ho "zradili". Juncker své knížce říká "Maličký Maurice". List Guardian píše, že v době, kdy byl Juncker po dobu osmnácti let starostou Lucemburku, kdekomu zařazením na černou listinu vyhrožoval: "Buď opatrnější. Maličký Maurice je připraven".

Čtěte ZDE: Baba přijela, zamžourala a zvítězila: Migranty přijímat nemusíme. Jen "dočasně" ubytovat. Švejkovo Poučení z krizového vývoje. "Totalita, vy kluci pitomí, musí bejt!" Už je. Flexibilní

Černý seznam 

Není těžké si domyslet, která jména by se mohla na "černém seznamu novodobých MUKLů (Mužů Určených K Likvidaci) v Junckerově zápisníčku objevit. Především ti evropští politici a novináři, kteří odmítají totalitu evropského superstátu, nebo proti němu dokonce veřejně vystupují. A přesně do tohoto místa ve skutečnosti míří "iniciativa", kterou Němci testují pomocí neziskovky Platforma evropské paměti a svědomí.

Bude proto důležité sledovat, zda se naše úřady proti tomuto nehoráznému vměšování důrazně ohradí a nedopustí vydání českých občanů k soudům do Říše. Není pochyb, že zločiny, pokud se staly, by měly být potrestány. Výhradně však v zemi, kde k nim došlo a podle zdejších platných zákonů - tehdejších i dnešních. Právní retroaktivita je nepřípustná. A pokud ji z historických důvodů nectí nástupci nacistického Německa, nadále okupovaného vítěznými mocnostmi (vyjma Ruska), je to jejich věc.

Teď právě testují, zda už jsme opravdu jen další bezvýznamnou "spolkovou zemí" ve "Východní marce", jak o tom nedávno "žertem" mluvila komentátorka na veřejnoprávním rozhlase "Plus". K popukání to zrovna není. Řečeno s Karlem Krylem "žene vás čert, zas jdete jako ovce / není to žert, už zvěř se stala z lovce".

Jakeš a další potenciálně v Německu obžalovaní - bývalé stranické a státní špičky Československa - jsou především čeští občané. Pokud jim podle našich zákonů můžeme prokázat zločiny, suďme je, jako kohokoli jiného. Nepřipusťme však, aby už i naše minulost se stala předmětem projednávání před soudy německého diktátora, který prohrál válku - a dnes opět vládne Evropě. 

Nesmíme připustit vydání českých občanů do Říše. I Hitler si musel počkat, dokud nás přímo vojensky neobsadil. Také on spoléhal na Pátou kolonu, která mu "důvody" k okupaci připravila.

Je tu zase. A zase vzhlíží - k Berlínu.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky