Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Piešťany okupují Arabové: Podobnost s Teplicemi v Čechách nikoli náhodná. Ukázka soužití s muslimy - vzpomínka na budoucnost? Místní v roli otroků. Necháme si opravdu už všechno líbit?

Piešťany okupují Arabové: Podobnost s Teplicemi v Čechách nikoli náhodná. Ukázka soužití s muslimy - vzpomínka na budoucnost? Místní v roli otroků. Necháme si opravdu už všechno líbit?

13. 9. 2016

Tisk článku

Zuzana Lipová zaostřuje na slavné slovenské lázeňské město Piešťany, kde se domácí již cítí jako v cizí zemi, neboť rozpínavost a neomalenost arabských "hostů" překračuje veškeré meze únosnosti

Mnozí z nás to jistě pamatují: Arabové jezdívali do Piešťan již za časů Československé socialistické republiky. Vždy poutali pozornost svojí odlišností, nicméně tehdy projevovali alespoň jakýs-takýs respekt. Mezi místními se občas reptalo, k vážnějším konfliktům však nedocházelo. V posledních letech jsou však muslimští klienti lázní a jejich rodinní příslušníci (bývá pravidlem, že ačkoli se jede léčit pouze jeden člen rodiny, bere s sebou celou hordu dětí, manželek, žen, bratrů...) arogantnější, rozpínavější a bezohlednější.

Hlučný arabský trh

Na piešťanské pěší zóně je to někdy jako na arabském trhu - hlasitá arabská hudba, ženy v zahalené v burkách, čádorech či nikábech, snědí výrostci na kolech nerespektující pravidla silničního provozu ani slušného soužití, muži překřikující se z jedné strany ulice na druhou, rodinné pikniky na trávnících.

Nedávno se objevila zpráva, že dva mladí Arabové v jedné piešťanské restauraci napadli dívku, která odmítla jejich dvoření (pokud se to tak dá nazvat). Jiné zdroje uvádějí, že ji "pouze" polili sklenicí vody. Tak či onak, nebyl to zřejmě ojedinělý incident. I nám do redakce napsala rozhořčený dopis učitelka hudby z Piešťan:

"To, co se teď stalo v hotelu Satelit, není ojedinělým incidentem, kdy muslimové překročili hranici společenských norem. V letních měsících jsou totiž nejlukrativnější zóny ve městě - Lázeňský ostrov, nábřeží Ivana Kraska a Winterova ulice, v podstatě celá pěší zóna od Skleněnéhu mostu směrem do centra - hracím prostranstvím pro početnou arabskou komunitu, jejíž drzé děti si udělali z centra města neomezené interaktivní hřiště a ostatními turisty, domácími či dokonce policisty se nedají vyrušovat...

Není nic výjimečného, když děti Arabů hrají fotbal na trávníku před pětihvězdičkovým hotelem Thermia Palace mezi vzácnými originálními pískovcovými sochami, které objednal ještě pan Winter, zakladatel novodobých lázní. Tyto dětičky nelze pokárat, neboť jsou to platící klienti."

Čtěte ZDE: Václav Klaus: Jaké jsou dnes bitevní linie v zápase o svobodnou Evropu? Zápisky z podivného města. Batohy, větrníky a divocí cyklisté. Do roku 2050 v Německu zakážou všechno. Alternativa nejen pro Berlín

Host ponižuje domácího

Z dopisu čtenářky dále vybíráme: "Není výjimkou, když na pěších zónách, kde je přísný zákaz jízdy na kole pod pokutou 50 euro, do vás vrazí malý Arab na kole nebo někdo z početného mračna jejich rodinných příslušníků. Černé temperamentní děti nechají na pokoji jen to, co se nedá odtrhnout, ukopnout či zlomit. Ve fontáně, kde je přísný zákaz koupání, nemají problém se cachtat ani před zraky policistů - kteří to neřeší. Před dvěma týdny se na naší ulici arabská děcka házela na kapoty aut, z nichž si udělala prolézačky...

Běžný je neuvěřitelný nepořádek v hotelových pokojích, na stolech restaurací a kaváren, který po některých solventních Arabech zůstane. Pokojské z Thermia Palace by mohly vyprávět například o zbytcích stolice rozetřené po dlaždičkách toalet a o jiných bizarních suvenýrech. Znám pokojskou, kterou Arabové terorizovali a ponižovali tak, že jí před očima sypali po kobercích jídlo, přičemž "taťka" čekal, dokud to po nich neuklidí. Trvalo to celé dva měsíce, během nichž byli ubytováni v hotelu...

U vodní nádrže Čerenec je pro Araby postaveno satelitní městečko, zatím jsou to holodomy. Arabové se tam odmítají nastěhovat, dokud tam nebude postavena mešita. Bůh nám pomáhej, pokud všemocný developer mešitu na objednávku dodá. Máme jakousi krátkou paměť...

Lidé spí, policisté spí, papaláši jsou oblbování a zaslepeni Evropskou unií a její agendou. Syn se byl týden po útocích v Nice podívat, jak jsou zabezpečeny Jaslovské Bohunice. A představte si - nic! Byl tam božský klid, prázdná vrátnice, nikde nikdo, jedna opuštěná chudá rampa, která zabezpečuje vchod do areálu. Ani živáčka. Po útocích v Nice avizovali naši nejvyšší papaláši, že na Slovensku jsou policie a vojsko v pohotovosti. V tu sobotu v Jaslovských Bohunicích můj syn viděl, jak to vypadá, když mají složky ministerstva vnitra pohotovost."

Čtěte ZDE: Situace je vážná: (Umřít) Brno volá (zelenou) Prahu o pomoc. Stropnický s Hollanem málem dostali "na budku". Vyřešil to hospodský. "Plavec" Štětina zase udává jako ve starých vodách. Malý Muk proti Zemanovi. A kolik asi měří komisař OSN?

Místní obyvatelé jsou rozzlobení

Nadutost Arabů a jejich nechuť přizpůsobit se hostitelské zemi vnímají mnozí další obyvatelé Piešťan. Taxikář Dušan pro Slovenské národní noviny řekl: "Arogance bohatých cizinců se projevuje zejména jejich hlučností a velkopanskými způsoby. Chovají se zde, jak by jim to všechno patřilo. My jsme se dostali do pozice jejich služebníků. Našinci pracují za směšné peníze a oni jich mají nadbytek. Jenže není pravda, že dávají vydělat i nám. Sami si zde založili své firmy a provozy, postavili či skoupili domy a pozemky a vytvářejí zisky jen pro sebe. Něco z toho dostane v podobě daní i město, ale vydělává na tom zejména stát, který vybírá daně z heren a kasin, kde Arabové nechávají obrovské peníze. Prý sem přišli investovat, ale to znamená, že celé okolí plíživě kolonizují."

Pokud by byla situace v Piešťanech tak nevinná a klidná, jak se ji snaží prezentovat slovenská média hlavního proudu, proč potom taková slova? A proč se například Slovenští branci (SB), kteří na základě zpráv o napadení dívky vyslali do Piešťan své hlídky, setkali výhradně s pozitivními reakcemi místních? Jejich předseda Peter Švrček informoval, že obyvatelé Piešťan hlídky SB vícekrát zastavovali s děkovnými slovy a zvali je na pivo.

Čtěte ZDE: Působivá islámská lekce Praze: Ztohoven a chrastavský atentátník jsou umělci, konvičkovci zločinci. Přisprostlý Sobotka nám s Merkelovou připravují místo happeningu realitu. Konvička do senátu!

My u vás můžeme, vy u nás ne!

Arabové si Piešťany a okolí pomalu podrobují, podnikají tu, kupují si tu domy, zapouštějí kořeny (chybí jim už jen ta mešita). Stávají se z nich usedlíci, kteří se však za nic na světě nepřizpůsobí místním zvykům. Právě naopak - na veřejnosti prosazují ty své. Umíte si představit opačné garde? Že byste vy přišli například do Saúdské Arábie nebo do Spojených arabských emirátů a nerespektovali místní zvyky, dokonce byste veřejně pohrdali domácími a dělali byste, co se vám zachce? Je to nepředstavitelné, nemožné, protože Arabové to mají ošetřené tvrdými zákony.

Saúdská Arábie, mimochodem spojenec USA, je ukázkou všemožné diskriminace. Ženy nejsou plně způsobilé k právním úkonům, nesmí řídit, jsou pravidelným terčem mravnostní policie. Stát podporuje polygamní sňatky, spodní věková hranice pro manželskou způsobilost dívek není jasně stanovena. V Saúdské Arábii je veřejné vyznávání jakéhokoli neislámských náboženství zakázáno. Homosexuální vztahy jsou krutě trestány (od bičování až po trest smrti), ale ze strany USA ani EU nezaznívá na adresu Saúdské Arábie žádná kritika za porušování lidských práv. Ropa je zkrátka silný argument.

A ve Spojených arabských emirátech je to podobné. Návštěvníkům Dubaje se například doporučuje dodržovat islámské normy během svého pobytu, aby tak předešli jakýmkoli nedorozuměním. Neměli by nosit příliš odhalující a průhledné oblečení. Na veřejnosti je v Dubaji zakázáno projevovat si jakoukoliv náklonnost, držet se za ruce nebo líbat se. Během ramadánu se návštěvníkům doporučuje vyhýbat se konzumování jídla na veřejnosti, protože domácí nejedí a tudíž jsou hladoví. Div se světě, turisté všechny příkazy a omezení respektují!

Co dodat? Velmi trefně to vyjádřil Bassam Tibi, profesor politologie z univerzity v německém Göttingenu, muslim ze sunnitské rodiny, který žije na Západě 54 let. Jeho slova jsou adresována Němcům, ale platí i pro ostatní evropské národy:

"Samotní Němci mají dávat více najevo, jak funguje jejich vlastní kultura, německé úřady mají vymezit hranice přípustného chování To se však neděje ze strachu z obvinění z rasismu, který je větší než strach z úpadku veřejného pořádku."




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky