Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volby vyhrál prezident Zeman: Spoluvýherci jsou Andrej Babiš a Tomio Okamura. Drtivě prohráli ti, kdo na Zemana útočí. Boj o Peroutku a jeho židovskou otravu se vrací jako bumerang. Kaslová a její rod

Volby vyhrál prezident Zeman: Spoluvýherci jsou Andrej Babiš a Tomio Okamura. Drtivě prohráli ti, kdo na Zemana útočí. Boj o Peroutku a jeho "židovskou otravu" se vrací jako bumerang. Kaslová a její rod

9. 10. 2016

Tisk článku

Radek Pokorný komentuje sílící útoky na prezidenta Miloše Zemana u nás i v zahraničí a po uplynulých volbách se ptá, zda jeho "bijci" pochopí, že se jim nenávist k Zemanovi vrátila jako bumerang

Vítězem krajských i senátních voleb je Miloš Zeman. Možná takové hodnocení někoho překvapí, ale fakticky je to tak. Zvítězil, kdo v nich nekandidoval - protože prohráli ti, kdo proti prezidentu republiky soustavně útočí. Spoluvýhercem je Andrej Babiš - který prezidenta respektuje - a Tomio Okamura, jenž je s ním v migračních otázkách zcela zajedno.

pp

Run na prezidenta Miloše Zemana nabíral před volbami na intenzitě. Prakticky nebylo jeho veřejného vystoupení, kde by se neobjevil alespoň jeden placený komparzista Pražské kavárny, aby narušil atmosféru mítinku, na který lidé chodí i v malých městech po stovkách. Mají totiž pocit, že se prezident na rozdíl od jiných politiků skutečně zajímá o jejich problémy a krom jiného sdílí i jejich obavy z blížící se migrační vlny.

Uklidňovači chlubící se cizími zásluhami

Profesionální "uklidňovači", kteří bagatelizují nebezpečí migrace s poukazem na to, že u nás přece žádní migranti nejsou a že k nám ani nepřijdou, zjevně drtivou většinu lidí, kteří si zachovali zdravý rozum, nepřesvědčili. Všichni totiž tuší, že se Sobotkové a Prouzové chlubí cizím peřím. To, že je naše země zatím mimo hlavní imigrační proud rozlévající se po Evropě, je krom jiných okolností též zásluha prezidenta a některých realistických politiků, kteří zatím neumožňují "páté koloně" naplno rozjet imigrační byznys.

Na druhou stranu lidé vidí, jak se v příhraničních oblastech z přetékajícího Německa množí případy imigrantské kriminality. Vlna incidentů, o nichž média skoro nepíší, vyvrcholila brutálním napadením mladé ženy v plzeňském parku. Ta sexuální útok (byl podle výpovědí svědků veden imigrantem tmavé pleti) málem nepřežila.

Čtěte ZDE: Inspirace od protinožců: Jak se krade politika. Nikoli silnice, ale muslimská invaze je tématem voleb. Naše zbraň: jejich strach ze ztráty koryt. Největší ohrožení naší země od dob invaze nacistů. Ještě máme šanci

Zeman: Deportovat imigranty na opuštěné ostrovy

Prezident Zeman se jako jediný z vrcholných politiků pokouší nabídnout nějaká řešení migrační invaze. Evropská unie by podle něho měla deportovat všechny ekonomické migranty, kteří nemají na azyl v unii právo, do severní Afriky, případně na prázdné řecké ostrovy. Za případné umístění na "neobydlené řecké ostrovy" by měla být Řecku odpuštěna část jeho zahraničního dluhu.

To by samozřejmě znamenalo narušení celé migrační operace probíhající pod bdělým dohledem evropských a amerických elit, jimi podporovaných neziskovek a organizovaného zločinu vydělávajícího na řízené invazi do Evropy miliardy dolarů. Interpol ostatně již několik let marně pátrá po jednom z bossů africké převaděčské struktury, jenž údajně vydělal na imigrantském byznysu nejméně sto miliónů dolarů.

Je to právě vzájemný propletenec organizovaného zločinu a neziskovek, který spolu s loděmi Frontexu, (ten se tento týden změnil na Evropskou pohraniční stráž), zachraňuje uprchlíky už několik kilometrů u afrických břehů. Jen za tři dny tohoto týdne od pondělí do středy, "převzali" aktivisté spolu s Frontexem více jak deset tisíc imigrantů, jež ihned přivezli na lodi do Itálie, která už dávno pod náporem kolabuje. Není těžké předvídat, co se bude odehrávat dál. Dost možná jsme stále ještě na začátku, neboť sociálními inženýry "doporučených" 50 miliónů imigrantů dá ještě nějakou práci do Evropy dotáhnout.

Útoky na prezidenta doma i v EU sílí

Není divu, že Zemanova slova o rozmístění imigrantů na pusté ostrovy vyvolala negativní reakce "profesionálních humanistů" u nás i v Evropě. Snad nejostřeji se do prezidenta pustil šéf evropských socialistů v Evropském parlamentu Gianni Pittella. Ten vyjádřil své rozhořčení nad Zemanem sypaným pískem do imigračního soukolí velmi emotivně:

"Právě jsem si dnes přečetl ostudné a blouznivé prohlášení prezidenta Zemana z České republiky, který navrhuje naprosto nepřijatelnou zkratku týkající se ekonomických migrantů. Hovoří o jejich deportaci na řecké ostrovy. Tento způsob řešení migrace je opravdu znepokojivý." A trochu záhadně dodal: "Je zapotřebí přesných odpovědí také v České republice. Deportacemi nelze nic řešit."

A přesné odpovědi v ČR přicházejí. Parlamentní politické strany (s výjimkou komunistů, Úsvitu a SPD) nevynechají jedinou příležitost, kdy mohou na Zemana zaútočit. Sice dobře vědí, že kritizovat prezidenta za snahu o omezení imigrace je před volbami sebevražedné, hledají však jakékoliv záminky, aby mohli na Zemana zaútočit z jiného směru. Některé "evergreeny" už ale u čím dál více obezřetné veřejnosti zjevně nezabírají. Neustálé opakování klišé o "kremelských agentech" ovlivňujících politiku na Pražském hradě působí více a více směšně.

Čtěte ZDE: Newyorská deklarace: Vyhodíš kvóty dveřmi, vrátí se ti oknem. Rozumkové už naslouchají šustění bankovek. Jak prezident pohovořil na Rockefellerově gruntě. Bude Zeman bombardovat Rijád a Washington?

Peroutkova "židovská otrava"

Miloš Zeman, jak známo, v lednu minulého roku zpochybnil na konferenci u příležitosti 70. výročí osvobození koncentračního tábora v Osvětimi morální integritu Ferdinanda Peroutky, když připomněl jeho "fascinaci zrůdným učením". Jako jeden z důkazů ne úplně šťastně zmínil prezident údajný Peroutkův článek, který prý kdysi četl, s názvem Hitler je gentleman. Ten měl údajně vyjít v časopise Přítomnost. Článek se do dnešní doby najít nepodařilo, což vedlo k několika žalobám, vlekoucím se sporům, slovním přestřelkám a k politizaci celé kauzy.

Není tak důležité, zda se najde či nenajde inkriminovaný článek. Důležitější je, zda je pravda, že Peroutka psal o židech tak, že by to dnes vedlo pražskou židovskou obec k okamžitému podání trestního oznámení a všechny havlistické neziskovky by ho označily za antisemitu a nebezpečného neonacistu, jemuž by měl být okamžitě zablokován web - a tak dále. Stačí si přečíst jeho článek Češi, Němci a židé, který skutečně vyšel v Přítomnosti 22. února 1939, tedy v době, kdy v Praze ještě nebyl jediný okupační německý voják.

"Každý organismus brání se otravě cizí látkou. Lze předpokládat že roztok židovského elementu v německém životě byl tak silný, že na to německý organismus reagoval jako na otravu. Proč židovstvo v určité době spělo za německou kulturou a civilizací jako mouchy za světlem, to je snad jedna ze záhad historie. Z historie Rakouska po válce je třeba říci, že tento stát byl ovládán dvěma židy, o nichž jest holá pravda, že zbohatli na neštěstí a bídě jiných: byli to Bosel a Castiglioni.

Jejich fantastické majetky povstaly z inflace, která rozdrtila ostatní obyvatelstvo. Nějakou dobu měli dokonce více moci než rakouské vlády. Rozdělili se o vliv, jeden kontroloval celou rakouskou kulturu, druhý administrativu a platil ze svých peněz i část platů vídeňské policie. Aby neštěstí bylo úplné, přistěhoval se z Maďarska do Vídně třetí žid, jménem Békessy, který za krátkou dobu svou hnusnou teroristickou a vyděračskou žurnalistikou ovládl zbytek," píše v článku v Přítomnosti Ferdinand Peroutka.

Čtěte ZDE: Ostuda v Rakousku pokračuje: Nepřítel režimu nesmí být zvolen. Kterak Juncker olízal obálky Hoferovi. Jak nejrychleji ven z EU? Milošovy visegrádské pruty dráždí Brusel. Co nejvíc vzrušuje Bohuslava Sobotku?

Kaslová a její rod

Nejaktivnější v celé kauze, kde proti Zemanovi povstali v jednom šiku politici ČSSD, ODS i TOP 09, je vnučka Ferdinanda Peroutky Terezie Kaslová. Manželka lídra dávno zkrachovalé strany Evropských demokratů Jana Kasla vede Nadaci Ferdinanda Peroutky. Před čtrnácti lety byla právě tato nadace terčem pozornosti v rámci skandálu, neboť se zjistilo, že její manžel zneužil svoji funkci a jako pražský primátor pomáhal shánět peníze nikoli pro město, ale právě pro nadaci své manželky.

Je vůbec s podivem, že se havlisté celé kauzy stále drží a ohřívají tuto polévku minulosti, o níž se mohou snadno spálit. Nedávno už i mainstream připomněl, že rodiné vztahy u Peroutků byly více než podivné. Peroutkovu dceru Evu si vzal za ženu Richard Bienert ml., syn Richarda Bienerta st., jenž byl 19. ledna 1942 jmenován v protektorátní vládě ministrem vnitra. Bylo by lépe pro celou rodinu, kdyby tato kolaborantská akta zůstala zavřena v archivech. Zvláště, když od 12. března 1942 byl Bienert st. zároveň náměstkem ministerského předsedy - a v lednu 1945 se stal i předsedou protektorátní nacistické vlády. Po válce v červenci 1946 byl potom odsouzen za kolaboraci s nacisty. Tereza Kaslová žalující Miloše Zemana je tedy podle těchto informací nejen vnučkou Peroutky ale také vnučkou bývalého protektorátního předsedy vlády.

Volil by Peroutka Zemana?

Je jasné, že děti nemohou za své rodiče či prarodiče, ovšem tento případ ukazuje zvláštní fascinaci evropských elit nacismem, jak o tom ve své knize Znečištěný pramen píše britský politolog a historik John Laughland.

Možná právě proto ta hysterie kolem jednoho článku a neustálé útoky na Miloše Zemana ze všech stran. Otevřel 13. komnatu, která měla být před veřejností navždy uzavřena. Můžeme se jen dohadovat, jak s tím vším souvisí migrační invaze, takzvaní ruští agenti (rovná se všichni, kdo jí účinně odporují) a boj o charakter Evropy, který právě sledujeme v přímém přenosu.

Proti tomu jsou krajské volby opravdová prkotina. A vítězství Andreje Babiše jen dokládá, že Sobotkova bruselsko-migrantská obojetnost začíná přinášet - pro ČSSD dosti trpké - plody. Vítězem krajských voleb je Miloš Zeman.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky