Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Newyorská deklarace: Vyhodíš kvóty dveřmi, vrátí se ti oknem. Rozumkové už naslouchají šustění bankovek. Jak prezident pohovořil na Rockefellerově gruntě. Bude Zeman bombardovat Rijád a Washington?

Newyorská deklarace: Vyhodíš kvóty dveřmi, vrátí se ti oknem. Rozumkové už naslouchají šustění bankovek. Jak prezident pohovořil na Rockefellerově gruntě. Bude Zeman bombardovat Rijád a Washington?

23. 9. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký sleduje právě probíhající potlach světových státníků v New Yorku a ptá se, zda je prezident Zeman schopen svůj projev opravdu domyslet ve všech souvislostech

Málokoho asi nějak zaskočilo, že tento týden Valné shromáždění OSN přijalo tzv. „Newyorskou deklaraci pro migranty a uprchlíky“ (New York Declaration), která omílá staré známé fráze o nutnosti ochrany migrantů - rozuměj muslimské invaze - a sdílení odpovědnosti států za její hladký průběh v celosvětovém měřítku.

pp

OSN naštěstí vydává podobných deklarací desítky - a nikdo se jimi neřídí, neboť nejsou nijak účinně vymahatelné. Na druhou stranu to však neznamená, že tato zbytečná a na první pohled neakceschopná organizace neumí být také nebezpečná.

OSN a Rockefellerova nadace

V čem? Mimo jiné v tom, že se jejími usneseními a daklaracemi zašťitují sociální inženýři po celém světě. OSN je Vatikánem „zeleného náboženství“, jehož vlajkovou lodí se stala dávno vyvrácená teorie globálního oteplování způsobeného lidskou činností. Proroci nového náboženství (přisátého na peněženky daňových poplatníků), kteří se prakticky kryjí se současným establishmentem od Obamy a Al Gora po Merkelovou a Sobotku, pak umějí dobře propojit zájmy velkého byznysu se zelenou agendou.

V popředí zájmu je však nyní jiné téma - „uprchlíci". I v tomto případě jde o obrovský kšeft. Kromě ekonomických zisků představuje uměle vyvolané „stěhování národů“ především obrovský sociálně-inženýrský experiment, na jehož konci stojí zánik evropské civilizace v její původní podobě.  

Je tedy logické, že je to agenda OSN. U zrodu této organizace stáli velcí hráči a oligarchové světových rozměrů jako David Rockefeller. Není žádným tajemstvím, že sídlo OSN bylo vystavěno na pozemku, jenž byl darován vznikající organizaci právě Rockefellerovou nadací. Ta ve stejné době podporovala i vznik odlišného „mocenského centra“ v Evropě, z něhož postupně vznikla Evropská unie. Byly to právě Rockefellerovy milióny, které putovaly do Francie a Německa na podporu Evropského federalistického hnutí.

Čtěte ZDE: Volba předsedy OSN: Kdo vybral Slováka Lajčáka? Světová ústava - základ globální vlády. Šachová partie začala dávno. Neziskovky v první linii. Totalita v rukou bankéřů. Opravdu jsou to jen "konspirační teorie"?

Mocenské karty

I přes astronomickou finanční podporu ze strany těchto „filantropů“ se ovšem oba projekty - OSN i EU - stále všemožně zadrhávají. Z Valného shromáždění OSN se stal pouze „Hyde Park“ pro apely, které nikdo nebere příliš vážně. A EU se pod vlivem migrační krize stále nemůže pohnout kupředu na cestě k federaci, jak by si její vládci přáli. Odchodem Británie se navíc celý projekt začíná stále více otřásat v základech. Důvodem marginalizace OSN je především neochota velmocí předat kormidlo do rukou nadnárodních skupin řídících tuto organizaci.

Také Rada Bezpečnosti OSN nadále kopíruje poválečné rozložení sil. Skutečnou moc si totiž podržely vítězné velmoci USA, SSSR/Rusko, Čína, Velká Británie a Francie (respektive ti, kdo si podrželi a dodnes drží moc v těchto zemích). Ti jako stálí členové Rady bezpečnosti dodnes drží žolíky v rukou. Aby se poker nezadrhl, stanovili si právo veta.

O křeslo v tomto elitním klubu již dlouho usiluje Německo - asi aby bylo konečně i veřejně jasné, kdo Druhou světovou válku doopravdy vyhrál. Nyní se vynořily pokrokové úvahy, že by po brexitu mohli Britové o své křeslo přijít právě ve prospěch Německa. Tak daleko jsme se ovšem ještě nedostali. 

Jinak je většina "hlavounů" OSN vybírána z osobností, jež v mezinárodní politice nic neznamenají - a jsou všechno jiné než volbami prověření politici. Příkladem toho je i právě končící generální tajemník Pan Ki-mun. Rovněž nikdy neprošel žádnými volbami, pracoval pouze jako diplomat na jihokorejském ministerstvu zahraničí.

Fráze - hlavní náplň činnosti těchto darmožroutů (které pochopitelně platíme také z našich daní) - mu však jdou pěkně:

„Dnešní summit je průlomem v našem společném úsilí reagovat na výzvy lidské mobility. Díky přijetí Newyorské deklarace bude více dětí chodit do školy, více pracovníků bude moci legálně hledat práci v zahraničí a nebudou tak vystaveni libovůli pašeráků. Více lidí si bude moci vybrat, jestli se po ukončení konfliktů a vytvoření bezpečného prostředí vrátí domů,“ uvedl na Valném shromáždění OSN Pan Ki-mun.

Čtěte ZDE: Agenda 21: Celosvětová tyranie jako "udržitelný rozvoj"? USA pracují na odlidnění planety. V soukolí se otáčí i Česká republika. Koho obětujeme nejdříve? Šokující vize z roku 1969

Vyhodíš kvóty dveřmi...

Jeho úřednický kolega, předseda Valného shromáždění Peter Thomson, to vzápětí rozvedl:

„Na základě závazků států je třeba podporovat další proces k vytvoření globálního paktu o bezpečné, řízené a legální migraci a globálního paktu o uprchlících.“ Je prý třeba naléhat na členské státy, aby si udržely ty nejvyšší ambice při řešení současné situace: „Osudy milionů uprchlíků a migrantů závisí na nás,“ pravil pateticky - a pochopitelně se ani nezmínil, proč se ty masy do pohybu daly.

Přijetím Newyorské deklarace se státy "nezávazně zavazují" mimo jiné uspořádat mezinárodní konference (tohle úředníci přímo milují) k uzavření globálního paktu o "bezpečné, řízené a legální migraci v roce 2018" a také k tomu, že do roku 2018 dosáhnou dohody o "spravedlivějším sdílení odpovědnosti vůči uprchlíkům". Oni už to prostě říkají natvrdo a ani se už nenamáhají tajit, o co jim jde. Jinými slovy - když byly prozatím členskými státy EU bruselské migrační kvóty vyhozeny dveřmi, snaží se jim je naordinovat oknem OSN.

V pondělí přijatá „Imigrační deklarace“ proto obsahuje všechna migrační klišé jako bruselské dokumenty, a to často ve velmi koncentrované podobě. Nechybějí zde výzvy k „odsuzování xenofobie proti uprchlíkům a migrantům“ a k podpoře "globální kampaně OSN, která je právě proti xenofobii a rasismu namířena". A také posílení „globálního řízení migrace“ začleněním Mezinárodní organizace pro migraci (IOM) do systému OSN.

Co víme s jistotou: Podobné deklarace dodají sebevědomí všem národním i nadnárodním „neziskovkám“, které se budou těmito slovy „mezinárodních autorit“ ohánět ve chvíli, kdy budou natahovat dlaně pro svůj imigrantský byznys, který různí „lidumilní“ Rozumkové provozují z našich daní.

Bohužel, divadla na „Rockefellerově gruntu“ se zúčastňují i jinak víceméně rozumní politici.

Český prezident promluvil

Mezi ně patří i Miloš Zeman, jenž v New-Yorku včera přednesl svůj povinný projev. Jenomže v něm zopakoval skoro doslova všechny mylné teze z projevu, který jsme od něho slyšeli už před rokem.

Apelovat na svět, aby se semkl proti muslimskému terorismu, je sice chvályhodné, ovšem mluvit o vzniku vojenského štábu OSN, který by měl tyto operace řídit, je mimo realitu. Máme všichni v živé paměti účinkování „modrých přileb“ ve Rwandě a na Balkáně, kde „šmoulové“ pouze přihlíželi nelidským krutostem na civilistech.

Nevědomky pikantní je Zemanův návrh zaútočit na nervová centra světového terorismu. „Nepotřebujeme masivní protiteroristické operace. Musíme zaútočit na nervová centra a nikoliv okupovat území. Musíme zaútočit na mozek, nikoliv na tělo,“ prohlásil Zeman.

Pokud bychom takový návrh vzali doslova, museli bychom nejprve ten mozek najít. Jak víme, Taliban, o jehož vzrůstajícím nebezpečí Zeman také mluvil, byl založen a sponzorován americkou CIA. Byli to američtí instruktoři - a americké zbraně, které měly prostřednictvím podpory mudžahedínů vyhnat Sověty z Afghánistánu - což se také skutečně podařilo. To, že potom obrátili Talibánci zbraně proti svým americkým sponzorům, kteří jejich zemi po 11. září 2001 napadli, není nijak překvapivé.

Čtěte ZDE: Vražedný "omyl": Americké letectvo v Sýrii otevřeně podporuje ISIL. Proč osleply satelity? Zbraně pro Tel Aviv a izraelský nálet na Kunajtru. Kdo se bojí Rady bezpečnosti OSN?

Bude tedy Zeman útočit na Rijád a Langley?

Ještě složitější je situace v případě tzv. Islámského státu, jenž vznikl v Iráku na zbytcích teroristické základny (Al-Káidy). I v tomto případě stáli u jeho vzniku agenti CIA, Saúdské Arábie, Turecka a vojenští poradci z Pentagonu. A navíc – na rozdíl od Talibanu, který s Američany víceméně autenticky bojuje, je tzv. Islámský stát Washingtonem a Rijádem fakticky podporován jako hlavní zbraň proti syrskému prezidentu Asadovi, jedinému, který se zatím Američanům nevzdal.

Podporu ISIL ze strany Pentagonu jsme mohli vidět například minulý týden v přímém přenosu, když v Sýrii americké letectvo vybombardovalo pozice syrské armády.

Takže pokud by chtěl Miloš Zeman opravdu zasáhnout mozek a nervová centra islamistů, musel by drony OSN napadnout vládní budovy v Rijádu nebo sídlo CIA v Langley.

Pak by možná zasadil islamistům skutečně citelnou ránu a snad by tím částečně vyřešil i migrační krizi v Evropě. Tato operace má totiž svá řídící centra vždy hned o kancelář vedle.

Nakonec ten náš prezident neměl tak špatný nápad. Jen ho domyslet.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky