Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pán mrakodrapů Donald Trump ve sklepě hrůzy: Politicky korektní jedinci v převleku za moderátory mávají genitáliemi. Agresivní feministka v masce matky - její pubické ochlupení a jeho následky: Jsme na prahu války s Ruskem?

Pán mrakodrapů Donald Trump ve sklepě hrůzy: Politicky korektní jedinci v převleku za moderátory mávají genitáliemi. Agresivní feministka v masce matky - její pubické ochlupení a jeho následky: Jsme na prahu války s Ruskem?

11. 10. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka nahlíží za kulisy divadla, v němž se hraje fraška s názvem: "Jak zničit svět snadno a rychle" a především politicky korektně.

Druhá televizní prezidentská debata naplno odhalila, o co se právě teď v USA vlastně hraje. Vůbec ne o to, aby se vybral nový prezident. V lecčems to připomíná proces s Miladou Horákovou, kde Donald Trump je Miladou a americká média prokurátorem Urválkem. Na rozdíl od Horákové je jasné, že se Trump nikdy nepřizná.

Likvidace Trumpa se děje způsobem, který je nechutný, mrazivý a odpudivý zároveň. Jde o obludnou manifestaci zla, orgii "politické korektosti" a o feministický puč. O mediální finále desítek let trvajícího zrůdného usilí Demokratické stany USA změnit svět na několik generací dopředu - a možná nevratně.

V první televizní debatě byl moderátorem černoch, jenž připomínal Obamu, placený Demokratickou stranou. Kdo byl už tehdy zhnusen a domníval se, že hůř to nejde, ostrouhal. První televizní debata byla jen nevinnou předehrou nechutného představení, které se odehrálo při debatě druhé.

Čtěte ZDE: Vzpoura systému proti vzpouře voličů: Média vyhlásila Trumpovi otevřenou válku. Propaganda se svlékla do naha. Druhá TV debata bude pod diktátem feministky. Dožije se Donald osmého listopadu? Co takhle volby zrušit?

Nezávislá feminiska a závislý albín

Moderátoři, klíčové postavy příběhu, byli dva zaměstnanci médií napojenými na Demokratickou stranu. Stanice ABC a CNN již předtím veřejně vyhlásila Trumpovi válku. Moderátorka, asexuální, mimořádně vyschlá feministka (ABC) a její soudruh moderátor (CNN), voskový albín s brýlemi, které mu zřejmě nasadili speciálně pro tuto příležitost, nemuseli říct ani slovo. I tak bylo jasné, o co tady jde.

Trump i Clintonová přišli do "arény slov" v tmavých sakách a v kalhotách. Oba. Ve skutečnosti však měl kalhoty jen jeden z nich. Trumpovi sjely v okamžiku, kdy vstoupil do světla ramp na půl žerdi.

Tato prezidentská debata bude "nejšpinavější" v dějinách Ameriky, předpovídala média. A měla pravdu - ale také jen "na půl žerdi". Byla to nejnechutnější debata v dějinách Ameriky.

Mateřská atmosféra zmaru

Tentokrát Trump a Clintonová opustili haly a odpovídali "v klubové atmosféře" v přímém přenosu na otázky z publika. "Tyto otázky předem neznal nikdo, jen od dnešního rána my z ABC a CNN," zdůraznil moderátor, který postupem večera stále více připomínal mimozemšťana z filmu Den nezávislosti (také placeného Demokratickou stranou).

Ufoun z planety albínů však zapomněl dodat, kdo otázky vybíral, a především: kdo určoval jejich pořadí. Předpokládejme, že to byli kluci a holky z ABC a CNN a nechme stranou, že přinejmenším podivné, aby o scénáři klíčové debaty rozhodovali zástupci médií, která jsou oficiálně proti jednomu z kandidátů.

Proto nebylo překvapením, že první otázku z publika položila kandidátům tlustá černoška v růžovém svetříku. Zněla: "Myslíte si, že jste správnými vzory pro naši mládež?"

První dostala slovo Clintonová a své dvě minuty využila k mávání vějířem frází o tom, že ji vždy bavila práce s mládeží, že je tato země skvělá, a že jsou tady všichni tak nějak jedna parta, vše zvládnou společně, protože tak zní její volební heslo (Stronger Together), a navíc si to zaslouží i jejich děti a vnoučata.

Donald Trump to pojal tak, že první otázka je od toho, aby řekl to nejdůležitější - bez ohledu na to, jak zní. Proto hovořil o katastrofě zvané Obama care (zdravotnictví v kómatu), 150 miliardách dolarů, které USA posílají teroristům, a obchodním deficititu ve výši 800 miliard dolarů. A že udělá z Amerika opět velkou a skvělou zemi (Make America great again).

Takže k věci: Osahával, nebo ne?

Moderátorovi z planety Albín a jeho soudružce Suché bylo hned jasné, že se takhle nikam nedostanou. Proto přestali předstírat hned v úvodu. Moderátor nasadil výraz prokurátora Urválka, kterému se udělalo na zvracení (bylo to o fous), a udeřil:

"Pane Trumpe, otázka zněla, zda se cítíte být správným vzorem pro naši mládež. Dostali jsme mnoho dotazů, především na internetu, ohledně té nahrávky z minulého pátku, však víte. Týkaly se toho, čemu vy říkáte "řeči v šatně". Na té nahrávce se přiznáváte k líbání žen bez dovolení a k osahávání jejich genitálií. Podle nás jde o sexuální napadení. Chlubil jste se, že jste sexuálně napadal ženy. Rozuměl jste otázce?"

Minulý pátek přišel deník Washington Post, který je nejnenávistnějším Trumpovým odpůrcem, s nahrávkou z roku 2005. Trump na ní vypráví v šatně autobusu na turné při natáčení show o Hollywoodu svému kumpánovi (hercovi Billy Bushovi, ano, tak se jmenuje ten práskač a shoda jmen je jen náhodná), že ženy jsou mnohem povolnější, když je muž bohatý a slavný. A hodnotili jejich vnady na škále od jedné do desítky, což je přístup, který je (mimo jiné) základem evoluce.

Trump (vrtěl hlavou už v během otázky plastikového moderátora): "Ne, nic takového jsem neřekl. Myslím, že vy jste nerozuměl tomu, co jsem řekl. Byl to prostě jen pokec v šatně. Nic, na co bych byl hrdý. Omluvil jsem se své rodině, omluvil jsem se americkému lidu. Víte, žijeme ve světě, kde teroristé z ISIS utínají hlavy, topí lidi v klecích, je to jako ve středověku."

"Nejsem hrdý na ty řeči ze šatny, ale jsem to já, kdo pošle ISIS do horoucích pekel. ISIS, které vzniklo kvůli špatnému úsudku (za původkyni vzniku Islámského státu považuje Trump - a nejen on - Hillary Clintonovou, pozn. aut.). Musíme se soustředit na důležitější věci, než jsou řeči v šatně."

Moderátor: "Vy tedy tvrdíte, že jste ženy nelíbal bez jejich svolení a ani jim neosahával genitálie?"

Trump (krčí rameny): "Mám k ženám velký respekt. Nikdo nemá k ženám takový respekt, než já..."

Moderátor (skáče mu do řeči): "Dělal jste někdy ženám takové věci?"

Trump: "...a ženy mají respekt ke mně. Ne. Chci, aby byla tato země bezpečná. Potřebujeme hranice, které teď nemáme. Imigranti k nám proudí ze všech stran. Uděláme z Ameriky bezpečnou zemi a uděláme z Ameriky opět velkou a skvělou zemi."

Moderátor: "Děkuji. Chcete reagovat, paní Clintonová?"

Čtěte ZDE: Donald Trump v televizním táboře nepřátel: Nabuzená Clintonová a její soudruh moderátor. Tajemství vadného mikrofonu a probuzený Frankenstein. Vyhrál, kdo se udržel na nohou, nebo prohráli všichni?

Kdy se Trump proměnil

Na moderátorovu výzvu Clintonová mluví několik minut bez přerušení na téma: "Trump je hrozbou nejen pro ženy, ale i pro Hispánce, Afroameričany, muslimy a další. A jak se už nemůže dočkat, až bude prezidentkou, protože, na rozdíl od Trumpa, to myslí s lidem této země opravdu dobře."

Moderátorka: "Takže jdeme k dalším otázkám."

Trump: "Mohl bych na to reagovat?"

Moderátorka: "Ano, můžete."

Trump: "Jsou to jen slova, slova, slova, která slýcháme už mnoho let. Slyšeli jsme je, když Clintonová kandidovala do senátu. Slibovala více pracovních příležitostí a selhala. Jen mluví, protože chce jejich hlasy... Já chci opravdu pomoci Hispáncům, Afroameričanům a..."

Moderátorka: "Pane Trumpe, pane Trumpe, chci přejít na další otázky z publika a online."

Trump: "Ona může a já ne? (krčí rameny) To je fér."

Moderátorka: "Už jste odpověděl. Ta nahrávka, na které se chlubíte útoky na ženy, je hlavním tématem diskusí na sociálních sítích. Například Jeff z Ohia (jářku, kdo jiný!, pozn. aut.) se ptá na Facebooku: 'Trump říká, že se změnil. Kdy k té změně došlo?' Takže, pane Trumpe, chci se za sebe zeptat, zda jste se změnil, když jste vyšel z toho autobusu ve věku 59 let, nebo až teď nedávno? Máte dvě minuty na odpověď."

Trump: "Byly to jen řeči v šatně. Už jsem se omluvil. Ale podívejte se na Billa Clintona, to je mnohem horší! Pro mě to byla jen slova, u něj činy. Nikdy v historii naší politiky nebyl nikdo k ženám násilničtější. A Hillary Clintonová pak tyto ženy plná nenávisti napadala, trestala je a mstila se jim.

Čtyři z těchto žen tu sedí dnes večer s námi. Jedné bylo 12 let, když byla znásilněná. 12 let. Útočník byl klientem Hillary Clintonové. Smála se té dívce do tváře. Kathy Sheltonová, ta dívka, je tu dnes s námi. Nemluvte mi tady o nějakých slovech. Clinton čelil odvolání z funce prezidenta (impeachment), jedné z žen musel zaplatit 850 tisíc dolarů odškodného, přišel o právnickou licenci. Clintonová by se měla stydět."

Moderátorka (k publiku): "Prosím, netleskejte. Paní Clintonová, máte dvě minuty."

Clintonová: "On zkrátka nemluví pravdu. Nutí nás, aby tato kampaň probíhala tak, jako on chce. Ať si každý udělá svůj názor sám. Jak říká moje přítelkyně Michelle Obamová: 'Když oni míří nízko, my zamíříme vysoko.'"

Zde tuto absurdní a nechutnou frašku zastavme.

Clintonová jako advokátka opravdu kdysi obhajovala muže, který znásilnil v Arkansasu 12tiletou Kathy Sheltonovou. Vysmívala se jí, manipulovala se spisem a díky svým známostem (její manžel byl tehdy vrchním státním zástupcem v Arkansasu) dosáhla toho, že byl útočník odsouzen k zanedbatelnému trestu. O to tu však nejde.

Podle psychologů a sociologů je mozek jednotlivce (voliče) zaplavován při kampaních tolika informacemi, že je nucen je třídit a redukovat až na základní motiv. A tím je sex.

Je to tedy Clintonová, kdo tu hraje na nejnižší pudy, je to ona, kdo míří nízko. Kdo míří pod pás, a to doslova. A je to ona, kdo obviňuje svého protivníka z toho, co sama páchá.

Čtěte ZDE: Temný odkaz mrtvého velvyslance: Hillary bude zase lhát. Vstoupí soud do volební kampaně? Donald Trump žádá pro Clintonovu ženu tvrdý trest. Tohle tu ještě nebylo. Zmasakrovaná Libye vrací úder

Dobrá zpráva: Clintonová do basy

Kandidát na prezidenta Spojených států je tak ukazován v televizi jako zrůda s osmi nohama, sexistické mostrum, úchyl, který se dopustil odpudivého zločinu, že před 11 lety klábosil v soukromí šatny o ženách s komikem.

Toto téma je pro média, strážce demokracie, považováno za důležitější, než je aktuální hrozba terorismu, zhroucená ekonomika, gigantický a nesplatitelný dluh, politická a mediální korupce, nebo násilí v ulicích s prvky občanské války.

Média nezajímá, zda Clintonová ohrozila bezpečnost státu používáním soukromých serverů, že je zřejmě vážně nemocná (demence), že chybným rozhodnutím o napadení Iráku dala vzniknout Islámskému státu, nezkoumá její roli v Benghází (skupinově znásilněný velvyslanec USA). Už je nezajímá ani kariérní poprava jejího protikandidáta z primárek "staříka" Sanderse. Že je Clintonová synonymem korupce.

Americká média zajímají jen ženské genitálie, které jsou (nebo by mohly být) v ohrožení (byť jen slovním).

Jako by náhodou měl letos v USA premiéru film s názvem Svědectví, který byl o obvinění soudce Nejvyššího soudu ze sexuálního obtěžování kvůli zmínce o pubickém chlupu v coca-cole.

Druhá televizní debata byla důkazem toho, že "politická korektnost" (a feminismus, jehož je zbraní) jako rakovina napadla celou společnost a rozkládá ji na prvočástice. Zrůdná filosofie feminismu postavila tento (západní) svět vzhůru nohama. Žijeme ve světě, kde se polovina manželství rozpadne, muž je následně připraven o majetek a o děti - a ještě je to považováno za normální.

V USA se teď hraje nejen o budoucího prezidenta, ale především o renesanci celé společnosti, jejímž základem je tradiční rodina s tradiční rolí ženy a muže. Když zvítězí ve volbách Clintonová, je navíc velmi pravděpodobné, že bude válka s Ruskem. A ta se bude týkat i České republiky jako člena NATO - a zdaleka nepůjde jen o symbolickou podporu.

Trump prohlásil, že pokud se stane prezidentem, půjde Clintonová do vězení. Lze předpokládat, že svět by se pak stal mnohem lepším místem k žití.

Vítězem druhé televizní debaty byl Donal Trump suveréně - ač například průzkum "nezávislé" stanice CNN (reprezentovanané TV modrátorem s politicky korektními vlasy) vypovídal o jasném vítězství Clintonové - což následně kopírovaly i "průzkumy" veřejného mínění.

Příští televizní debatu (19. října) bude moderovat pan Chris Wallace (69), novinář z Washington Post (tedy deníku, který přišel s Trumpovou "sexistickou" nahrávkou). Byl dvacet let členem Demokratické strany, později se k ní kvůli "střetu zájmů" přestal veřejně hlásit. Nyní je moderátorem televize Fox.

Volby tak odpoví na otázku: Vládnou stále ještě výhradně média, nebo již Američané chtějí opět převzít moc do svých rukou?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky