Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
USA: Volební podvod? Samozřejmě! A je to mnohem větší sranda než v Severní Koreji, na Kubě nebo v Sýrii. Spočítáme hlasy - co hrdlo ráčí. Spočítáme to všem! Trump vs. Hillary? Ale kdepak... Florida to jistí a možná i dál.

USA: Volební podvod? Samozřejmě! A je to mnohem větší sranda než v Severní Koreji, na Kubě nebo v Sýrii. Spočítáme hlasy - co hrdlo ráčí. Spočítáme to všem! Trump vs. Hillary? Ale kdepak... Florida to jistí a možná i dál.

27. 10. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka pláče nad vejdělkem a kapesníkem otírá monitor, který se rosí an sich

Když se Donalda Trumpa novináři zeptali, jestli uzná výsledek voleb, odpověděl: „Ano, uznám, pokud vyhraji.“ Tato odpověď se zdá být poněkud žertovná, ale ve skutečnosti se dotýká samé podstaty amerického volebního systému, tedy esence tzv. "demokracie". Když se na to podíváme podrobněji, zjistíme, že to není vůbec veselé.

Jde o nejprohnilejší volební systém na světě a současně také nejmazanější. Kam se na něj hrabe přímočará jednoduchost voleb v Severní Koreji, Sýrii, Číně natož v Rusku. Jsou tací, podle kterých je výraz "podvod" a "americké volby" synonymum. Patří mezi ně například trojnásobný prezidentský kandidát a bývalý poslanec Sněmovny reprezentantů, republikán Ron Paul.

Těsně je málo

"Je to prohnilý systém a na volby pohlížím jako na frašku. Je v nich tolik falše… Je jedno, jestli v této podivné soutěži vyhraje prezident republikán, nebo demokrat. Vždy vítězí ti, kteří tahají za nitky. Když se objeví nezávisle smýšlející, ať už je to Sanders nebo Trump, začnou být loutkáři nervózní a ze všech sil se snaží situaci změnit… Na voličích ve skutečnosti vůbec nezáleží," říká Ron Paul.

Když Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," znamená to, že pokud Trump vyhraje, volby nebyly zmanipulované? Ne, znamená to, že nebyly zmanipulované dostatečně. Jako ten, z něhož jsou nervózní lidé tahající za nitky, by musel Trump ve skutečnosti zvítězit s velkou převahou, aby byl výsledek voleb nakonec těsný.

Demokratický kandidát Bernie Sanders, kterého odstavila Hillary Clintonová příznačně odpuzujícím způsobem, se na "americkou demokracii" dívá podobně jako Ron Paul. Demokrat Sanders, republikán Paul, jakýsi minisouboj na periferii, který končí podáním ruky.

"Je jedno, kdo se stane prezidentem. Stejně prohraje v boji s mocí korporátní Ameriky, kvůli moci Wall Streetu, moci kampaňových dárců, která je tak veliká, že žádný prezident s nimi nemůže bojovat," říká Bernie Sanders, který se stal jako oběť Clintonové symbolem prohnilosti amerického volebního systému - i celé tamní tzv. "demokracie".

 

Čtěte ZDE: Volby v USA: Skončí tento svět rukou ženy v cynických šatech? Trump v TV: Já za to nemohu, že jste hloupější, než Asad. Slepičí vývar v přímém přenosu. Slyšte slovo komika

Zrada, která nudí

Když Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," okamžitě vyskočí z jeho stínu zrádce, který je jeho nastrčeným zástupcem - Jidášem - jménem Mike Pence, a uvádí Trumpova slova na pravou míru: "Samozřejmě, že uznáme výsledek voleb, ať dopadnou jakkoliv," – a kdyby měl švestičky z vlastní zahrádky, jistě by je nabídl.

Trumpovi "jeho" republikáni nabízeli několik zástupců, a Trump si, zcela správně, vybral toho nejnudnějšího. Navíc se mu líbilo i jeho jméno: Pence. "To zní dobře, nebo ne? Trumfová pence. To se bude dobře vyjímat na řečnickém pultu," nechal se miliardář slyšet ve volebním štábu (když u toho Pence nebyl).

Když Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," znamená to, že 8. listopad, kdy se konají volby, není dnem, kdy se všechno rozhodne. Je to teprve začátek – a vlastně – ani to ne.

USA velí: Hlasujme jako v Rakousku!

Volby prezidenta USA jsou totiž dávno v plném proudu a (samozřejmě) mimo pozornost médií. Koncem září začalo předběžné a korespondenční hlasování, které umožňuje voličům ve 37 státech (tedy více, než dvěma třetinám) hlasovat v předčasném či korespondenčním hlasování. Tuto alternativu využilo při minulých volbách v roce 2012 více než 30 procent voličů a velký zájem je i letos. Tradičně tuto možnost využívají více demokraté než republikáni. Jak nedávno dopadlo korespondenční hlasování v Rakousku, víme.

Krátce před zahájením "předčasného hlasování" (které již probíhá i v ČR v Americkém centru) zveřejnila média nahrávku, na níž se Trump (před 11 lety) chlubí v pojízdné šatně svými úspěchy u žen. Cílem této obludné mediální masáže bylo ovlivnit voliče (voličky) při jejich rozhodování. Ve všech třech následujících televizních debatách přišla na onu nahrávku řeč (to už byly korespondenční volby v plném proudu), o což se postarali Demokratickou stranou placení (prokazatelně!) moderátoři hlavních médií.

Když Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," myslí tím právě toto. Manipulace s volbami začala už koncem září, kdy na Demokratickou stranu napojená média zaútočila na nejnižší pudy voličů přes pánskou šatnu. Mediální masáž bude pokračovat do 8. listopadu, kdy je tzv. Velký den, který je však ve skutečnosti mnohem menší, než se zdá.

 

Čtěte ZDE: Bombový útok na Trumpovu kancelář: Začala v USA Křišťálová noc? Král WikiLeaks záhadně odříznut od internetu. Půjde Clintonová na drogové testy, nebo do vězení? Sázkové kanceláře už hlásí kurzy

Mohamed se píše s „E“?

Velký volební den je vyvrcholením ročních kampaní, jejichž cena sahá do miliard dolarů. Jsou státy, které při kontrole totožnosti nechtějí fotografii voliče, stačí jim jen jméno, které příslušní volební úředníci vyhledají v seznamu voličů. Pokud je jméno napsané jinak (Mohammad – Mohamed – Muhammad, atd.) volič není připuštěn k urně a může si jít si zase lehnout.

Ostatně: Americké urny nejsou žádné urny, ale jde buď o variaci na bankomaty, nebo jsou voličským IQ testem na téma: Umíš oskenovat papír? Všechny výsledky se převádějí do elektronické podoby.

Při faktické demokratické volbě, která ponuře dožívá i v mylných představách těch, kteří věří, že mohou něco ovlivnit, se neděje toto: "Papír se jménem mnou vyvoleného vhodím do urny, pak se to spočítá a hotovo". Děje se toto: "Z několika nepřehledných možností označím jednu a tu vložím do počítačového systému, který, doufejme, funguje, jak by měl."

Nepřehledná registrace umožňuje, že volič může hlasovat v několika státech, což už se v minulosti také několikrát stalo, když volební místnosti objížděly autobusy se stovkami univerzálních voličů.

Počítání hlasů pohlídá Soros

Až poté, kdy show skončí a padne opona, následuje to, co je pro výsledek mnohem podstatnější, než všechny ty červeno – modro – bílé balonky, které cpou média chudákům voličům do chřtánů. Tedy: počítání hlasů.

Organizace DCLeaks zveřejnila více než 2500 dokumentů, které dokazují, že se miliardář George Soros snažil ovlivnit výsledek již mnohokrát (úspěšně) a letos jako jeden z nejštědřejších dárců kampaně Hillary Clintonové.

Když Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," myslí tím fakt, že do takřka dvou třetin států USA (včetně Floridy) dodala volební přístroje firma Smartmatic, kterou kontroluje miliardář Soros, kumpán Demokratické strany. Stejná firma již úřadovala například ve volbách ve Venezuele 2004, kde (podle názoru opozice) šlo o podvod nevídaných rozměrů.

Když rozhodne o výsledku voleb oceán

V dějinách USA už byli zvoleni čtyři prezidenti, kteří získali méně hlasů, než jejich protikandidáti. Například v roce 2000 o výsledku souboje George W. Bush vs. Al Gore ve státě Florida (29 volitelů) rozhodl až soud. Volební lístky se v tomto státě (kde byl guvernérem bratr George Bushe Jeb) staly vyhledávanými suvenýry a dodnes prý moře tu a tam vyplaví bedny, které jsou jich jsou plné.

Jeb Bush jako floridský deus ex machina se stal v letošních volbách symbolem zmaru, když s největší podporou donátorů (těch, co tahají za nitky) skončil zcela na chvostu republikánských primárek. Zkrátka ho volit nešlo, byť měl být z pohledu těch, kteří tahají za nitky, klíčovou loutkou.

Pokud tedy Trump (nebo kdokoli před ním či po něm) projde nenávistnou kampaní médií přes "skandál" na začátku korespondenčního hlasování, přes korespondenční hlasování až do „velkého dne voleb“, bude muset čelit "nepochopení voličů, co mají vlastně dělat" (těch, co prošli selekcí ověřitelných dat) a následnému zpracovaní hlasů těmi, kteří ovládají hlasovací přístroje… Pak ho čeká zkouška nejtěžší: Sbor volitelů.

 

Čtěte ZDE: Pán mrakodrapů Donald Trump ve sklepě hrůzy: Politicky korektní jedinci v převleku za moderátory mávají genitáliemi. Agresivní feministka v masce matky - její pubické ochlupení a jeho následky: Jsme na prahu války s Ruskem?

Prezident? No tak třeba...

Není to volič, kdo volí prezidenta. Je to volitel, tedy jakýsi supervolič - domovní důvěrník, volený okolím. Celkem jde o 538 volitelů - a magické číslo je 270, což je víc než polovina. Kdo z kandidátů dosáhne čísla 270, stane se prezidentem.

Volitelé ve 21 státech (skoro polovina) však nejsou vázáni výsledkem voleb a mohou volit prezidenta na základě svého svobodného rozhodnutí a to jakéhokoli kandidáta, dokonce i občana, který nekandidoval, což už se několikrát stalo.

Pokud bude výsledek voleb Trump - Clintonová těsný, stane se kořistí prohnilého systému, který rozhodne, jak chce - nehledě na vůli voliče. V prosinci (první pondělí po druhé středě, což je letos 19. 12.) pošlou volitelé své hlasy do Washingtonu, Pokud by došlo k rovnosti hlasů volitelů, je prezident zvolen na schůzi Sněmovny reprezentantů, kdy každý stát má právo udělit jeden hlas.

Sněmovna reprezentantů však nevybírá ze dvou kandidátů s nejvyšším počtem hlasů (tedy Trump a Clintonová), ale ze tří. Oním třetím vzadu bude v tomto případě Gary Johnson (libertarián), který má podle průzkumů podporu asi sedmi procent voličů. I tohle může být past na Trumpa, protože tzv. reprezentanti ani tady nejsou vázáni rozhodnutím voličů.

Kim je nadšen!

Letošní volby ve Spojených státech se mohou stát největším podvodem v dějinách této země, která má ráda mír, filmy, hezké písničky – a především demokracii, kterou vyváží - pro jistotu v "balíčku" se zbraněmi. Jisté je, že k pokusu o podvod dojde – a bude stejně neprůkazný jako v případě George W. Bushe a jeho "vítězství" na Floridě.

Když tedy Trump odpoví novinářům: "Uznám výsledek voleb, pokud vyhraji," nemyslí tím popcorn, díky kterému je dosud relativní klid, ale klíčové státy, jako Kalifornie, Texas, New York a Florida, které mají dohromady 151 volitelů. Tam směřují dobrovolníci, kteří budou sledovat, zda bude Demokratická strana vozit voliče se zaměnitelnými jmény z jednoho státu do druhého - tak jako minule.

...A zatím v Severní Koreji: "Budeme volby v USA bedlivě sledovat. Již jsme tam vyslali dobrovolníky, kteří monitorují situaci... a občas i volí."




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky