Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šátkový proces jako vzpomínka na budoucnost: Muslimská okupace Bulharska v plném proudu. Centrála islamistů pár kilometrů od oblíbených chorvatských pláží. Příprava pozic pro útok na srdce Evropy. Kdy padne Řím?

"Šátkový proces" jako vzpomínka na budoucnost: Muslimská okupace Bulharska v plném proudu. Centrála islamistů pár kilometrů od oblíbených chorvatských pláží. Příprava pozic pro útok na srdce Evropy. Kdy padne Řím?

3. 11. 2016

Tisk článku

Pavel Kopecký upozorňuje na akutní nebezpečí, které hrozí z islamizovaného Balkánu, jenž se rychle mění na základnu džihádistů, zatímco "ombudsmanka" Šabatová bojuje proti "diskriminaci" muslimů v českých školách

Z titulních stránek novin a televizních zpráv téma migrační invaze zcela zmizelo. Nahradily je lidskoprávní apely na multikulturní soužití. Je to skvěle vidět u právě zahájeného "šátkového procesu" proti ředitelce školy, která si dovolila vyžadovat na všech studentkách plnění stejných pravidel školního řádu - a podle soudružky Šabatové se tak dopustila diskriminace islámu.

Ten případ je daleko hrozivější, než se na první pohled zdá. Signalizuje, že pokud se Šabatových a Dienstbierů co nejrychleji (volebně) nezbavíme, budeme brzy vystaveni stejné islamistické tortuře jako občané států EU na západ, sever a jih od nás. Situace na migrační frontě je totiž ve skutečnosti stále dramatičtější - a právě proto o ní nemáme vědět.

pp

Islamistická okupace v bulharské Harmanlii

Jižní středomořská cesta, která se po někdejším částečném uzavření balkánské trasy změnila v dálnici, proměňuje každým dnem Itálii před očima jejích někdejších vlastníků-občanů. Země se nachází ve stavu těsně před sociálním a politickým kolapsem. Dramatickou atmosféru jako by chtěla zdůraznit i příroda opakovanými zemětřeseními, která Apeninský poloostrov v tomto i minulém týdnu postihla.

Jenže velmi znepokojivé zprávy přicházejí i z Balkánu, zejména z Bulharska, které bojuje s náporem migrační invaze prakticky bez zájmu západních - i českých - médií. Přitom situace začíná být v některých regionech neudržitelná. Například v sedmnáctitisícové Harmanlii ležící nedaleko turecké hranice je v současnosti kolem třech tisíc imigrantů a v nejbližší době se očekávají další dva až tři tisíce nových příchozích. Brzy tedy bude každý třetí obyvatel města muslimský imigrant. Obdobná situace je i v řadě dalších měst.

Původní obyvatelé města mají pochopitelně stále větší strach a brání se proti dalšímu přílivu migrantů valících se za pomoci pašeráckých (převážně cikánských) gangů přes tureckou hranici, Minulý týden došlo ve městě ke srážkám mezi tisíci migranty, policií a místními obyvateli, které trvaly po několik dní. Bulharská televizní stanice BTV pouze neutralisticky konstatovala, že "nepokoje způsobuje velký počet azylantů". Zástupci města už mluví otevřeně o okupaci jejich domova migranty. "Máme svá práva, chceme své město zpět!" volá zoufale starostka Mariya Kirková.

Demonstrace občanů v bulharské Harmanlii

Džihádisté obsazují Balkán

Ještě hrozivější situace nastává v Bosně a Hercegovině, která se rychle mění v téměř oficiální území islámského chalífátu na evropském kontinentu. Na celém území Bosny rychle vyrůstají rozsáhlé osady, jejichž výstavbu financují islamisté z Kuvajtu, Kataru a Saúdské Arábie. Vyplňují tak prostor po prchajících zástupech nemuslimského obyvatelstva, pro které je v Bosně čím dál obtížnější žít. Zejména pro křesťany je v některých lokalitách situace již zcela neúnosná.

Podle předsedkyně Unie pro udržitelný návrat a integraci v Bosně a Hercegovině (UZOPI), Mirhunisy Zukićové opustilo od roku 2013 své domovy již kolem 68.000 nemuslimů. Z oblasti Zvorniku odešlo už přes 6.000 osob, stejně jako z Tomislavgradu, Bijeljinu opustilo 5.500 osob, Sanski Most dokonce 7.000 lidí, z Livna odešlo okolo 1.500 - a trend dále sílí i v dalších městech.

Čtěte ZDE: Špinavá válka pokračuje: Na řadě je Makedonie. Národy určené k likvidaci. Budeme jezdit do Islámského státu na dovolenou? Dědictví nesvaté trojice Havel, Schwarzenberg, Albrightová

Historické souvislosti

Abychom pochopili podhoubí a souvislosti současné tiché islamizace Bosny a Hercegoviny, jejíž základy položil v devadesátých letech velký přítel Václava Havla - první prezident Alija Izetbegovič, musíme se vrátit do minulosti.

Křesťanské Bosenské království bylo již v 15. století pohlceno expanzí Osmanské říše a po ní byla celá Bosna pod nadvládou muslimů více než 400 let. Venkovské obyvatelstvo, etnicky totožné se Srby, si v mnoha oblastech udrželo křesťanskou víru, zatímco ve městech a mocenských kruzích rodiny většinou neodolaly výsadám, které jim okupanti nabízeli, pokud přestoupí na islám. Až v 19. století, v době slábnutí Osmanské říše, se země stala protektorátem Rakouska-Uherska a v zemi začalo křesťanství opět posilovat. 

V první polovině 20. století došlo jen k velmi krátkému dalšímu vzestupu islámu kvůli Muftímu Al-Hosejnímu, který se spojil s Hitlerem a postavil se na stranu nacistického Německa. Po 2. světové válce jugoslávský prezident Josip Broz Tito omezil veřejné projevy náboženství a islám opět ustoupil do ústraní. Po Titově smrti došlo k řízenému krvavému rozpadu Jugoslávie v režii Západu. Bosna se stala samostatným státem pod vedením islamisty, bývalého podporovatele bosenské divize SS Handschar a člena teroristické organizace Mladi Muslimani Aliji Izetbegoviče. Začala další fáze islamizace. V době migrační invaze, nabírá tento proces stále rychlejší obrátky.

Křesťané prchají

Po smrti Aliji Izetbegoviče převzal v roce 2003 jeho roli syn Bakir Izetbegovič, který se před dvěma lety, v březnu 2014 - tedy právě ve chvíli, kdy se rozjela velká migrační operace - stal předsedou Prezídia Bosny a Hercegoviny - tedy nejvyšším představitelem země.

Přišel s "ambiciózním" plánem, podle něhož by se v nejbližších letech mělo přestěhovat do země až půl miliónu Arabů, což konečně zcela promění ráz této do té doby ještě evropské země. Jde převážně o wahhábisty, kteří skupují celé vesnice, v nichž dříve žilo křesťanské obyvatelstvo. Sarajevo se dnes stává logistickým centrem, odkud je islámská invaze po balkánské trase řízena.

Tristní situace je zvláště v menších městečkách, odkud je původní obyvatelstvo vytlačováno kombinací hrozeb a nekonečných zdrojů arabských peněz. Typickým příkladem jsou oblasti Gornja Maoča a Gornja Dubnica, Miljacky a Ilidže. Tyto vyhlášené lázně jsou nyní již zcela ve vlastnictví Arabů a Turků. Ani pro nás nic nového. Jasné příznaky téhož vidíme u nás v Teplicích nebo u sousedů v Piešťanech, kde se také plánuje rozsáhlá výstavba z peněz arabských investorů, jako začátek skutečné invaze muslimů "legální cestou".

Čtěte ZDE: Piešťany okupují Arabové: Podobnost s Teplicemi v Čechách nikoli náhodná. Ukázka soužití s muslimy - vzpomínka na budoucnost? Místní v roli otroků. Necháme si opravdu už všechno líbit?

Muslimské tábory

U města Tarčin je již dobudována celá arabská čtvrť, kterou postavili kuvajtští investoři. Místní obyvatelé proti rozsáhlému areálu protestují, jenže už si moc nepomohou. Původní křesťanské obyvatelstvo má do těchto lokalit prostě a jednoduše - zakázaný vstup.

V areálech je oficiální řečí arabština, jsou v nich vybudována umělá jezera - a před domácími jsou "chráněny" vysokou zdí. Celý komplex hlídají drsní strážci - podle místních jde o "odvelené" bojovníky z řad Islámského státu. Ten se v Bosně, Kosovu, Makedonii i na jihu Srbska (albánské podhoubí, saúdské peníze) stále více zabydluje. Vzniká tak "zelený pás", linie z Blízkého východu prakticky až do střední Evropy. Laboratoř a "vzorové" předpolí pro islamizaci Evropy. Dle místních zde vyrůstají skladiště zbraní a munice a výcvikové tábory ISIL.

Kolem celé chorvatské hranice vznikají tábory, které se rovněž plní takzvanými imigranty, z nichž mnozí přicházejí vybojovat džihád na starý kontinent. Do Chorvatska vedou zapomenuté štěrkové cesty s prorezlými závorami, které už dlouhá léta nikdo nehlídá. Salafisté kolem nich skupují pozemky za peníze z Kataru, jež jsou zcela nezakrytě určeny na šíření islámského fundamentalismu.

Podle bosenského politologa Vlado Azinoviće tak necelých sto kilometrů od vyhlášených chorvatských pláží oblíbených i českou klientelou, vzniká klíčová pevnost islámských teroristů. Jedno z center, odkud se mají řídit boje uvnitř kontinentu. Již dnes čekají tisíce teroristických buněk v západní Evropě na zahájení operace. Ale nikoli jen ve Francii a Německu. Jedním z důležitých symbolických cílů je dobytí "duchovního srdce" Evropy, centra křesťanství, Říma.

Čtěte ZDE: Prokletí světa jménem Islám: Nikdy nebyl, není ani nebude náboženstvím míru. 109 veršů přikazujících naše zničení: Nevyvratitelné důkazy jeho násilné povahy. Neustane, dokud nepokoří celý svět. Jeden a půl miliardy lidí má přikázáno nás vyhladit

Muslimské provokace nabírají na síle

Ve Věčném městě se v posledních měsících situace s muslimy výrazně zhoršuje. Minulý týden starostka Říma Virginia Raggiová (zvolená v nedávných komunálních volbách za protiimigrační hnutí Pěti hvězd) rozhodla uzavřít několik mešit. Na protest proti tomu se 21. října před Koloseem sešlo více jak tisíc muslimů, kteří zde zaplavili prostor právě v místech, kde o Velikonocích začíná papežova Kalvárie.

Zvyšování požadavků islamistů a rozlévaní imigrantské vlny po Evropě jdou ruku v ruce. U nás o tom téměř nic nevíme, mediální blokáda je fakticky úplná. Faktem však také je, že se Evropa stále rychleji blíží okamžiku, kdy se nebude možné vyhnout přímým střetům s novými okupanty. Na Merkelové "Vítejte" a "My to zvládeneme" se rychle zapomene. Přijde boj o holou existenci.

"Šátkové procesy" jsou pro naši zemi tak jen malou ochutnávkou toho, co jinde již prožívají naplno - pouze se o tom nesmíme dozvědět. Jde totiž o "vzpomínky na budoucnost".

A není to sci-fi.

pp 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky