Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Německo v šoku: Imigrant zavraždil dceru vysokého úředníka EU. Vláda vyzývá ke klidu a mlží. Hlídky v ulicích zesilují. Rozhovor, který cenzura zakázala. Němci sahají po zbraních, jiní prchají před Merkelovou do Maďarska

Německo v šoku: Imigrant zavraždil dceru vysokého úředníka EU. Vláda vyzývá ke klidu a mlží. Hlídky v ulicích zesilují. Rozhovor, který cenzura zakázala. Němci sahají po zbraních, jiní prchají před Merkelovou do Maďarska

5. 12. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka kroutí hlavou nad zarputilostí, se kterou se Německo řítí do zkázy, a ptá se, co horšího se musí ještě stát, aby se probralo

Německá policie dopadla imigranta, který letos v říjnu znásilnil a utopil devatenáctiletou Marii Ladenburgerovou. Zavražděná byla dcerou Dr. Clemense Ladenburgera, advokáta, který pracuje pro Evropskou komisi a patří mezi horlivé zastánce pro-imigrantské politiky.

O zatčení vraha, který se již k činu přiznal, jako první informovala britská média. Ta německá reagovala až se zpožděním, zamlčela zaměstnání otce dívky a dokonce ani neuvedla celé jméno oběti. Deník Der Bild ve svém článku zdůraznil, že není vůbec důležité, že vrahem Marie L. byl "uprchlík". Česká mainstreamová média se pro jistotu kauze nevěnovala vůbec, nebo jen okrajově.

Německá politická elita mlží. Šéf vládní strany SPD Sigmar Gabriel se pokusil uklidnit veřejnost tím, že: "...k podobným zločinům přece docházelo i před příchodem uprchlíků ze Sýrie nebo Afghánistánu." Stephan Mayer z CSU prohlásil, že chápe frustraci Němců, ale že by bylo chybou strkat všechny uprchlíky do jednoho pytle. Kancléřka Merkelová se ke kauze zatím nevyjádřila.

Na sociálních sítích se mezitím odehrává bouře, kterou se cenzoři snaží hasit - a ne vždy se jim to daří. Vynořily se stovky fotografií, které si Merkelová pořídila s uprchlíky jako selfie. Uživatelé si posílají nedávný výrok předsedy Evropského parlamentu Martina Schulze, že "uprchlíci přinášejí do Německa hodnotu vyšší než zlato." Množí se výzvy k demonstracím.

Marie Ladenburgerová, studentka medicíny, se vracela 16. října na kole z večírku univerzity ve Freiburgu. Afghánský imigrant ji napadl na cyklostezce za Schwarzwaldským stadiónem. Později bylo její tělo nalezeno v řece Dreisam. Vrah přišel do Německa s imigrantskou vlnou v roce 2015. Byl několikrát trestán a v Německu pobýval nelegálně.

Čtěte ZDE: Hlas, který z Německa už dlouho nezněl: Kancléř má být vůdcem světa! Dokončí Merkelová popravu Evropy? Dějiny psané mrtvolným potem. Jak zůstat u koryta i proti vůli voličů. Odhodlají se Němci ke vzpouře?

Němci prchají z Německa

Především však: Dívka pracovala jako dobrovolnice v místním uprchlickém centru. Není potvrzeno, zda vraha znala. Na stopu přivedly policii jeho vlasy, které byly nalezeny na místě činu v ostružiní. Policie má podezření, že je možná pachatelem i další vraždy mladé ženy v lese u kdysi pokojného města Freiburg.

Německé úřady teď pouze intenzivně vyzývají občany ke klidu. Podle posledních zpráv se v souvislosti s vraždou Marie Ladenburgerové chystá vlna protiimigrantských demonstrací po celém Německu. V ulicích Freiburgu a dalších větších městech proto byly zesíleny policejní hlídky.

Letos přišlo do Německa podle předběžných odhadů asi půl miliónu imigrantů. Od začátku uprchlické vlny, která následovala po sérii "amerických" barevných revolucí v islámském světě, přijely do Německa již takřka dva milióny imigrantů. Kriminalita prudce vzrostla, stejně jako počet sexuálních napadení německých žen. Ve Spolkové republice se nyní pohybuje přes 50 tisíc imigrantů, které úřady řadí do kategorie "bez doprovodu", jinými slovy - bez kontroly. 90 % z nich jsou mladí muži.

A zase naopak: Podle německého statistického úřadu Destatis se v roce 2015 odstěhovalo z Německa 138 tisíc Němců a podobný počet i letos. Tento nárůst oproti předchozím letům podle analytiků souvisí s frustrací z politiky Angely Merkelové, islamizací Německa a jeho celkovou proměnou.

Stále více Němců kupuje domy a byty u maďarského Balatonu a jsou prý rozhodnuti tam strávit zbytek života, protože změny v Německu považují za nevratné.

Vypadněte, když se vám tady nelíbí!

Týdeník Der Freitag zveřejnil rozhovor se syrským imigrantem, který vyzval Němce, aby opustili Německo. Rozhovor převzal internetový deník Huffington Post Deutschland, ale po několika hodinách ho smazal – na pokyn "shora".

Syrský imigrant jménem Aras Bacho (18), který přišel do Německa loni, v rozhovoru pro Der Freitag říká:

"My, uprchlíci, už toho máme po krk. Němci nám pořád jen nadávají a urážejí nás. Už máme dost výpadů od místních nezaměstnaných rasistů proti nám. Nemají nic jiného na práci, než sedět u internetu a psát nenávistné komentáře."

"Vy, nezaměstnaní naštvaní Němci z Internetu! Jaké máte vzdělání? Jak dlouho chcete překrucovat pravdu? Copak nevíte, že šíříte každý den lži? My, uprchlíci, nechceme žít s takovými lidmi v jedné zemi. Můžete a měli byste odejít z Německa. A prosím – Alternativu pro Německo si vezměte s sebou."

"Když se vám se v Německu nelíbí, tak proč tu ještě jste? Běžte jinam! Buď se chovejte normálně, nebo odejděte pryč a hledejte si jiný domov! Běžte do Ameriky za Donaldem Trumpem, bude vás milovat. My vás máme po krk!"

Rozhovor vzbudil poprask, vedení redakce prý muselo "na kobereček", kde se zodpovídalo ze šíření nenávisti. Týdeník s nákladem asi 20 tisíc výtisků patří mezi celostátní, ale okrajová média. Velká tištěná média jsou plně pod kontrolou establishmentu, který je ovládá skrze finanční podporu, mimo jiné často skrytou za inzercí spřátelených firem.

Čtěte ZDE: Imigrace zapříčiňuje emigraci: Němci začínají utíkat z vlastní země. Skandální migrantské vzkazy přes média a "xenofobní" maminka z Mnichova. Merkelová vrazila židli do otevřených dveří. Má AfD šanci?

Najde Německo svého Trumpa?

Cenzura internetu v Německu sílí, Facebook přijal stovky nových zaměstnanců, jejichž náplní práce je hledat "nenávistné" příspěvky, mazat je, nebo rovnou blokovat účty. Totéž se týká Twitteru a vyhledávače Google. Nezávislým webům jsou vypínány reklamy, které získávaly přes Google - systém se je pokouší vyhladovět.

Kancléřka Markelová již několikrát upozornila majitele Facebooku Marka Zuckerberga, že je v "boji proti nenávisti" málo aktivní a pokud nepřidá, může mít jeho firma v Německu velký problém. Zcela marné byly Zuckerbergovy námitky, že základní pilíř jeho projektu Facebook je založen na pluralitě názorů a svobodě slova. Tohoto "naivního" principu se možná bude moci držet v Trumpově USA, ale, jak se ukazuje, rozhodně ne v Merkelové Německu.

Vražda Marie Ladenburgerové, dcery vysokého úředníka v EU, může být důvodem k masovým nepokojům a její fotografie se bude objevovat nad hlavami demonstrantů - dokud je policie nerozežene vodními děly. Její rodina se s touto strašnou událostí vypořádala způsobem, ze kterého mrazí: Vyzvala veřejnost, aby jim neposílala květiny, ale raději finanční dary pro místní uprchlické centrum (!).

Cesta, kterou se Německo vydalo, je podobná "politicky korektní" cestě do pekel, kterou již důvěrně zná neúspěšná kandidátka na prezidentku USA Hillary Clintonová. V troskách za ní zůstala strana, která svůj úspěch a budoucnost postavila na imigrantech a sociálním inženýrství. Merkelová bude příští rok usilovat ve volbách o čtvrté zvolení do funkce kancléřky.

Najde i Německo svého Trumpa? Smrt mladé dívky rukou imigranta by k tomu mohla pomoci.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky