Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče děkují Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?

Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?

25. 12. 2016

Tisk článku

Jan A. Mařenka není překvapen, že se události v Německu vymykají kontrole establishmentu, překvapuje ho však jejich intenzita, která vyvolává otázku předčasných voleb - v této již zřejmě bývalé velmoci.

Na vánočním trhu v Berlíně, kde po nájezdu kamiónu řízeného muslimským teroristou zahynulo 12 lidí a takřka 50 bylo zraněno, zní i v těchto dnech pláč, vzlyky, ale i nadávky a výkřiky vzteku.

Německá média další dění na náměstí Breitscheidplatz po atentátu zcela ignorují. Nezajímají je pozůstalí, a to ani tehdy, pokud se přes svou bolest rozhodnou promluvit. Je jim lhostejné, co si myslí příbuzní mrtvých a zraněných o politice kancléřky Merkelové, která imigranty do Německa pozvala - a má tedy bezpochyby jejich krev na rukou. Mimo pozornost médií jsou i ranění - nejsou žádné snímky v nemocnice, žádné příběhy, žádná zmínka o tom, zda se někdo zotavuje, nebo komu se přitížilo.

V ohnisku mediálního zájmu jsou oslavy dopadení údajného atentátníka Amriho, jenž byl prý zastřelen v Itálii poté, co vlakem údajně procestoval půl Evropy, aniž by si ho někdo všiml. Média líčí dopadení domnělého pachatele jako úspěch policie a establishmentu, ač šlo ve skutečnosti o jejich totální selhání – a nesou přímou odpovědnost za smrt nevinných lidí a tragický stav celé Evropy.

Připomeňme: Není normální, aby o Vánocích hlídkovali u vánočních stromů na náměstích vojáci se samopaly, jako například v Praze, v Brně a dalších stovkách měst po celé Evropě.

V Berlíně na místě tragédie obehnané páskou hlídkují policejní hlídky a brání médiím (těm zahraničním, protože německá tu nejsou), aby s přítomnými udělaly rozhovor. Prý proto, že je tím chrání. Možnost, že by se dospělí lidé mohli sami rozhodnout, jestli s médii hovořit chtějí, nebo ne, je mimo představu převýchovného ústavu s názvem merkelovské Německo. Ironií je, že přímo na náměstí má redakci deník Berliner Morgenpost.

Není náhoda, že jediný rozhovor z náměstí Breitscheidplatz, který unikl na veřejnost, pořídila dánská televize TV2. Rozhovor o délce necelé jedné minuty je datován 22. prosince, necelé tři dny po tragédii, tedy v době, kdy byl údajný atentátník ještě na útěku. Protiproud přináší jeho záznam i doslovný český přepis.

Už vás volit nebudeme

Na záznamu jsou dva starší manželé smutně postávající na vánočním trhu u zavřeného stánku, jako by stranou od hlavní skupiny, mimo pozornost policie. Z rozhovoru vyplyne, že jejich syn byl při atentátu těžce raněn a nyní je v kómatu.

Reportér: "Proč jste sem dnes přišli?"

Matka chce odpovědět, ale sklání hlavu a hroutí se v slzách. Otec se odvrací, bojuje s dojetím a strachem, ale pak se rozhodne říct pravdu.

Otec: "Protože naše dítě tady bylo těžce zraněno."

Pak se ani on neubrání slzám a pokračuje s bolestí v hlase.

Otec: "Děkujeme, paní Merkelová… Už vás nikdy volit nebudu. Nikdy v životě... A doufám, že vás nikdy nebude volit ani má rodina, ani mí přátelé..."

Odchází stranou, kde přešlapuje jeho manželka, matka těžce zraněného, postaví se po jejím boku a naznačuje reportérovi, že už nemohou dál.

Otec: "Ne. Prosím, už žádné další otázky."

Reportér: "OK. Děkuji."

Reportér se chystá odejít, ale matka k němu zvedne hlavu, jako by byl poslední, kdo jí může pomoci.

Matka: "Náš syn byl tady."

Reportér: "Váš syn?"

Matka: "To je důvod, proč jsme se přišli. Abychom viděli… kde k tomu došlo."

Reportér: "A co se mu stalo?"

Matka: "Je těžce zraněný a v kómatu."

Reportér: "Tady v Berlíně?"

Matka: "Ano. Tady v Berlíně, kde pracoval a domů jezdil na víkendy. Do Wiesbadenu. Chtěl přijet domů následujícího dne. Už měl všechno nakoupené."

Otec (bere matku za ruku): "Pojďme už."

Matka: "Ano, tam je naše dcera."

Reportér: "Děkuji."

Čtěte ZDE: Stihli to na poslední chvíli: Z hrůzy je fraška. Vyšetřování neskončilo, zapomeňte. Bylo to o fous. Věštba z Protiproudu. Béčkový thriller zahalí vánoční pohádky. Mutti je v klidu. Zítra se přes to něco stane

Nehorázné průzkumy

Rozhovor neuveřejnilo žádné z německých médií. Podobně jako v mnoha předchozích případech se pokoušejí vytvořit jinou realitu – zahlcují čtenáře příběhy, které nijak nesouvisejí s podstatou. Snaží se zasít mezi Němce strach, že kdo se zrůdné politice establishmentu postaví, je extrémista, fašista a islamofob.

Proto si média krátce po atentátech pospíšila se zbrusu novými průzkumy veřejného mínění, které patří mezi osvědčené nástroje manipulace. Tyto výsledky jsou tak nehorázné, že už je zcela nadbytečné poukazovat na vazbu médií, výzkumných agentur, policie a politických elit. Jsou cynickým výsměchem obětem a jejich pozůstalým.

Podle agentury Insa ztratila Merkelové CDU po atentátu pouhých 1,5 procenta (nyní má 31,5 procenta). SPD, která je předstíranou opozicí, přišla o pouhé jedno procento (celkem má 20,5). Skutečně opoziční Alternativa pro Německo (AfD) posílila o nicotná 2,2 procenta, což je méně než statistická chyba, přičemž média neopomněla zdůraznit, že AfD má nyní rekordních 15,5 procent.

Průzkumy jsou "vyšperkovány" údajným názorem 80 procent respondentů, že se ani teď (po největším teroristickém útoku v Německu od roku 1980) dalších atentátů neobávají.

Jinými slovy: Kdyby se konaly volby v Německu nyní, získala by podle průzkumů koalice CDU a SPD nadpoloviční většinu. Vlastně se tedy nic nestalo, jedeme dál, und Alle zusammen: "My to zvládneme!"

Ale na masáži a manipulaci veřejným míněním se právě údernicky pracuje i na mnoha dalších frontách.

Bomba po Vánocích: Opravdu?

Zázračné dopadení údajného atentátníka překryla hned ráno po Štědrém dnu zpráva, jejímž cílem je buď definitivně upřít pozornost veřejnosti jinam - nebo je to ještě mnohem horší.

V bavorském městě Augsburg bylo evakuováno více než 50 tisíc lidí v souvislosti s údajným nálezem bomby při stavebních pracích v historickém centru města. Šlo o největší evakuaci v souvislosti s nálezem bomby od konce druhé světové války.

Opravdu šlo o bombu z války? Opravdu jsou bavorští dělníci (Bavorsko je patrně nejkatoličtější země SRN) tak pracovití, že svátky nesvátky hned ráno po Štědrém večeru nastartují bargry a pustí se do díla – a najdou bombu? Že by jejich výkopové práce nevadily místním obyvatelům? Jisté je jen to, že šlo o obrovskou nálož, protože byl vyklizen prostor, ve kterém je radnice, nádraží i dóm.

Není možné, že nešlo o žádnou bombu, ale o další atentát, který měl být pokračováním toho v Berlíně? Že je historka s bombou jen další z pohádek, kterými je masírována veřejnost v Německu a zbytku Evropy? Není pochyb o tom, že si budeme moci bombu prohlédnout – bez ní by to nebylo celé.

I přes všechny ty děsivé, ale nijak překvapivé události v Německu nejsou předčasné volby, kterým by muselo přecházet vyslovení nedůvěry kancléřce Merkelové, samozřejmě na pořadu dne.

Jak je ale vidět z rozhovoru na videu, Němci - alespoň někteří - začínají překonávat strach, že budou okamžitě označeni za xenofoby a nacisty, pokud řeknou cokoli proti Merkelové a jejmu šílenému sociálně-inženýrskému experimentu s uměle vytvořenou migrační invazí.

Může se stát, že berlínský masakr nakonec opravdu bude předělem?

Establisment s médii udělají cokoli, aby se nic takového nestalo. Vedle manipulátorů jsou však také manipulovaní - normální lidé. Možná si toho ti prvně jmenovaní po dlouhých desetiletích konečně všimnou.

Zázraky se dějí. Vánoce to dobře připomínají.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky