Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

Totalita sovětského typu v novém kabátě: Západu vládnou bývalí trockisté. Proč muselo Sýrii zachránit Rusko? Vývozem demokracie k rozvratu světa. Veřejná spolupráce elit s pedofily. Zářivá špička ledovce

27. 12. 2016

Tisk článku

Emmet Scott na základě kauzy Pizza Gate vysvětluje, v čem spočívá největší příspěvek současných mocenských elit ke zhroucení západní civilizace

Rozumí se samo sebou, že politika je uměním možného a že vlády se řídí spíše pragmatickými pohnutkami, než těmi morálními. Nicméně je fakt, že donedávna si mohli být občané států Západu jisti, že jejich vlády alespoň veřejně sdílejí stejný kulturní koncept - ten založený na křesťanství. A že jeho normy pro dobré a špatné také používají, třeba při vytváření a interpretaci zákonů. Kromě toho tento koncept diktoval, že by zájmy občanů měly zákonodárce a úředníky alespoň částečně zajímat.

Nové náboženství a pokuta pro pekaře

Že se ovšem západní vlády už křesťanskými hodnotami dlouho neřídí ani na oko, a že je zájmy jejich vlastních občanů zajímají pramálo, to je věc, která je dnes nepříjemně zřejmá všem, kdo nejsou slepí nebo tupí. Většina západních politiků se dnes totiž hlásí k novému “náboženství” - radikálnímu sekularismu. 

Není sporu o tom, že “náboženství světského” je vůči svému předchůdci, křesťanství, právě tak agresivní, jako byl marxistický sekularismus komunistických režimů. Konec konců, stáváme se už svědky nenápadné a prozatím nekrvavé perzekuce těch křesťanů na Západě, kteří se nové sekularistické víře nechtějí přizpůsobit.

Společnost, která udělí pokutu pekařství vlastněnému křesťanskou rodinou, jež odmítá upéct svatební dort na lesbickou “svatbu”, nebo státního úředníka uvězní za to, že odmítá “oddat” pár gayů, ve skutečnosti pokročila hodně daleko na cestě k totalitě sovětského typu - jen v jiném kabátě.

Že o nic nejde? Jenže převrácení křesťanských představ o sexuální morálce může vést a patrně povede nejen ke zničení rodiny jako takové, ale také k “normalizaci” těch nejzvrácenějších možných sexuálních praktik. A že naše politická reprezentace funguje v kontextu destrukce morálky jako skutečný “předvoj”, je poměrně zřejmé - ale až do objevení Podestových e-mailů jsme si neuvědomovali hloubku problému, ačkoli jsme ji znali.

Čtěte ZDE: USA před volbami: Nenávist a pohrdání Demokratů vlastním lidem. Nejhlouběji zakořeněné předsudky Američanů. WikiLeaks znovu hovoří. Americký establishment definitivně diskreditován. Plavíme se do neznáma

Vraždění křesťanů? Nezajímá…

Nejprve se ovšem zastavme u tématu, které na první pohled s křesťanskou “morálkou” nemá nic společného: je jím Blízký Východ.

Pokud je divoký sekularismus západních elit militantní a expanzívní doma, dvojnásob to platí na zahraničněpolitické frontě. Tatáž agenda, která doma velí k “rovnosti”, vede k úmyslnému vyvolávání válek a revolucí po celé planetě. Amerika, kdysi symbol prosperity a míru, se mění v celosvětovou hrozbu. A nikde není celá hloubka problému dnes zřetelnější než v Sýrii.

Sýrie je precizně vyvedenou, krvavou ilustrací problému morální korupce, kterému Západ a jeho vlády podléhají: Obama, Cameron a jejich vlády se v roce 2012 rozhodli pomoci protivládnímu povstání, ačkoli dobře věděli, že takzvaná “opozice” se skládá téměř výhradně z islamistických extrémistů. 

Od roku 2012 přicházejí celé delegace křesťanských duchovních i věřících z různých církví prosit za zastavení pomoci “rebelům”. A to Sýrie rozhodně není prvním územím, na němž jsme mohli zblízka sledovat masakry tradičních křesťanských společenství. Západní politiky s Obamou a Cameronem v čele (a jejich média) samozřejmě podobné prosby nikdy nezajímaly.

Nakonec muselo Asadův režim zachránit Rusko. Právě ono je jediným důvodem, proč dnes celá Sýrie není v područí ISIS, al-Kájdy a jejich spřízněných organizací. Bez něj by byla země brzy dobyta a křesťané, Alávité a další “nemuslimské” komunity by byly vybity a rozprášeny. Jenže podobné vyhlídky evidentně Obamu, Clintonovou, Kerryho, nebo Camerona ani trochu neznepokojovaly.

Demokracie může fungovat jen v křesťanství

Amerika se pod Obamovou vládou totiž ve své podstatě stala prvním spojencem islámských fundamentalistů. Sám Obama a jeho příznivci to samozřejmě tak nevidí - jejich “svatým grálem” je totiž demokracie. Podle nich platí, že pokud dokážeme vnést demokracii do jakékoli společnosti, okamžitě ji změníme v liberalistický/sekulární ráj. 

Poněkud jim přitom uniká zásadní předpoklad: že totiž demokracie může fungovat výhradně ve společnostech, jako bývaly ty evropské, v nichž křesťanství během své více než tisícileté historie vytvořilo natolik homogenní prostředí, že si v jeho rámci občané mohou dovolit luxus “dohody na tom, že se nedohodnou”. Je důležité si povšimnout, že jak křesťanství na Západě upadá, mizí možnost tohoto civilizovaného soužití i zde. Ale opačná představa, tedy že by mohla demokracie někoho civilizovat, je rozhodně dokonale pitomá.

Což nas přivádí k otázce Ruska. Démonizace Matičky Rusi a Vladimíra Putina v jejím čele byla stabilní součástí Obamova režimu téměř od první chvíle. Za důvod této podivné nenávisti bývá označováno ledasco - a nepochybně platí více než jedna teorie. Přesto však nemůžeme pochybovat o tom, že ruské odmítnutí účastnit se sekularistického “tažení” proti křesťanství sehrálo naprosto zásadní roli.

Čtěte ZDE: Skandál PizzaGate: Impérium vrací úder? Druhá americká revoluce v plném proudu. Kongresem prošel zákon proti alternativnímu tisku. 50% Američanů nadále soudí, že Hillary przní děti. A co "causa Forejt"?

“Sekularistický džihád” nejen proti Rusku

Rusko bylo a je obviňováno z rozpoutání ideologicky motivované války proti Západu, v níž samo sebe vykresluje jako obránce křesťanů a křesťanské morálky. Zajímavé ovšem je, že podíváme-li se na dostupná fakta, je vidět, že “válku” začal sám Západ. Třeba v lednu roku 2014, dlouhé týdny před ukrajinskou krizí a ještě dále před ruskou intervencí v Sýrii. Vypukla ideová válka: Západ velmi hlasitě volal po bojkotu zimních olympijských her v Soči, protože prý Putinův režim “utlačuje” gaye.

Vzápětí se ukázalo, že nešlo o žádnou krvavou perzekuci: Rusko prostě zakázalo “gay propagandu”, což v jeho podání znamenalo nedělat homosexuálnímu životnímu stylu reklamu mezi dětmi. Před pár desetiletími by nikoho na Západě ani nenapadlo s takovým přístupem nesouhlasit. V tomto, stejně jako v mnoha dalších věcech, to tedy byl Západ, a ne Rusko, kdo se “změnil”, a kdo propagoval cosi radikálně nového - a současně útočil na kohokoli, kdo se tlaku nepodřídil, a démonizoval jej. 

Stejné pokusy o “sekularistický džihád” (často podporovaný nevládními organizacemi, v jejichž vlastnické struktuře tak či onak figuruje George Soros) můžeme vysledovat ve struktuře přidělování rozvojové pomoci a dokonce v obchodních vztazích s Afrikou, Asií a Latinskou Amerikou. Ty státy, které se odmítají podřídit v otázkách, jako jsou potraty a LGBT “práva”, jsou prostě finančně trestány.

Znovuzrození trockisté

A čím dál častěji jsme svědky toho, že se sankce vůči “odbojným” zemím nezastaví u ekonomického boje. Je dobře známo, kolik revolucí po celém světě Amerika pod Obamovou vládou vyvolala: "bojišti" jsou severní Afrika, Blízký východ, východní Evropa i střední Asie. Vlastně opakuje taktiku, kterou s úspěchem používal ve druhé polovině dvacátého století Sovětský svaz. 

V tomto smyslu není vůbec překvapivé, že nejsilnějším “hnacím motorem” amerického "revolučního" nadšení jsou neokoni - skupina intelektuálů, kteří začali jako trockisté, aby se záhadně “znovuzrodili” jako konzervativci. Jenže jejich takzvaný “konzervativismus” je podvod: ve skutečnosti chtějí radikálně sekularistickou socialistickou demokracii, v níž pro křesťanství a podobná “tmářství” není místa. Je zajímavé, jak nedávná “trumpovská revoluce” ve Spojených státech obnažila kořeny neokonů, kteří náhle zase skončili tam, kam patří - na jedné lodi s radikálními levičáky z tábora Obama/Clintonová.

Čtěte ZDE: Dvě strany téže mince totality: Tichá likvidace svobodného internetu a papírových peněz. Budeme bankám platit za to, že nad námi mají kontrolu. Proč nesmíme mít zlaté šperky po babičce doma v trezoru?

Demokraté už sedí

A to tedy mají posádku, že by jeden zaplakal. Vrátíme-li se k nedávno zveřejněným emailům Johna Podesty, co odhalují, je především děsivá, obludná mravní zkaženost současných elit. Je vlastně jedno, co různá kódová označení, kterými jsou e-maily evidentně přeplněny, vlastně znamenají. (Je rozhodně zajímavé, že sám Podesta se vůbec nepokouší celou věc objasnit či zesměšnit a mlčí.)

V každém případě máme důkazy, že se vysoce postavení členové Demokratické strany - a nejen jí - dopouštěli pedofilie ve velkém. Na to nepotřebujeme dokonce ani Podestu - několik z nich, třeba Anthony Weiner, nebo Dennis Hastert (republikán a bývalý předseda sněmovny v Kongresu) byli za podobné jednání už odsouzeni, nebo si odpykávají trest ve vězení. Je ale více než zřejmé, že jde jen o vrcholek ledovce. Víme například, že Bill Clinton byl častým návštěvníkem Lolita Islandu Jeffreyho Epsteina, kde sexuální večírky s nezletilci byly hlavní zábavou dne. A s ním cestovala pochopitelně i Hillary.

Je dobře si všimnout, že pokud se někdy potvrdí předpoklad, že dotyčná kódová označení skutečně znamenají to, co někteří tvrdí, pak je do skandálu velmi hluboko zapleten i sám Obama. Víme například, že zaplatil 65 000 za doručení “pizzy” až z Chicaga na soukromý večírek v Bílém domě ve Washingtonu. Víme také ze zdrojů uvnitř FBI, že opakované pokusy o vyšetřování pedofilních aktivit špiček Demokratické strany byly neustále blokovány přímo z Bílého domu, či z jeho ministerstva spravedlnosti.

Logický kurz směr záhuba

Že jsou podobné “aktivity” součástí soukromí sekularistických elit by ovšem nemělo nikoho šokovat. Naopak. Všechny představy o sexuálních mravech či zdrženlivosti jsou náboženského původu. Na Západě to znamená křesťanského. Odmítnutí křesťanské morálky tedy logicky otevírá cestu ke změně společnosti na sexuální “samoobsluhu”, kde se prostě a jednoduše smí úplně vše. 

Nemělo by nás tedy vlastně překvapit, když zjistíme, že liberální elity v Americe, Británii i jinde v Evropě spolupracují s gigantickými sítěmi pedofilů a různých dalších deviantů. Mohou totiž využít svůj podíl na moci k účinné kamufláži před (dosud) ne zcela lhostejným publikem.

Nedávno jsme zahlédli další záblesky špičky ledovce - to když byl obviněn britský DJ Jimmy Saville, nebo poslanec britského parlamentu Cyril Smith. Víme, že Cameronova vláda všechno pečlivě tutlala - v čemž možná bude zdárně pokračovat i premiérka Mayová. Postoj sekularistických elit k celé aféře dobře ilustruje fakt, že Hariet Harmanová, labouristka, bývalá vicepremiérka a levicová aktivistka, byla kdysi předsedkyní hnutí (Národní rady pro občanské svobody), které uvádělo jako jednu ze “spolupracujících organizací” nechvalně proslulou Pedofilní informační burzu (Paedophile Information Exchange).

Zda budou pravdu o celém problému zamlžovat i nové americké “trumpistické” elity, zatím není jasné. Jedno je ale zřejmé: jejich postoj k této otázce bude výborným lakmusovým papírkem toho, zda Trump představuje skutečnou změnu, nebo je jen kosmetickým prostředkem k úpravě image antikřesťanské elity, která zatím pevně svírá kormidlo našeho světa.

Je to jako v katastrofickém filmu - jenže jde o realitu. Ledovec je děsivě blízko.

Změníme kurz?

Zdroj. 

PP

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky